Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Munch
törölt hozzászólás

Serpa
Abruzzi a tv2 ön
😊

holnap adjáka 10 ediket

hello a le adták már a 2.8 részt?

Lazarus
Ezért kell megtanulni, hogy a linket nem kimásoljuk, hanem rákattintunk <#zavart1>
nesster
ott van 23.án nem látod? :B

hol van az s02e08? 😞

Solid Snake GH
Jáááj. Na EZT nem kellett volna. Össze kell szednem magam, mentálisan súlyos sérüléseket szereztem. <#idiota>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Lazarus
ProGabe
a sok bocsánatkérés helyett inkább olvasnál vissza,vagy használnád a lap alján lévõ keresõt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tnm
semmi baj😄
😛

Hali.
Bocs de biztos már töbször is leirták és megkérdezték de én ezt újra megtenném!!!
Hol lehet az epizódokat letölteni?
Legyen szó magyar akár angol nyelvüröl!!!
Elöre is Bocs
Hooligan666
Extrém spoiler van a PBfanblogon. Csak saját felelõsségre.
(direkt nem írok direkt linket)

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

szerintem ez vmi skizo hapek, ha nem szedi a bogyókat, akkor bekattan, aztán olyanokat mûvel mint szegény kiscsávesszel😄Dlol

zenét pedig: olvass vissza, asszem vki már leírta merre-hogy-miként XD
egypszichonauta
mahone mire is szedi pontosan a bogyókat?nem vol teljesen tiszta nekem
ja és még annyit szeretnék kérdezni hogy honnan tudnék leszedni a sorozatból zenéket,legfõképp az opening érdekelne,köszi

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Bocsi a kérdésért,már biztosan volt vhol,csak lusta vok megkeresni,de esetleg vki nem tudná belinkelni nekem az elsõ évad dvd-jének a borítóját???Elõre is köszönöm!
rágógumi
yeeeee

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Pheaper
lol elvagytok 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Serpa
ProGabe
ez nem ér,a sorozatban tök más

amúgy ez tetszik:street name "Blue Gremlin" 😊 tehát legalább ez tényleg igaz,mármint hogy igazából is dilerkednek vele

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amse
😄 hülye...
gondoltam belevarázsolok egy szemet a bannerba, de nincs róla olyan jó kép...

robotnyk
tudsz szerezni? <#zavart1>
ProGabe
midazolam

Amse
milyen bogyót szed?(a neve kell)

Mahoneeeeeee-t akarok a bannerba + a tollát😄DDD
scorpeeon
viszont le lehetne már cserélni azt a bannert mert nagyon nem illik oda 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
elit nézõ... jó lehet h kicsit hülyén fejeztem ki magam, lényeg, h akik nem az 6.résznél tartanak (RTL klub) , hanem a 2.évad 7.részénél 😄 Végülis mind1, jó ez így is sztem, ha mindig áthúznánk a neveket, az lehet h tényleg nem jó ötlet, mert vki pl 1 résszel lemaradt itt, ide benéz, és le van lõve a poén.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Amse
akkor lehetne lõtt seb a fejükön és csöpöghetne vér a kép sarkáról is 😄
szerintem jó lesz a sima is.

zmeor
a banner legyen minél kifejezõbb!

aki a retek klubos változatot nézni az meg vessen magára <#crazya>

leszarom a konfigod...

Amse
hát annyira nem kokrét a banner. aki csak rápillant annak nem biztos, hogy leesik, hogy õk szöknek meg. a piros áthúzott név viszont elég gyanús :/

"elit nézõ" wtf?

scorpeeon
Ez a topic végülis elit nézõknek van, sztem lehet nyugodtan spoileres akár. Már az is spoiler ennyi erõvel ami most van, elárulja, hogy kik fognak kijutni...

icewolf
Én gyorsabb voltam. 😄
Szombat este 9-kor kezdtem el és kedd este fejeztem be. 😄

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Flamer
még mindig nincs lecserélve a banner.
a szinkron télleg szar <#wilting>

http://loal.atw.hu

Amse
a banner az a desgin vátás miatt volt nem az uborkaszezon miatt 😊
a szinkron meg szar XD

tnm
nah, leállt a sorozat egy pár hétre és teljesen uborkaszezon lett a topicjában... elõször banner, aztán majd jönnek a szinkronok... XD

Lynx_TWL
miért zárták be? miért nincs erakva az új banner?😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

drobee
De azt bezárták már egyszer. Most müködne?

zmeor
arra szavazok hogy nem kell spoiler, és legyen egy másik topic a kezdõknek!

mire lehet még?

leszarom a konfigod...

nesster
most te melyikre szavazol ezzel a hsz-el?😄

zmeor
ne legyen spoiler es

akik késõbb kezdték el nézni azok vessenek magukra<#beka2>

leszarom a konfigod...

nesster
sztem a spoileres legyen <#vigyor> elvégre ,,Prison Break (TV),,...

bazza
francba 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Baseball közvetítés miatt.
bazza
most vmi pihenõ van vagy mi?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Mayday
Nekem is eszembe jutott, hogy esetleg nekik dolgozhat, de aztan elvetettem a dolgot. Inkabb valoszinu, hogy csak ilyen kattant, es a multjaban tortent valami, amibol egy par cseppet mar kaphattunk most izelitokent, hogy meselt a kiscsavonak.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Csibe001
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem is vagy úgy van ahogy mondtad, vagy bizony Mahone már be van kattanva s a hangok a fejében mondatják azt vele, hogy õk nem engedik, hogy életben maradj.(Ha jól vettem ki a szavaiból akkor ezt mondta mielõtt lelõtte Tweenert)

Van egy elgondolásom, hogy miért ilyen aggresszív Mahone és miét öli meg Tweeenert. Lehet hogy ennek a trösztnek dolgozik Mahone is, és nem akarja hogy az elkapott szökevények meséljenek késõbb a bíróság elõtt, mint tanúk. Habár ebben nem sok logika van, mert mivel tudnának többet a szökevények, mint Michael. De elképzelhetõ, hogy azért ennek az elgondolásnak is van alapja, ez késõbb úgy is kiderül.
Két hét és 3 óra múlva.