Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha van új banner, akkor szóljatok, lecserélem.
Többek közt onnan járt ki mike az utat fúrni a csatorna és a gyengélkedõ közt.

nesster
Lenne egy kérdésem azoktól akik a s2e8. részt várják (!):

Amikor Micheal-ék elöször próbáltak megszökni akkor ugye az õrök szobája alatt mentek és ez a szökési útvonal volt az eredeti! Akkor minek kellett a luk a wcnél ha nem azon mentek?

Hunnenkoenig
Na jo, annyira nem...most megneztem ujra... masra emlekeztem. Viszont ez akkor is jobban nez ki :-)

Hunnenkoenig
Az a baj, hogy az uj szinnel nagyon összemosodna a faldarab, amire a kepek vannak ragasztva. Majdnem olyan hatast kelt, mintha a kepek a levegöben lognanak... vagy legalabbis az sg-re lennenek ragasztva.

két nevet át kéne húzni.

Lynx_TWL
azért mert eltérõ a szín, és senki nem hal bele, ha illeszkedik az új designhoz, de mi belehalunk ha nem illeszkedik. ez van és kész<#vigyor4> mi igényesebbek vagyunk <#mf2>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Alien
Jaja , nem értem, hogy miért van mindenki oda a banner csere miatt, ez miért nem jó? Szerintem még bõven maradhatna.

akkor mlg nem volt helye a 24 mellett, most csak rövidebb szünetek lesznek sztem

Viszont jött a 24. Elég durva szünet volt, de túléltük.😊

fistin
néztem imdb-n, hogy kiadtak egy részt novemberben, és márciusban folytatták(ez még az elsõ szezonban volt).. nagyon nem kéne ezt mégegyszer bejátszani 😊

Amse
winnie is moderátor. kértem már jogot én is a Tv, Mozi, DVD reészhez, mert ide nekem nincs, de ezt sem kapkodják el 😊

Flamer
elég gáz hogy ez a winnie fér csak hozzá a topikhoz.. vagy a moderátorok lusták? vagy mért is tart ijen sokáig a bannercsere?:o<#fejvakaras><#kerdes>

http://loal.atw.hu

Amse
de ma még az van... 😊

akkor már ott sincs szünet 😊

Amse
Igen az rtl-en. Akik ebbe a topicba járnak azok a 2. évadot követik az amerikai Fox csatornán ahol most szünet van és csak okt. 23-án lesz a köv rész.

KeKKSZike
Milyen szünetrõl beszéltek? Most szerdán lesz!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Sil3nt
ameddig itt banner csere lesz addig reg folytatodik a sori

Flamer
persze. ne irjunk kis esszét a bannerba?:| :Ccc

Serpa
bannerba bele kellene írni, h szünet van; és, h mikor folytatódik.

ProGabe
csak azért foglalkoznak vele,mert már kész van,csak modik még nem cserélték ki,pedig tudtommal már meg lettek kérve

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mayday
Magyar torrentoldalakon van fent az elso 8 resz szinkronnal. A tobbi termeszetesen meg nem erheto el szinkronnal.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

fistin
öcsém amennyit ti azzal a rohadt bannerrel foglalkoztok, már önerõbõl meg lehetett volna csinálni a 3. évadot

CoD23
hali
tud valaki olyan oldalt ahonan le lehet tölteni ezt az atomjó tv mûsort (szinkronnal )?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Lynx_TWL
bannercsere ?:o

Amse
Jah, tényleg jó lenne írni egy ilyet...
Pyx-tól kérhetej egy sablon oldalt (pl) amit nagyon egyszerûen lehet szerkeszteni (notepad).
Csak kell egy ember aki ezt megcsinálja 😊

tnm
hát nem tom, a baj az, hogy persze lehet mindig válaszolgatni, mikor egy "új hal" bejön, de így akkor egy csomó redundáns hsz lesz. én sztem arra való egy topic, hogy aktualitásokról beszéljünk és ne sokadszorra ugyanazt. nem azért nem mondtam meg, mert olyan nagy fáradtság lett volna, (sõt, direkt ellenõriztem, hogy pl. Google-be a "prison break episode list" fogalomra hányadik találat lesz /meglepõ módon elsõ pl. pont jó/), hanem azért, hogy lássa, hogy egyszerû(bb).
de lehet az lenne a megoldás, hogyha írna valaki egy FAQ-t, amibe ezek az alapdolgok bele vannak írva, pl:
hány részes elsõ évad,
mikor lesz a következõ,
épp hol tartanak,
honnan lehet tölteni(? ha ezt leszabad írni),
miért más a vezetéknevük, mikor testvérek,
most csak úgy hirtelen összeszedtem azokat a témákat amik elárasztják ezt a topicot...

Dynamic
Álljon már meg a menet.Szerintem teljesen normális hangnemben írtam, hogy mi a baj a bejegyzése másik felével, miért kell kötekedést belelátni? Ezzel szemben vele meg jóhiszemû vagy, hiszen azt "gondolod"(!) azért nem írta, oda mert nem akar spoilerbe beleszaladni.Aha, na persze.Érdekes, hogy õ ezt egyik hsz-ában sem közölte, helyette inkább háborog és nem veszi észre, hogy a stílussal van a baj.
Mayday
Gondolom, azert nem olvas vissza, mert nem akar spoilerbe beleszaladni.

Attol, hogy PB szunet van, meg ne kossunk mar bele mindenbe 😊
Komolyan ugy latom a dolgot, hogy az altalam lesett sorozat-topicokban allandoan ez van. Ha szunet van, es nincs mirol beszelni, akkor ha bejon egy "uj arc", akkor tobb 10 hozzaszolason keresztul kepesek az "oregek" fikazni, egy-egy olyan kerdest, ami "tul alap". Csak nezzetek meg, hogy 1 darab 2 karakteres valasz (22) helyett mit kapott? 😊 Ez igy jobb a lelkunknek, ha igy allunk a tobbiekhez? Es mi soha nem kerulunk olyan helyzetbe, hogy "butasagot" kerdezzunk?

Hozzaszolasomat nem egy ujabb flem kezdetenek szantam, nem kell egybol raugrani, inkabb kicsit gondolkozzunk el ezen a hozzaallason.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Dynamic
Valóban nem fáradság egy számot beírni.Gondolom bárki szívesen válaszolt volna, de a "nem olvasok vissza" megjegyzésed teljesen felesleges és csak ellenszenvet váltasz ki vele.
22
media player classic

nagy fáradtság lett volna beírni ide egyetlen egy számot :S ,mire való szted ez a topik? kérdezek ,mert érdekel...
gooogle..ez a topikja,kösz a segítséget,sztem az írja meg nekem,akár privátban,hogy ne bántsa a szemedet ,aki tudja,és vmivel a szinted felett áll a józan ítélõképessége! köszönöm! kösz,elõre is

más: milyen lejátszót használtok hundubos 2sávos hangú rip lejátszásához?
tnm
mi meg nem mondjuk meg😛
sztem ezt egy Google kereséssel megtudhatod, ha itt nem akarsz keresni, de nem tudom, miért fáj egyeseknek a lap alján lévõ "Keresés a témában?"

csõ
hány részes az elsõ évad?! nemolvasokvissza😊
Pheaper
<#vigyor>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Flamer
bevállaljuk?<#hehe>

Geeryy
Figyelj mar, ne töltsük le, és nezzük meg helyetted ?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Amse
#5387 keress rá

Köszi!És véletlenül nem tudsz valami jó torrent tracket a 3.dik részhez?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

alkess
A fórum/letöltésben keresd. Jah a fórumba reggelned kell! <#wave>

És ott hol vannak felrakva mert nem találom?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Flamer
szokes.extra.hu

letöltöd, megnézed, letörlöd és amint megjelenik dvd-n megveszed.

Lynx_TWL
24 s1 részeket nézegettem, és 15ös részben ismerõs arc tünt fel:o
bellick😊

Hy

Lenne egy kérdésem honnét lehetne le tölteni a 2.évadot?? ingyen?

köszi

!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!

egypszichonauta
ez nem ide tartozik,amúgy mikor bejelentkezel a fórumra ott van bal oldalt egy olyan menüpont hogy vip-tagság felvétele vagy mi,ott le van írva részletesen
én személy szerint nagyon várom a 8.részt(gondolom ezzel ti is így vagytok),most nézem megint végig az egészet anyámmal mert õ is rákattant a témára😊

gabo91
Hogyan lessz valaki ilyen VIP tag, hogy kaphatok ijen csillagot a nevem mellé? Meg hogyan tudok a nevem helyére képet pakolni?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

..

Flamer
okt 23? :| olvassmár vissza..

mikor adják a 208ast a foxon? :<