23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
mephi666 #21404 jah, majd lesz: "Linc, én vagyok az apád!" :) (a la: Luke, én vagyok az apád!) :D -
#21403 Hát ja mind a kettő kopasz:) -
mephi666 #21402 jah, vagy az anyja egy másik mesterlövésznek adta ki a "szedje le!" parancsot, és az a mesterlövész lesz leszedve, aki lincet akarja lelőni :) ezektől bármi kitelik... a "trükkös feladványokról" meg ne is beszéljünk... linc azonnal levágta, hogy manipulált a kép, mert az az évjáratú kocsi akkor még nem létezett, amikor az öcsike született... a rendszámot is pikkpakk megfejtették, stb :) még az is kiderülhet, hogy linc apja a tábornok és akit a 2. évadban lelőttek, nem is az igazi apja volt :) -
ACE #21401 pl. arra nem gondoltál, hogy az a faszi akármelyik cégtől is jöhetett? És az Anyja lehet hogy élve akarta őket, nem hullának akart volna csipegetni a fiatalabb fiat holttestéből. Még azt sem tudjuk, hogy képes-e megöletni a nagyobbik fiát, mert a "Szedje le" bármire utalhat...
Sza'l szerintem ennyire ne menjünk előre.
A faszi aki elvitte őket, mondta is amikor hullává merevedett, hogy nem a kopasz küldte... Viszont akkor nem értem miért futkos fegyverrel utánuk, ha az anyuka küldte, mert akkor úgysem ölheti meg őket... De az is lehet hogy hazudott, csak hogy Anyucit bemártsa... Bár még a kopasz sem lehet biztos benne, hogy az Anyuci volt, mert elég jól kimagyarázta magát... Sza'l sok itt a kérdés... -
mephi666 #21400 hát van jópár életszerűtlen helyzet: amikor pl a nyílt utcán kergetőznek és lőnek egymásra, mint a hülyék... nem hiszem el, hogy ilyenkor senki nem látja őket és nem hívja a helyi rendőrséget vagy valami... vagy mindenki a cég embere, csak a csipet-csapat nem? mert ez lenne az egyetlen ép válasz... meg tudták azt is, hogy linc oda fog sétálni és kiültették a mesterlövészt emiatt? vagy a cégnek minden háztetőn van egy pihenő mesterlövésze mert megtehetik? :) nem izgulom ilyenkor szét magam... túl sok a véletlen egybeesés és emiatt már ilyen barátok közt szintre süllyed a színvonal... ott van ilyen, hogy: véletlenül valaki mindig meghall valamit és elkezdi kavarni a sz@rt... aztán fúrják egymást oda-vissza... csak itt annyi a különbség, hogy lődöznek is egymásra...
másik dolog: ha a figura tudta, hogy a kamionon vannak, miért nem sétált fel és szorította sarokba őket? kisorsolhatott volna közöttük 1-1 fejlövést, de ehelyett inkább kicsit furikázott velük, miközben a zsenigyerek kitalálhatta hogy szökhetnek meg... persze az emelő kallantyúja is akkor tört el, stb... valaki írta, hogy biztos én izgulok legjobban a részek alatt... hát nem... annyira sablonossá és erőltetetté kezd válni itt-ott a sorozat, hogy az hihetetlen...
kicsit off, de: olvasta valaki stephen king-től a tortúrát? ugyanaz a helyzet volt ott is, mint itt... röviden: az egyik főszereplő mesélte, hogy régen folytatásos filmekre jártak a helyi moziba... minden héten a rakétaember kalandjait vetítették... minden rész végén halálközeli állapotba került, aztán a következő elején pedig egy nem túl valószínű, de korrekt megoldással megmenekült... pl zuhant lefelé valami repülővel... bedöglött a motor, stb... aztán snitt... köv rész elején meg talált az ülés alatt egy ejtőernyőt, felvette és kiugrott... itt hasonlóképp erőltetetté vált már a sorozat... :S csak van, hogy több klisés megoldást is ellőnek 10perc alatt... az első 2 évad nálam 10/10-es volt... a harmadik 10/9... itt viszont már 10/5 környékén jár... de ez egyéni vélemény... -
ACE #21399 Ha emlékeztek, mielőtt felszálltak a kamionra, egy rendőr frankón elindult feléjük, aztán ez valahogy le lett zárva... szerintem az a nő jelentette a két gyanús alakot, és persze a Cég emberei mindjárt tudták kik azok... -
#21398 SPOILER (?)
Azt én sem értettem, hogy honnan tudták, hogy Michaelék pont azon a kamionon lesznek és pont akkor... ezek vagy médiumok vagy látják a jövőt.
A végén meg már nagyon unalmas ez a hatásvadász elem. Ok, a helyzet "valós", csak mondjatok már nekem egy olyan esetet (akár kizárólag csak a PB -ből) amikor szinte 100% volt vki halála, snitt, és a köv részben meg is halt? :D Szóval az lenne meglepő ha Linc meghalna... nagggyon izgi :)
Ja, az "amatőr profik" engem is zavarnak már. -
mephi666 #21397 annál a résznél megint az jutott eszembe, hogy szerencsétlen céges zsoldosok nem tudom hogy lettek kiképezve, de szinte soha senkit nem találnak el... csak a falat lövik meg a tereptárgyakat :) bezzeg mahone meg a pulykatojásképű köcsög aztán lazán eltalál bárkit... fél másodperc alatt 2lövés a szívbe, stb :) egyedül whistlert lőtték agyon meg grecsent sebesítették meg, de scofieldre meg a többiekre fejenként több tárral ellőttek, de sucrét leszámítva nem nagyon találtak el senkit :S -
Verseghy #21396 4 és fél percnél belelő a niga egyet a falba, aztán következő jelenetbe már nincs ott a lövés..:) Pedig nem szoktam ilyeneket észrevenni..:)
(Bocs, ha már volt róla szó, nem olvastam vissza.) -
Verseghy #21395 Aha..:D -
#21394 ja,amúgy ez egy online mmorpg és term. virtuális pénzről van csak szó...:D -
#21393 nem,csak neki gyűjtjük a pénzt maffiózón. ezzel nem is lenne gond,ha nem úgy linkelte volna,hogy "kattintsatok ide,érdekes" vagy vmi hasonló volt. ha azt mondja,hogy légyszi,maffiózóra kellene pénz,kattintsatok rá,még rá is kattintottam volna -
Verseghy #21392 De ez amúgy mi? Neki miért jó, ha mi rákattintunk és nekünk miért rossz? Lelesi az IPket aztán szopat vagy mi? -
#21391 -
#21390 miért jönne holnap éjjel? O.o -
#21389 Holnap éjjel akkor jön a kövi rész? Kíváncsi vok Lincolt lelövik-e..^^ -
#21388 Ha minden így történne ahogyan leírtad , nem lenne mit nézned és nem lenne min izgulnod. Nem értem hogy egyeseknek mit kell mindig áskálódni ennyire és mindenben csak a hibákat keresni. Lemerem fogadni te izgulsz legjobban hogy mi lesz , de pár rész és már nem lesz miről beszélni..ezért hívják a sorozatot sorozatnak. -
Micsu #21387 ha figyeltél volna tudnád hogy nem kinyíratni akarta őket hanem távol tartani, de mivel nem állnak le ezért kénytelen őket megfingatni -
#21386 :DDDddddddddd -
mephi666 #21385 jah, vagy ilyen tapadókorongos puskával lövik fejbe :) ezen viszont összebrunyálnám magam a röhögéstől... -
#21384 *azt látja rajta
írni se tudok már :Dddddddd -
#21383 figyelj,ebben a sorozatban nem kizárt,hogy a golyóálló mellény megfogja a mesterlövés puska lövedékét :D
amúgy meg lehet,hogy nem is lőszer van benne,hanem egy kis cetlit lő ki a puskával,ami eltalálja Lincet,Linc felveszi a földről,kihajtogatja a papírt és azt látja rajtad: fail. -
#21382 mindegy,már törölték :) -
mephi666 #21381 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem már annyira variálják a dolgokat a forgatókönyvírók, hogy már ők is bele zavarodnak... pl a figura, aki agyonlőtte a kamionsofőrt honnan tudhatta, hogy pont oda szálltak fel? érdekes, hogy már régóta mindenki tud mindent előre... meg a másik, hogy miért küldte el az anyjuk a pénztárcájában az üzenetet, amikor ki akarta őket nyíratni? vagy már előre úgy számolt, hogy ha nem tudja az okos fiát kinyírni, akkor az üzenet miatt kimagyarázhatja a dolgot? fura akkor is... majd az is kiderül, hogy az anyja nem is rossz, csak sokat bogyózott és valaki mozgatja a háttérből... :S a mesterlövész meg... hát khm... tiszta cél, viszonylag közelről... egy olyan puskának meg többszáz méteren van max néhány centi szórása... annyiról egy gyufásdobozt simán el lehet vele találni... lője már fejbe a pácienset, hogy nehezebben lehessen azonosítani, ha már a nyílt utcán tervezik a kivégzést... a mellény meg egy olyan kaliberű fegyver ellen szerintem nem sokat érne :) a tábornok meg kaphatott volna egy golyót még a kocsiban, ha már így akarták elintézni... ez is vicc... mindenki nagyon profi, de kb senki se megy biztosra...
tippem a következő részre: megjelenik grecsen a háztetőn, agyonlövi a mesterlövészt, megmenti lincet és valamelyik köv. részben összefekszik vele :S -
#21380 Komoly volt a rész. Vicces, hogy baromira unom és már elég régóta nem érdekel a történet, mégis olyan izgalmasak az epizódok, hogy szívesen nézem:) Persze nem dőlök majd a kardomba, ha nem lesz több rész:) -
ACE #21379 Milyenaza maffiózós rablólink? -
#21378 jajderossz...
rá ne kattintsatok,maffiózós rablólink :D -
#21376 Aztán talicskával eltolja lincet. -
#21375 amúgy még a tegnapi részhez: mikor megkérdezték Mahonet,hogy mit csinálna,ugye nem csak én gondolom úgy,hogy az a "pull the trigger" csak kamu volt? :D Mahone a legrendesebb benne.mondjuk nekem most ez a csapatos dolog tetszik főleg azután lett jó,miután megkapta mindenki a saját képét...:Ddddd az úgy tényleg motiválta őket és végre közös lett a cél. habár T-Bagből még így is kinézem,hogy beáldozza az anyját csak azért,hogy ellophassa a Scyllát ha már megvan,utána meg eladja jó pénzért és megy élni :D -
#21374 Szerintem az utolsó pillanatban megjelenik Hiro és megállítja az időt -
#21373 áhh,leszarja szerintem,ő már a Mentalistában spanol Patrick Jane-nel :D -
Lipi1980 #21372 De az is lehet, hogy Veronica, bosszúból azért, hogy Linc flörtölgetett Grecsennel... -
Dave0092 #21371 bocs... az MKV-t átkonvertáltam VOB-ba és az utolso mp-k lemaradtak. Szivre céloz... -
Dave0092 #21370 dehogynem...
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090419111808kep.jpg -
#21369 biztosan! :D -
#21368 nem a fejre célzott -
Dave0092 #21367 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Altató lövedéket fejbe :)? Szerintem vagy az lesz, hogy utolso pillanatban megszólal Christie hogy akcio lefujva, vagy Linc, adott egy esélyt Mahonék elméletének, és egy fajta "csaliként" ment oda, hogy megbizonyosodjon arrol hogy télleg átvágja-e az anyja, aztán a következő rész ugy kezdődik, hogy "drop your weapon" a mesterlövész mögött áll majd Mahone egy fegyverrel -
#21366 lehet Kellerman kezében van a sniper és megtagadja majd a parancsot :D -
ACE #21365 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nem lehet, hogy a mesterlövész puskában csak altató lövedék van, és miután lefeküdt gyors megkötözik és elviszik egy kocsival?
Tudom hogy ilyen messziről nem nagyon lehet altatólövedéket használni, de volt már ennél nagyobb hülyeség is a sorozatban. Meg attól függetlenül, hogy egy ilyen puska lövedéke átvisz bármilyen golyóálló mellényt, és akár több embert is, az is elképzelhető, hogy lehajol, elé megy valaki, illetve azt is elhiszem, hogy a Mahone-ék tényleg lelövik...
-
#21364 Ez a vége, amikor elkezdődik az "sietek, kapkodok, közben szarok a minőségre, mert én akarok lenni az első, aki elkészíti a PB feliratát" verseny.