Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bocs de biztos már töbször is leirták és megkérdezték de én ezt újra megtenném!!!
Hol lehet az epizódokat letölteni?
Legyen szó magyar akár angol nyelvüröl!!!
Elöre is Bocs
(direkt nem írok direkt linket)
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
zenét pedig: olvass vissza, asszem vki már leírta merre-hogy-miként XD
ja és még annyit szeretnék kérdezni hogy honnan tudnék leszedni a sorozatból zenéket,legfõképp az opening érdekelne,köszi
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
amúgy ez tetszik:street name "Blue Gremlin" 😊 tehát legalább ez tényleg igaz,mármint hogy igazából is dilerkednek vele
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
szerintem jó lesz a sima is.
aki a retek klubos változatot nézni az meg vessen magára <#crazya>#crazya>
leszarom a konfigod...
Szombat este 9-kor kezdtem el és kedd este fejeztem be. 😄
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
a szinkron télleg szar <#wilting>#wilting>
http://loal.atw.hu
mire lehet még?
leszarom a konfigod...
akik késõbb kezdték el nézni azok vessenek magukra<#beka2>#beka2>
leszarom a konfigod...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)