23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#8780 azért ez logikus lépés volt T-Bag-től... -
MagyaR #8779 Olyan megható rész volt :). Majdnem elsírtam magamat :D. Ary kislánya van c-notenak. Amúgy télleg kellenek az ilyen részek is.
Sőt én kifejezetten szeretem az ilyen részeket! -
#8778 ez a rész de hülyén lett vége! :-/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért érzem úgy hogy viszont Pope nem tartotta magát az alkuhoz?
egyébként marha csúnya dolog volt ez Franklintől... még akkor is! -
#8777 gyakori probláma :S szedj le a részhez egy másikat. -
Dave0092 #8776 csuszika felirat:S -
#8775 valamiért ez a faszláda nem enegde spoilert írni ezért így irom
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bill Kimet tényleg ki kellett volna nyírni úgy lett volna logikus, sztem c-note át fogja baszni mahone-t nem hinném hogy beköpi scofieldékat de majd kiderül. Kurvára kiváncsio vagyok rá hogy mi fog ebből kisülni de majd kiderül, de sztem T-bag biztos hogy nem lesz öngyilkos, az kurva nagy baklövés lenne, a nyolcasból mind a 2 elmebeteg gyilkos kinyirná magát? áhh... Szerintem még kurvára nincs itt vége a dolgoknak, sztem T-bag még majd össze fog találkozni Mahone-al vagy Scofieldékkal. Eddig végülis mindenkit mahone nyírt ki miért pont a legveszélyesebb vadállat nyírná ki magát? -
karajjj #8774 köszi srácok, próbálkozok...
sweech: nem feltétlenül, de ne itt offoljunk -
#8773 off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lost: "nos vagy a kis hobbittól veszünk búcsút, vagy lehet, hogy Desmond fogja feláldozni magát, hogy megmentse... de akkor asszem nagyon nagyot "baszdmegolok" majd."
de hát attól hogy desmond feláldozza magát, charlienak még meg kell halnia :-c
-
#8772 Elég spoieleres az összes írás. picit ebből kéne kevesebb és jobb lenne! ;) -
#8771 02x17
ááá hogy lehet így befejezni :S
ez a rész kissé csöpögős lett, meglepő volt h a két legelborutabbnak, főleg T-bagnek még maradtak emberi érzései :D
-
OPeti #8770 Elolvastam én is!;) -
#8769 Ne aggódj én elolvastam, mert kíváncsi voltam rá. "karajjj" volt :D :) -
#8768 Igen mivel tudom mit jelent és hsz-ed tényleg nem értelmes de szerintem aki tudja mit jelent egyből leesett neki. :) -
Cmdr #8767 Örülünk neki, de szerintem senkit nem érdekel. (bocsi) -
karajjj #8766 hello, írtam egy kis elemzést a legutóbbi részről a blogomon -
#8765 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beállt volna persze. De eddig ez a vigyori dolgozott az ügyön, hatalmas kiesés lett volna a cégnek. Hiszen ő tudja eddig ki mit hogyan csinált, ő tartotta a kapcsolatot minden külsös ügynökkel. Egy új arcnak, fel kell vennie a fonalat, megismerni a menekülők és a cégnek dolgozó ügynökök gondolkodását, stilusát és főleg azt, ki mire képes.
A másik, hogy ha feltesz a halál listára, és elkezd szervezkedni ellenem, kiadja a parancsot hogy öljenek meg, akkor tudod mikor fogok gondolkodni azon hogy ő helyetesíthető? Ha ott van kiszolgáltatva, fogom a pisztolyt, és belelövök a pofájába. Legalábbis természetesen egy Kellerman féle szituációban és ember helyében. -
#8764 Hupsz... Igazad van... Bocsi... -
#8763 egyszer probáltad és müködött.. használt továbbra is hát a spoilert! -
el bruja #8762 igen aza hülye vigyor nagyon iritáló... -
#8761 Nagyon idegesítő Mr. Kim pofátlan vigyora. Már ezért is érdemes kicsinálni, de sztem Linc kicsinálta egy kis időre + Scofield is elütötte. De egyébként nagyon passzol a gonosz szerepére. -
#8760 Őöö... Télleg, de ott ki szerettem volna hangsúlyozni a címzettet. A figyelmetlen elfelejtheti megnézni a jobb alsó sarkat és körlevélnek hiheti :) Amit meg nem szeretnék... -
#8759 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenki mondja, hogy Kimet ki kellett volna nyírni, de szerintem nem számít, hiszen ő csak egy "összekötő", az eddig isneretlen (néma) felettesén van a hangsúly. Tehát Kim helyére simán beállt volna más. szvsz -
#8758 Najó, tényleg használod néha de sokszor nem amikor kéne, ez kicsikét zavaró. Pl #8712 környékén és utána. -
#8757 Nincs valakinek hatalma hogy törölje a #8707-es hozzászólásomat. Már sokat kaptam érte :) -
#8756 Ok, köszi. Már leesett, sejtettem hogy ez lehet de nesster egy -ed ragot rakott hozzá és az már nem volt értelmes. Köszi mégegyszer...
UI.: Szoktam használni a "válasz erre" gombot. Ellenőrizheted... -
#8755 talán a hozzászólás lehet -
#8754 Ömm.. hozzászólás. Jah, és a nevek mellet jobb oldalon van egy "válasz erre" gomb, az egy nagyon hasznos gomb :) -
#8753 Őöö, nevezzetek tudatlannak, de nem tom minek a rövidítése a "hsz". Felvilágosítana valaki? -
#8752 Scorpeeon pedig végre lényegretért. Már bocsánatot kértem. Miért kell még mindig csesztetmi emiatt. Most jött ki a 17.-ik. Miért nem lehet erről dumálni? -
#8751 Most láttam a hszed mert a sajátomat sokáig irtam. te jöttél ide.
Már csak 5nap! beégtem :p -
#8750 zó
ez a 24ezés hülyeség. én pl mind2t szeretem de egyik topikjába se járok buzditani a tömeget. (az már más kérdés hogy 24nél még nem vagyok az aktuális résznél)
@e17
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem a legjobb rész akció szempontjából, de jó volt. ilyenek is kellenek. mint pl Heroesba az ,,infósak,,. persze hogy a lényegnél van vége. ezt hivják cliffhangernek és ez elég jól sikerült példány volt. sucre egyszer fogja megszivni de akkor nagyon (amikor a másik szinésznő játsza majd Maricruzt :D) nem nem, de igy lesz. sokáig jójó aztán egyszer egy nagy rossz. mahone vs maci rész tetszett, legjobb pillanat volt. hát a hanggal nem lesz egyszerű dolguk ezt megszokhattuk scheringtól hogy nem hullik minden szerencse scofield-ék ölébe..
@e18 promo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát hogy tbag mit csinált és mivel én se tudtam kivenni. amugy sokszor van olyan hogy elferditik a promot és ugy csinálják mintha A pedig B. mint ebbe kellerman fegyvere és utána az elnökös részek. tehát lehet linc-ékért megy. amugy a ,,ő tette tönkre az életem, ő is hozza rendbe,, szöveg (azt hiszem ezt mondta) jó volt. ezek szerint nem volt minden rendbe a pendrive-al?
Már csak 6nap! ;) -
#8749 Te mekkora egy paraszt vagy. Ne szidd azt amit nem ismersz és kopj le rólam és a 24 topicról is. -
#8748 figyelj megértem hogy utálod, de fogd már vissza magad te is! Probálj normálisan viselkedni! -
#8747 ha így folytatod bünti lesz a vége... -
#8746 már rég nincs spoiler a 16os részhez , szabadon lehet irni akár az egész történetét -
#8745 mocskos 24 !!! ez nem a huszonnégy topikja oda menjetek és oda irjatok a filmről , itt a KUTYÁT SEM ÉRDEKILI!! ez a PB topic!!!! -
#8744 Cseszd meg, kicsit azért leállhatnál... Az ezelőtti 50 hsz másból sem áll, mint a 24 így, a 24 úgy, bocsánat, hogy beírtam, én is +bántam de azért mindenki menyjen a jó qrv@annyába... Ez nem chat, és nem 24-Prison Break összehasonlító topic de mégcsak nem is Prison Break kritizáló topic... Most jött ki egy teljesen fasza új rész, erre mi megy it... Hihetetlen... -
el bruja #8743 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a fiát otthagyta az apja spanjaival hogy ők vigyázzanak rá... Linc meg elment a fatrjával arra a Bolsoi Booze helyre (vagy vmi ilyesmi:P) hogy találkozzon Scofieldel -
#8742 ÁÁ pont a lényegnél van vége a résznek :(
-
OPeti #8741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért mikor Burrows megsorozta a kínainak a fejét az nagyon tetszett!