23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • nesster
    Euréka milyen? vagyis, inkább megnézem junkie-n.
  • fsgh
    nekem eddig

1.Holtversenyben a HEROES,24
    2.Prison Break
    3.Eureka
    4.4400
  • Fido4life
    jaja így gondoltam :)
  • Gerbill
    Gondolom az rtl-es részre gondolt(bár én ilyenre nem emlékszem). Nekem a Lost a harmadik kedvencem, a második a My Name is Earl, az első pedig a Heroes. A PB meg a negyedik helyért küzdd a Romával:)
  • Drephis
    de volt egyszer a jelent néha meg a múltat mutatták de úgy hogy össze lehessen zavarodni :)
  • Amse
    te miről beszélsz? a mostani részben semmi ilyen nem volt... :O
  • Drephis
    még a tv-be se volt
  • scorpeeon
    Nálad van a gubanc: képtelen vagy visszaolvasni, hogy csak jövőhéten lesz új rész így nem fogod fel, hogy lehetetlenség, hogy fentvan bárhol a 17-es rész, ami fent van az csak fake lehet, semmi más...
  • Daveee
    fake-t szedtél le,
  • b4rc4
    sziasztok , leszedtem a 17,részt... rittig ugyanaz mint a 16.. nektek is vagy csak nálam van valami gubanc?:D
  • el bruja
    ja idáig is mindíg néztem... de ez a mostani rész betett nagyon:S
  • Daveee
    lost is király....
  • el bruja
    nem néztél bele a mostani lostba?? Eléggé értelmetlen..mármint 1ik pillanatban a pasas a bunkerben pánikol, elrohan vmerre, othaggya a másikat... aztán a másik pillanatban odafentről dörömböl a bejáraton és össze vissza üvölzötik ugyanaz a pasi akit otthagyott.. aztán visszamegy és megint ott van:S szal visszament au időben vagy én nemtom... de elég érdekes v. túl bonyolult hogy én azt megértsem:)
  • Drephis
    az biztos hogy inkább pb mint lost de sztem az se rossz sorozat. de amúgy mért a lost bakis vagy logikátlan vagy csak a nézettség miatt?
  • Atisz #8484
    A Lost-ot kb. annyira érdemes 1 lapon említeni PB-kel, vagy 24-el mint a Suzukit a BMW-vel...
  • precision
    ja, az lehet :)
  • Quantumleap
    Szerintem úgy érti, hogy a sorozat az nem film, és több esély van, hogy olyan részt pörget át, ami meghatározó.
  • precision
    nem a tvben nézi
  • Fido4life
    Bele tekerni ? Sorozatba ? :D -.-
  • Vándorsólyom
    engem is az a kim idegesít a legjobban, de szerintem kifejezetten elbaszott karakter az egészben, a bamba bárgyú vigyoirával, valami nagy, erősen jellemezhető karaktert akartak belevinni a történetbe ezel, de kurvára nem sikerlt, erőltetett, sikertelen, és PANCSHHEEEER.
    ha őt látom, áttekerem.
  • Quantumleap
    Fene tudja. Az is lehet, hogy berohan és rájuk kiált:

Vazze, kamultam! Ki ne nyissátok azt a k.... dobozt! :D
  • Drephis
    nemtom hogy most ténleg segít e nekik. bár most rájött hogy szivatta bill kim
  • el bruja
    remélem azért majd jol megszívja..:)
  • Drephis
    hát van benne valami.
  • Broafka
    hát engem rohadtul idegesít, gondolj már bele:
    "Drephis, ha holnap nem veszel egy doboz tejet, akkor kinyírom az anyádat!" és ezt folyamatosan mosolyogva, legalább az a minimum ha már fenyeget, akkor ne röhögj :-/
  • Drephis
    nekem az a mosoly rohadtul tetszik képes mosolyogni miközben másra fegyvert fog
  • Fido4life
  • nyamiag #8471
    ezt eléggé benézted :|
  • zaki
    Hát, ilyen a karaktere... Jó nagyot fog koppanni a végén szvsz... :D
  • Broafka
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem tom ti hogy vagytok vele, de engem az a Bill az kurvára idegesít, hogy mindig ilyen gennyesen mosolyog, agyon zsarolja az embereket aztán még mosolyog is meg mindenen, iszonyat idegesítő :-/
  • nyamiag #8468
    szar

ahhaha :|
  • Munch
    Hát itt meg mi van.
  • zaki
    Bunyó van!
  • Kanál
    ősz
  • eLiXir
    egy kérdés semmi kedvem visszaolvasni és egyebek főleg úgy hogy valami micimackó meg anyád kifejezésekkel van tele a totyic, mikor fog folytatódni az rtlen a 2. évaddal ? :O danke schön.
  • Amse
    sok sorozat van a világon...
  • Drephis
    a lostot nem is veszitek figyelembe vagy az nem ér annyit mint a pb vagy a 24?
  • nesster
    #8448 Hű de laza valaki, ha nme tudsz mit mondani, ne szóljál!
    de komolyan, mekkora arc kell már, hogy egy jó munkásember beszoljon nekem, olajos arcú fószer. arcán védőszemüveg, 120 kiló , gépet/ TVt nem simer , bal keze meg nincs.. ez marhajó, micsoda poén. vegyél vissza tényleg.

Amúgy én is ugy vagyok vele hogy már nem mondom azt hogy pb 4ever, heroes óta nem. 24óta főleg :D. de ettől függetlenül nézem és várom a köv. részeket. és részben örültem a tegnap esti dupla 24nek. igaz még csak a 3. évad következik nekem, de jó.
  • fsgh
    húú a 24 nagyon állat:) 1.évadot láttam még csak..de ahogy az befejeződött...uhhh minél hamarabb be kéne szereznem a második évadot...
  • Bandee1987
    Én a pb-t tartottam a legjobbnak, míg meg nem néztem a 24-et (ugyanott tartok ahol az amcsik jelenleg, tehát a 6. évadnál).
    És bár a pb nagyon jó sorozat, de a 24-et nem veri, ez a véleményem.