23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#8660 Nem türelmetlenkedésből kérdezem csak kiváncsiságból hogy lesz-e még ma felirat?
mert he nem akkor megnézem angol felirattal -
#8659 Jah én is angolul néztem meg az elöbb.. -
PiciEri #8658 én megnézem mindig előtte angolul, aztán mikor van hozzá felirat kiderül mennyit értettem meg a filmből :D lehet belőle tanulni angolul sztem -
#8657 de még csak angol van
remélem lesz még ma magyar -
mcgoly #8656 ezt nekem írtad hogy nagyon vicces? miért?
-
#8655 eddig ma 627-szer frissítettem ezt :) -
#8654 nagyon vicces... -
mcgoly #8653 jó lett a jelszó?
-
kis kocka #8652 most hírtelen megilyedtem hogy lehet enyim is 16-os, de nem úgyhogy húúú -
#8651 -
PiciEri #8650 sziasztok! elméletileg a 17es részt a 2. évadból vmi hülyegyerek rakta fel és a 16os rész volt..szal ne töltsétek le. a jelszavas sem ér sztem semmit, ugyanaz mint a másik. -
#8649 lol -
mcgoly #8648 próbáld meg jelszónak: lol -
#8647 Ehh, én is megszívtam így valamelyik résszel... :o -
#8646 Rosszat töltöttem le...vagyis nem rosszat, de hülye jelszót kér, amit a BitGrabber letöltésével érhetek el...Na ja mondom ennyit megér az egész, de hiába töltöttem le a verziószám, ami a jelszó, nem jó....
Vki tud jelszót adni a 17-es rész hdtv-lov [eztv]-s verziójához? -
Dave0092 #8645 rosszab mint én :P
pedig énse vagyok az sg szemefénye -
#8644 hát pedig az első évadban a legjobb az elnökös szál szvsz...
viszont örülök neki hogy tetszik, remélem a további évadok is bejövősek lesznek számodra :) -
mcgoly #8643 Srácok a vita semmit sem old meg!!! Én örülök hogy van aki arra fordítja az ideét hogy feliratot készítsen.Már én is nagyon várom és előre is kösz!! -
#8642 bejövős
csak a Palmeres szál nem a legjobb
de tetszik:) -
#8641 mázlista.. bárcsak én is ott tartanék..:) Amugy bejön a sorozat ? -
#8640 én a 6-iknál tartok
csak az első évadnál... -
#8639 Na remélem estére lesz magyar felirat, addig is marad a 24 10-dik része :D Jó kis éjszakám lesz, ahogy érzem :) -
#8638 :DDDDDDDDDd -
ALDO #8637 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egész jó volt a legújabb rész, bár felirat nélkül nem sokat értettem a párbeszédekből. Pope rendes volt, hogy segített megszerezni a hangfelvételt. T-Bag a végén egész emberi tudott lenni, Kim végre megkapta, a földön fekve egyből nem vigyorgott, ahogy szokott. Kár volt otthagyni Kellermant, lehet, hogy még a hasznukra lehetett volna. -
#8636 Jajjj! Mi van már itt! Na nyugi! Én is várom már a feliratot ám, de türelem rózsát terem! Vagy nem így van? -
Kanál #8635 "mocskos angol , japán forever"
ENYHÉN ellentmondásos a hozzászólásod, grat \o/ -
#8634 mert mintha te okosabb lennél mint én LOOOOOL .... -
#8633 mocskos angol , japán forever -
Quantumleap #8632 Javítás: Sarahnak. -
#8631 ok :D -
Dave0092 #8630 victor pictor csinálja... -
Kanál #8629 "vp" az állandó fordító tehát a válasz egyértelműen NEM. -
#8628 vp csinálja ehhez is a feliratot ugye? -
#8627 -
winnie #8626 szóval, komolyan meg tudna tanulni angolul?:) -
winnie #8625 ultimategmr-rel nem kell foglalkozni, szerintem. tudjátok, az az iqfighter, aki:
"HELP! lehet hogy hülye kérdés lesz , de tudom INGYEN nézni a NET-en a FOXot ???? ha igen akkor mi kell hozzá/hogyan. ELŐRE is köszi a választ"
ilyet ír. most már csak az a kérdés, hogy azt hiszi, hogy a fox magyar felirattal adja a sorozatot?
bár tudatlanságból jeles: "NA VÉGRE 19. van!!!! és dupla rész! MOCSKOS 24 !!!!!!"
:D pedig hányszor, ó, hányszor le lett írva neki. így a magyar subnak sincs sok értelme, szövegértelmezés hiányában:) -
Kanál #8624 tanulj meg angolul ahelyett hogy gép előtt ülsz. -
viizo #8623 akár Te is nekieshetsz szótárral, hamár egyszer annyira sürgősen kell neked...
inkább örülj, hogy van aki mindenféle ellenszolgáltatás nélkül időt fordít erre. -
Quantumleap #8622 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy szerintem Susannek kár volt ezt csinálnia Kellermannel. Így jóllehet visszahergeli ellenük. -
OPeti #8621 Ma meglesz (nem rosszindulatból kérdem)? Mert ha nem akkor kiírom és nézem angol felirattal!