23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#8820 szerinted ráért? :D
-
Quantumleap #8819 Apropó Westmoreland. Michael egy hazug ígéretszegő, nem? Nem kereste meg a lányát. -
#8818 Jaja, ez nekem is feltűnt :) -
#8817 Új Lost részben is az a csaj volt benne, akinek a házát ráépítették Westmoreland pénzére... :D -
#8816 Néztem ma helyszínlelőket és mit látok? :D
Felvarrt fülű Steadmen üldögél ügyvédje mellett.... :D -
#8815 lol tényleg:))))))) -
#8814 biztos mindig TESCO gazdaságos benzint töltöget bele :D -
#8813 vagy ha egyet al akar kötni, akkor abban nincs motor:D
igaz -
#8812 Sucrenak folyton tönkremegy a kocsija :D amibe beszáll azzal történik vmi.. -
#8811 #8798: nem azt a sorozatot szidom amiről a topikk szól, mer ha valaki nem szhereti akkor nem kell nézni. semmigond.
#8799: bocs. majd igyekszem nem irogatni ide.. persze nektek mindenkit szabad oltani, énmeg ha egyszer valami kevésbé csunyát irok akkor lekell támadni..
#8800: csakazér mer Flamer a nevem nem ekll egyből aflémre gondolni meg a háborúra meg ijenek.. pfff. :| errese mondok inkább semmit mer csak gonosság lenne
és hát elnézést kérek az offért :C na pás. -
ALDO #8810 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Pope nem törlte le a felvételt. Amikor Mike azt mondja, hogy betartom amit ígértem, vagyis feladja magát, szerintem nem véletlenül monjda, hogy "már megtette", szerintem arra utalt, hogy tisztázza Linc ártatlanságát. A felvételen tuti az elnökasszony fog beszélgetni az öccsével az álítólagos parkolós gyilkosság után + elmondanak pár fontos, ellenük szóló dolgot. Ezt még ellehet húzni a 22. részig aztán le is lehetne zárni a sorozatot. -
Dave0092 #8809 ahogy modnod
gyengébbek kedvéért pathetic =szánalmas -
#8808 Láttátok az Egy gésa emlékiratait? Ha igen és még nálatok van a CD/DVD/kazetta, nézzétek meg a végét mikor az amerikaiak megjelennek :D egyik ügynökünk a PB-ből kapott egy aprócska szerepet itt is (csak vigyorognia kellett, fürdenie no meg fényképeznie :D) -
#8807 kéne ide egy házigazda...néha vicc ami itt megy. -
#8806 és nem tom ezt miért neked címeztem, ezt amúgy amblok mindenkinek mondtam -
#8805 nem tom, nekem az első évad egy kicsit vontatott volt, én ezt a 2. évadot sokkal jobban élvezem, viszont a címe találóbb lenne ha valami olyasmi lenne hogy: A menekülés! (mert ezt lehetne úgy is hogy a börtönből ki, és még a börtönön kívül is menekülnek)
angolul meg mondjuk valami Escape (magyarázat kb ugyanez mint feljebb)
így hogy Prison Break, mint tényleg az hogy szökés, kb az első évadig érvényes... innentől kezdve ez már nem szökés :)
talán lehet hogy ezért sem jön át teljesen a börtön feeling mindenütt... -
#8804 bármennyire is fájó, sajna van némi igazság a hszedben...:S -
#8803 hát vagy törölni...
OFF
Bocsánat, ha durva volt, de kezdem úgy érezni, hogy azok, akik akkor itt voltak, mikor én rátaláltam erre a topikra, egyre inkább felszívódnak. és sajnos meg tudom érteni őket.
ON
Ha a harmadik évad nagyon erőltetett lesz, akkor azt ez a topik is rendesen meg fogja szenvedni.
OFF
Valami olyasmi ez kicsiben, mint amikor már a foci olyan sz@r itthon, hogy már csak a balhéért, konfliktusért mennek a nézők is a mecsre.
ON
Bár sztem ez a 2. évad is nagyon jó a maga nemében, még akkor is, ha nem hozza azt a sok újjat, ami az első évadban igazán ütőssé tette (pl. börtönfíling).
OFF
Abbahagyom a kapcsolgatást.:)
ON -
#8802 nem is kicsit:) -
#8801 moderálni kéne a topikot, úgy érzem -
#8800 A nickje sok mindent elmond... :D -
#8799 az közérdekű info h prosztó köcsög vagy?
ha nem, akkor ki lehet venni favból a topikot, nem kötelező ide járnod. -
#8798 A vicc az, hogy te meg a House topikban szidtad a Greys Anatomyt, most meg hasonlo megjegyzesert felhaborodsz... Hogy is van ez? -
#8797 pathetic -
#8796 ilyenért miért kell ilyen szinten lab.szni valakit? D:
ha mindenki csak "közérdekű infó"-t írna a fórum jelenlegi hszeinek kb a 10%-át tartalmazná,és lehet sokat mondtam -
#8795 gratulálok. de ez nem közérdekű info szóval stfu. htx -
#8794 Hát kezdek már egy kicsit kiábrándulni a PB-ből.....a lost jelengleg az viszi a prímet a 3. évaddal! -
el bruja #8793 "a sok PB mániás őrült!" -
el bruja #8792 igen vannak benne kisebb-nagyobb bakik rendesen:) -
#8791 ne mondd hogy nincs értelme! csak azért mondod hogy nehogy leugassák a fejedet, a sok PB mániás őrült!
egyébként amint mondtad hogy Sucre, egyből én is erre a részre gondoltam, és tényleg nekem is feltűnt, vagy legalábbis láttam hogy valami nagyon furi...
Nehogy elkapják a Sucre-t mert harapok :-/ -
#8790 Muhahahaaaa :D
Véletlenül észre vettem egy bakit :P
Nem tom hányan vettétek észre:
07:33-tól kezdődik, mikor Sucre kocsija lefullad, kiszáll és rugdossa.
Profilbol egy sivatagos területet látunk, semmi villanypózna, fa. Viszont mikor kiszáll autót rugdosni akkor egy fa mellett áll meg.
Igaz semmi értelme nincs ennek a hsz-nek, csak egy észrevétel :D -
#8789 a megfelelő feliratot töltsd le -
#8788 A 15 résznél nekem túl gyors a felirat még else mondják a mondatot de már kiírja lécci segítsetek mit csináljak? -
Dave0092 #8787 sztemis -
#8786 Keresd a feliratok.hu forumaban, oda szokott irogatni subok kapcsan. -
#8785 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem letörölte -
#8784 Egyébként tud valaki valamit "Victorpictor" személyazonosságáról, elérhetőségéről... vagy valami ilyesmit? -
#8783 Szeretném személyesen megköszönni a #8781 és a #8782-es hsz-eket. :)
Végre normális emberek is a bolygóra léptek... -
#8782 értelmezz már ne csak olvass!!! Egyrészt Ultimate is kapott egy fejmosást. ÉS nem a PB kritika volt a lényeg espio reagjával, hanem hogy egy sorozat topicjába bejön azzal hogy mennyire király egy másik, mindenki nézze, húúú bazeg nincs is jobb.. na meg a mostani rész is aztaaaa...
Tényleg ilyen rohadt nehéz felfogni???
A téma lefutott. Meg lett fedve, elismerte hibázott. Ennyi, több szót ne vesztegessünk már erre az egészre. Hihetetlen! -
#8781 OMFG mi folyik itt ? E kb 78 uj üzenet elolvasása alatt rádöbbentem, hogy azt aki művelten, és kultúráltani tud fogalmazni jobban oltogatjátok és kritizátoljok, mint pl. egy UltimateGameR nevű állat fajtát...
espio én osztom nézeteidet, sajnálom hogy így leosztottak, nem tudhattad előre hogy itt ölnek mindenféle PB kritikáért :D