Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
S02E06
Aztán a sorozat során talán elõször volt, hogy Michael elvesztette a fejét és kiabált 😊 Amúgy megint küldött Sara-nak egy üzenetet és most más számok voltak rajta mint az elõzõn. Kiváncsi vagyok mi lesz ennek a lényege. Különben a weboldal amit Michael mondott Sucre-nak (késõbb még biztos lesz szerepe) tényleg létezik 😄
Nagy volt az a jelenet is amikor Sucre és C-Note találkoztam 😊
T-bag ismét nagyot alakított, szokás szerint. Akármilyen kegyetlen, a sorozatban maradnia kell!😄
Paul helyzete érdekes lehet, mert ugye az elnök nem épp úgy áll jelenleg hozzá, mint régen plusz Sara apja is meglátta õt, szóval lesznek még itt érdekes dolgok.
Várható volt, hogy Tweenert elkapják, kiváncsi vagyok a többiekkel mi lesz 😊 Ez a hatodik rész nekem nagyon tetszett, nem tudom ti hogy vagytok vele 😊
BUDA > miskolc.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
tvinörnek meg tuti befellegzett immár, következõ részek full castjában sem találtam meg
BUDA > miskolc.
Season 2, Episode 8: Deadfall, ez lesz a nem gyenge...
BUDA > miskolc.
igen csak kivancsi vagyok
BUDA > miskolc.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ALien
BUDA > miskolc.
ALien
Ha nézed,egyáltalán nem szimpatikusnak állítják be a bûnözõket!
Mert aki tényleg az elõbb-utóbb elbukik.Vagy ha bénázik,mint az életben.
Az más dolog bemutatni az õ szemszögükbõl a dolgokat,egy kis jellemábrázolás,de ez nemteszi szimpatikusabbá...szerintem.
Alapból elitélek én is minden bûnt,de azért örülök,hogy van egy szent ember itt aki még nemcsinált semi rosszat!:-)
Az a legroszabb amikor egy igazi bûnözõ valami mögé bújik,mint itt a filmben Kellermann. Fekete öltöny,napszemüveg..:-)
Go Jeff Go!!!!
Sucre és Franklin belement egy dologba nemjól sült el..és azért megismertük az okokat. Apolskis meg egy piti tolvaj,olyan utcagyerek,aki rossz cuccot nyúlt le.
Ideges típus,szétszórt.A tesók meg..szintén tudjuk miért voltak ott.
Speciel a tesókkak,és talán Sucre-vel szimpatizálok.Alapból Franklin se rossz ember,csak kicsit többnekérzi magát.
Maga a sorozat szempontjából T-Bag akit ha mutatnak,már vészjósló dolog van készülõben.Már megint mitfog csinálni?!
Go Jeff Go!!!!
Est Sularus oth Mithas!
Est Sularus oth Mithas!
Ha csak...a köcsög David gyerek el nem ugatja Mahone-nak hogy merre a banda. A zsarukat még le tudják rázni sztem ott a háznál. Waz...azt várom már hogy ki nyírja ki T-bag-et 😄 Jó tudom sokan szeretik a csávót (mármint a nézõk közül), de ideje lenne már kinyirbálni 😊
Haywire meg egy barom 😄
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
DVD Collectors Box
Az általad belinkelt képen kinézõ dvddoboz pedig amcsi. Ez van meg nekem is.
Bõvebb Infó
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
a "logo" meg nem jó.ami most van,az a tuti,max le lehet húzni abruzzi fejét mint a filmben.
ez eddig a legnevettségesebb
leszarom a konfigod...