23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#21484 Nekem is bejön, de ez már tényleg nagyon mese.. :) -
#21483 ez ütős rész lesz a trailer alapján,nagyon várom.
amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de annak ellenére hogy bonyolitják elég sokszor számomra még mindig izgalmas és érdekes a 4. évad is. -
#21482 láttátok a 19edik rész promóját? naggyon érdekes, a vége főképp... -
#21481 biztos elfelejtett toyota fizetni -
#21480 amúgy jó,hogy a házigazda ennyire karbantartja a topikot -
#21479 ez nekem is feltűnt...:Ddddddd -
#21478 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most nézem, hogy átváltottak Toyotáról Cadillacre. Az indiaiak meg saját Land Roverrel nyomulnak. :D -
#21477 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért nem semmi ahogy Lincoln megmenekül, az itteni tippekből kb a fele bejött...DE EGYSZERRE!:D -
#21476 IGEN! -
#21475 kösz akkor van mit töltenem.. -
#21474 1. évadban volt még...:D -
#21473 remélem nem a 7. évadban és csak én felejtettem el, mert ha igen, akkor damnit >:| -
#21472 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-Bag mekkora bohóc volt :Ddd ez a terhesség meg akkora klisé,mint a ház,24-ben is eljátszották :\ -
zotja #21471 http://www.feliratok.org/index.php?option=com_felirat&lista=3&sorozat_id=143&Itemid=116
bonyolult dolog a gondolkodás... -
#21470 vki feltölthetné máshova, mert az az oldal nem jó -
Csaba007 #21469 jah néha szar az oldal, de az opensubtitlesen van -
#21468 nem jön be semmi ezen a cimen -
Suffering #21467 [Spoiler] Most akkor Sarah terhes? [Spoiler/] -
Csaba007 #21466 http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3500496/prison-break-hu
van -
#21465 Hello!
A 18. részhez van már felirat? -
Verseghy #21464 Jajj bocsi.:(
Kiment a fejemből:( -
Quantumleap #21463 Köszi a spoilert. -
Verseghy #21462 Szerintem nézd meg mégegyszer..:)
Ez a VS csóka a Scylla terv ellen fordíthat embereket. Ezért akarják kiiktatni. Csak Scoék majd megvédik a csókát. -
#21461 perelj.:D -
#21460 hát én ezen a részen is unatkoztam az akció jelenetek ellenére is
már nem bízom benne, hogy bármi jó fog kisülni ebből az egészből
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a VS csávó miért annyira fontos pl? itt van ez a négy résztvevő (general, lincék, scofield, meg sco mama) és mint a töketlen idióták szinte ambíció nélkül keverik a szart... hatásvadász kliséhegyek, amatőr profik...stb., nagyon nem tetszik amit ezzel a sorozattal műveltek -
Lipi1980 #21459 Hát igencsak megfeledkeztél róla...
Múlt hét pénteken volt a (szünet óta) első rész (amúgy meg a 17. rész) Mother Lode címmel...
Tegnap volt a 18. rész VS. címmel amit (innen-onnan) már most is le lehet tölteni... Felirat estére biztos lesz, amiben egyesek mindig találnak kivetnivalót...
És már csak 4 rész!!!! -
#21458 HÉÉÉÉÉéééé ! Már van új rész a nagy szünet óta ? Fullra megfeletkeztem a sorozatról. -
#21457 igen, kb. -
mephi666 #21456 hát kb :S a nagy benézéseivel elmehetne akár délamerikai szappanoperákba simán... :) -
#21455 Kár, hogy pont a fő-főszereplő az egyik - színészileg - legnagyobb nulla. :( -
mephi666 #21454 ...kiderül, hogy ez nála csak ilyen idénymunka... télen ő a télapó, húsvétkor meg a húsvéti nyúl... :S ho-ho-hooooo!
amúgy a mahone-t alakító színész szerintem az egyik legprofibb... van azért színészi múltja szépen... de már mondtam: wade williams (bellick) is volt pár tucat filmben... meg sucre is feltűnt mostanában itt-ott... "az utca királyai"-ban elég geci szerepe volt... kapott is a végén rendesen... aki nem látta ezt a filmet, nézze meg szerintem :) -
#21453 Igen én is csípem. Mondjuk Linc-et is :) -
G_ArchAngel #21452 Nekem tovabbra is Mahone tunik az egyetlen normalis karakternek, megha a tekintete nem is errol arulkodik:-) -
#21451 Azért az akkor is furcsa, hogy halomra löveti az embereket - mármint a cég. Ha olyan nagyon jó dolog lenne, akkor azért nem így kezelnék a dolgokat. A tábornok is tiszta jóindulatú - csupaszív ember!! :))) -
Lipi1980 #21450 Ez a "jó oldal" egy kissé érdekes téma, mert emlékeim szerint a cég valami olyan projektben van benne, ami az emberiség javára válhat, és nem biztos hogy azok a rosszak, akiket eddig 3,5 évadon keresztül annak hittünk...
Valszeg ezért "állt át" Májkül is arra az oldalra!
EZÉRT GÁZ EZ A HOSSZABB SZÜNET, MERT NEM NAGYON EMLÉKSZEM AZ ELŐZMÉNYEKRE... -
#21449 Esélyes,esélyes -
G_ArchAngel #21448 A Tabornok keresere lehet Sucre leszitette L.J.-rol a kepet, azert utazott vissza, hogy szemmel tartsa a kis rinyagepet es kezelje Sofia testuregeit? -
mephi666 #21447 szerintem nem ez most a pulykatojásfejű köcsög legnagyobb baja, hogy megzsarolják-e vagy sem... :) amúgy jó esély van arra is, hogy lincoln anyja majd a jó oldalra áll, családi megható összeborulás lesz és utána megmakkan... majdnem mindig ellövik ezt a szitut :S esetleg feláldozza magát valamelyik gyerekért vagy valami hasonló :S -
G_ArchAngel #21446 Nem lehet, hogy megis meglehet zsarolni vele?
Vegulis senki nem szeretne, hogy az altala elkovetett gyilkossag kideruljon... -
#21445 oksam köszi