Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig a Dévid Dácsovni vitte nalam a palmat, de ez azt is üti asszem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg felvillan egy kép tweenerrõl, még õt is eltakaríthatja Mahone, de ha csak címbõl következtetünk akkor 9. részben lesz öldöklés
BUDA > miskolc.
A 8.rész promojában nem bírtam kivenni egy jelenetet: C-Note verekszik T-Baggel?
BUDA > miskolc.
Bazinga!
BUDA > miskolc.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Bazinga!
majd este berakom a file okat vagy elottem meg vki mas 😉
...
tippek hogy ki lesz?
BUDA > miskolc.
The majority of the first season of Prison Break was filmed on location at Joliet Prison, Illinois.<2>2>After it was closed down in 2002, Joliet Prison became the permanent set of Prison Break in 2005, and was immortalised as Fox River State Penitentiary on screen. Scenes set in Lincoln's cell, the infirmary and the prison yard were all shot on location at the prison.❤️>3> The cells that housed the general prison population were specially built with three tiers whereas the actual cells located in Joliet Prison only had two tiers and were smaller.<4>4> Exterior scenes were filmed in areas around Chicago, Woodstock and Joliet in Illinois. Other locations included O'Hare International Airport in Chicago and Toronto, Ontario in Canada.
wikipedia
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
haywire meg nem azért lopta el a képet, mert hollandiába akar eljutni, loál. hanem azért, mert gyagyás, és hirtelen beugrott neki a siló, a fák meg minden(hiszen õ is hallotta a sztorit amikor vesztmórland elmondta), salz, most biciklizik tovább, és... 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Vagy nem ez a link?
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Hali! Victorpictor-nak "személyesebben" hol lehet megköszönni, mint email-ban? Mert nagyon jókat cselekszik velünk ez az emberke, de semmilyen fórumon nics fenn?
Bazinga!
Haywire nagy arc 😊 Majd lesz egy PB in Holland széria, ahol Haywire Hollandiában fogja árulni a füvescigit 😄 De nagyon megtetszett neki az a kép, biztos el akar majd oda menni.
Sucre milyen szkeptikus és ellenséges lett Michael -el szemben, pedig õk tényleg jó barátok...biztos a Maricruz ügy miatt mérges
Kíváncsian várom a köv részt. Azt az egy szem zsarut még el tudják majd intézni. De mivan ha az idióta tweener köp? Meg nem is muszáj neki köpnie, mert sztem valami olyasmi lesz, hogy Mahone beszól a helyi/környékbeli zsaruknak hogy "zárjátok le a területet" v. vmi hasonló, amit ilyenkor általában mondani szoktak a filmekben 😊 Majd kiderül...
Bazinga!
sztem ez is olyan résu volt, mint az elõzõ, igazából csak elõkészíti a következõkhöz a nagy csattanókat...
azt hiszem ezt fölösleges lett volna bespoilerezni.
http://loal.atw.hu
Mintha valahogy hianyozna valami...
leszarom a konfigod...
ez ugyanaz,miért nem használod ezt?
de nincs fenn,10 percenként nézem.
off:walaki szaki,az miért ven hogy a what about briannek ki lett hagyva a 3-4. epi magyar felirata?olyan kár...
elkezdtem angollal,de mivel tegnap éjjel 1 órát sikerült aludnom ma meg melóztam,nem voltam valami sikeres...
Hát ez a rész...nagyon nagy volt. Haywire-n énis röhögtem, milyen zenét beraktak már alá 😄😄😄
Tweener megint jó hülye volt, nem tudom hogy fogják ezt már megoldani, nehéz lesz. Tweener idegesít engem legjobban h mindig beköpi a másikat. Hülye kis gyík :@
És végre izgalmasak a külsõ szálak is. Akinek eddig kétsége volt a 2. évadot illetõen az most megbizonyosodhatott, hogy ez is fasza lesz.
(Amikor meg ott álltak benn és ástak újra együtt, tisztára elõjött megint a PS feeling, mint amikor a börtönben is ástak, hogy uhh csak nehogy jöjjön vki 😄)