Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a tetkó megvan, csak a szöveg nincs😊
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Én azt nem értem, hogy T-bag miért ment olyan lazán be Geary-hez, hiszen nem tudhatta, hogy Bellick nincs vele. Márpedig Bellick laposra verte volna T-Bag-et. 😊
Üdvözlünk az sg.hu foruman!
Es mielott baj lenne belole, szeretnem kozolni Onnel, hogy az itteni eszmecsere a masodik szezonrol szol, kb 20-22 resszel kesobbi tortenetekrol, mint amelyet On nez, hetrol hetre. Ezert aztan csak ovatosan olvasgasson, ha itt marad ebben a topikban. Felseg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
On: Jó volt a mai rész nagyon, ami az RTL KLUB-on ment! 😛 Várom a folytatást nagyon! Még egy hét...
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
#6185:
hja, meg ugyebár az egész elsõ évadban azért szedte össze abruzzit, h õ kell a repcsihez.. ha lett volna ez az alternatíva most megmaradt volna a 2 lábujja 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a különbség szerintem:nincs ott a felirat az elsõ évadban(meg szerintem káró és treff jelek is fel vannak cserélve)de ilyen dolgokba nem érdemes bele menni...
a rész ismét király volt ez a lényeg!!!
BUDA > miskolc.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Valaki megtudná mondani, hogy a mai RTL Klub-s rész az elsõ évad hanyadik része?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
S01_E10(LOL) 13:22-nél
és
S02_E11(XOR) 20:22-nél
Ki veszi észre a különbséget?<#vigyor>#vigyor>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jobb lenne ha igen mert akkor könnyeb lenne menekülniük..
aztán meg a csaj a filmekben mindig csak galibát okoz..
leszarom a konfigod...
annyira behúznék neki😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
"Szerintem innen mindenki pezsgösüveggel a seggeben vegezte volna.."
Sosem tudom meg, hogy akkor en hogy viselkedtem volna. De attol a pillanattol, ahogy a ket hulye megszerezte a taskat, vegig az jart a fejemben, hogy a penzzel nem stimmel valami, es T-Bag trukkozott. En speciel arra gondoltam, hogy azok csak papirlapok, a felso reszen egy-egy valodi szazassal. Es mivel a ket smasszer nem nezte meg alaposan, ez a klisenek tuno akarmi lesz a poen, majd ezert fogjak gyorsan elvinni/kiszabaditani T-Baget a hazbol, meg a zsaruk elott. Aztan kiderul, nem igy lett. De ennek alapjan, en vegigneztem volna az osszes koteget, es akkor talan, hangsulyozom talan(!) megtalaltam volna a jeladot ;]
A reszrol annyit, hogy tetszett, es Fichtnert eddig is az egyik legjobb karakterszinesznek tartottam, legyen az mozifilm vagy tevesorozat, de meg igy is meglepett ez a telefonos monologja. Nalam ez volt a csucspontja ennek a resznek, egyszeruen bamulatos volt az, amit ott eloadott, mint szinesz.
Sara ha meghal, en is abbahagyom. Igaza van FLeK0nak, eddig szinte semmi extrat nem csinal, de valahogy megis kell hogy ott legyen a 45 percben, akar tobb jelenetben is. Mert Mahone-n es Scofielden kivul o az, aki 180° fordulatot vehet/vesz, es aki menet kozben alakul at, vagy jon ra dolgokra. Nekem hianyozna, annyira, hogy fel lennek haborodva ha itt erne veget Sara tortenete.
ui: nem lennek Kim helyeben... Egyre tobb ember szeretne darabokban latni, elobb-utobb valaki behajtja az igeretet, es akkor szegeny koreai baratunknak lefagy a mosoly az orcajarol. ;] Bar mar most is egyre eroltetettebb az a mosoly...
az elsõ élvadban ugyanúgy voltak laza részek mint itt, csak elnéztek felette, és etalonnak tekintitek 😊
๏̯͡๏﴿
és emberek minek hasonlítgatni az elsõ évadhoz?????????????
2. évad, már nem börtönben játszodik, persze, hogy ez vkinek nem tetszik
bírom, hogy mindig kihoznak vmit vmelyik tetkóból😊
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ami a T-Bag-es részt illeti, háááát.... elég érdekes, hogy hipp-hopp lerágja(?) a kezét,és már le is lép, de a legérdekesebb még mindig az, hogy hogyan sikerült egy pzsgõsüvegeggel megölnie a nála sokkal jobb felépítésû, gyakorlatilag duplaannyi kézzel rendelkezõ Geary-t..... 😄
OK, talán a nagy meglepõdöttség közepette megijedt a pszichopata, pedofil sorozatgyilkostól, de szerintem a fizikai fölényénk ezt akkor is ellensúlyoznia kellett volna...Mindegy...A sorozat ettõl még jó, csak sajnos zavaró ez a sok apró "érdekesség"...
A 3.évad a nézettség alapján egyre nyilvánvalóbbnak tûnik (bár tudtommal két évadra tervezték a sorozatot, persze mindenhol a pénz az úr), kiváncsi vagyok, mit hoznak ki az egészbõl... Jó lenne újra az elsõ évad izgalmait átélni... 😊[/spolier]
T-bag-nek mi volt a kezébe? Csak a számla vagy valami más?
Sucre nagyon jó volt amikor beugrott 😄
12. promojába elég vicces h Mahone ujra kocsiba van..
Mi ez a ,,2 episodes,, felirat?
Jõvõhéten 2x12 aztán szünet vagy még 13. is lesz?
ui.: bocs h ilyen gyors volt a témaváltás 😄
T-bag kezleragasa bennem is csalodast okozott.
Az, hogy elintezte Geary-t, az is eleg gaz, viszont nagyon jol jatszik a szinesz. Ahogy a szajaba veszi azt a cigit... halali!
Geary nem egy eszkombajn, azonkivül nem is szamit arra, hogy barmi is lehet a taskaban, valamint azon jar az agya, milyen kiraly csavo lesz ö most. Valszeg en sem kutattam volna at, mivel nem ereztem volna ra kenyszert. En sem vagyok egy eszkombajn.
A fotelbol amugy meg könnyü okosnak lenni utolag... Szerintem innen mindenki pezsgösüveggel a seggeben vegezte volna...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn