23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#8861 asszem 8kor. de azért nézd meg itt.
www.fox.com/prisonbreak -
#8860 pontos idő kéne! Mikor kezdődik ott? Hogy hogy tudnám nézni? TVU Playerrel... -
#8859 sztem 2 fele... -
#8858 Sztem akkor 8 órát vonj, le. Mert sztem középamerikához igazodnak és ha mégis a keleti lenne, akkor nem késed le, max vársz még egy órát. Egyébként utána már gondolom tudni fogod... -
#8857 Egyébként a kelet amerikai idő a nálunk lévőből levonsz 5 órát, a középamerikainál pedig 6ot vonsz le. -
#8856 Hogyan tudod élőben innen nézni a FOX-ot? -
#8855 Itthoni idő szerint mikor kapcsoljam be a foxot, h élőben lássam a 18. epizódot? -
#8854 már nincs kiirva hehe :P -
#8853 A KÖVETKEZŐ RÉSZ FEBRUÁR 19-ÉN!!! --> muhahahaa de 26. van -
#8852 Kicsit lehet, hogy már off, de úgysincs nagyon téma: videó -
ZiP90 #8851 Jajjj az naon jó volt :D
De Patoshiknak a fején mindig röhögnöm kell, ahogy kinéz :D Akár MniE, akár PB :) -
#8850 Patholsik benne van a My name is Earlben is. És még énekelt is az eheti részben:D -
#8849 Én meg a 24 első évadjában véltem felfedezni Patoshikot és Bellicket.
Egyik sem végzi túl szépen... -
#8848 hehe:) -
#8847 Ó, hát megvan hol láttam sucre-t előzőleg. :D
2fast2furujás...
-
#8846 1 Netről töltjük
2 Elveszti késöbb, de akkor felvarrja neki -
#8845 Uhh, Pár kérdés.
1.Ti melyik adón nézitek mert ez elvileg TV-s topic, és nem RTL-es.
2.Nem birom ki, de kiváncsi vagyok mi lett T-BAG kezével?
Addig láttam, hogy állatorvost megfenyegette -
#8844 Nagyjából igen:D -
#8843 A gportal egy semmire való szar gagyi oldal sztem. -
#8842 hát ez az...
a gportalos oldal mind szar, mert nem az illető csinálja, és a b*zija még reklámozza is olyan helyen, ahol nagyon nem kéne, mert marha nagy off, az ilyet örökbannra kéne ítélni
on: sztem is az egyik legjobb rész volt a mostani a 2. évadból -
Dave0092 #8841 midnenhova beirogatjja...... -
Richard90 #8840 hát igen... ritka sz@r oldal!
amúgym mi köze a prison breakhez te láma -
#8839 Remélem mostmár permban-t kapsz. Legalább magad csináltad volna az oldalt. -
#8838 Akkora BANánt fogsz kapni a seggedbe, hogy a szádon fog kijönni... -
#8836 Bizony-bizony, nagyon jó kis rész volt, bár sajnálom Pault :( -
#8835 Hát pedig ez volt az 1ik legjobb rész a 2. évadban szvsz. -
#8834 Minek kellett volna kiderülnie?Ez nem a Lost. -
Dave0092 #8833 nekem tetszett. -
#8832 ja, nagy volt amikor megverték, de télleg nagyon megható volt ez a rész, na mindegy... -
#8831 Nekem ez a rész, csak azért tetszett, mert végre, jól megverték Bill Kimet. Amgy nem volt olyan jó. -
#8830 oppá:DDDDDD
[nem szóltam] -
#8829 Szerintem is nagyon jó rész volt ez, mert azért emberi jellemek derültek és nem csak az akcióról szól ez a prison break -
#8828 ne azt nézd mi derül ki hanem hogy miről szólt. Ragyinak nevezni az egyik legmeghatóbb PB részt azért erősen botorság. De a te véleményed, csak kár hogy nincs jó izlésed a filmek terén. -
#8827 Ez az új rész elég ratyi volt nem derült ki belőle sok -
Abruzzi #8826 Nem pénzt adni akart neki, a csajnak 1 hete volt hátra vagy ilyesmi, mire menne a pénzzel?:s Westmoreland megígértette Scofieldal hogy elmegy a lányához és megmondja neki hogy a papa szereti :)......de szerintem tuti nem fogják kihagyni a készítők hogy Scofield elmegy a sírhoz! Ebben biztos vagyok, és akkor majd sokmindenki csak nézni fog hogy jaa télleg Westmoreland lánya :)........vagy......hány nap telt el amióta megszöktek? nem lehet hogy a csajnak még van hátra valamennyi és él? -
Quantumleap #8825 Hogyhogy pénzt adni? Szerintem te félreemlékezel, Westmoreland lánya haldoklott, és azt akarta hogy Michael keresse fel helyette halálos ágyán.
És mellesleg arra érdekes ráértek, hogy a pénzt menjenek keresni. -
#8824 nem azért, de te ha megszöknél, egész állam téged keres, akkor valószínű, hogy nem az lesz az első és legfontosabb dolgot, hogy adj pénzt a csajnak, csak azért mert megígérted... -
Quantumleap #8823 Legalább mondjuk a sírját megkeresni. -
#8822 na ja...
biztos nem felejti el
-
Quantumleap #8821 Ígéret szép szó,...