23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
hokn #8540 Prison Break Fan Oldal -> aktuális rész mindigelérhető, érdekességek, feliratok, cikkek, képek, hamarosan lesz design is :D -
#8539 pöcsér reklámozod mindenhol ezt a sok szar szánalmas gportalos oldalt? :| -
#8536 Szegény Patoshik :-/// -
#8535 A KÖVETKEZŐ RÉSZ FEBRUÁR 19-ÉN!!!
nm -
#8534 ki van irva láthatóan -
Kanál #8533 cancel lett a szökés, nem lesz. sajnálom -
OPeti #8532 Sziasztok hétfőn szokott kijönni a szökésnek a legujabb epizódja mindig? most mikor lesz? -
#8531 Amit korábban beraktam ide linket, már ott sem úgy írja, hogy dupla rész lesz. :(
39. 2-17: 19 Feb 07 Bad Blood
40. 2-18: 26 Feb 07 Wash -
#8530 Hétfőn egy 24 egy Pb lesz.. -
#8529 :DDDDDD -
#8528 inkább link egy ilyen nekem is kell :D -
#8527 -
#8526 ezt ugye nem komolyan kérdezted? -
#8525 akkor a köv. 24 rész két hét múlva jön csak ? :(:(:( -
#8524 nem lesz dupla epizód?? :( -
#8523 Erről sem tudtam... -
#8522 már le lett írva kismilliószor hogy semmiféle duplaepizód nem lesz jövő héten,evvan -
#8521 Ez nem húzás, mert 2 rész lesz legközelebb. Inkább kombinálás, aminek nem látom értelmét: Most a Prison Break fanok szopnak, és járnak duplán jól a 24 fanok, jövőhéten meg fordítva... -
#8520 egyetértek -
#8519 Mokcsosul idegesítőek ezek a 2 hetes kihagyások, persze igy lehet 6 részt hónapokig húzni, Köcsög amcsik.... -
winnie #8518 "Letöltéskor majd nem tudjuk,hogy az valóban az vagy csak a 216-os:)"
elég szomorú lesz, ha valaki nem tudja. nyilván értelmes ember nem tölt olyan trackerről, ahova fake kerülhet fel. -
#8517 Lehet majd tudni, meg kell csak nézni h mikor lett feltöltve. És ezek szerint fél3-kor fent lesz már a 17-es, fél4kor a 18-as :) -
#8516 Milyen jó lesz amikor végre magjön az igazi 217-es rész.
Letöltéskor majd nem tudjuk,hogy az valóban az vagy csak a 216-os:) -
#8515 Igen, és aki még valamilyen véletlen folytán nem nézte, annak csak azt mondom, hogy nézze -
#8514 Háát ez az Euréka olyan eléggé "futottak még" kategória...ha már pihentető sorozat akkor Született Feleségek vagy Odaát... :)
Az egyik kereskedelmi csatornára most jön a Heroes ha minden igaz... -
#8513 "- I fuck your dead mother on your father‘s grawe...you piece of shit..."
Ez tetszett :) -
Quantumleap #8512 Jelen-múlt ötvözésével, és számbeli rangsorolás mellőzésével:
Twin Peaks
X-akták
Alias
Holtsáv
Prison Break
Néha megnézem a Desperate Housewives, ha nincs más dolgom. -
#8511 Ha mar toplista:
1. Lost / 24
2. Prison Break
3. Day Break
4. 4400
5. Invasion
6. Jericho
7. Supernatural
8. Heroes
9. Surface
Nagyjabol ennyi, vegigneztem meg a Blade sorzatot, hat, nem nagyon jott be. Viszont a Lost / 24 paros durvan magasan vezet, sokkal az osszes tobbi elott. :) -
#8510 azért nem is kezdtem tölteni mert még tv-be sem volt de úgy látszik az angolok kajálják -
#8509 Prison Break - Prison Break S02E17 HDTV XViD-NoTV avi
A hülyék csoportban támadnak... :) Fake hát. A megszorítások miatt eladták az állatkertek a lámaketreceket, és most kiszabadultak! :)
Idézetek a hozzászólásokból... lehet ám bővíteni a szókincset :D ::
- Watch out is the S02E16, not the E17.
- FAKE FAKE FAKE it is episode 16
- fack your mother!!!!!!!!!!! s02 e16
- i downloaded this and i downloaded off isohunt they r both episode 16 sick or what
- I fuck your dead mother on your father‘s grawe...you piece of shit...
(személyes kedvenc :D) -
#8508 találtam egy 2x17-et amúgy és elég sokan töltik vajon fake? -
#8507 nem az én stílusom, szerintem..:) -
#8506 Én a született feleségekkel úgy vagyok, hogy az 1perces ajánlója is kikészít a tv-ben, szóval az az, ami nekem neeem jön be, nagyon nem :) -
#8505 1. Prison Break
2. Heroes
ezeket nézem azt ennyi. TV-ben néha nézek egy kettőt.
Ami ezeken kívűl bejön, de nem állandó, csak TV-ben néha:
-Odaát (Supernatural)
-Rejtélyek városa (Invasion) kár hogy nem folytatták...
-Rém rendes család, Jóbarátok jöhet bármikor....:)
-Simpson család is :)
Ami nem jött be:
-Dexter...nem tudom megnéztem első két részt, de végigszenvedtem...beteges, és engem nem köt le
-Lost...eleinte tetszett, de sok sok kérdés, alig van válasz...ezért jó a Heroes ott vannak válaszok is
-Született feleségek...biztos jó...a csajoknak, mert minden csaj azt nézi, de nekem nem jön be :)
-
#8504 1. Prison Break
2. Lost
Aztán most szerzem majd be a Heroes-t, Firefly-t :) -
#8503 nekem
1. Prison Break
2. Dexter
3. How I Met Your Mother
4. Jericho
5. Desperate Housewives
200. 4400 -
#8502 nálam Studio 60 on the Sunset Strip az első PB-t és 24-et (bár még csak 4. ig néztem) simán letolta, pedig full más kategória, de komolyan mondom, hétfőn 8-tól este 7ig vagyok suliban, este még így is megnézem felirat nélkül, mert tulajdonképpen hétfőnként csak ezért érdemes felkelni /utálom a hétfőt, mint Garfield:)/ -
#8501 próbáld ki a Heroest:) -
#8500 nálam
1.Holtversenyben a Prison Break, 24
oszt ennyi :D -
#8499 olyan kis pihentető sorozat:) vicces szerintem :) és olyan típusu soroza hogy a részek nem igazán függenek egymástol...