23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#8620 HIHETETLEN milyen lassan telik lefordítani az a 40 perces szöveget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIESSENEK MÁR a fordítók vagy ne csináljanak semmit -
#8619 Már letelt a 20 perc! :D -
marco20 #8618 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azt hittem hogy Susanéknak annyi és lekaszálja őket a baltával.De most legalább rájöttünk hogy T-Bag volt egyszer jó gyerek is...szegényt rendesen sajnáltam.Persze C-Note is sajnálatraméltó,de azért Tweenerben volt annyi hogy ő nem adja fel a többieket,bár neki nem volt családja,de akkor is...Sucre meg olyan szerencsés hogy olyan nincs is:D Mit hagytam ki?Ja a vége...hát elég gáz lesz ha nem lesz rajta semmi mert Pope letörölte.Én simán kinézem belőle...amúgy jó rész volt...:)))))) -
FLeK0 #8617 még 20 perc -
Vegita1 #8616 haho magyar felirat mikorra várhato? -
#8615 A feliratok.hu oldalon már vannak angol feliratok! -
winnie #8614 "Hmm. Hát most akkor hogy van ez? Amíg nem vetítik le a következőt, addig a megelőzőt végig SPOILER-ezni kell?"
nem kell. magyar felirat után pár órával már nem kell. aki előtte bejön, az megérdemli. -
marco20 #8613 Valaki linkelje már be az új rész angol feliratát...előre is köszi! -
#8612 Mindog az éppen aktuális résszel kapcsolatban ajánlatos a spoiler, de már k2-3nappal az új rész előtt is el lehet hagyni. -
Quantumleap #8611 Hmm. Hát most akkor hogy van ez? Amíg nem vetítik le a következőt, addig a megelőzőt végig SPOILER-ezni kell? -
Cmdr #8610 Semmi, mondtam, hogy ne vedd sértésnek... :) Nyugi van! -
#8609 hagyd rá, minden fórumon vannak ilyenek,akik nem tudnak egy jó szót szólni a másikhoz -
#8608 1. Amíg nem jártál oda és nem tudod milyen, nem kell róla véleményt nyilvánítani! (Hozzáteszem nem a szóbeszédnek hanem a saját tapasztalatnak kell hinni és nem letölteni meg torrentezni és warezolni tanítanak az iskolában.)
2. Nem szoktam letöltögetni sűrűn, mert nincs időm rá, tehát nem vagyok valami nagy profi benne!
3. Nekem így ahogyan eddig is tölöttem, max. fél óra alatt lent is szokott lenni. Neked most mi a problémád az alternatív megoldásokkal? -
#8607 fasza rész volt:) végére megint egy kis érdekes csavart kaptunk :P -
Cmdr #8606 Ne haragudj, de az IQ-d, és a hozzáértésed tükrözi, hogy milyen főiskolára jársz... (ne vedd sértésnek) -
ZiP90 #8605 kösz az infót! -
#8604 hat nem tom en az isohuntrol az aktualis pb reszt mindig 300-400 Kb/s-al huzom, es nem kell ilyen kulon part-okkal szarakodni. -
#8603 22 lesz ez is szvsz. -
ZiP90 #8602 Lehet előre tudni hány részes lesz a 2. évad? Az első 22 volt, lehet h. ez is annyi lesz? -
#8601 Nekem már meg is van a 17. rész! Nem szoktamm torrentezni, hanem közvetlen húzom a netről erről a warez fórumról:
http://peb.pl/seriale/43637-rapidshare-serial-prison-break-24.html
Ez valami lengyel fórum és én úgy tapasztaltam, hogy itt még hamarabb fent van az aktuális rész, mint a torrenten és persze a letöltésnek is jobb a sebessége! ;) Amint valahol van magyar felirat légyszi szóljatok! -
#8600 áh, a fene se gondolta volna, hogy ez már 2x17ből van...
mondjuk nem volt annyira vészes.
szal hivatalosan is átálltunk:) 2x16-ra már nem kell spoilerezni... -
Quantumleap #8599 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pope-nál verni kezdett bennem az adrenalin, paráztam, hogy Kill Bill lelövi. T-Bagnél meg komolyan azt hittem, hogy kinyírta magát a baltával. -
Quantumleap #8598 Valóban hajnali öt óra. Ha most esetleg elpackáztad, jövő héttől hasznát veheted. -
#8597 feltöltési dátum? ezt nézegessétek és akkor egyből látjátok mikori a torrent...
-vége a gyereknapnak-
gn -
#8596 #8516
mondtam:) -
Abruzzi #8595 Jha még egy kérdés. Látom vannak fent iylen kamu 17. részek.....de reggel is fent lesznek gondolom, de akkor hogy tudjam meg hogy melyik az igazi? Nemkéne kamut letölteni :S -
Abruzzi #8594 Köszi! Csak tudod most bátyám itthon van nem csinál mást és mondjuk Victorpictor emg csak estére csinálja meg...akkor megpróbálja. Mert érted msot mér ne alapon...lehet az lesz hogy nem lesz kedve és leszarja, de lehet lesz kedve azt elbabrál vele és legalább mire hazajövök lesz felirat :D -
#8593 angol felirat is eltalrt pár óraáig amíg kijön, de szerintem a tesőd sem lesz meg hamarabb a magyarral mint victorpictor szóval nemtudom érdemes e ezzel fáradoznia...
használj torrentet azzal nincs gond és oda kerül ki leghamarabb (a jó is)
ha nem úgy van kint, hogy [nuked]Prison.Break.S02E17.HDTV akkor jó, mert a nzked azt jelenti, hogy hibás vagy kamu.
itt figyelgesd (keresőbe beírod, hogy prison break és várod a 17-est)
-
Abruzzi #8592 Csáó!
Na az a helyzet, hogy én eddig mindig mielőtt kedden elindultam suliba, kb fél 8 körül elindítottam az új szökés rész letöltését. Na de ugye hazaérek..ok. lentvan. De mindig valami jelszavas szar volt és vagy nem tudtam kitömöríteni asszem, vagy nem volt bent semmi, a lényeg hogy a reggeli letöltésekkel mindig beszoptam, így mindig maradt du a rapidshare. De most itthon van bátyám...és holnap reggel ha én elkezdem tölteni, lejön olyan 10-11-re jóesetben, és akkor bátyám keres angol feliratot és szépen lefordítja és mire hazajövök suliból toljuk:) lehet hogy türelmetlennek tűnök hogy nem várom meg Victorpictor bácsiét, de így tesóm is fordít hasznosítja itt magát stb:)
Szal a kérésem az lenne hogyha valaki elindítja a letöltést reggel, neadj Isten kb 7 órára már le is szed 1 jó verziót, az pls írja be honnan szedte meg pontos nevet stb :) thx. Amúgy angol felirat azonnal szokott lenni? -
#8591 köszönöm szépen :)
majd megemlítem neki, h ezt egy nagyon kedves fórumozónak, névszerint Amsenak köszönheted :) -
#8590 végig srcolloztam 20 oldalt, de megtaláltam szóval jön a csaj egy csókkal...
link (nemtomműködike) -
#8589 az is egy taktika :D -
#8588 akkor inkabb kiírom neki :cx -
#8587 ha jol nez ki rakd fol neki egy ftp-re -
#8586 egyébként meg egy csajnak kéne, és most pont nincs kedvem 100adszorra elmagyarázni a torrent működését
#8585 s16-ra gondoltam persze -
#8585 érdekes is lenne, ha láttad volna...
ma még nyugodtan olvashatsz spoilert, de holnap már vigyázz! -
#8584 tévedsz, az más emberek gépéről van. -
#8583 ahahahha :|
ez jo volt, köszünjük, h megosztottad velünk :| -
#8582 az is a netről van xD -
#8581 nocsak az angolok megunták tölteni a kamu verziót de még így is töltik 600-an :DDD