Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Nem mondod, hogy Bedzsvel-nek mondjak!!??

Eddig a Dévid Dácsovni vitte nalam a palmat, de ez azt is üti asszem...

zolee90
Ez szörnyû ez az RTL-en...Téodor Bedzsvell, Báróvz...ezeknek az angol kiejtése = 0.

MrSpock
Én többhelyen isnéztem nemírnak szünetet,folyamatosan megy.:-)

Go Jeff Go!!!!

balvin
egyébként szerintem bannerba megérné kitenni azokat a képeket amik mahone-nak vannak a tábláján... azok sokkal jobbak😊

balvin
szóval a következõ részhez nyugtató és befosásellenestampon kell majd, meg szíjak amik a fotelhez láncolnak, és egy kínzószemüveg, ami nyitvatartja a szemedet hogy semelyik képkockát se hagyd ki😊

Alien
Uh basszus ez jó lesz! Ezután a rész után lesz az egy hónapos szünet?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7. rész promo, de ja szerintem is Õk azok.
meg felvillan egy kép tweenerrõl, még õt is eltakaríthatja Mahone, de ha csak címbõl következtetünk akkor 9. részben lesz öldöklés

BUDA > miskolc.

Dynamic
Azt hiszem mindenki elmondott már mindent.Kurva jó rész volt ez is.

Haywire-ön feküdtem az elején.Amikor a csaj sikolt õ meg még hátranéz, keresi, hogy mi miatt sikoltott😊Azért annak is örülök, hogy nem húzták a pénzkeresési szálat.Azt hittem elõzõleg, hogy majd 10 részen keresztül azon fognak dilemmázni, hogy hol lehet a mani.Mondjuk még tényleg nem találták meg😊

A 8.rész promojában nem bírtam kivenni egy jelenetet: C-Note verekszik T-Baggel?
a segítségre én Tancredi papát tippelném, még mondta is hogy rájött pár dologra kellermannal kapcsolatban

BUDA > miskolc.

precision
õ biztos hogy nem, szvsz...de majd meglátjuk, az is lehet hogy nem is egy szökött rabot lõ le hanem mondjuk vki mást? 😊 voltak már korábban is olyan ötletek itt a topicban hogy Mahone segíteni fog Michael -éknek...lehet hogy most jött el az a pillanat? Szerintem tipikus félrevezetõ promo ez, mert látszik hogy lõ valamerre, de nagyon meg fogunk sztem lepõdni 😊

Bazinga!

én is rá, bár még ott van a csaja 😛

BUDA > miskolc.

Bandee1987
attól függetlenül, hogy megérdemelné, túl érdekes karakter, úgyhogy talán hülyeséget mondtam, és nem õ lesz, esetleg még
Sucrera
gondoltam

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

precision
sztem is, meg is érdemelné...oké hogy színesíti a sorozatot, meg egyedi karakter, de akkor is

Bazinga!

Bandee1987
Sztem T-Bag

ScarY MAN
aky ... van a google earth os cucc..ott minden eddigi pont megtalalhato 😄
majd este berakom a file okat vagy elottem meg vki mas 😉

...

nahát.
tippek hogy ki lesz?

BUDA > miskolc.

The majority of the first season of Prison Break was filmed on location at Joliet Prison, Illinois.<2>After it was closed down in 2002, Joliet Prison became the permanent set of Prison Break in 2005, and was immortalised as Fox River State Penitentiary on screen. Scenes set in Lincoln's cell, the infirmary and the prison yard were all shot on location at the prison.❤️> The cells that housed the general prison population were specially built with three tiers whereas the actual cells located in Joliet Prison only had two tiers and were smaller.<4> Exterior scenes were filmed in areas around Chicago, Woodstock and Joliet in Illinois. Other locations included O'Hare International Airport in Chicago and Toronto, Ontario in Canada.

wikipedia

akyyy
Nem tudja valaki, hol is van az igazi börtön? ahol forgatják?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mukika
így van, nem idióta, hanem csak szerencsétlen... és szvsz nem véletlen, hogy mondta, hogy ez a való világ, nem a fox river. salz, sztem most nem fogja könnyen beköpni õket.

haywire meg nem azért lopta el a képet, mert hollandiába akar eljutni, loál. hanem azért, mert gyagyás, és hirtelen beugrott neki a siló, a fák meg minden(hiszen õ is hallotta a sztorit amikor vesztmórland elmondta), salz, most biciklizik tovább, és... 😊

Tweener miért lenne idióta? TÉnyleg parázik meg minden, de ti mit csináltatok volna a helyében? Nem kellett volna leütnie azt a tagot a barkácsboltban vagy mi? Vagy hogy tankoltatok volna másképpen?

robotnyk
a vége, köhh 0.o
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bandee1987
Charles Patoshik

Melyik az a Haywire?
<#conf>

Bandee1987
s0206

Na, azért durva lett volna Haywiretól, ha megöli azt a nénit 😊 Most aztán fokozódik a helyzet 😊

hzsolt
Kösz, abbahagyom! <#hehe>

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

hzsolt
Bocs, pontosabban: http://europiangoldfinch.net/

<#vigyor3>

precision
hzsolt
Valaki azt mondta, hogy mûködik az oldal, amit Michael Sucrenak mond, de én nem találom. http://europaitengelic.net/
Vagy nem ez a link?

ÁÁÁ!! VÉGRE!! A tankolás utáni részeknél végre ismét a kellõ adrenalinmennyiség tobzódott bennem, mikor Tweener menekült, azt hittem elordítom magam, h "fuss már b***meg!"<#vigyor4> Arra leszek kíváncsi, merre megy a sorozat, mert most a fõcél a 22. részig nem látszik. Remélem nem lesz itt is féléves szünet, mert megfogok õrûlni!<#idiota>

Hunnenkoenig
Köszi!

doncarlos
Dögg! Köszi az infot, már vártam hátha vki megírja hogy kész <#worship>
Hali! Victorpictor-nak "személyesebben" hol lehet megköszönni, mint email-ban? Mert nagyon jókat cselekszik velünk ez az emberke, de semmilyen fórumon nics fenn?

robotnyk
nem volt, legalábbis nem mutatták, amúgyis, kicsit alulméretezték a garázst, inkább egy sufninak tûnt.
precision
Nem figyeltem, de a csaj garázsában volt autó? Mert ugye most a kocsijuk ugrott Tweener miatt...

Bazinga!

precision
Tweener mekkora egy balf*sz, jézusom...mindamellett sajnálom hogy elkapták, mert ugye mégiscsak egy baseball kártya miatt csukták le...na de hát akkoris egy idióta 😊
Haywire nagy arc 😊 Majd lesz egy PB in Holland széria, ahol Haywire Hollandiában fogja árulni a füvescigit 😄 De nagyon megtetszett neki az a kép, biztos el akar majd oda menni.
Sucre milyen szkeptikus és ellenséges lett Michael -el szemben, pedig õk tényleg jó barátok...biztos a Maricruz ügy miatt mérges

Kíváncsian várom a köv részt. Azt az egy szem zsarut még el tudják majd intézni. De mivan ha az idióta tweener köp? Meg nem is muszáj neki köpnie, mert sztem valami olyasmi lesz, hogy Mahone beszól a helyi/környékbeli zsaruknak hogy "zárjátok le a területet" v. vmi hasonló, amit ilyenkor általában mondani szoktak a filmekben 😊 Majd kiderül...

Bazinga!

ha van szekvenc, akkor az biztos a vége.
tnm
a zene a Zorba a Görög címû film világhírû betétje
sztem ez is olyan résu volt, mint az elõzõ, igazából csak elõkészíti a következõkhöz a nagy csattanókat...
azt hiszem ezt fölösleges lett volna bespoilerezni.

Flamer
az a baj ezzel.. hogy 1 hetet kell várni hogy megnézzem a következõ részt :Cc

http://loal.atw.hu

Hunnenkoenig
A hatos nektek is ugy van vege, hogy jön a rendörcsaj a szöke ribi hazahoz es jön az a gyors prison breakes szekvenc es vege?

Mintha valahogy hianyozna valami...

Felirat szerda este folyamán lesz az új epizódhoz.

zmeor
a kék daruban ugye a rendezvous van írva és sárgába nekem sok minen kijött de a legértelmesebb a "Run fox mint" a fox ismerõs lehet valahonnan<#awink>

leszarom a konfigod...

zmeor
köszi

leszarom a konfigod...

sadvagabond
http://home.of.donsystem.hu/
ez ugyanaz,miért nem használod ezt?
de nincs fenn,10 percenként nézem.
off:walaki szaki,az miért ven hogy a what about briannek ki lett hagyva a 3-4. epi magyar felirata?olyan kár...

zmeor
hmm

nem megy a feliratok.hu 😞

leszarom a konfigod...

sadvagabond
az a baj hogy el lettünk kapatva...holnapra már nem is jó...máshol egy hetet is kell várni egy feliratra.de azért még kicsit fenn maradok,hátha mégis megjön még ma.ha már a Kedvesemmel sem tudok beszélni.az nem lehet h a két legjobb dolog a mai estémen ne jöjjön össze.

én is a magyar feliratra várok :S nem victorpictor csinálja ezt már? mert ha igen most naon el van maradva... 😛
sadvagabond
akkor ma már nem is lesz magyar felirat?
elkezdtem angollal,de mivel tegnap éjjel 1 órát sikerült aludnom ma meg melóztam,nem voltam valami sikeres...

zolee90

Hát ez a rész...nagyon nagy volt. Haywire-n énis röhögtem, milyen zenét beraktak már alá 😄😄😄
Tweener megint jó hülye volt, nem tudom hogy fogják ezt már megoldani, nehéz lesz. Tweener idegesít engem legjobban h mindig beköpi a másikat. Hülye kis gyík :@
És végre izgalmasak a külsõ szálak is. Akinek eddig kétsége volt a 2. évadot illetõen az most megbizonyosodhatott, hogy ez is fasza lesz.
(Amikor meg ott álltak benn és ástak újra együtt, tisztára elõjött megint a PS feeling, mint amikor a börtönben is ástak, hogy uhh csak nehogy jöjjön vki 😄)

balvin
nagyon kurtán jön most ez a torrent 10Kbps-el... nemtom mi van vele ált. 120-al jön. NEMBÍROK KI MÉG 7 ÓRÁT VÁZEH!