Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ki a kedvenc karaktered?
Hol van bazzeg dokinéni?????
jah és a galéria is lol, link a google-re 😄DDDD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Találtam egy említésre méltó oldalt, ahonnan tényleg ingyen lehet leszedni mindig a következõ részt. Ha valaki eddig a TVben követte volna az eseményeket annak jól jöhet. Megnézheted itt
Ami a többi részét illeti a beszélgetéseknek...csak az nem nézi meg egyfolytába akitnem érdekel... én peciel 3-4 napon keresztül néztem egyfolytába, nem bírtam abbahagyni olyan izgalommal vártam a köv. részt. Hál' Istennek nem kellett várakoznom a következõ részekre, ráadásul nem is bántam meg hiszen úgy elbaszták a szinkront, hogy még a szinkron fanatikus édeanyám is inkább olvassa mint a szinkronnal kínlódjon. Neki is 6 részenként írtam ki avi-bol és úgy várta mint a messiást a következõ epizódokat... ez a fanatizmus kérem.
En tegnap egyben neztem meg a Lucky Louie elsö 12 reszet (annyi van belöle) es nagyon elveztem :-))
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Prison Break Font
Tudja vki hogy hogyan lehetne ezt úgy beilleszteni hogy vmilyen program fel is ismerje? Mert képnézegetõvel meg lehet nézni, de semmilyen program nem használja.
Prison Break Soundtrack