23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • OPeti
    Gyerekek vki mondja már meg h hogy és mikor vált szét az utja LJ-nek és Burrows-nak! Mert így h ennyi szünet van a részek között és a "previously on Prison Break"-ben sincs róla szó, elfelejtem!
  • GTheo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért Kimet kikellett volna nyírni tuti, ez óriási baki szerintem, a rész végén naon beparáztam h franklin scofieldet át fogja baszni...Kellermant hülyeség volt ott hagyni, de látom ő vadászni megy az elnökre :PPP
  • Cmdr
    IDIJÓTA!
  • espio
    Micsoda?
  • zaki
    :D

Kedvencem volt... :I
  • espio
    Igazad van...
  • dienesoft
    Nyugi,én is szeretem a 24-et és mégsem hangoztatom, hogy nekem az sokkal jobban tetszik meg hogy a PB-ben mi a hiba. Ha esetleg írok ide (mondjuk elég ritkán kommentelek errefelé), akkor sem erről beszélek, hanem a témához kapcsolatosan. És ne aggódj, közülünk sokakat egyáltalán nem sértettél meg, mert vannak akik szeretik a 24-et legalább annyira, mitna PB-t. :)
  • espio
    Nem használtál dúrva és sértő kifejezéseket... Ugyan kérlek, kit akarsz becsapni...
    Nem magamnak írok, de te vagy a 10.-ik aki ezzel piszkál. Bocs, de te kezdted ezt az egész sértegetősdit. Hidd el, én is unom. Mivel ez Prison Break fórum beszéljünk arról, ne pedig egymást mondjuk el mindennek. Ha te képes vagy lenyugodni, akkor én is. Mégegyszer bocs mindenért, ha eddig még nem olvastátok volna, de én már belefáradtam ebbe.
  • PiszkosFred
    Ez egy forum. Jellegebol adodoan, amit ide beirsz, arra feltehetoen az emberek reagalnak. Ha csak magadnak akarsz beszelni, ott a blog. Ellentetben veled, en nem szemelyeskedtem, nem hasznaltam durva es serto kifejezeseket, egyszeruen csak reagaltam arra a kommentre, amelyet te irtal. Tudod, ez egy forum. Ennyi.
  • espio
    Nos, Petrocellikém..., Kedves PiszkosFred
    Idézni bunkóság, de "baráti módon ajánlani egy sorozatot" az nem.
    Nem kételkedem abban, hogy az emberek el tudják-e dönteni, hogy mi a jó nekik. Ne próbáld kimagyarázni a mondataimat, mert nem lehet. OK, Ok, szerintem is hülyeség volt részemről ilyesmiket írni, mivel nem tudtam, hogy van itt egypár túlérzékeny marha. (tisztelet a kivételnek)
    Tényleg kifelejtettem a "szerintem" szót pár helyről. Minden relatív, azt látsz amit akarsz. Ha most én egy globális nemzetközi lánclevelet elindítanék amiben ösztönözném az embereket a 24 nézésére , akkor milliókkal nőne a rajongói tábor. Ez feltevés, teória, elmélet, de semmiképpen sem tévhit.
    Már egy csomószor mondtam hogy sajnálom és hogy bocsánat. Nem hiszem el, hogy nincs jobb dolgod, mint baszogatni egy hozzászólót. Ha igen, akkor húzz a gumiszobába.
    Szóval a legjobb amit most tehetsz, az az, hogy leszálsz rólam és másokról, veszel egy magyar billenytűzetet, átgondolod a dolgokat egy csésze tea mellett és utánanézel az idegenszavak szótárában a "metafóra" szó után.

Akinek meg még mindig nem elég mégegyszer mondom hogy bocs ha bárkit is megsértettem.
  • PiszkosFred
    "Szerintem is jó sorozat a Prison Break. Állati jó!. De nem annyira hogy Top 1 legyen. A "24" a legjobb sorozat a világon. Ő a Top 1."

Szerinted legalabbis.

"Csak azért jobb az emberek nagy része számára, mivel friss, és mindenhonnan hallani lehet róla. Ha ugyanilyen információs hulláma lenne a 24-nek is, akkor ő lenne előnyben. "

Feltetelezes, es szinten ez csak a te elmeleted. Honnan tudod, hogy az emberek nem nezik parhuzamosan a kettot? Reszemrol egyik sem a legjobb sorozat, az a Firefly ;] Aktualisbol meg a Veronica Mars es BSG talan, vagy a War at Home es a 30 rock (azert irtam kulon oket, mert ket kulonbozo kategoria, kar oket egy kalap ala venni). Ennek ellenere nem megyek egyik topikba sem, hogy az ottaniakat meggyozzem a kovetkezo szoveggel:

"Csak annyit hogy nézzetek túl az erdőn, mert lehet hogy találtok mögötte mégeggyet, ami szebb vagy csúnyább."

...leven, hogy nem tudhatom es nem is erdekel, az adott topiklako latta e mar a masikat, vagy nem. Nem tartok senkit sem annyira egyugyunek, hogy ne tudja eldonteni, mi a jo neki.

Ennyi. Nincs gond a kommentekkel, csak vedd figyelembe, hogy valoszinuleg mindenki tudja, mit szeret es mit nem, mit miert szeret, es mit miert nem. Vagy mit szeret jobban, es miert.
  • PiciEri
    kedves vagy e ? :D :P
  • el bruja
    Igen az nekem is feltűnt, hogy amikor elkapták C-Note feleségét, Franklin látta, hogy a gyerek gyógyszerét a kukába dobta... miért nem vette ki? Bár nemtom a további C-Note+kislánya jelenetekben a kiscsaj már jól van... szal bizta kivette a gyogyszert csak azt nem mutatták mert nyílvánvaló..?:)
  • Cmdr
    Szőke vagy e? :)
  • PiciEri
    hogy ne legyen off, végre én is megnéztem és kivagyok készülve, mindig a legjobb pillanatban hagyják abba..őrület.
    Egyébként nemt udtok vmit erről az egész dologról, hogy ugye 1 hét kimaradt vagy vmi, mert múlthéten kellett lennie a 17es résznek és ugye a 16 volt felrakva mindenhova, akkor most kellett legeyn a 18, avgy hogy van ez? tud erről vki vmit?
  • espio
    Cmdr!

Oké, most már le lehet szállni rólam. Számomra a 2. legjobb sorozat a Prison Break. miért kell mindent Túlreagálni? Nem fikázom, csak megosztom gondolataimat. Nem én vagyok az egyetlen fan, aki bakikat talál benne. Nekem nem a sorozattal van a bajom, hanem az olyan arogáns nézőivel mint pl. te.
  • Cmdr
    Ott is megválaszoltad már a kérdésedben! Ha nem tetszik ez a sorozat, akkor ne nézd, és ne gyere ide fikázni!
  • espio
    #8712-es kritikámra nincs kritika?
    Mily meglepő!
  • espio
    És a Max Payne filmes fórumon ugyanazért kaptaM?
  • Cmdr
    Pontosan megválaszoltad, hogy miért...
  • espio
    Szabad megtudnom miért?
    Ha a szponzoros dologért, akkor már kb. négyszer bocsánatot kértem. Tudom hogy bunkóság volt. De különben sem illik ilyet írni. Vannak ennél nagyobb idiótaságok.
  • Kmarha
    a bolondság jó dolog :D Legközelebb majd csak a nem spoileres részeket olvasod :D (igaz akkor meg igazán nem is esik szó semmiről :P) Jobb ötlet, szánj egy napot arra hogy behozd magad és utolérj minket ;) Utána aztán meg jöhet mindenféle üzi
  • Cmdr
    Neked bizony!
  • Kmarha
    csak annyi a bajunk, hogy egy prison break topicba bejöve, annyit mondasz: én is szeretem a PB-t.

Ezek után sok-sok sorban pedig csak az áll hogy a 24 a legjobb, hogy mennyire jó az, hogy nézzétek meg ti is, hogy a 10. rész a 6. évadból mennyire üt.. Tényleg nem érzed hogy ez valahogy nem idevaló?

A mostani reagodhoz meg annyit, hogy Mahone direkt azért lett berakva a filmbe, hogy sokkal szorosabb legyen az üldözés, pörgösebb a film. :D Mert ha nincs senki aki azonnal rájönne a turpisságra, akkor miről szólna a sorozat? Kellett egy észlény bele, ennyi. Nekem is szúrta a szemem, de olyan jól játszik az ember, hogy már réges rég megbocsájtottam neki
  • PiciEri
    emberi kíváncsiság is, meg nemolyan rég fórumozok egy kis kihagyás után, és nemrég esett le, hogy a spoileres üzik mien célt szolgálnak :)
    sorry sorry, nem te értetted félre én vagyok bolond :)
  • espio
    Cmdr?
    Ezt nekem írtad?
  • Cmdr
    Idijóta!
  • espio
    PiszkosFrednek is üzenem hogy bocs, igazad van. Szemétség volt tőlem, de jobb ha tudod hogy nagyon kekec vagy.
  • espio
    Kedves Kmarha!

Részben igazad van. Bocsánat.
    De nem tudom, hogy tudsz-e értelmezni egy mondatot, de én ügyeltem arra hogy ne tűnjek fangyűjtőnek, de úgylátszik pontosabban kellett volna fogalmaznom. Aki úgy érzi hogy a korábbi üzenetem sértő jellegű, attól mégegyszer is bocsánatot kérek. Bár abszolúte nem értem mi ezen az annyira felháborító.
    De akkor témánál maradok.
    Nem gondoljátok hogy kicsit vontatott a Prison Break?
    Pl. Franklin miért nem volt képes kivenni a lánya gyógyszerét a kukából? Miért dobatta be a feleségét játszó színészzel a kukába, ha nem terveztek vele semmit a rendezők?
    Továbbá, milyen gyorsan rájön az FBI-os csávó a dolgokra...
    Pl.: A temetőben a megjelölt síron szereplő névre. Egyértelmű hogy az egy név, de erre 5 percig nem jött rá és amikor rájött hát nem a telefonkönyvhőz nyúlt, hanem tudta, hogy a temetőbe kell menni.
    Akkor ott van még Scofield, Burrows és Kellerman videóüzenete. Milyen gyorsan rájött Mahone hogy a morseüzenet semmit sem jelent.
    Akkor meg Bellick milyen egyszerűen jött rá hogy a Sarahnak szánt üzenet az Antialkoholisták könyéből való?
    De egyébként nagyon jó, csak ilyen apróbb hibák vannak.
  • PiszkosFred
    "Fizetett 24 hirdetesunket hallottak"... Okes, hogy csak a kedvenc sorozatodat ajanlod masnak (bar felesleges, kizart hogy lenne itt olyan ember, aki nem tudja mi az a 24), de feltetlen muszaj? A kommentedben burkoltan azert elkuldesz mindenkit "kapalni", es meg is magyarazod. "Szep" volt ;]
  • Kmarha
    Na jó, a kezdeti felháborodott üzenetem helyet akkor egy szelidebb: örölünk hogy tetszik a 24 és a PB is. De ha lehet, ne itt probálj fanokat gyüjteni a 24-nek, legalábbis ne ilyen belesúlykolós módon. Én is irtam már hogy jó, akinek van ideje nézze. :D De izlések és pofonok, csak egyén számára van olyan hogy a legjobb sorozat.

Maradj csak e topicban, de ha lehet akkor a PB-ről beszélgetve, oks?
  • espio
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    PRISON BREAK RULEZ

Bocs, csak próbálgatom hogyan kell spoilert csinálni, és valamit írnom kellett bele...
  • Richard90
    én már láttam a 17-es részeig..., csak esetleg más nem látta
  • espio
    Hello!

Üdv mindenkinek. Én még új vagyok, de gondoltam benézek. Szerintem is jó sorozat a Prison Break. Állati jó!. De nem annyira hogy Top 1 legyen. A "24" a legjobb sorozat a világon. Ő a Top 1. Ha jól tudom, akkor a kettő egymás mellett fut a FOX-on. Csak azért jobb az emberek nagy része számára, mivel friss, és mindenhonnan hallani lehet róla. Ha ugyanilyen információs hulláma lenne a 24-nek is, akkor ő lenne előnyben.
    Nézzétek, én nem szidni szeretném a sorozatot mert énis oltárian imádom.
    Csak annyit hogy nézzetek túl az erdőn, mert lehet hogy találtok mögötte mégeggyet, ami szebb vagy csúnyább. Aki hallott róla, annak ajánlom figyelmébe, most megy a 6. évad 10.-ik része. a 3-.ik évadát leszámítva állati ütős egy sorozat. Köszönöm figyelmeteket.

Üdv:

Espio
  • Kmarha
    a folytatását nem is tudod? ... mielött leugrott Hollandiába füvezni egyet :)
  • Richard90
    rakhattad volna spolierbe :@
  • bcrics
    "a barátommal, Haywire-el, mielőtt leugrott... :D"
    wow ehe
  • Kmarha
    minek olvasol spoilert ha még nem láttad a részt? én azt nem értem :D Az emberi kiváncsiság? (vagy félreértettem most valamit? )
  • Cmdr
    "....a buszsofőr gázt ad és elmennek??"

Az nem vonat volt? Mellesleg a fejlettebb országokban már nincsenek sofőrök vonatokon, metrón, stb...! :D
  • PiciEri
    jó hogy így kidumáljátok a filmet :D egyenlőre még nem is néztem meg, de már lehet nincs is értelme, mert innen mindent tudok :)