Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Ennél jobb sorozatot még nem láttam !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

fiXmen
Király mi???

LasDen
Végre sikerült megnézni.........asszem magam alá fosok.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Doomista
kezdõ oldal ez még 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zolee90
LoL nézzétek az üzenõfalat az oldalon 😄

Zs0lt1
lol. az oldalon a szavazás deszar.
Ki a kedvenc karaktered?
Hol van bazzeg dokinéni?????

jah és a galéria is lol, link a google-re 😄DDDD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

gyuriii
Hi all!
Találtam egy említésre méltó oldalt, ahonnan tényleg ingyen lehet leszedni mindig a következõ részt. Ha valaki eddig a TVben követte volna az eseményeket annak jól jöhet. Megnézheted itt

doncarlos
Ja, amúgy meg csak annyit tennék még hozzá, hogy "mi" akik már látták a 2.6.részéig, szóval mi is várjuk a köv. részt 1 hétig ,csak másik évadnál járunk. Ennyi a külömbség. (hehhh meg hogy a 8. rész 1 hónapos eltolódással lesz a 7-hez képest)

doncarlos
Ame...Köszi a tippet így már fasza...
Ami a többi részét illeti a beszélgetéseknek...csak az nem nézi meg egyfolytába akitnem érdekel... én peciel 3-4 napon keresztül néztem egyfolytába, nem bírtam abbahagyni olyan izgalommal vártam a köv. részt. Hál' Istennek nem kellett várakoznom a következõ részekre, ráadásul nem is bántam meg hiszen úgy elbaszták a szinkront, hogy még a szinkron fanatikus édeanyám is inkább olvassa mint a szinkronnal kínlódjon. Neki is 6 részenként írtam ki avi-bol és úgy várta mint a messiást a következõ epizódokat... ez a fanatizmus kérem.

Nekem is<#smile>

fernando torres
öö 5be belenézegettem...6ot még nem..

2/5-6 láttad már?

fernando torres
ááh gec hogy sajnáltam már..õ volt a kedvencem

John Abruzzi t huzd ki mert õ már halott😄

Hunnenkoenig
Jo is az a kommenzi hirtelen rendszer!

En tegnap egyben neztem meg a Lucky Louie elsö 12 reszet (annyi van belöle) es nagyon elveztem :-))

Maak
okéoké...de ha tegyük fel megvan hirtelen 5-6-7-x részed, mert egyben jutottál hozzá és az elsõ piszkosul tetszett...na olyankor csak megnézed de hirtelen...mert hát kinek van akkora lelkiereje hogy ne tegye meg...kell az anyag 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

én sem vagyok darapárti😊
tnm
nem beszólás, de Te sztem nem sokat fox ebbe a topicba járni😊

Maak
elõször mindenki aki megnézte itt a fórumosok közül így volt valahogy...én speciel a 6-7. rész környékéig láttam egybe aztán heti bontásban...hidd el...nagyon jó az a "2 részt egyben megnézek" is...én élveztem...utána meg alig birtam kivárni a következõ részeket...és még most is leköt ugyanúgy mint mikor elkezdtem nézni...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

UltimateGamR
nagyon király a szökés! már várom a 7. részt hogy mi lesz Lincolnal. Még szerencse hogy nem néztem emg angolul feliratosan. Igy most van értelme várnom , nem ugy hogy egy hétvégén ledarálom , mert ugy kalap szart sem ér az egész. Egy sorozat azért jó mert várni kell a köv részre.

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Amse
vezérlõpult/ betûkészletek / új betûkészlet hozzáadása: megkeresed/berakod/ok/done

doncarlos
Jóvanna hajnali 1-kor remélem elnézhetõ a hiba...

Geeryy
muszáj.tanuljuk mar meg...

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

doncarlos
hát nem sikerült a betükészlet

Alien
T-bagnek még maradnia kell! 😊 Egyik legjobb karakter szerintem, hatalmas ahogy alakítja a Knepper, muszáj, hogy maradjon még.

doncarlos
Bocs hogy elkanyarodtam a forum témájátol, de muszály voltam leírni.

doncarlos
ahha...márminthogy windows restart... mert program restartokat csináltam, de semi. akkor majd megprószálom. Hajrá real... csak kár hogy Roni még nem lõtt golt... pedig volt vagy 10 perce rá... Carlos az isten... imásom.

ProGabe
bemásolod a windows/fonts mappába és elvileg egybõl tudod használni,ha mégsem esetleg egy restart segíthet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

doncarlos
Prison break Font:
Prison Break Font
Tudja vki hogy hogyan lehetne ezt úgy beilleszteni hogy vmilyen program fel is ismerje? Mert képnézegetõvel meg lehet nézni, de semmilyen program nem használja.

doncarlos
hehh hány fajta kiadás...a magyar -ha lesz- vajon hogy fog kinézni?

a magyar meg majd összegumizott nylonzacskóban papírtasakban töröttcd-n 😛

Flamer
valaki tölcse már fel valahova plz. nincs torrentem :C

http://loal.atw.hu

doncarlos
És ilyen az angol kiadás
PB UK

doncarlos
Hát így néz ki belülröl a box
Box kivülröl
Box belülröl
Box még bentebbröl
forrás:ebay

doncarlos
Na hát ezt sajna tuti nem fogják kiadni magyarul..az ilyenek eltünnek a sülyesztõbe kishazánkban

Hunnenkoenig
Amazonon nincs soundtrack, de talaltam ezt: How to Break out of Prison

Hunnenkoenig
Nem tudok rola...

Hunnenkoenig
Nincs mit
En is szedem ezerrel :-))

Amse
OST még nincs ugye?

doncarlos
És én is <#worship><#taps>

Doomista
köszönöm szépen <#worship><#worship><#worship><#worship>

Hunnenkoenig
á, ne is! Itt vagyok én... majd en megkeresem helyetted...ugyis csak 3 perc volt...

Prison Break Soundtrack

Doomista
most igy este nem szeretnénk keresgélni a szökésnek a számáért,tudjátok mikor kezdödik a sorozat,és über jo kis zenét nyomnak,valaki gyors linket ahol lekaphatom tudna adni,nagyon köszönöm az illetönek !

Hunnenkoenig
Mincsi
mármint a valódi nevükre gondoltam, bocsi..és köszy

Rush!

Doomista
végén még a most wwanted éa carbonbol is lesz music loál :=)

Doomista
uncsotesomnál 1 éve avval izéltünk,hogy végigvisszük a nfs und. 2-t aztán végignyomtuk a soundtrackokat igy jött a zene,teccet is,és most pont ide jött,ez tök furi :=)))

Dynamic
azaz, én meg ott agyaltam, hogy olyan ismerõs ez az ene😊
Amse
Sarah és Veronica

Mincsi
hogy is hívják a csajokat? a dokit, meg az ügyvédet?
köszy elõre is..!!!

Rush!