Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont így már van tényleges oka átállni a másik oldalra.
Sucre szerintem már nincs veszélyben, mert Mahone lemondhatta a vadászgépet amikor meglátta Michaeléket. (Bár nem értem egy fbi ügynök, hogyan lövethet le egy repülõt...)
C-Note feleségét szerintem hamar kiengedik szóval nem olyan nagy a para, csak megint meg kell szervezni, hogy lerázzák a figyelõit.
Bellick-nek nem jött össze 😊 Ilyenkor hova rakják a volt fegyõrt? Biztos nem a Fox Riverbe, de lehet nem is rendes börtönbe megy, mert nem titok ki volt azelõtt és simán kiderülhet másik börtönben aztán annyi neki.
T-bag hiányzott 😞
ide látogassatok el!!
de attol még az adrenalin löket megvan 😉
Mellkason b*sszák egy vasalóval Kellermant, utána még él/fut, lol#2.
Sara kiugrik az ablakból, no prob, lol#3.
Elõzõ részekben is voltak hasonlók, pl az áramalatti vasaló+vízzel teli kád esete, de naphosszat sorolhatnám...
Kõkemény PB fan voltam elsõ évad idején, de ez a 2. évad egyre szánalmasabb.
Elnézést, ha megsértettem valakit, ha lehet, privátban szidjatok.
<#vigyor4>#vigyor4>
V9ykn8_TZL0
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
jóideig úgy volt hogy nem lesz szünet, akkor most miért lesz??
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
elmehet a Fox egy jól meleg helyre <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Bazinga!
Ha te valamit halaltusadban összetapizol, hogy utolso eröddel ramutass a tettes kivoltara, senki nem fogja a tettest okolni a ver miatt... Ott a nev volt a fontos.
Logikus, nem?
Vegülis Kellermannak ezutan semmi oka nincs arra, hogy ne forduljon a ceg ellen. Bar en jobb szeretnem haleledelkent latni.
Bellicknek mekkora jelenete volt mikor elsirja magat es belemajszol a donutba! Viszont szar lesz az elete a fox riverben ezutan.
Nagyon megcsavartak a dolgokat. Szerintem ez is egy nagyon jo resz volt.
Kötekedni meg lehet, hogy a csaj nem lepett le, de mondjuk nem is volt eddig nagy gyakorlata a bünözöeletben.
Kocsira leugras: En is inkabb elvagom magam, mint eltörjön a labam, csigolyam, egyebem. Ha mar kötekedünk inkabb azon kötekedjünk, hogy manapsag a szelvedök robbannak, pont ezert, hogy ne tudjanak elvagni.
Sivatag kellös közepen te is visszafordulnal, ha fontos hivast akarnal csinalni es vegre talalnal szignalt. Latszik hogy nem voltal meg amerikaban es nem vagy tisztaban a mobilhalozatuk lyukassagaval es az orszag mereteivel...
Vagy akkor mar azon kene kötekedni, hogy a sir tul alacsony es keskeny... csak hat semmi ertelme.
Az a durva hogy ezt szerintem simán, a való életben is megcsinálják, még napjainkban is..persze mi erröl semmit nem tudunk 😊
C-Note felesége letartóztatva
Bellick letartóztatva
Sucre nyomában vannak
Kellerman... uhh szépet kapott a Sara-tól :S És elég durván végeztek vele, az milyen volt már, hogy letörlik az összes képrõl mintha nem is létezne 😄 Jól megjárta, sejtettem, hogy vmi ilyesmi lesz vele
Sara külön van, gondolom most még egy ideig úgy is lesz
Michaelék apja halott
Lincet és Michaelt elkapta a Mahone...
Mi lesz itt... Várom a következõ részt 😄
Persze egy-két hülyeség volt ismét (C-note felesége miért nem jött el inkább, hisz látta, hogy milyen furcsán viselkedett a csaj illetve Michaelék azért lehettek volna óvatosabbak a végén) No mindegy 😊 Tetszett a rész.
<#confused>#confused><#duma>#duma><#rinya>#rinya>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
hol marad a "they'll all die"?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
1. Sara hogy lehet ilyen hülye, hogy amikor vasalóval leforrázta Kellermant, akkor nem vette el a fegyverét vagy vmi, ráadásul pont az ablaküvegre ugrik...
2. C-Note feleségének azért nehogy már ne tûnjön fel az, hogy felismerték, annyira átlátszó volt az egész...
3. Bellick-et simán letartóztatják, amikor épp ott mutatták a csekket a vérnyomokkal...Csak mintát vennének tõle meg arról a vérrõl és kiderülne h nem õ ölte meg...
4. Michael-ék, meg egy telefonhívás miatt visszafordulnak az õket üldõzök felé...hát ehhez csak gratulálni tudok
Azt hiszem ebben a részben megmutatkozott az amerikaiak hülyesége...
1. Sara hogy lehet ilyen hülye, hogy amikor vasalóval leforrázta Kellermant, akkor nem vette el a fegyverét vagy vmi, ráadásul pont az ablaküvegre ugrik...
2. C-Note feleségének azért nehogy már ne tûnjön fel az, hogy felismerték, annyira átlátszó volt az egész...
3. Bellick-et simán letartóztatják, amikor épp ott mutatták a csekket a vérnyomokkal...Csak mintát vennének tõle meg arról a vérrõl és kiderülne h nem õ ölte meg...
4. Michael-ék, meg egy telefonhívás miatt visszafordulnak az õket üldõzök felé...hát ehhez csak gratulálni tudok
Azt hiszem ebben a részben megmutatkozott az amerikaiak hülyesége...
magyarszökés
A szinkron flamet ezekbe csoportosítsátok át pls, nem kell ide hetvenedszerre is.
még csak 2 részt néztem meg(13-14) de szerintem holnap betermelem az egészet😄
V9ykn8_TZL0
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
V9ykn8_TZL0
Nagyon sok részben szokott az menni.
Nem tudja valaki mi a szám címe?
Vagy hogy honnan lehet letölteni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
kérésre töltenek fel (forumban való kérés)
www.dvdlap.fw.hu
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!