Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
istenem ha sarat kiírnák a sorozatból az akkora lépés lenne, hogy letérdelnék és tapsolnék a készítõk elõtt:d (sajnos nem fogják😞)

๏̯͡๏﴿

Munch
Mielõtt még valaki megkérdezi, itt a felirat az újhoz: KATT.

BlackShadow
sarah nem fog meghalni.. csak most jöttünk rá, h mire jó a kulcs 😊 és csak õ tudja, h van neki olyanja 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

pedig 0 szerepe volt eddig
besír minden 2. részben és zoomol a kamera ki-be rajta
és ennyi

Munch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én Sarah nélkül 99%, hogy befejezném a sorozatot.

tnm
10 mp nem biztos, csak a vágással játzsottak... sztem ilyenkor a rendõr is még visszaszól diszpécsernek, hogy biztos, hogy onnan jött a hívás, mielõtt betöri az ajtót...
asszem ezt most nem baj, hogy nem spoilereztem, mert az elõzõ hsz nélkül úgy se érti senki... 😊

precision
T-Bag elmehet a kurva anyjába már 😄 A sorozat leggyengébb pontja T-Bag szereplése. Mégis mit képzelnek. Leszedi a kezét megint 10 másodperc alatt, ugy hogy egy csepp vér sem lesz a padlón, amit a zsaruk esetleg észrevennének. Beállít Geary -hez félkómásan, és Geary megrémül tõle...WTF? Adott volna TBag-nek egy sallert és kidõlt volna mint egy zsák. Ezzel szemben beparázik, és TBag frissen lerágott kézzel egy pezsgõsüveggel elbánik egy egészséges 100kilós emberrel.... HIHETETLEN.
Amúgy jó rész volt, izgalmas. Kellerman igazi patkány, alig várja az ember hogy kinyírja valaki. A köv. rész promojában látni hogy becsöngetnek hozzá miközben Sara szenved a kádnál. Nem tudni mi lesz, mindenesetre hatalmasat csalódnék ha Sara meghalna. Jó volt látni Michael vívódását a jó és a rossz között, újabb bizonyíték hogy õ sem tökéletes.

Bazinga!

a LOL os verzió nuke-olva lett..
olvass is,ne csak írj

football without ultras is nothing

Solid Snake GH
<#worship>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Serpa
"A PB csak holnap délután vagy este lesz kész. Sok a duma benne, nem is túl egyszerû és elegem is van a mai napból."

by Victorpictor

Munch
Errõl most igy hirtelen ez jutott eszembe.

Lynx_TWL
ez csak egy kurva sorozat:e

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

egypszichonauta
valaki ha észleli hogy van már vhol felirat az írja már meg ide is,köszi

Munch
Szerintem jelentkezz újságírónak. <#eljen>

Solid Snake GH

2x11 - Bolshoi Booze

Nahát, kérem szépen, a Rendezvous utáni szomorúságomat ez a rész garantáltan eltörölte! Újra PB hangulat, újra remek jelenetek és színészi játékok, újra szuper fordulatok, egyszóval isteni rész!

Michael lopása és bûntudata fantasztikus volt, elsõ gyónása pedig kellõen szomorú és megbánó. Ebbõl is látszik, hogy Mike nem egy atomzseni, aki mindig a pontos tervek szerint haladva tesz jót. Éppen ellenkezõleg. Az által, hogy hite szerint jót cselekedik, bajt okoz a vele törõdõ embereknek, önmagában pedig ezzel gonoszságérzet keletkezik. A templomos jelenetnél valahogy úgy éreztem, hogy Michael egy Gregers-jellem (Ibsen: A vadkacsa címû dráma egyik szereplõje, akinek "jótevési függõsége" van, pedig éppen ezzel árt másoknak), tragikusabb kivitelben. Képes beismerni és megbánni a hibáit, a mexikói üzletfél kiszabadítása is ezt igazolja. Hisz az emberi jóságban és a kölcsönös segítség elméletében (ami a mai világban jelenlévõ, de nagyon ritka dolog), kétségei vannak a jó-rossz cselekedet közötti különbségrõl, de éppen az esze miatt képes felülemelkedni a kétségein. Valahogy úgy éreztem, hogy Michael ebben a részben "tért meg" igazán és kezdett valóban jót cselekedni, mellyel nem ártott másoknak (na jó, az üzletfelet meglõtte Sucre, de akkor is elengedte, nem hagyta ott elvérezni).

A másik fontos tényezõ Mahone. Most már teljesen világos, hogy megzsarolták. Nem csupán Shales hullájával, hanem a családja életével is (Cameron említése is kiborította Mahone-nál a bilit, úgy ugrott neki Kimnek, mint kenguru a betonfalnak). A családja irátni szeretetérõl a rész vége felõl láthatunk bizonyosságot, mikor Pammel vált egy rövidke, de annál meghatóbb telefonbeszélgetést (William Fitchner játéka itt is elképesztõ, a könnyed dadogásán és kínos idegessén át a diszkréten könnyezõ szeméig, páratlan). A Scofield-Mahone szövetség elmélet rajongói talán mégis elmondhatják végül, hogy igazuk lett, bár a pisztoly Mahone kezében elég nagy indíték.

A hezitáció megfigyelhetõ Kellermannál is. Igazi tetû, ahogyan Sara-t kínozza (Bellick után ismét egy kínzó, úgy néz ki, FOX-éknál a torture-módszer bejön, bár még mindig Jack Bauer a király 😊), ugyakkor együttérzõ is, látszik rajta, hogy nem szívesen csinálja ezt. A megölési parancsot egyáltalán nem képes elviselni, rengeteget hezitál magában, míg végül végrehajtja (?).

A rész végén történõ Aldo-Michael találkozás érdekes pillanat, csak Michael reakcióját figyeljétek, nem akarok elkiabálni semmit, de szerintem Aldo-t láthatta Mike súlyosan vérezni kiskorában, vagy esetleg maga Aldo volt a gyilkos, aki az áldozat (talán maga Michael apja?) halálát okozta.

A Bolshoi Booze-feladványért taps jár, amikor Mahone Ha!-zva nézett rá a fordított fényképre, már tudtam, hogy valami más van a háttérben (csak azt nem tudom, hogy Sucre hogyan jött rá a koordinátákra, neki csak egy papíron volt a felirat, nem pedig egyedi betûtípussal, ahogyan a tetovált formában -- így kicsit erõltetett volt Sucre váratlan megjelenése, de mindegy 😊).

T-Bag...na arra no comment. "It's for my blood pressure..." Na persze, inkább Geary blodd pressure-jét mérheti vele, ahogyan kibuggyan a vér a nyakából (na de hogy ennyire hülye legyen valaki, mint Geary, nyílvánvaló, hogy át kell kutatni a táskát nyomkövetõ után, fõleg ha 5 millióról van szó).

Tehát lényeg a lényeg: a véleményem szerint rettenetes Rendezvous után végre ismét visszakaptuk a megszokott PB színvonalat, izgatottan várjuk a Disconnect-et!

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

icewolf
Victorpictor sem gép. Álltalában szerdára szokott felirat lenni.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Nincs vmi más megoldás???

Lynx_TWL
tanuljatok meg angolul<#mf2>

mike0013
tedd fel a legújabb nvidia driver-t

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

És a feliratot hogy lehet alatta lejátszani?

És az Avi formátumú videók ''vörösségét'' mi javítja???Mert amióta nVidia a kártyám,azóta minden Avit sötéten,vörösen játszik le,és alig látni vmit.

egypszichonauta
nyugi pár óra és lesz felirat szerintem...

Nem lehet nehéz lefordítani😊😊
icewolf
<#lama>
Ha ma hajnalban került ki a web-re, akkor szerinted...?

Gondolkozzatok már, mielõtt ekkora baromságot kérdeztek.

Mivan a 11-es rész feliratával??Nincs meg valakinek?
gameplusz
VobSub-ot töltsd le, istenkirály progi, és egyszerû, mint a pattintott kõ... 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

tegyél fel xvid codecet.

Csõtök! Nekem meglett a Szökés elsõ évada,de avi formátumban,minden rész mellett srt felirat.A gondom csak az,hogy a videót semmivel nemtom lejátszani,csak a hang megy.Mi lehet a gond???Mindenkinél lejátssza,csak nekem nem.Pedig Windows Media Player 11-el próbáltam.

doncarlos
Köszi... pont a lol-os jár 69%-nál, a másik csak 3,8-nál, de semmi baj..... <#mf1> beszoptam, ennyi. páddlóóó.

Mindig a proper verzióhoz csinál, ami most a XOR. A lol-t ne szedd le.

doncarlos
hali! Vajon VictorPictorral fel lehet venni vhogy a kapcsolatot, márcsak hogy melyik avihoz csinálja a felíratot... lol, Xor??? Most mindkettõt szedem ,de mivan ha egy harmadikhoz csinál????? Emailt küldtem neki ugyan , de nem sok az esélyhogy válaszol, mi?

Flamer
- TV/Prison.Break.S02E11.HDTV.XviD-LOL - reason: out.of.sync_audio.video.freezes.12m12s-12m29s

http://loal.atw.hu

BlackShadow
na megnéztem.. hát ez a rész isteni volt 😄
t-bag 4 prez 😄
szegény sarah-t sajnálom 😞 sucre-t meg jó volt viszont látni😊
patoshikot visszahozhatnák már vmi poénos dologgal 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

jax
Szedd torrentrõl. Nekem átlagba 110-120k-val jött.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

http://www.youtube.com/watch?v=tu1-cJ9JCj8

Munch
Egyébként nekem egyre jobban az az érzésem, hogy a költségvetése a filmnek kezd nevetségessé válni.
Van már 2x12 trailer?

én elkezdtem letölteni a rapidról, de rohadt lassan jön (10kb/s)
nálatok is? mert a rapidon nekem a cuccok mindig full sebességgel jönnek

BlackShadow
jáj legközelebb jegyezd meg meyik epizódot nézted meg 😛

Fritz Von...
2x10 megnézve. 😊

Tbag lassan már-már Chuck Norris-i magasságokba ér. 😊 Geary király volt, ahogy odahívta a három kurvát, egybõl a dõzsölés meg a henye. 😊 De ahogy Tbag megjelent az ajtóban, az nem volt semmi. A maszkosok-sminkesek atom munkát végeztek. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Valaki tölti a LoL verziót? Nálam rossz, kb az utolsó 5 percben totál el van csúszva a kép és a hang... Amúgy ez a rész is jó!
T-bag tényleg megszabadul a kezétõl
Sil3nt
properhez lesz sub eloszor...angol mar van.

Flamer
már 03:53-kor kintvolt 😄
van xvid-lol meg proper.xvid-xor. leszedtem mindkettõt. 😄 majd amejikhez lesz sub aztnézem 😄

http://loal.atw.hu

várhatunk még properre is😞

Lynx_TWL
mindjárt:o

icewolf
Csak egy kevés ész kellene hozzá hogy találj, nem felháborodás meg offtopic <#lama>

Amse
Ha így folytatod büntit kapsz nem linket.
Törõdj bele, hogy ilyen dolgokat torrentel kell leszedni és inkább használj te is azt.

Joseph
Ne nézzé má iylen balfasznak!
Nekem nem torrent kell csak egy qurva link!
Ha nem tudsz adni akkor inkább halgass.

NiGG\'a szleng&#174; Törv.Védve. Zseer&#174;

Serpa
volt róla szó.

asszem Amse írta, h a nagy érdeklõdésre való tekintettel el fogják készíteni.

ami kamu meg nem is teljes -.-

BUDA > miskolc.

Season 2 soundtrackre gondolsz? mert ha nem akkor van kinn már régóta Prison Break OST