Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
melyik? a saját fórumba lévõ? mert akkor ki lehetne tenni a bannerba a linkjét😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hát?😊

a tetkó megvan, csak a szöveg nincs😊
Hát ezaz. Azért ha 2 embertöl akarnék elvenni ennyi lóvét valószinû nem becsengetnék...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

szerinted õ azon gondolkozott hogy bellick bent van e vagy nincs?😊
Na ezt elk*rtam. Sorry a Spoiler-ért.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

/Spoiler

Én azt nem értem, hogy T-bag miért ment olyan lazán be Geary-hez, hiszen nem tudhatta, hogy Bellick nincs vele. Márpedig Bellick laposra verte volna T-Bag-et. 😊

Hunnenkoenig
Amugy meg itt mindenki le van ugatva. Ki ezert, ki azert. Ma teged ugatnak le, holnap majd te ugatsz le masokat.

Üdvözlünk az sg.hu foruman!

PiszkosFred
Leugatni? Azert, mert Ofelsegenek leesne az aranygyuru az ujjarol, ha kinyitna a teveujsagot es megnezne hanyadik resz ment az erteelen? De ha nem rendelkezik meltosaga ilyen szaklappal, akkor esetleg abba halna bele, ha a tevecsatorna honlapjan nezne meg, szinten onalloan? Neadjisten a porthun? Meg Onnek all feljebb, ha massal akar elvegeztetni olyan munkat, amely hamarabb megoldhato, mintsem ezt egy kommentben megkerdezze? Kapjon mar a fejehez, kedves Uram!

Es mielott baj lenne belole, szeretnem kozolni Onnel, hogy az itteni eszmecsere a masodik szezonrol szol, kb 20-22 resszel kesobbi tortenetekrol, mint amelyet On nez, hetrol hetre. Ezert aztan csak ovatosan olvasgasson, ha itt marad ebben a topikban. Felseg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

KeKKSZike
Óóóhh... Köszönöm! Olyan rendesek vagytok! Sok nagyképû kis p*cs van itt! Olvasgatom a topic-t, de csak leugatni tudjátok itt az embert! <#mf1>

On: Jó volt a mai rész nagyon, ami az RTL KLUB-on ment! 😛 Várom a folytatást nagyon! Még egy hét...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

BlackShadow
ja az jó 5let lett volna ^^

#6185:
hja, meg ugyebár az egész elsõ évadban azért szedte össze abruzzit, h õ kell a repcsihez.. ha lett volna ez az alternatíva most megmaradt volna a 2 lábujja 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hunnenkoenig
Hat remelem te is tudod a magyarazatot erre.
De persze mint erdekesseg elmegy.

Dynamic
Én sem tulajdonítok neki nagy jelentõséget, csak mint érdekesség.
Dynamic
Nem😊A tetkóra gondoltam...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ évadban amikor Májkül tárcsáz a telefonon, jól látható, hogy a karján a kártya tetkók felett semmi nincs, a második évadban meg csiribi-csiribá ott a bolshoi booze felirat a kártyalapok felett😊
egypszichonauta
az elsõ évadból a 10.részt nézd.
a különbség szerintem:nincs ott a felirat az elsõ évadban(meg szerintem káró és treff jelek is fel vannak cserélve)de ilyen dolgokba nem érdemes bele menni...
a rész ismét király volt ez a lényeg!!!

tutajt épít 😄

BUDA > miskolc.

NeoMaN
HOL VAN PATHOSIK?

scorpeeon
Szeresd is, mert szerintem sokan visszafogták magukat, hogy ne küldjenek el a jó édes...másik topicba 😊 ami az rtl-es

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

KeKKSZike
Itt mindenki olyan kedves, ezt szeretem! 😄

scorpeeon
Az elsõnél Sarah száll ki a kocsiból. A másodiknál épp a bolshoi booze-t nézi Mahone...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

precision
belinkelnéd? mert nekem nincs már fent a 10. rész 😊

Bazinga!

www.rtlklub.hu !

kuci06
ma hányadik rész volt a tv-ben?(lemaradtam róla <#vigyor3>)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

KeKKSZike
Sziasztok!

Valaki megtudná mondani, hogy a mai RTL Klub-s rész az elsõ évad hanyadik része?

Dynamic
Nézzétek meg a képet a
S01_E10(LOL) 13:22-nél
és
S02_E11(XOR) 20:22-nél

Ki veszi észre a különbséget?<#vigyor>
nesster
Ez tök jó 😄😄😄

Dynamic
Igen mondjuk az már tényleg túlzás, hogy T-Bag a 60 kilós testével egy élõ tank.Ez a félkézzel elintézek mindenkit, már túlzás.Pedig simán meg lehetett volna azt csinálni, hogy valahogy váratlanul meglepi Geryt, hátulról lecsapja, szíven szúrja vagy mit tudom én.Vagy ötletes lett volna egy olyan megoldás is, hogy a lányokkal kikötözõsdit játszik, és ahogy ott van kikötözve, beállít T-Bag😊Ebben a formában teljesen hiteles lett volna a dolog és nem az a képtelenség jött volna le, mint a filmben, hogy egy legyengült, félkezû, vézna ember lever egy 100 kilós, fitt melákot.
PiszkosFred
Sose becsuld le egy pszihopata/orult erejet ;]

BlackShadow
ami még rádob, h geary börtönõr volt, ergó megvolt az alapkiképzése, h elbánjon egy félkezû legyengült emberkével.. 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hunnenkoenig
Filippino:

Born in Quezon City, Philippines, Lee is the oldest of three sons ...

Hunnenkoenig
Szerintem az inkabb tibeti, mint koreai...

Lynx_TWL
sajnos kell a szerelmi szál😞

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ProGabe
jah,csak a filmekben...^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zmeor
hát nekem mind1 hogy meghal-e a sarah

jobb lenne ha igen mert akkor könnyeb lenne menekülniük..
aztán meg a csaj a filmekben mindig csak galibát okoz..

leszarom a konfigod...

mike0013
engem rohadtul zavar, ahogy vigyorog
annyira behúznék neki😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

scorpeeon
Nemhiszem, hogy meghalna. Túl fõ szereplõ ahhoz, minden kezdésben is bennevan, hogy nézne ki ha most meghalna, kivágnák a kezdésbõl? Aligha. Másrészt amikor így ér véget egy rész (fõleg most h egy fõszereplõrõl van szó), sosem szokott az azutáni a legrosszabbul folytatódni. Sztem legalábbis nemnagyon volt még ilyen...

PiszkosFred

"Szerintem innen mindenki pezsgösüveggel a seggeben vegezte volna.."

Sosem tudom meg, hogy akkor en hogy viselkedtem volna. De attol a pillanattol, ahogy a ket hulye megszerezte a taskat, vegig az jart a fejemben, hogy a penzzel nem stimmel valami, es T-Bag trukkozott. En speciel arra gondoltam, hogy azok csak papirlapok, a felso reszen egy-egy valodi szazassal. Es mivel a ket smasszer nem nezte meg alaposan, ez a klisenek tuno akarmi lesz a poen, majd ezert fogjak gyorsan elvinni/kiszabaditani T-Baget a hazbol, meg a zsaruk elott. Aztan kiderul, nem igy lett. De ennek alapjan, en vegigneztem volna az osszes koteget, es akkor talan, hangsulyozom talan(!) megtalaltam volna a jeladot ;]

A reszrol annyit, hogy tetszett, es Fichtnert eddig is az egyik legjobb karakterszinesznek tartottam, legyen az mozifilm vagy tevesorozat, de meg igy is meglepett ez a telefonos monologja. Nalam ez volt a csucspontja ennek a resznek, egyszeruen bamulatos volt az, amit ott eloadott, mint szinesz.

Sara ha meghal, en is abbahagyom. Igaza van FLeK0nak, eddig szinte semmi extrat nem csinal, de valahogy megis kell hogy ott legyen a 45 percben, akar tobb jelenetben is. Mert Mahone-n es Scofielden kivul o az, aki 180° fordulatot vehet/vesz, es aki menet kozben alakul at, vagy jon ra dolgokra. Nekem hianyozna, annyira, hogy fel lennek haborodva ha itt erne veget Sara tortenete.

ui: nem lennek Kim helyeben... Egyre tobb ember szeretne darabokban latni, elobb-utobb valaki behajtja az igeretet, es akkor szegeny koreai baratunknak lefagy a mosoly az orcajarol. ;] Bar mar most is egyre eroltetettebb az a mosoly...

Lynx_TWL
nem értem azokat, akik az elsõ évad "izgalmát" sírják vissza. ne mond már, hogy nem volt parás érzésed végig amikor leesett, hogy mire kell(et volna) a nitro... (én izgultam mint a geci😄 + sucre belépõje is kurvára tetszett)
az elsõ élvadban ugyanúgy voltak laza részek mint itt, csak elnéztek felette, és etalonnak tekintitek 😊

scorpeeon
De legalább vki törölje már azt a hsz-t! 😊

aranyos kis rész volt😊

és emberek minek hasonlítgatni az elsõ évadhoz?????????????
2. évad, már nem börtönben játszodik, persze, hogy ez vkinek nem tetszik

bírom, hogy mindig kihoznak vmit vmelyik tetkóból😊
icewolf
Ennek mondhatod... szted miért kapott hirtelen ennyi bünti pontot...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Kmarha
spoooooooiiiiillllllleeeeeeeeeerrrrrr <#banplz> (még jó hogy a rágásnál tovább nem olvastam) 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nekem is tetszett az epizód, persze továbbra sem közelíti meg az elsõ széria színvonalát...
Ami a T-Bag-es részt illeti, háááát.... elég érdekes, hogy hipp-hopp lerágja(?) a kezét,és már le is lép, de a legérdekesebb még mindig az, hogy hogyan sikerült egy pzsgõsüvegeggel megölnie a nála sokkal jobb felépítésû, gyakorlatilag duplaannyi kézzel rendelkezõ Geary-t..... 😄
OK, talán a nagy meglepõdöttség közepette megijedt a pszichopata, pedofil sorozatgyilkostól, de szerintem a fizikai fölényénk ezt akkor is ellensúlyoznia kellett volna...Mindegy...A sorozat ettõl még jó, csak sajnos zavaró ez a sok apró "érdekesség"...
A 3.évad a nézettség alapján egyre nyilvánvalóbbnak tûnik (bár tudtommal két évadra tervezték a sorozatot, persze mindenhol a pénz az úr), kiváncsi vagyok, mit hoznak ki az egészbõl... Jó lenne újra az elsõ évad izgalmait átélni... 😊[/spolier]
Alien
Még 2 rész , utána 3 hónap szünet.

még 2 lesz elvileg

nesster
Baromi jó rész volt!
T-bag-nek mi volt a kezébe? Csak a számla vagy valami más?
Sucre nagyon jó volt amikor beugrott 😄
12. promojába elég vicces h Mahone ujra kocsiba van..
Mi ez a ,,2 episodes,, felirat?

Jõvõhéten 2x12 aztán szünet vagy még 13. is lesz?
ui.: bocs h ilyen gyors volt a témaváltás 😄

Soha nem gondoltam volna, hogy ásítozom majd PB nézése közbe...voltak jó jelenetek, de ez már egyáltalán nem olyan, mint amit elsõ évadban láthattunk<#rinya><#rinya>

Hunnenkoenig
Jo volt.

T-bag kezleragasa bennem is csalodast okozott.

Az, hogy elintezte Geary-t, az is eleg gaz, viszont nagyon jol jatszik a szinesz. Ahogy a szajaba veszi azt a cigit... halali!

Geary nem egy eszkombajn, azonkivül nem is szamit arra, hogy barmi is lehet a taskaban, valamint azon jar az agya, milyen kiraly csavo lesz ö most. Valszeg en sem kutattam volna at, mivel nem ereztem volna ra kenyszert. En sem vagyok egy eszkombajn.

A fotelbol amugy meg könnyü okosnak lenni utolag... Szerintem innen mindenki pezsgösüveggel a seggeben vegezte volna...

Lynx_TWL
ámen

gameplusz
Azért azt ne felejtsd el, hogy egy gyerekgyilkos pszihopatával állt szemben, lelki terror ezerrel 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kmarha
hittem én már azt hogy ezt meg azt nem fogják kinyirni.. azt tessék, láss csodát 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.