23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Cmdr #8700 "There is no light the end of this tunnel..." mindenki meg fog halni... :D -
#8699 Ja, akkor biztos nem fog a csajszi elhalálozni... :)
De lehet, hogy vele lesz valami a sorozat végén, nem tudom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az vonat volt nem busz! :D Ott nem engedte el a kislány C-Note-ot, és ezt látta Mahone, hogy mennyire ragaszkodik a kislány az apjához, és elengedte őket. Azért g3ci volt tőle, mikor anno lelőtte Tweenert, meg ahogyan beszélt a barátommal, Haywire-el, mielőtt leugrott... :D -
bcrics #8698 a csajnak még szerpet szánnak a 3.évadban is szal ő nem nagyon fog idő előtt kihalni!
és persze k*rvajó rész volt ez is!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár amikor c-note felment a kislánnyal az ölében a buszra mahone meg fegyvert fogott rá mi történik?
....a buszsofőr gázt ad és elmennek?? -
#8697 Respect rész
thx victorpictor a .srt-ért:) -
#8696 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még valami. Az a legkeményebb jelenet, amikor CNote a ládán ül, Dedevel a kezében és sír. Abban a helyzetben látszik, hogy akkor dönti el mit tegyen. Feladja magát, a családját így is, úgy is elveszíti, de megmenti őket és a kislányát is. Ezek annyira emberi jelenetek ebben a részben, hoyg ez a rész az eddigi első számú nekem. Amikor meg Mahone odaadja a macit Dedenek, amit a saját fiának vett, na hát ott én is bekönnyeztem egy kcisit. :( -
#8695 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem a csaj Sarah fog meghalni, az lenne a jó vége a 2. szezonnak. Michael meg Scofieldnek tuti benne lesznek a következő évadban. És a 3. évad témája meg lehetne a bosszú. Sucre szvsz megmenekül, T-Bag öngyi lesz, C-Note a börtönben végzni, de a feleségét kiengedik, lehet, hogy Bill meglátogatja majd Pope-ot és kinyírja, a pendrive miatt. Vagy ilyesmi... :S -
#8694 Ez a rész szerintem összességében megható volt, egy ilyen sem volt még a sorozatban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egészben a legrosszabbul C-Note jár. Gondoljatok bele, kint van Irakban, nyilván megpróbál jobban élni és többet keresni Azt hiszem, ez nem bűn. Meglátja, hogy kínoznak egy arabot, szót emel ellene. Majd kint találja magát a seregből, és kénytelen a pénzért elvállalni egy már akkor is kétes ügyletet (vezetés). Bekerül a sittre, holott C-Note nem oda való, ezzel az egész családja tönkremegy. Így legyél emberséges... :(
T-bag egy szemétláda, de így elmesélve a fiatalkorát volt honnan megtanulnia. Nagyon sajnáltam őt is, függetlenül attól, hogy megérdemli a bötrönt. Amikor kint ült a kocsiban, és sírt, automatikusan a fiatal gyerek képe jelent meg előttem, aki olyan okos volt. Hoyg mi történhetett vele, amíg idáig jutott. :(
Pope a szememben egy nagyon egyenes, igazságos ember, eddig így ismertem meg. Nem hiszem, hogy letörölte volna a felvételt, nem az a fajta karakter. Inkább arra gondolok, hogy mivel betoppant Kim az életébe, ezért biztosítékul lemásolta magának is, hogy ne szórakozzanak a családjával, vagy vele. -
#8693 Pár dolgot kihagytam, de azokat már úgyis leírták az előttem szólalók.
Jah és ezúton is köszi victorpictor -nak a munkáját. Ő az én személyes jézuskrisztusom :D -
#8692 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellermant elengedni volt a legnagyobb hiba. Én addig rúgtam volna a csajt amíg mozog amiért nem engedte be. Most aztán parázhatnak mikor repül golyó a fejükbe. Hülye picsa. Pope rendes volt tényleg. Mikor ott ült a végén a lányával pont szidtam, hogy inkább hagyja meghalni a lányát mint sem, hogy feladná magát. Aztán tessék :D Feladta magát. De tuti nem fogja tudni átadni Michaeléket, sztem megfog pusztulni. Sucre tényleg ez mázlista kis köcsög. T-Bag -en már nem tudok kiigazodni, de sztem tényleg öngyilkos lesz vagy valami. Már kurvára kiv. vagyok mi lesz ennek az egésznek a vége. Sztem biztos valaki megfog halni akire senki sem számít, de ezt csak egy rossz előérzet :) -
#8691 -
#8690 :DDDDD -
Quantumleap #8689 Ahogy csak lehet, maga elé nyújtja éllel felfele, majd pedig visszacsap vele. Vagy feldobja, és alááll. :) -
#8688 Na, csak most néztem meg a videót, miután megírtam az előző üzimet... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi volt abban az exlusive videóban, mert nem nagyon jó az angolom... :S LG-vel mikor beszélget, akkor azt mondta az apjának, hogy nem akar velük menni, mert vmi iskolába jár, és új életet akar kezdeni egyedül azon a helyen?
A pendriveon akkor tényleg vmi fontos van, Kellerman meg zsír, hogy le akarja lőni az elnököt... :D T-bag meg nem úgy néz ki, aki öngyi lesz... :D
Alig várom a következő részt... :D -
#8687 No, végre egy egész jó rész. Most csak két baromság volt benne :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elöször is kicsit nehezen hiszem hogy Pope még egyszer megbizna Michael szavában, azok után hogy már egyszer nagyon csúnyán átverte. De fogjuk fel, hogy gyözött a kiváncsiság. Én biza hivtam volna a rendöröket a helyében. A másik hogy ferdeszemü ügynök barátunkat Kellermannak ott kellett volna azonnal fejbelőnie. Két oltári nagy baromság, de hát film, mit vártunk?
Kicsit sajnálom hogy Tbagből a végén ilyen jó figura lesz, de még biztos előtör belőle gonosz énje. Szerencsétlen Franklinnek sem ezt a sorsot kívántam :S
A pendriveon biztos hogy fontos anyag volt. Ez az utolsó kulcs az ügyhöz. Viszont van egy tippem. Még ha hülyeség is. Ugyebár a Szivarklubban Popeon látszott, hogy van egy ötlete, miután elkérte a laptopot, aztán átmászott egy másik helységben. Késöbb mondta is, hogy meghallgatta az anyagot, és nagyon érdekes volt. Fogadni mernék, hogy a következő részben, az ő hangja fog megszólalni Scofieldéknek! Lementette az eredeti hangfájlt magának, és a pendrivere felvette a bocsánatkérését vagy kárörvendését. Vagy ő is besárosodna ha kiderülne a cucc, vagy valami hülyeség miatt, ő maga akar véget vetni az egésznek és nem bizza Michaelékre a dolgot. Majd megláttjuk mennyire lesz igazam :)
Sucre meg menjen a fenébe ezzel a rohadt nagy szerencséjével. :D Megérdemelne mostmár egy boldog menekülésmentes vakációt valahol a Bahamákon :D -
#8686 arra én is gondoltam hogy öngyilkos lesz t-bag -
#8685 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-bag-es résznél én is kicsit megijedtem, hogy miután a csaj végleg elutasította, feldarabolja az egész családot a baltával... :S De azért neki is van szíve, és jól tette, hogy elengedte a családot, sztem öngyi lesz, mivel már nincs miért élnie. C-Note-ot megértem, bár sztem ne m sikerül majd feladnia Michaelket, Pope papa qrva rendes volt, sztem a pendrive-on semmi érdekes nem lesz. Sucre meg tényleg nagy mákker... :D Sarah meg keci volt, hogy kizárta Kellermant, szal lehet, hogy majd visszanyal a fagyi... :D -
#8684 a 2. videót nem nagyon értettem mivan lj-vel? -
#8683 az engem is érdekel -
#8682 valami szöszi... -
#8681 És azt hogyan tette volna meg? :DDDDD -
#8680 azkiaz akit üt megfele? -
#8679 t-baget már sajnáltam. -
#8678 :D -
#8677 2 X 18-as videók SPOILER!!!!!!!!!
videó 1
úgy látom T-Bag nem fog csalódást okozni...
videó 2 -
#8676 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Kellermannak kapásból le kellett volna lőnie Bill Kimet.Nagy hiba volt egyből elfutnia
-T Bagtől már vártam,hogy mikor kezd el darabolni a baltával.Kíváncsi vagyok mihez kezd most (hátha költeni kezdi a pénzt)
-Sucre hihetetlen mákos de szerintem sokáig nem fognak jutni
-Scofiledék tuti megszívják a pendrive-al.Nem hiszem,hogy csak úgy ott lesz minden gond nélkül a felvétel
-Várom a következőt:) -
#8675 Ilyen nincs! Pont mikorra befelyeztem angolul, kint a magyar felirat
Mind1, megnézem újra -
kis kocka #8674 hálle lújaaa -
#8673 Jaja, thx a gyors feliratot... -
#8672 Kintvan! :) -
viizo #8671 ezekben a percekben jópár magyar PB függő ül le a képernyők elé, hogy élvezze a Bad Blood-ot :)
köszi Victorpictor a feliratért. -
#8670 -
kis kocka #8669 no comment -
#8668 Hello!
Mikorra jön a 18.rész és a felirat???
Ja, és hány részes lesz a 2.szezon? -
#8667 nah akkor ezt még megvárom:)
ééés fent is van:)
feliratok.hu -
#8666 par perc mulva lesz magyar felirat... enjoy [thx vp] -
#8665 "next monday in an all new prison break" tehát egy hét múlva:
ez
és ez -
#8664 hogy is volt feliratban?
"A hazáját szolgálta és a hazája felszolgálta őt."??
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem, hogy bajtársiasság befolyásolná még... Pláne, hogy a lánya a tét. Az a kérdés, hogy Mahone kicsinálja-e majd, vagy mi lesz.. -
#8663 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem törölhette le, az volt a vége, hogy elindítják a felvételt! Amúgy meglepő fordulatok voltak benne. Franklintől félek, a gyerekemért én is mindent megtennék. T-Bag -> respect
Amúgy mikorra várható a 18. rész? -
#8662 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is attól parázok, hogy letörölte POpe , bár nem hinném. Franklin pedig tuti nem adja fel a többieket, hiszen katona volt(bajtársiasság..stb) Amúgy meg tényleg óriási volt a rész ! -
#8661 Holnap lesz.