Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
én utálom tbaget mint a szart:o

๏̯͡๏﴿

ProGabe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy: rundowngo

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
'run fox mint'
Alien
Megnéztem az elõbb 😊

S02E06

Haywire ááááá 😄DDDD Mekkora volt ez a nyitó jelenet 😄 Szerintem baromira eltalálták ahogy ott biciklizett, utána meg bemászott nagy nehezen és evett/ivott mindent amit látott 😄 Amikor a csaj meg sikított Haywire még hátra is nézett, amolyan "jajj mi van ott, miért sikitasz?" módra 😄
Aztán a sorozat során talán elõször volt, hogy Michael elvesztette a fejét és kiabált 😊 Amúgy megint küldött Sara-nak egy üzenetet és most más számok voltak rajta mint az elõzõn. Kiváncsi vagyok mi lesz ennek a lényege. Különben a weboldal amit Michael mondott Sucre-nak (késõbb még biztos lesz szerepe) tényleg létezik 😄
Nagy volt az a jelenet is amikor Sucre és C-Note találkoztam 😊

T-bag ismét nagyot alakított, szokás szerint. Akármilyen kegyetlen, a sorozatban maradnia kell!😄

Paul helyzete érdekes lehet, mert ugye az elnök nem épp úgy áll jelenleg hozzá, mint régen plusz Sara apja is meglátta õt, szóval lesznek még itt érdekes dolgok.

Várható volt, hogy Tweenert elkapják, kiváncsi vagyok a többiekkel mi lesz 😊 Ez a hatodik rész nekem nagyon tetszett, nem tudom ti hogy vagytok vele 😊

egyedül lincoln volt ártatlan, de már õ se, úgyhogy nem hiszem 😊

BUDA > miskolc.

Bandee1987
Estére tuti kész lesz.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fritz Von...
Ja, és még valami. Egyre rövidebbnek tûnnek a részek, ami azt jelenti, hogy egyre durvul a sorozat. Már jobban várom, mint az SG-1 új részeit. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Ahogy mondtam és gondoltam. Tancredi papa lesz az egyik kulcsfigura. Már most kiszúrta Kellermant. Ha az általamn elképzelt irányba halad a sztori, akkor le fognak sittelni mindenkit és a végén politikai úton fog megoldódni az egész: Tancredi papa jó útra tér, kiad mindent, ikertorony ledõl, stb... 😛

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Dynamic
Még csak néhány órája jött ki az angol...
Egyébként engem simán beenged.Van több mirror is.
doncarlos
(Season 2 Episode 06) Victorpiktor kész van már a felirattal?A felirathoz küldene vki egy linket, mert nemigazán tudok bejutni oda ahonnan szedni szoktam. Olyan mintha le lenne terhelve az oldal szervere.Köszi.

haywire nagyon nagy, felnevettem a nyitójelenetén 😄
tvinörnek meg tuti befellegzett immár, következõ részek full castjában sem találtam meg

BUDA > miskolc.

szpojlerekkel még várok a feliratosokig de van egy két megemésztendõ dolog az tuti :o
Season 2, Episode 8: Deadfall, ez lesz a nem gyenge...

BUDA > miskolc.

MrSpock
És ez majd így megy tovább!:-)8.-9.-10....:-)

Go Jeff Go!!!!

hát a 2x07 nem gyengén érdekes lesz 😮O
igen csak kivancsi vagyok

BUDA > miskolc.

ProGabe
😄😄😄😄😄<#hehe>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csak a 7. részhez lesz

nem lessz soha és miért nem?

ALien

nem lesz.

BUDA > miskolc.

a 6részhez mikor várható magyar felirat?

ALien

Akárcsak GYF... 😉
MrSpock
Szerintem nemjól látod!
Ha nézed,egyáltalán nem szimpatikusnak állítják be a bûnözõket!
Mert aki tényleg az elõbb-utóbb elbukik.Vagy ha bénázik,mint az életben.
Az más dolog bemutatni az õ szemszögükbõl a dolgokat,egy kis jellemábrázolás,de ez nemteszi szimpatikusabbá...szerintem.
Alapból elitélek én is minden bûnt,de azért örülök,hogy van egy szent ember itt aki még nemcsinált semi rosszat!:-)
Az a legroszabb amikor egy igazi bûnözõ valami mögé bújik,mint itt a filmben Kellermann. Fekete öltöny,napszemüveg..:-)

Go Jeff Go!!!!

Dynamic
www.feliratok.hu
MrSpock
Ha megnézzük 2 igazi bûnözõ van ,T-Bag,és Abruzzi.Gyilkosok,ha kell hidegvérrel ölnek.Patoshik csak egy fogyatékos.
Sucre és Franklin belement egy dologba nemjól sült el..és azért megismertük az okokat. Apolskis meg egy piti tolvaj,olyan utcagyerek,aki rossz cuccot nyúlt le.
Ideges típus,szétszórt.A tesók meg..szintén tudjuk miért voltak ott.
Speciel a tesókkak,és talán Sucre-vel szimpatizálok.Alapból Franklin se rossz ember,csak kicsit többnekérzi magát.
Maga a sorozat szempontjából T-Bag akit ha mutatnak,már vészjósló dolog van készülõben.Már megint mitfog csinálni?!

Go Jeff Go!!!!

Valaki nem tudna egy angol feliratot belinkelni vhonnan a második évad 6.részéhez(a legújabb részhez)?
Sceleton
Jó akkor nem loptál semmit, de biztos, hogy tettél olyat ami törvénytelen. Átmenni a piroson, stb.. Nincs kocsim. de már törtek be a lakásomba, raboltak már ki, de azok csak tárgyak.

Est Sularus oth Mithas!

Nem, én soha nem loptam semmit! Ha egyszer mondjuk elopják a kocsid, amire 15 évig gyüjtöttél, vagy betörnek a lakásodba és elvisznek mindened, akkor majd kiváncsi leszek, hogy ezeket a szép mondatokat akkor is ennyire komolyan fogod e gondolni... 😉 Amúgy pontosan errõl beszélek, te is szimpatizálsz velük, ugyértem a tolvajokkal... namind1, hagyuk! 😊
Sceleton
Õk is emberek. Igaz, mások mint mi. Pl T-bag, nem tipikusan a szerenti való ember, hisz pedofil gyerekgyilkos. De neki is vannak érzései gondolatai. David pedig tolvaj. Iagz. De õ nem veszély bûnözõ, csak egy szerncsétlen baleset, hogy oda került. Ne hogy azt mond, hogy te sosem csentél még boltbó cukorkát, amikor kicsi voltál, vagy nem vettél el semmit engedély nélkül. Mert akkor így mindenki bûnös, és nem is "ember", hiszen mindenki követte el valamilyen bûnt a törvény szerint. De itt legalább az emberi oldalukat is figyelembe veszik, s meg is mutatják hogy van nekik. Nem úgy mint a legtöbb börtönös filmben...

Est Sularus oth Mithas!

Dynamic
Pont a többszörös gyerekgyilkos és a szaros tolvaj az akikért semmi sajnálatot nem éreznék.T-Bag nyílvánvaló, Tweener meg azonkívül, hogy wamzer, még balfasz is😊
Dynamic
Mondjuk én is utálom, szívesen látnám már kinyúvadni, de szerintem ez egy jó ideig még nem fog bekövetkezni.Ahhoz túl erõs karakter, hogy csak úgy kiírják.
Egy nagy hiba van ezzel a sorozattal véleményem szerint, hogy a készitõk direkt szinpatikusnak mutatják be az egyszerû szar bünözö embereket. Miért kellene nekem sajnálatot éreznem és drukkolnom, nevetnem egy többszörös gyerekgyilkoson, vagy szaros tolvajon? Ez így nagyon nem jó! A legtöbb bortönös filmben mindig túlzottan mutatnak brutalitást, ezzel is sugalva, ne csinálj rosszat és nem kerülsz oda, de itt a második évadban ez teljesen megszünt. Vagyis ilyesmi.
Magoo
Hehe most már egyenlõen oszthatják el a pénzt egyáms közt! 😄
Ha csak...a köcsög David gyerek el nem ugatja Mahone-nak hogy merre a banda. A zsarukat még le tudják rázni sztem ott a háznál. Waz...azt várom már hogy ki nyírja ki T-bag-et 😄 Jó tudom sokan szeretik a csávót (mármint a nézõk közül), de ideje lenne már kinyirbálni 😊
Haywire meg egy barom 😄

balvin
egyébként miért van lezárva az rtlklubos prisonbreak fórum?<#wow1><#fejvakaras><#csodalk><#conf>

balvin
és az emberek még így is könyörögnek nekem h adjam kölcsön😄

balvin
nekem van a legprobb kiadásom😄 az elsõ szezon fele egy sony dvd-n, ráírva kis szar betûkkel hogy Prison Break, a második fele meg gépen, mert elfogyott a dvd😄 plusz az elsõ felének sem indítja asztalidvd mindegyiknek a feliratot😄 na erre varrjatok gombot

haywire kolazik :ASDAS_😄 AS

Hooligan666
Oops. Akkor tárgytalan. 😊

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Hooligan666
Nem fake pedig, hanem a japó kiadás 😛

DVD Collectors Box

Az általad belinkelt képen kinézõ dvddoboz pedig amcsi. Ez van meg nekem is.

Bõvebb Infó

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Dynamic
Ja, hogy az collector's box...
Mindegy, akkor sem tetszik😊
Dynamic
Ahogy sejtettem is.Ez az amazon.com-on volt.Ennek valahogy jobban hiszek.

Dynamic
Nekem nem tetszik.Nem illik hozzá.Amúgy meg erõsen fake szagú.
doncarlos
Amúgy láttátok már az elsõ évad box-settjének csomagolását...sztem gyönyörûPrison Break Season 1 Box

doncarlos
Örülök hogy végre emberi modort olvasok, mert már elegem volt a leszólogatásbol. Köszi hogy normálisan felvilágosítottál, ezután (ha nem megy el a kedvem a fórimtol) majd eleget teszek az általad írottaknak.

sadvagabond
nyugi.engem spec az zavar ha meglátom h van 5 új üzenet és mind a tied,ráadásul elég feleslegesek.sztem a többieknek is az lehet,már akit esetleg zavar hogy eddig itt elégé összeszedett gondolatmenetek voltak egyben leírva,nem mondatonként minden gondolatfoszlány.értem?

doncarlos
Amúgy meg most te is kettõbe írtad.

#4292-#4290 Meg ittt is 3-ba van írva...

doncarlos
Soha nem kellett illesztgetnem. Csak beszélgetésre használom a fórumo(ka)t. Amúgy nemtom mi a bajotok. Más sg forumon semmi gond nem volt azza ahogy forumozok.

sadvagabond
ráadásul most látom,nem is újreg vagy...volt idõd belejönni...

sadvagabond
ok h nem ismered a fórumot,de azért arra figyelj már oda h ne 120 hsz-ba írd már le azt ami egy mondatba is beleférne.nagyon zavaró.
a "logo" meg nem jó.ami most van,az a tuti,max le lehet húzni abruzzi fejét mint a filmben.

zmeor
<#idiota><#idiota><#idiota>

ez eddig a legnevettségesebb

leszarom a konfigod...

doncarlos
Azért nem 4-be küldtem el mert ember vagyok és ez egyszerre jött ki belõlem. De ha segítséget kérek egy fórumon, akkor elvárom hogy segítsenek. De ha esetleg mire jön a segítség sikerül megoldanom a problémát akkor közlöm hogy ne kelljen szenvedni velem tovább. És a közbeni fejlõdésemet is szeretem megosztani hátha érdekel vkit (ezek szerint tipikus magyarokkal van dolgom akik szarnak a másikra). KÁPÍSSI?

Amse
és ezt miért nem 4 üzenetben küldted el?
erre a spam-re tényleg figyelj oda!