Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, azt én is vágtam hogy Tweener nem abba a házba ment, már csak abnól is hopgy nem állt a ház elõtt rendõrautó (amivel ugyebár a kiscsaj a mamájához ment az elején)

Dynamic
Sucre pálfordulása mindenesetre elég érdekes.Mondjuk ez is tipikusan amerikai filmes klisé:elég ha valaki elkezd atyáskodni/moralizálni a bûnözõvel és 5 perc alatt már a saját oldalára állítja.Szóval lehet, hogy tényleg õ lesz a következõ "áldozat", és ezzel az ellenszenves húzásával próbálják a filmkészítõk ezt jogossá tenni.
Azért Tweenerbõl jobban kinéztem volna, hogy balfasz módon megint berosál és kipakol.Mondjuk amikor a házba becsöngetett már egybõl tudtam, hogy nem oda ment, csak azt hittem, hogy bemegy egy idegen helyre, és a hátsó ajtón meg kiszökik majd😊
Upcoming Episode: 02x08: Dead Fall (23/Oct/2006)

http://teddike.freeblog.hu

Lynx_TWL
gondolkozz, kicsit
nem akart spoilerezni

๏̯͡๏﴿

doncarlos
bocsi....nem az igazi a link...de ez jó
Ez a jó

doncarlos
áááhhh... közbe megleltem...ajánlom mindenki figyelmébe a következõ linket FONTOS!!!!!

A Következõ rész idõpontja

doncarlos
akkor mi van? mit keres itt az a sheriff???????

doncarlos
QRVA BÉZBÓLL

Miért nem lehet minden olyan egyértelmü mint ez : PortTvMûsor

A Fox tv-n honnan tudjátok hogy nem lesz PB?????? Hol láttok ti ott TV mûsort??? Tud Vki linket adni?

Sil3nt
Invasion c. sorozatban o volt a sheriff mint foszereplo es ugy hivtak ott. Ennyi, nemtobb 😊

doncarlos
MI? Ez nem a Prison BReak fórum???? mi az a "invasionben" ???

doncarlos
Hát ez a Haywire ez egy szenzációs fickó... elkaphatatlan... senki nem tudja kicsoda õ, az utcán nem ismerik fel. Ráadásul még esze is van....
de mit akar azzal a gallyal? bárkát építeni??? hihihihi

Jójó, tudom nem az FBI-t szivatta meg de akkor is....miért kell érte menni?

Lynx_TWL
william fichtner neve az invasionben😊

๏̯͡๏﴿

doncarlos
#5228 .... nem értem ... ki az a Sheriff Tom Underlay ???

deadfall ugye a köv. rész címe?....hmmm csak nehogy sucré bekattanjon, és elkezdjen lövöldözni, mert egy embert meg tud ölni, de....A másik meg amit nem értek ebben a sorozatban, hogy én rég begubóznék vhol egy bány mélyén 5 évre, Linconln meg csak úgy megy LJ-ért...de minek? mert ha levelet küldene neki? egyszer már meg tudta szivatni LJ az FBI-t ugye...

zmeor
Jajj de sajnálom szegény Apolskis-t
Sucre meg meggajdult

áhh ez kész!
basszus...david<#falbav><#shakehead>

leszarom a konfigod...

BlackShadow
ez a rész döbbenet.. nem is tudom szavakbaönteni 😊

azért azt nemértem mit akar sucre.. szegény tweenert meg sajnáltam.. sztem jó karakter volt.. korrekt volt h nem adta fel õket

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Most megint várni kell!<#rinya><#rinya>

Így is anyáztam a végén, h vége lett, Így is anyáztam a végén, h vége lett, de akkor elküldtem volna a készítõ urakat, ha úgy fejezik be, h Tweener áll az ajtóban😊

Uhh, Sheriff Tom Underlay nagyon jól tette amit tett! <#eljen>
Alien
Jaja az nagy volt 😄

Serpa
Lynx_TWL
haywire átmegy lostosba😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
legnagyobb poén az ásziai kéz beszólás volt😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

balvin
közben már megvan😊

Király egy rész volt az biztos😄

PSN: berghold

balvin
a fovos változatot honnan töltsem le?

<#violent><#boxer><#gun><#fejvakaras><#conf><#csodalk><#ejnye1>
Ne lõdd le a poént,héj...használj szürke betûtípust!
balvin
😄DDDkösz<#banplz> ezt mielõbb töröljék vagy ugyjárnak sokan mint én😄DDDD

A feliratot be tudnád linkelni vhonnan mert én nem találtam meg azon az oldalon-meg eddig más oldalon sem-...tudom...lol vok😊
A feliratot be tudnád linkelni vhonnan mert én nem találtam meg azon az oldalon-meg eddig más oldalon sem-...tudom...lol vok😊
Alien
Huhh basszus tetszett ez a rész.

S02E07

Durva volt, ahogy Tweenert lelõtte a Mahone, na meg a kormányzót is jól elintézték és most ugye Sara-t akarják, de Paul szerintem csinálni fog valamit, mert ez már neki sem tetszik egyrészrõl, másrészt már teljesen kivették a képbõl õt, nem fog visszakerülni az elnök mellé. Sucre-nál éreztem, hogy lesz valami, mert a csaj nagyon mondta neki a dolgokat. Amikor meg Tweenernél bevágták a korábbi jeleneteket, gondoltam, hogy nem adja fel a többieket, de szegény basszus jól megjárta. Amúgy kicsit hülyeség szerintem, hogy egy nagy erõkkel keresett rabot akit elfogtak csak egy valaki kisér vissza, no de mindegy 😊 Nagy volt még amikor épp T-baget mutatták a tv-ben és amit akkor mondott 😄 Szóval tetszett nekem ez a rész nagyon, kár, hogy most egy hónap szünet jön.

a francba bocs mindenkitõl
<spoiler>keverik a szálakat nagyon. Tweener kiesése meg sucre akciója a végén nem kellett volna</spoiler>
van angol felirat a forom.com-on 😊 vessétek rá magatokat 😊

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

doncarlos
Victorpictor! Faliratot plííííííííz! Gyorsan!

Fritz Von...
Huh, ez a 7. rész... 😊
Nagyon durva.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

nem, az rtl-en lesz elõbb

huh a 2/7 már le adták az amcsik?

Zs0lt1
Nem is lenne gáz, ha nem ezt arhiválná az ember, szal én inkább letöltöttem a fov féle verziót.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

robotnyk
a lolban rögtön van az elején egy kis képhiba, onnantól pár percig a hang és a kép nincs szinkronban, de alig észrevehetõ, pár perc után az is megszûnik
robotnyk
miért érzem értelmetlennek ezt a Sucre pálfordulást? ez olyan 'tenni kell egy cliffhangert a szünet elé' felfogás...
fennvan nforce on a s07

nesster
Visszatérve a s2e6-ra: Tweener miért lett volna béna? Nem tehet semmirõl.

Munch
Semmi baja egyik releasenek sem.

fél másodperc

Serpa
télleg pixeles az eleje?

Munch
Kikészültem az új résztõl. Ez elképesztõ. Nézzétek meg izibe.

az a tegnapi. a jövõ heti 2x08 lesz fake.
sadvagabond
akkor amit most találtam egy darab s02e07-et az fake?

ja. az utóbbi 25 évben elõször elhalasztják az októberi baseball közvetítéseket.

ilyenkor a fox sorozatok leállnak.
robotnyk
lesz szünet, jövõ hétfõn 4-7ig, 8-11ig baseball.

tudom nehéz, de törõdjetek bele 😊
Mayday
Hat, volt ilyen informacio, de ugy nez ki, megsem lesz szunet.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...