Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ez tipikusan az a helyzet, mikor azt hiszik, hogy valami népszerút akárhogy(!) parodizálni, már nagy szám lesz
Ki a tököm szall ki egy eveken keresztül milliokat igerö sorozatbol egy balfék horror remake miatt?
Meg is erdemli.
az csak a sajtónak volt a porhintés fbi részérõl,úgy kapták el hogy Mahone(ki más ugye) rájött hogy Abruzzinak Fibonacci kell,szóval kiszivárogtatott egy hamis infót,nevezetesen azt hogy Fibonacci abban a bizonyos motelben van,Abruzziról meg tudta hogy úgysem tudja ezt a lehetõség kihagyni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BUDA > miskolc.
...
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Szerintem az elsõ szezon fényévekkel jobb volt. Ez csak kis jóindulattal mondható átlagos sorozatnak. Ha ez lenne az elsõ szezon, csak legyintenék.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szoval asszem igazad van...
Elöször felizgatja T-Baget aztan meg megkerdi, hogy nem szolna e a haverjanak, hogy döngesse meg... Mit vart? Az ilyen meg is erdemli, hogy csavarhuzot nyomjanak a halantekahoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szntem késöbbre kellett volna halasztani ezt az elkapásosdit.
Fõleg az elsõ embert sajnálom akit elkaptak!
Sztem lehetett volna vele egy jó kis maffiás szálat csinálni!
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Bazinga!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé