23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • pyrohun #21484
    Nekem is bejön, de ez már tényleg nagyon mese.. :)
  • DeerHunter01
    ez ütős rész lesz a trailer alapján,nagyon várom.

amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de annak ellenére hogy bonyolitják elég sokszor számomra még mindig izgalmas és érdekes a 4. évad is.
  • kuzco007
    láttátok a 19edik rész promóját? naggyon érdekes, a vége főképp...
  • passatgt
    biztos elfelejtett toyota fizetni
  • hunbasser
    amúgy jó,hogy a házigazda ennyire karbantartja a topikot
  • hunbasser
    ez nekem is feltűnt...:Ddddddd
  • a.carkey
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most nézem, hogy átváltottak Toyotáról Cadillacre. Az indiaiak meg saját Land Roverrel nyomulnak. :D
  • kuzco007
    Azért nem semmi ahogy Lincoln megmenekül, az itteni tippekből kb a fele bejött...DE EGYSZERRE!:D
  • KAMIONOS KOGYO
    IGEN!
  • sambauer
    kösz akkor van mit töltenem..
  • hunbasser
    1. évadban volt még...:D
  • tnm #21473
    remélem nem a 7. évadban és csak én felejtettem el, mert ha igen, akkor damnit >:|
  • hunbasser
    T-Bag mekkora bohóc volt :Ddd ez a terhesség meg akkora klisé,mint a ház,24-ben is eljátszották :\
  • zotja
    http://www.feliratok.org/index.php?option=com_felirat&lista=3&sorozat_id=143&Itemid=116

bonyolult dolog a gondolkodás...
  • ForzaInter
    vki feltölthetné máshova, mert az az oldal nem jó
  • Csaba007
    jah néha szar az oldal, de az opensubtitlesen van
  • DeerHunter01
    nem jön be semmi ezen a cimen
  • Suffering
    [Spoiler] Most akkor Sarah terhes? [Spoiler/]
  • Csaba007
    http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3500496/prison-break-hu
    van
  • kabel15
    Hello!

A 18. részhez van már felirat?
  • Verseghy
    Jajj bocsi.:(
    Kiment a fejemből:(
  • Quantumleap
    Köszi a spoilert.
  • Verseghy
    Szerintem nézd meg mégegyszer..:)
    Ez a VS csóka a Scylla terv ellen fordíthat embereket. Ezért akarják kiiktatni. Csak Scoék majd megvédik a csókát.
  • Flamer
    perelj.:D
  • precision
    hát én ezen a részen is unatkoztam az akció jelenetek ellenére is
    már nem bízom benne, hogy bármi jó fog kisülni ebből az egészből

ez a VS csávó miért annyira fontos pl? itt van ez a négy résztvevő (general, lincék, scofield, meg sco mama) és mint a töketlen idióták szinte ambíció nélkül keverik a szart... hatásvadász kliséhegyek, amatőr profik...stb., nagyon nem tetszik amit ezzel a sorozattal műveltek
  • Lipi1980
    Hát igencsak megfeledkeztél róla...

Múlt hét pénteken volt a (szünet óta) első rész (amúgy meg a 17. rész) Mother Lode címmel...
    Tegnap volt a 18. rész VS. címmel amit (innen-onnan) már most is le lehet tölteni... Felirat estére biztos lesz, amiben egyesek mindig találnak kivetnivalót...

És már csak 4 rész!!!!
  • sambauer
    HÉÉÉÉÉéééé ! Már van új rész a nagy szünet óta ? Fullra megfeletkeztem a sorozatról.
  • pyrohun #21457
    igen, kb.
  • mephi666
    hát kb :S a nagy benézéseivel elmehetne akár délamerikai szappanoperákba simán... :)
  • pyrohun #21455
    Kár, hogy pont a fő-főszereplő az egyik - színészileg - legnagyobb nulla. :(
  • mephi666
    ...kiderül, hogy ez nála csak ilyen idénymunka... télen ő a télapó, húsvétkor meg a húsvéti nyúl... :S ho-ho-hooooo!

amúgy a mahone-t alakító színész szerintem az egyik legprofibb... van azért színészi múltja szépen... de már mondtam: wade williams (bellick) is volt pár tucat filmben... meg sucre is feltűnt mostanában itt-ott... "az utca királyai"-ban elég geci szerepe volt... kapott is a végén rendesen... aki nem látta ezt a filmet, nézze meg szerintem :)
  • pyrohun #21453
    Igen én is csípem. Mondjuk Linc-et is :)
  • G_ArchAngel #21452
    Nekem tovabbra is Mahone tunik az egyetlen normalis karakternek, megha a tekintete nem is errol arulkodik:-)
  • pyrohun #21451
    Azért az akkor is furcsa, hogy halomra löveti az embereket - mármint a cég. Ha olyan nagyon jó dolog lenne, akkor azért nem így kezelnék a dolgokat. A tábornok is tiszta jóindulatú - csupaszív ember!! :)))
  • Lipi1980
    Ez a "jó oldal" egy kissé érdekes téma, mert emlékeim szerint a cég valami olyan projektben van benne, ami az emberiség javára válhat, és nem biztos hogy azok a rosszak, akiket eddig 3,5 évadon keresztül annak hittünk...

Valszeg ezért "állt át" Májkül is arra az oldalra!

EZÉRT GÁZ EZ A HOSSZABB SZÜNET, MERT NEM NAGYON EMLÉKSZEM AZ ELŐZMÉNYEKRE...
  • KAMIONOS KOGYO
    Esélyes,esélyes
  • G_ArchAngel #21448
    A Tabornok keresere lehet Sucre leszitette L.J.-rol a kepet, azert utazott vissza, hogy szemmel tartsa a kis rinyagepet es kezelje Sofia testuregeit?
  • mephi666
    szerintem nem ez most a pulykatojásfejű köcsög legnagyobb baja, hogy megzsarolják-e vagy sem... :) amúgy jó esély van arra is, hogy lincoln anyja majd a jó oldalra áll, családi megható összeborulás lesz és utána megmakkan... majdnem mindig ellövik ezt a szitut :S esetleg feláldozza magát valamelyik gyerekért vagy valami hasonló :S
  • G_ArchAngel #21446
    Nem lehet, hogy megis meglehet zsarolni vele?
    Vegulis senki nem szeretne, hogy az altala elkovetett gyilkossag kideruljon...
  • plck
    oksam köszi