Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Valszeg fizetos font.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

CoD23
hali
van valakinek szökéses betütipusa?
ha igen akkor linkelje már be lécci valaki hogy le tudjam tölteni
elõre is kössz!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

mukika
ne, hagyjátok megint neki van igaza. mindenki más hülye megint szokásosan...

Take down jelen esetben valóban "lõjék le"-t jelent.
"By contrast, a single shoulder-fired missile could take down a Boeing 747..."
Vagy ez azt jelenti, mint írod az A változat a szótáradból, hogy a rakéta megfogja a Boeinget és alacsonyabb szintre rakja?

Nemtudom miért okoskodsz, amikor nagyon nincs igazad.
Feliratos kifogás elég szánalmas volt, inkább neked kéne egy.

PSN: berghold

Lynx_TWL
szia, én felirat nélkül nézem ...angol tudás rulz (feliratért sírók irritálok nagyon btw)
nem érdekel a google, naponta beszélgetek angolul (tudod ez olyan "pilóta ismerõs" téma)

๏̯͡๏﴿

Hunnenkoenig
take down
a. to move from a higher to a lower level or place.
b. to pull apart or take apart; dismantle; disassemble.
c. to write down; record.
d. to diminish the pride or arrogance of; humble: to take someone down a notch or two.

Mindjart az elsö a helyes a mi esetünkben.

De rakerestem több szotarban. Sehol nincs szo lelövesröl a "take down" kifejezes eseteben.

A google-ba ha beirod a "(to) take down" szavakat egyetlen olyan talalat sem jön ki, amiben lövöldözesröl lenne szo.

Ami megközelitheti az az, amikor szerverek, torrent oldalak, hacker oldalak "lelöveseröl" van szo, de hat ugye gondolm mindenki tudja, hogy azokat a szervereket csak magyarban "lövik le".

Szoval mielött okoskodtok, talan nezzetek utana.

Hunnenkoenig
Ok, es ezt hol olvastad, hogy az azt jelenti?
"Mondd meg nekik, hogy szedjek le a gepet"

Ha neked ez lelövest jelent...
Ha meg odamondta volna, hogy "mittomen, löjetek le", akkor ok, de igy...

Ha a force down jelentheti csak a lekenyszeritest, akkor a lelövest meg a shoot down jelentheti csak.

Tudod szep nyelveinknek az a gyönyörü sajatossaga, hogy egy dolgot kb 100 modon fejezhetsz ki. Azert mert te ugy ertelmezted, meg nem jelenti azt, hogy valoban azt is mondta.

Amugy birom, mennyire perfekt mindenki angolbol, aztan meg megis minden resz utan jön a sirankozas, hogy "honnan szedhetem le a feliratot?", "Mikor lesz mar felirat?", "Van mar felirat?".

pfff...

1am-2

Lynx_TWL
take down az pont azt jelenit, hogy lõjék le.
a force down az már a lekényszerítés

egyébként meg ritka nagy seggek vagytok ekkora baromságon vitázni😄
másfél secig bevillant egy gép (vadászrepülõ volt és ez a lényeg) és akkor ez van😄

๏̯͡๏﴿

Tombi
Valaki meg tudná mondani mikor megy élõben a foxon GMT idö szerint? nézni szeretném 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

mike0013
hehe, ezt se láttam még 100× ebbe a topicba -.-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

tnm
nahát, ez még mem is volt<#levele>

nézzétek meg ha kellenek dvd borítók ha nincs fenn valami akkor írjatok az oldal forumjába
dvdlap
tnm
hát pl. egy üres kádnak az aljára süllyedsz, és az megtámaszt annyira, hogy megfordulj, meg ilyenek, de lehet, hogy 10 perc alatt vízben is át tudta volna bújtatni a kezét a lába alatt, de valamiért a levegõ fontosabb volt neki... sajnos nem a "vízbû' veszi ki a zoxigént" 😊

mellesleg ma futólag láttam Bellicket a Bûbájos Boszorkákban, mint valami vámpír-démon.... hát, khm. a börtönõrös alakítása messze-messze jobb

Hangsebesség felett sztem nem forgolódnak olyan hû de nagyon a vadászgépekkel, mert szana-széjjel szakadna a repülõ is, meg az ember is...
Hangsebességen max nagy ívben tud megfordulni, és akkor lehet, hogy véletlenül átlépett más ország légterébe, egyébként meg próbálj ki egy vadászgépes játékot, amiben van egy kis minimális fizika, és meglátod, hogy nem olyan nehéz vele megfordulni😉

ProGabe
na megnéztem,jó kis "csináljunk feszültséget azzal hogy mindenkitõl elveszünk minden esélyt" rész volt
DE
a készítõknek nálam nagyon nincs szerencséjük a vizes dolgokkal 😊 most éppen a sara szitu:érdekes hogy csak akkor tudott kikecmeregni a kádból miután kihúzta a dugót,vagy leírom másképpen,mitõl változott meg a helyzete attól hogy leengedte a vizet?a dugóhoz volt kötözve vagy mi?mert azt amint kihúzta kijött a kádból,na mind1,tényleg minden logikát nélülözõ dolgot beletsznek már ebbe a szerencsétlen sorozatba :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hunnenkoenig
Jo, majd beszelek egy pilota ismerösömmel, aki valoban repült ilyen gepekkel es megkerdezem töle...

Addig esetleg te is gondold at annak a lehetöseget, hogy megis az a katonatiszt tudja esetleg jobban, es nem te, aki mar latott egy miget megfordulni a hungaroring felett, ok? :-)))

tnm
de azt már Scofield-ék elvágták jó elõre XD, szal, sztem privibe folytassátok....😉

joebacsi
én nem tudom, te beszéltél vele 😄
magasabb sebességnél persze nagyobb a fordulókör, de van fék ezeken a gépeken 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hunnenkoenig
Jo, lehet, hogy igazad van, feltetelezem az a mig nem is hangsebesseggel fordult meg, de meg csak nem is onnan lepett ki megfordulas elött.

En is meg tudok fordulni egy biciklivel 90°-ban. Ha a himalajaraol döngetek epp le, akkor nem valoszinü, hogy az aljaban sikerül meg a nyujtott kanyar sem...

A katonatiszt talan arrol beszelt... nem?

joebacsi
"Akkor sem mennek hangsebesseg felett repülö vadaszgepekkel kisrepülöt üldözni, ez hülyeseg, mindamellett draga."
hát pedig nálunk nemegyszer volt rá példa, hogy a 29esek kisértek végig egy azonosítatlan légcsavaros repülõt...nemértem miért tûnik neked hülyeségnek 😊
drágának meg drága minden sugárhajtómûves gépet utánna küldeni...

"A megfordulast pedig nekem egy katonatiszt mondta a hadseregnel es ugy gondoltam ö azert jobban tudja..."
az, hogy katonatiszt nem jelent semmit, ugyanúgy mondhat sületlenséget, ha a légierõtõl különbözõ területen dolgozik...nekem a pofám elõtt fordult meg most nyáron a hungaroring felett 180fokkal az egyik mig, engem az meggyõzött 😊
kérdezd csak körbe a gimnáziumi testnevelõtanárokat a testépítésrõl...érdekes eredményre lehet jutni és kb ugyanaz a szituáció 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hunnenkoenig
Nem ertek a repülökhöz. Akkor sem mennek hangsebesseg felett repülö vadaszgepekkel kisrepülöt üldözni, ez hülyeseg, mindamellett draga.

A megfordulast pedig nekem egy katonatiszt mondta a hadseregnel es ugy gondoltam ö azert jobban tudja...

Hunnenkoenig
Megneztem megegyszer. Mahone egy szoval nem mondja, hogy le kell löni öket.

Anniyt mond, hogy hivjak fel a Navy-t es kerjenek gepeket es beszeljenek a mexikoi hatosagokkal, hogy nemzetközi üldözes van, segitsenek. Meg annyit mond, hogy "tell them, they'v got to take the plane down, just do it"

Ebben szerinted mikor mondja azt, hogy le kell löni?

joebacsi
f16os átesési sebessége 200km/h körül van...az A36 Beechcraftnek (ami mellesleg nem cesna) pedig 190km/h-t kell elérnie a felszálláshoz...nincs olyan egetverõen nagy különbség 😊
mikor egy kisrepülõ belezuhant valamelyik felhõkarcolóba nem is olyan régen, szted milyen gépek mentek fel körözni?

"Magyarorszagon folyton baj volt emiatt, mert a vadaszgepek nem tudtak megfordulni az orszag felett"
😄D
te is elég tájékozott lehetsz, ha ezt a (bár igen népszerû) sületlenséget elhiszed...a 29eseink egy kis falu felett is kényelmesen megfordulnak

mukika
Mahone mondta.

figyelj oda legközelebb... :]

Hunnenkoenig
Ki mondta, hogy le akarjak löni?
Kicsit el vagytok tevedve... Azert az feltünö lenne, es lehet nehanyan megkerdeznek, ugyan miert kellett?

Altalaban kenyszerleszallast szoktak velük vegrehajtatni. Szep is lenne, mindenkit lelönenek felszolitas nelkül...

Col Andrew
Egy f-16 eltalál bármilyen álló célpontot is, csak nagyobb távolságról rakétával. Pláne egy repülöt.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Hunnenkoenig
Hat az f16-ossal mit ertek volna?

Basszus, alapjaraton is haromszor lehagyna...

Eleg szar elkapni egy betöröt ugy, hogy hatszor elfutsz mellette, mert nem tudod magad lelassitani az ö sebessegere...

Mikor mar 3x atcsusztal new mexicobol kanadaba, eleg frusztralo lenne a dolog...

Nem beszelve arrol, hogy mexikoval meg allami szinten is bajba keverednel.

Magyarorszagon folyton baj volt emiatt, mert a vadaszgepek nem tudtak megfordulni az orszag felett es folyton atcsusztak romania es szlovakia legterebe...

egypszichonauta
jó,persze hogy vannak bakik,de nem értem mit kell ezekkel ennyit foglalkozni?!miért kell mindenbe belekötni?nekem ez a sorozat benne van a top3-ban amiket idáig láttam,ezekkel a jelentéktelen bakikkal együtt!!!

PiszkosFred
Ne felejtsd el, hogy ez egy fikcio, egy mese, egy kitalalt tortenet ;] Olyasmi, amiben a felkezu pedofil, aki 40 kilo vasaggyal egyutt agyonver egy 100-120 kilos fegyort, csak mert olyan kedve van. Egy olyan tortenet, ahol az emberek pillanatok alatt kerulnek egyik varosbol a masikba, ha eppen arra tamad kedvuk menekulni. Egy olyan mese, ahol Pathosikot a kutya sem keresi, sot talan meg visznek is neki par deszkat vagy holland utikonyvet az fbi-sok...

Szoval oke, hogy vannak benne bakik, de azert nem kell komolyan venni ezeket ;] Ha a torok janicsarok hordtak magyar honvedsegi surranot, akkor az amcsi hatarorsegnek is lehet par kolcson gepe, az eubol, lehet eppen mi adtuk oda nekik (ugyse tudjuk az uzemanyagot fizetni bele, vigyek ha kell...) ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

joebacsi
hát elõször nem hittem, hogy a varsói szerzõdés alap kiképzõgépe lenne pont rendszeresítve az amcsiknál, de aztán rábukkantam arra, hogy annó valami amcsi tenderen szerepelt a nálunk megtalálható l-39 albatross továbbfejlesztett, l-139-es gépe, amire végül nem érkezett megrendelés, és így sorozatgyártásra sem került...de nagyon úgy fest, hogy ez lesz az a gép:

erre már lehet fegyvereket is aggatni légi-földi célok leküzdésére, viszont a gépágyú is külön függesztményként szerepel csak:

vagyis látszódnia kellett volna, de a póttartályokon kívül nincs semmi más azon a gépen, így maximum megkocogtatják a gép szárnyával sucre gépét 😊

amúgy pedig nem harrier-eket (ugye azok csak a tengerészetnél vannak rendszeresítve), hanem f16osokat küldtek volna inkább valszeg, csak gondolom az már nem fért bele a költségvetésbe 😊

precision
asszem

Bazinga!

tnm
gameplusz
Mióta felszállt a gép nem volt szó Sucre-ról...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

mike0013
illedelmesek azok akik a vadászrepcsiben ülnek és hagynak egy kis egérutat nekik😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

aztnemértem h mikor felszáll sucre a géppel, nemsokkal késõbb már jön is a repcsi, aztán utána sötét van (nemtom kb mennyi idõ telhetette el), és nehogymá nemérte be a másik gépet.... vagy szépen követi kaméleon módban a mexikói határig? lool
Hunnenkoenig
Es szerinted egy cesna utan egy harriert kene küldeniük?

A magyar kikepzö gep sem Ikarusz gyartmany valoszinüleg, szoval miert ne lehetne az amerikaiaknak is?

joebacsi
ja még annyit, hogy elég elcseszett fotosoppja van a cégnek 😄

joebacsi

hmm, biztos van ennek valami amcsi megfelelõje, mert azért nemhiszem, hogy a magyar légierõ által is rendszeresített kiképzõgépet használnának benne...de, hogy kiképzõgépnél nem komolyabb, az szinte biztos 😊

szóval sztem ez az eddigi legnagyobb baki! 😊
de szarni rá, attól még ütik ez a sorozat nagyon!

Hunnenkoenig
Vegülis ugy menekült meg, hogy egy het alatt kiitta miközben folyamatosan kipisilte.

Közben megtanult a feneken levegöt venni. Az ugye kilogott a vizböl...

joebacsi
ja, amúgy meg sucre-nak sztem nem kell attól tartania, hogy az elsõre csehszlovák kiképzõgép -nek tûnõ "vadászgéppel" lepuffantják 😄

Bandee1987
és közben nem éhezett meg? azt mondjuk értem, ha nem volt szomjas 😛

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kmarha
<#taps><#banplz>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

joebacsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nemtudom, hogy lehetsz ilyen marha, de szara több mint egy hétig volt a víz alatt 😄

bocs csak elég ideges voltam!<#szomoru1>Nagyon köszi de már hála istennek találtam!!!JA és még 1* bocs h bunko vltam van iylen de sz.tem aki ide nézeget,mindenki ismeri a gogle-t minimum!!!

LasDen
de ha az történne a 2. napot se élné meg Bellick... 😄DDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mike0013
(válasz a spoiler-re): 😄DDDDDDDDD ez jóóó😄DDDDD lehetséges😊

tnm
Bellicket bezárják a Fox River-be, és ezért kölcsön kell kérnie Scofield hátát😊

#6390-re: de feliratok.hu-n fenn van minden eddig elkészült felirat /azokhoz a részekhez természetesen nincs, amit még nem adtak le amcsiban se/, ha nem találod, akkor az vagy azért lesz, mert megint sz*raxik az oldal, meg a tükrözései /próbáld meg késõbb/, vagy esetleg már csokorba foglalták /pl. ha elsõ évad 2. részéhez kell, akkor már lehet, elsõ évad egy rar-ban van benne, azt kell leszedned/

mike0013
áá, bellick tiszta szívbõl gyülõli õket... de végülis lehet😊

Szerintem meg pont Bellick fog átállni Michael-höz, és Lincoln-hoz...
Sara meg de idegesítõ istenem...Már az elsõ pillanattól kezdve idegesített a mókus fejével együtt:@