Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jézus, ápr.17 és péntek :S de fura lesz átszokni a hétfõrõl a péntekre 😄
N o N a m e
jól van na 😄 fáradt vagyok 😄
hunbasser
hát szerintem elég egyértelmûen az van odaírva 😄

ReaL MaDRid x siempre

N o N a m e
Szóval akkor április 17.-én jön a 17. rész?
desigo
sajnálom azért :/
5c0rp330n
mostmár csak annyi kell, hogy jól fejezzék be.

edios
bb pb

(nem mintha sajnálnám, de heroesnál talán még mindig színvonalasabb vót<#duma>)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

precision
hát igen szar a nézettség 😊

Bazinga!

BlackShadow
<#worship><#worship> << ez mindent elárul

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tnm
úgy is az lesz a vége, hogy a háttérben a szálakat Kellerman irányította
.
amúgy én amiatt is örülök a hírnek, mert már azt fontolgatták, hogy esetleg Abruzzi-t is visszahozzák. azt persze nem tudom, hogy esetleg csak egy flashback, vagy képzelgés, vagy egypetéjû iker lett-e volna, de ha õróla is kitalálták volna, hogy "mégse" (halt meg), akkor én ott hagytam volna abba a nézését a sorozatnak

nah akkor most egy jó befejezést, és köszönjük neked PB hogy voltál 😊

nagykár 😞 megnéztem volna még

ForzaInter
hát talán már eljött az ideje, hogy lezárják, de azért még néztem volna, így legalább lesz egy befejezése a sorozatnak, mindenesetre hiányozni fog😄

Yo, Bitch!

pyrohun
jajj, sáramájkül...

mindegyik ugyanolyan... májkül a távolba néz és a sejtelmes szemeit mutatja a kamera... nagy sóhajtás... sára elérzékenyül... lol 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

hunbasser
maffiózók közben én max belemsnezni szoktam 😄 de akkor azért,hogy spanomnak meséljem,hogy ha valami jó jelenet volt 😄 mind a ketten még csak most nézzük a 6.évadot.

ReaL MaDRid x siempre

Sarah michael részeket én is áttekerem azok uncsik nagyon

(még csak átvitt értelemben... de ami késik nem múlik... 😊)

amúgy tényleg nem olyan már ez a 4. évad, mint az elsõ 2, amit kb 3nap alatt néztem meg 😊 és attól félek, akárkinek a kezébe adnák, már nem tudnák a régi szintet elérni újra... 😞

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Én elõre bespájzolok kajával.😊

(Asszony?:])
Count Adyn
ebbe énis belenetezek, és a sáramájkül beszélgetéseket tekerem 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
én is belenetezek szinte mindenbe😄

Yo, Bitch!

de, de akkor is ha leköt valami, akkor még ha éhes vagyok, akkor sem szoktam kimenni kajáért...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

mielõtt kimégy kajáért semmi pause gomb ?
precision
hát én a netezésbe szoktam néhe "belesorozatozni" 😊

Bazinga!

pyrohun
De nálam ez már kóros, most pl. a maffiózókat kezdtem el nézni és imádom a sorozatot, mégis mindig belenetezek 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

akkor már hárman vagyunk? 😄 egyébként be kell vallanom: én volt, hogy többször is elhagytam a szobát pár rész közben... pl meló után elkezdtem nézni... megéheztem... kimentem kaját csinálni és jópárszor megszakítottam néhány részt 😊 asszony meg is jegyezte, hogy: "hogy lehet így filmet nézni?" 😊

pyrohun
lol tényleg én is az utolsó évad több részébe is "beleneteztem" lool 😊
azt hittem csak én vagyok ilyen 😊))

Igaz, de mig egy Dextert tudok nezni folyamatosan, addig a 'PB"-be gyakran"belenetezek" es csak kis ablakban fut tovabb...
Meg a My name is Earl-t is tudom nezni tobb reszen keresztul, egymas utan folyamatosan, de PB-bol eleg 1 naponta, ha osszegyulik tobb, merthat az utolso 6 reszt mar csak akkor neztem meg, mikor a tobbi sorozat "elfogyott".
Ettol fuggetlenul varom a folytatast, mert kivancsi vagyok a befejezesre es ha lesz 5. evad, azt is nezni fogom:-)

(Apropo, "Dexter" elvette sajat filmbeli hugat felesegul<#zavart1>)

http://gaborszantai.co.uk/

szerintem gyakrabban nézek az órára most már a részek alatt, mint tettem ezt az elsõ 2évad alatt... és elvonási tüneteim sincsenek, hogy most nincs... 😊 ahhoz meg nagyon rossz filmet kell néznem, hogy megbánjam, hogy megnéztem 😊 pl avp2 és jurassic park3... az elmúlt 7-8 évben ezt a kettõt bántam meg igazán 😊

igazad van , én is csak szidom hogy meddig húzzák de erre mondom azt,hogy egyik szemem sír a másik meg nevet!Mert mint irod egy részt sem untam...
hunbasser
me too. idõtöltésnek még így is jó.azért nem annyira szar sorozat,csak hát az elsõ évad túl magasra rakta a lécet 😊 de szerintem még így is élvezhetõ. most komolyan: tegye fel a kezét,aki végigunja a részeket és azt mondja: hát ez 40 perc elpocsékolás volt a hasznos idõmbõl. aki ilyen válaszol,az ne nézze,ilyen egyszerû 😊 és mielõtt még mondanák:"nekem te ne mondd meg mit csináljak!" elõre szólok,csak tanács 😉

ReaL MaDRid x siempre

DeerHunter01
énis
😄

\"Erről van szó!\"

Ez nem olyan, mint a Jóbarátok. Nem lehet sokáig húzni. Na mind1, hát ha valami nagyon okosságot találnak ki, még lehet jó.
De akárhogy is lesz, úgyis meg fogom nézni😄
BB7
Remélem igen!
Remélem nem.
DeerHunter01
looool

\"Erről van szó!\"

évadzáró, ami lehet hogy évadátvezetõ lesz az 5. évadhoz.

Az lehet a megoldás, hogy A FOX-on már február 02-án kitavaszodik, mert az elõzetesben is azt mondták, hogy tavasszal tér vissza az utolsó 6 rész!

Tehát igen! 22 részes ez az évad, még mielõtt valakinek ez lenne a következõ kérdése!

Egyenlõre úgy néz ki a dolog, hogy az évadzáró epizód is dupla lesz, akárcsak az évadnyitó volt...

Egyebet nem mondhatok! Kérem kapcsolja ki...
pyrohun
lol 😊

precision
mi más! 😊

Bazinga!

precision
hagyd... az az oldal hitelesebb mint a sorozat saját csatornájának weboldala...

Bazinga!

Flamer
EZTV!!4

http://loal.atw.hu

anyám...

csinálok egy oldalt, ahova kiírom január 20-ra. nem semmi...

tavasz elõtt nem fogják folytatni, hiszen megvan jó ideõre elõre, hogy melyik napon mi lesz. február 2-án house és 24.
hunbasser
se imdb nem írja,se fox.

ReaL MaDRid x siempre

BB7
-.-
2009-02-02

Bocs! #21027
KAMIONOS KOGYO
tessék:

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

precision
Prison Break: Pending

ennyi. nincs még idõpont

Bazinga!

elne higyjétek már...

tommygear
képet