Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, azt én is vágtam hogy Tweener nem abba a házba ment, már csak abnól is hopgy nem állt a ház elõtt rendõrautó (amivel ugyebár a kiscsaj a mamájához ment az elején)
Sucre pálfordulása mindenesetre elég érdekes.Mondjuk ez is tipikusan amerikai filmes klisé:elég ha valaki elkezd atyáskodni/moralizálni a bûnözõvel és 5 perc alatt már a saját oldalára állítja.Szóval lehet, hogy tényleg õ lesz a következõ "áldozat", és ezzel az ellenszenves húzásával próbálják a filmkészítõk ezt jogossá tenni.
Azért Tweenerbõl jobban kinéztem volna, hogy balfasz módon megint berosál és kipakol.Mondjuk amikor a házba becsöngetett már egybõl tudtam, hogy nem oda ment, csak azt hittem, hogy bemegy egy idegen helyre, és a hátsó ajtón meg kiszökik majd😊
Azért Tweenerbõl jobban kinéztem volna, hogy balfasz módon megint berosál és kipakol.Mondjuk amikor a házba becsöngetett már egybõl tudtam, hogy nem oda ment, csak azt hittem, hogy bemegy egy idegen helyre, és a hátsó ajtón meg kiszökik majd😊
Upcoming Episode: 02x08: Dead Fall (23/Oct/2006)
http://teddike.freeblog.hu
bocsi....nem az igazi a link...de ez jó
Ez a jó
Ez a jó
áááhhh... közbe megleltem...ajánlom mindenki figyelmébe a következõ linket FONTOS!!!!!
A Következõ rész idõpontja
A Következõ rész idõpontja
QRVA BÉZBÓLL
Miért nem lehet minden olyan egyértelmü mint ez : PortTvMûsor
A Fox tv-n honnan tudjátok hogy nem lesz PB?????? Hol láttok ti ott TV mûsort??? Tud Vki linket adni?
Miért nem lehet minden olyan egyértelmü mint ez : PortTvMûsor
A Fox tv-n honnan tudjátok hogy nem lesz PB?????? Hol láttok ti ott TV mûsort??? Tud Vki linket adni?
Hát ez a Haywire ez egy szenzációs fickó... elkaphatatlan... senki nem tudja kicsoda õ, az utcán nem ismerik fel. Ráadásul még esze is van....
de mit akar azzal a gallyal? bárkát építeni??? hihihihi
Jójó, tudom nem az FBI-t szivatta meg de akkor is....miért kell érte menni?
#5228 .... nem értem ... ki az a Sheriff Tom Underlay ???
deadfall ugye a köv. rész címe?....hmmm csak nehogy sucré bekattanjon, és elkezdjen lövöldözni, mert egy embert meg tud ölni, de....A másik meg amit nem értek ebben a sorozatban, hogy én rég begubóznék vhol egy bány mélyén 5 évre, Linconln meg csak úgy megy LJ-ért...de minek? mert ha levelet küldene neki? egyszer már meg tudta szivatni LJ az FBI-t ugye...
Jajj de sajnálom szegény Apolskis-t
Sucre meg meggajdult
áhh ez kész!
basszus...david<#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead>
Sucre meg meggajdult
áhh ez kész!
basszus...david<#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead>
leszarom a konfigod...
ez a rész döbbenet.. nem is tudom szavakbaönteni 😊
azért azt nemértem mit akar sucre.. szegény tweenert meg sajnáltam.. sztem jó karakter volt.. korrekt volt h nem adta fel õket
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Most megint várni kell!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Így is anyáztam a végén, h vége lett, Így is anyáztam a végén, h vége lett, de akkor elküldtem volna a készítõ urakat, ha úgy fejezik be, h Tweener áll az ajtóban😊
Uhh, Sheriff Tom Underlay nagyon jól tette amit tett! <#eljen>#eljen>
Király egy rész volt az biztos😄
PSN: berghold
<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#ejnye1>#ejnye1>
Ne lõdd le a poént,héj...használj szürke betûtípust!
Ne lõdd le a poént,héj...használj szürke betûtípust!
A feliratot be tudnád linkelni vhonnan mert én nem találtam meg azon az oldalon-meg eddig más oldalon sem-...tudom...lol vok😊
A feliratot be tudnád linkelni vhonnan mert én nem találtam meg azon az oldalon-meg eddig más oldalon sem-...tudom...lol vok😊
Huhh basszus tetszett ez a rész.
S02E07
S02E07
Durva volt, ahogy Tweenert lelõtte a Mahone, na meg a kormányzót is jól elintézték és most ugye Sara-t akarják, de Paul szerintem csinálni fog valamit, mert ez már neki sem tetszik egyrészrõl, másrészt már teljesen kivették a képbõl õt, nem fog visszakerülni az elnök mellé. Sucre-nál éreztem, hogy lesz valami, mert a csaj nagyon mondta neki a dolgokat. Amikor meg Tweenernél bevágták a korábbi jeleneteket, gondoltam, hogy nem adja fel a többieket, de szegény basszus jól megjárta. Amúgy kicsit hülyeség szerintem, hogy egy nagy erõkkel keresett rabot akit elfogtak csak egy valaki kisér vissza, no de mindegy 😊 Nagy volt még amikor épp T-baget mutatták a tv-ben és amit akkor mondott 😄 Szóval tetszett nekem ez a rész nagyon, kár, hogy most egy hónap szünet jön.
a francba bocs mindenkitõl
<spoiler>keverik a szálakat nagyon. Tweener kiesése meg sucre akciója a végén nem kellett volna</spoiler>
van angol felirat a forom.com-on 😊 vessétek rá magatokat 😊
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
nem, az rtl-en lesz elõbb
huh a 2/7 már le adták az amcsik?
Nem is lenne gáz, ha nem ezt arhiválná az ember, szal én inkább letöltöttem a fov féle verziót.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
a lolban rögtön van az elején egy kis képhiba, onnantól pár percig a hang és a kép nincs szinkronban, de alig észrevehetõ, pár perc után az is megszûnik
miért érzem értelmetlennek ezt a Sucre pálfordulást? ez olyan 'tenni kell egy cliffhangert a szünet elé' felfogás...
fennvan nforce on a s07
fél másodperc
az a tegnapi. a jövõ heti 2x08 lesz fake.
ja. az utóbbi 25 évben elõször elhalasztják az októberi baseball közvetítéseket.
ilyenkor a fox sorozatok leállnak.
ilyenkor a fox sorozatok leállnak.