23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #9634 Az a lényeg, hogy azt a FOXot nézd reggel öt órakor. -
winnie #9633 "Egy kérdés:Most mi van Lincolt fiával?Olyan rég nem mutatták,és csak most tűnt fel..."
3 része volt. lezárták a szálát. -
#9632 de nekem a fox helyén valami KTVU 2 NEWS van egész nap. ez mi? -
#9631 k -
#9630 yep. -
#9629 de akkor most az üziket mahone küldte? -
#9628 éli az életét, suliba jár, stb, kiakart kerülni a botrányokból -
#9627 Egy kérdés:Most mi van Lincolt fiával?Olyan rég nem mutatták,és csak most tűnt fel... -
#9626 Nos a Fox News a valóban az, de a sci-fi-on (ami elég jó kis sorozatokat szokott adni) eddig csak reklámokkal találkoztam. -
Quantumleap #9625 De amúgy ez tényleg online adás. A FOX-tv ilyen. -
Quantumleap #9624 Passz. Ennyire nem vágom. Én csak a PB-t nézem rajta kedd reggelenként. -
#9623 Még egy kérdés: milyen gyakran küldözgeti a cookie-kat amikről a .pdf-ben esik szó? Illetve ez csak akkor van ha regisztrálsz? -
#9620 Amúgy ezen éjjel-nappal reklámok mennek?
Azt hittem hogy vmi online adás... -
#9619 akkor sry -
Quantumleap #9618 Igen, azon. -
Quantumleap #9617 Jogos a kérdése, elvégre a csatornanevet nem írtam bele, és olyan is van hogy Fox News. -
#9616 #9613 -
#9615 lenne egy kérdésem. leszedtem a tvuplayer-t. ott van benne hogy
(10011 Fox). azon lesz holnap reggel 5kor a pb? -
#9614 csak kár h akik ilyen irányú kérdéseket tesznek fel basznak visszaolvasni :) -
Quantumleap #9613 Prison Break 2x21, Amerikában ma este nyolc órakor. TVUPlayerrel itteni időszámítás szerint holnap reggel öt órakor nézhető. Magyar felirat legkorábban holnap késő este várható az epizódhoz. Azért írom, mert ilyenkor mindig elő szoktak jönni az ezirányú kérdések. -
#9612 biztos??? -
#9611 örülj hogy van beírás, szarabb lenen ha kiürülne a totyik
-
#9610 Nem tudom minek kell ennyit offolni.Én is tudom,hogy most nincs miről beszélni,de várjátok meg a köv. részt és akkor majd lesz miről.Nem kell emiatt szétk*rni a topicot. -
#9609 Always.. -
#9608 Meg tudna valaki dobni a 15-ös epizód lehetőleg PROPER verziójával és a hozzá tartozó felirattal? -
#9607 Have a problem? -
#9606 -.- -
Quantumleap #9605 Amúgy ha valakit érdekel, a cooltv apr.2-tól hétfőnként adni kezdi az 1.évadot. -
Quantumleap #9604 Szerinted? -
#9603 aha -
#9602 jajj de viccesek vagytok -
#9601 Stop speaking fuckin' english here! Rather speak about this fuckin series, and about the fuckin' new episode otherwise I'll kick your asses! Motherfucker bitches! GTFO!!4 -
#9600 rtl klubbon melyik volt az uccsó rész amit adtak? 1. évad utolsó része? -
#9599 stfu :) -
#9598 you are right brother :D this is fucking cool and fucking clever...
:D:D -
#9597 kicsit hunglish -
Bocs hogy angolul van :D -
#9595 so what ?? it makes me fucking cool and fucking clever! If you dont like it then fuck yourself
amúgy én is kivagyok tőle, miért jó ez nem tom... -
#9594 this is the new style? speaking english in a hungarian forum?why? But i dont care... we can speak english -
#9593 Ohh sorry, my bad...