Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.13 - The Killing Box (Spoiler)
BUDA > miskolc.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Így van! 😊 Szerintem is így van 😊
Arra leszek kíváncsi hogy lesz ebbõl a sorozatból 3. évad...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
remélem jóó sokáig fogja húzni.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
sztem nagyon rossz, bár a szándék a fontos :-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
a többihez képest ez egy semmi, egy nulla.. pff
<#idiota>#idiota><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#rinya>#rinya><#gun>#gun><#gun>#gun>
Sajnos késõn eszméltem rá, így még csak a 2. évad 8-as részénel tartok.
Csak egy szar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem Sucre nem fog kihalni a sorozatból
BUDA > miskolc.
vagy ismételnek, de nyilván a drive.
Mert így is legkésõbb február végére befejezik...
Vagy elnyújtják májusig a maradék 12-13 részt?
Amugy a FOX-nak nincs sok alternatívája, ha nem próbál be egy cancel sorozatot újra, akkor marad két reality (Duets, In the Lot), egy sitcom (The Winner), és egy sorozat (The Wedding Album) a tarsolyban. A 24 jannuári kezdéséig viszont nem tudják leadni a pb-t...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Episode 2.13: The Killing Box (Fall Finale) <-nagyon várom 😄
football without ultras is nothing
tökmindegy, akkor meg szar a poén...
válogathat, mer, ha még azt mondja, hogy véletlenül Franciába köt ki, mert nem találja el Hollandiát, és ott füvezik, mert azt hiszi szabályos, akkor abban még van valami csavar, de így, amit leírt sehogy se jó:
vagy szar poén, vagy hülyeséget írt, leget választani... 😊
Bazinga!
érezd át a post komolyságát. pisz
football without ultras is nothing
simán beírhatta volna a problémáját a fórumukba
leszarom a konfigod...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://www.urbandictionary.com/
érdemes a T-bag-re rékeresve a 4. találatot is nézni 😊
hogy mit jelent a clevland steamer?mert akkor bizony google,méghozzá az elsõ!!!!!! találat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
gúúgle nem a barátom a köcsög😄
vki linket, me má kíváncsi vagyok
Ezt ki is kell probalnom ma este. Megyek, keresek valami plaza cicat... <#mf1>#mf1>
csomagolnak ezzel.
de az üvegasztalra nem találok sehol utalást, azon csinálják?