23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • ForzaInter
    Gondolom párszor megis ütötte.
  • Drephis
    de a kádban mitől vérzett úgy a csajszi? nem csak megfojtotta?
  • Bammy
    Hát kurvázzon. De ne így:S....menjen el Hawaiira, biztosítsa be magát megminden, uj élet, nagy ház, stb aztámn oda viheti a kurvákat:d
  • Quantumleap
    Szerintem érthető, hogy kurvázik. Elvégre nem sok csaj bukik a félkezű faszikra. :)
  • Dave0092
    mi az uj résznek az angol cime?
  • winnie
    barnie: "mert ez már nem ugyanaz a PB,mint az 1. volt."

sokak szerint jobb. sokak szerint nem. de ez ízlés kérdése.

"Ergo a 2.-at a biztos bevétel miatt csinálták,ami meg is látszik rajta."

olyan nincs hogy biztos bevétel. a tévét eleve pénz miatt csinálják. a hamburgert is. a sajtburgeren már érződik hogy a pénz miatt van - a big mac... azon meg pláne.

szerintem felejtsd el a pénzt. azért. lett. 2. évad. mert. a. prison. break. műfaja. sorozat. (ilyen alapon azért cisnálták a 14. részt, mert a 13. siker volt. a 15. azért került adásba, mert a 14. siker volt. ez addig így is lesz, amíg nézik a sorozatot. ha a 74.-et nem fogják, akkor a 75. nem kerül adásba és kész.)

ennyire egyszerű a magyarázat. ha egy tévéműsor siker folytatják. ha egy film siker, folytatják. ha egy könyv... stb. (ezt felesleges magyarázni)
  • Bammy
    Hát sztem már ez is gagyi... okés T-Bag egy "picit" őrült, és szerette azt a Susie csajt. Nade nemá...akármiylen őrült és szerelmes az ember, ha 5 milla van a hátizsákjában, nem büdös kurvákból akarja "összerakni" a szerelmét, hanem kiélvezi az életét abból a temérdek mennyiségű pénzből...ez egy faszság. Nemtudom ti hogy vagytok vele de egy jót nevetnék és azt mondanám hogy király, ha az lenne a végefele hogy T-Bag hawaiin ül napszemüvegben kalapban rövidgatyeszban kigombolt ingben aztán nézi a szörfösöket és a csajok hozzák neki a koktélt <-- a valóságban ez lenne. Nemám parókákat rakosgatni ribancokra...áhh :S
  • Gerbill
    Mint már többször is írtam elég unalmassá vált, az egész, de a mostani rész kicsit tetszett:) A Michael-es szál már nagyon unalmas, Mahone is eléggé vontatott(ráadásul ez a görög ABC-s megfejtés elégg gagyi volt, hogy már csak így utólag "találták meg" de mindegy)T-Bag részei viszont elég jók:, az tetszett mikor hirtelen elkapta a nő torkát:D.
  • barnie1990
    Csak annyit akartam írni lényegében,hogy én nagyon szeretem a második évadot is,úgy mint az elsőt,de megértem akiknek nem tetszik a 2.széria,mert ez már nem ugyanaz a PB,mint az 1. volt.

Én is tudom,hogy minden sorozat a pénz miatt készül,de a 2. évadot nem csinálták volna,ha az első nem lett volna siker.Ergo a 2.-at a biztos bevétel miatt csinálták,ami meg is látszik rajta.
  • winnie
    barnie: igazat írsz, de akkor ne fojtsd a mondandó ilyen trivializálásokba.

"Igy a Szökés egy szuper sorozat (1.évad),a második már csak a pénz miatt van"

segítek. már az első évad is csak a pénz miatt készült.

sőt. minden sorozat a pénz miatt készül. minden sorozat 2. és sokadik évada is csak a pénz miatt készül. (van értelme ezt leírni egyáltalán? )
  • Quantumleap
    Na ez megint nem stimmel. Zárták volna le az első évad végén, és az pedig, hogy odakint mik történnek, lett volna a néző fantáziájára bízva?
  • barnie1990
    A sorozat az első évad utolsó részével ért véget és így lett egy kerek egész.Arra,hogy a dolgok el fognak fajulni,mindenki számíthatott.Ez már egy másik sorozat:szintén izgalmas,de kevésbé földhözragadt.
    Igy a Szökés egy szuper sorozat (1.évad),a második már csak a pénz miatt van,de nekem az is tetszik.

Az tény,hogy a 20.rész-nél kicsit mérges lettem,mikor Scofield a hajón...na tudjátok ti.
  • winnie
    szóval, atisz:) a szavaiddal élve. tudnod kell méltósággal befejezni a sorozatot - a többiek meg hadd játsszanak a játékukkal.

;)

az a legrosszabb, ha az ember átmegy bikrába, zombiba és kedve ellenére amerikai csatornák játékszereként néz egy sorozatot. az tényleg függés)
  • winnie
    ismétlés a tudás anyja, vesszőparipa, de jó vitatkozni. (tudom, hogy tudod és így látod, de szerintem a véleményed az alaphelyzet félreértelmezéséből fakad)

"Igen, erre szoktam mondani hogy tudni kell méltósággal befejezni."

ez nem a méltóságról szól. méltósággal egy sorozatot csak a néző fejezhet be. (el kell fogadni, hogy te, én, bárki sg user sz*rt sem tud a sorozatokról azokhoz képest, akik odaát ezzel foglalkoznak - ezért a "szoktam mondani" általában BS)

jönnek a közhelyek, hogy tán minden 100. sorozat kap úgy befejezést, hogy az alkotók fejezik be. a többi 99-et a nézők fejezik be. ha egy néző nem fejezik be, akkor nézni akarja. és akkor te hiába akarod befejeztetni a sorozatot.

komolyan annyira egyszerű a képlet. ha nem akarsz "méltatlan" (LOL) 3. évadot, akkor ne nézd. ha sokan fognak így dönteni amerikában, akkor nem lesz folytatás. erről szól egy sorozat.

de amíg érdekli az embert, addig az efféle szólanmok csak keserű dögöljön meg a szomszéd tehene típusú dumák. (isten látja lelkem, nem vagyok áldott jó ember, pl. nekem a heroes már az 5. rész után maga volt a megtestesült unalom, de valahogy mégis örülök, hogy lesz 2. évad és szurkolok, hogy legyen még vagy 10, ha ilyen népszerű.) szóval ne legyen az, hogy az úr szerint méltatlan lenne a folytatás és akkor én meg ne nézhessem:)

"börtönből való kitörésről szóló sztorinak lehet hogy nem kéne ennyi ideig nyúlnia..."

sorozat. tetszett volna odafigyelni az elején és nem utólag reklamálni. a sorozatoknak akkor van vége, ha nem nézik őket. minden sorozatról előre tudni lehet, hogy évekig, 5-10 évig is el fog tartani, ha érdekli az ember.
  • DjDano
    Paul Scheuring (a készítő) nyilatkozta: Sok újdonság behozásával ("re-invent"), mint azt a második évadban is tettük. Most csak annyit mondanék, hogy sokkal földhözragadtabb, kegyetlenebb és erőszakosabb lesz, mint amit eddig láttunk. Az első két évad utólag kifejezetten szelídnek fog hatni.

jó előjelek:)
  • Atisz #9537
    A jellegéből adódóan nem lehet ennyit húzni...
    Az amerikai elnök üldözteti őket, a sztori egy szökésről szól, ez nem Lost ahol megszámlálhatatlan mennyiségű részeken át lehet mesélni a semmiről és nyújtani mint a gittet (aki Lost rajongó, attól elnézést kérek, de ez van ).
  • Quantumleap
    Három évad azért nem olyan sok. És manapság hány olyan sikersorozat van, amihez mindössze két évad készül?
  • Atisz #9535
    Igen, erre szoktam mondani hogy tudni kell méltósággal befejezni. Tudom hogy amíg van nézettség csinálni kell a részeket, de szerintem egy börtönből való kitörésről szóló sztorinak lehet hogy nem kéne ennyi ideig nyúlnia...
  • Quantumleap
    2x21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól fordítom a tv.com-on írtakat, Kellerman a következő részben öngyilkos akar lenni, de Lincoln és Mahone megakadályozzák.
  • Munch
    Egy kicsit én is unom ezt az utolsó pár részt.
    Első fele izgalmasabb volt. Remélem feldobják majd a harmadik évadot.
    Sarah nélkül már így sem olyan izgalommal várom. De azért még mindig a legjobb sorozat. 24 S06-nál jobban semmit nem unok.
  • Bammy
    Hát nemtom ti h vagytok vele srácok de nekem már kezd kurv@ unalmas lenni és vontatott az egész :S. Ez a Scofieldnak mindenre van egy terve és Mahone mindig az utolsó pillanatban találja meg, T-Bag beutazza egész dél amerikát stb...simán rövidebbre csinálhatták volna a 2. évadot. Nekem már csak megszokás az egész, de nem azzal az élvezetel nézem mint az elsőt és a 2. első felét :(
  • Drephis
    t-bag am. megint alkotott :D
  • Herr Lehrer
    T bag is Mahone is kurvanagy arc de mivel a gecik közé tartoznak előbb utóbb úgy is kinyiffannak, de inkábűb utóbb
  • Kanál
    meg egy pisztoly is tán :|
  • desigo
    jaja:)
  • tnm #9527
    ha jól láttam következő rész promójában bevillant az arca
  • szimida
    szerintem életben van, de lehet, h nem sokáig...
  • lele
    semmi.életben maradt.nem?
  • lele
    darabig felszivodik de most majd ujramegjelenik a promo szerint
  • Totya15
    wheelerrel mit tett?
  • desigo
    Hova lett Kellerman?
  • lele
    én ezt a T-bag .el tenném a Mahone nem akkora gáz sztem...
  • Dave0092
    jaj én félek, buzi mahone, letpéném a faszát és gférgekkel nyeletném le, aztán a férgek ürülékét a nyelve hegyére tenném
  • desigo
    Durva lesz a következő...
  • boyscout
    mellesleg a 2x20 végén a proper verzioba nem kicsit durva a spojler :D
  • boyscout
    ez kicsit durva. "The Bag's still got THE BAG." :D
  • boyscout
  • desigo
    Jó rész volt ez is mint a többi:)

T-Bag rulez
  • jAsOn VoOrHeEs
    Kill Bill is szerepet kapott a sorozatban? o_O

Maradjunk inkább a Bill Kim-nél :D
  • scorpeeon
    Mintha azt mondták volna h vmi börtön Panamában.

Nagyon durva rész volt amúgy!