23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Quantumleap
    Én meg szoktam.
  • scorpeeon
    Na azt én azért nem szoktam :) Egyszer maradtam fenn fél4-ig h elindítsam a letöltést.
  • lele
    ezt az aktivitást megis néézitek hajnali 5kor? :D
  • Quantumleap
    Itteni idő szerint kedd reggel ötkor nézhető a FOX-on a TVUPlayerrel.
  • Atisz #9428
    * -> 02:00
  • Atisz #9427
    Mivel márc. 19. 20:00 a vetítési ideje amihez hozzá vesszük a 6 órás időzóna különbséget USA és Magyarország között (-> 04:00), ezért szerintem nem...
  • Dave0092
    persze
    LINK
  • zambrotta
    helló mindenki

2. évad 20. részét le tudom már tölteni vhonnan?

előre is köszi
  • VinylToy #9424
    Nem hiszem el hogy a legnagyobb feliratokkal foglalkozó oldalt nem ismered?! :o
  • Drephis
    ?
  • chapog
    Prison.Break.S02E19.HDTV.XviD-XOR

Üdv valaki tudna segíteni ehhez a változathoz kersnék magyar feliratot.
    Addigis köszönöm
  • bertino
  • Drephis
    ugye kedd hajnalban lesz fent a neten a 20. rész? mer akkor megvárom :)
  • VinylToy #9419
    Season 2, Episode 9: Unearthed

Kód:
    http://rapidshare.com/files/1405582/Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/1412748/Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/1420288/Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/1424968/Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/1424969/Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR.sfv

RAR pass: NO1DRAGON.NET
  • Atisz #9418
    Hmm, a 9. részt nem tudom sehonnan letölteni (mármint amit eddig letöltöttem az mind spanyol volt és ugye azért az angol az igazi). Tud vki segíteni?
  • Quantumleap
    amire keresővel simán rá lehet akadni

Épp itt van a gond. Bizonyos szervezeti tagok meglátják a nevet és rákeresnek. De téma részemről is lezárva.
  • Atisz #9416
    Rendben 1 hsz-ben fogok írni, bár ezt nem csak nekem kellett volna címezned, hiszen ahogy visszanézek nem csak én vagyok aki néha több post-ot nyom 1más után...
    Mivel a srác semmi olyan infót nem említett meg, mindössze beírt egy olyan nevet amire keresővel simán rá lehet akadni, gondoltam nem nagy gond...
    Na mind1, téma részemről is lezárva.
  • precision
    Idézet egy magyar torrent oldal szabályzatából:
    Azonnali kizárás jár az alábbiakért:
    - Meghívó küldése pénz ellenében.
    - Meghívó osztogatása nyilvános helyeken (chatszobák, fórumok).
    - Feltöltők zaklatásáért
    - Innen letöltött dolgok feltöltese más torrent oldalakra 4 órán belül (az itteni megjelenéstől számítva).
    - Itteni torrentek megosztása DC-n, másik torrent oldalon, stb.
    - Az oldal reklámozása (értsétek meg, ez nem publikus oldal!).

Erről ennyit. TILOS magyar oldalak nevét/címét beírni, mert kitilthatnak érte. OFF/FLAME vége. Iq-betyárok pedig mielőtt írnak olvassanak szabályzatot, és a legfontosabb, tartsák is be.
  • tnm #9414
    az hogyha mindenhova beírják a nevüket, akokr előbb-utóbb szemet szúr bizonyos szervezeteknek, és akkor nem lesznek többé, ez a baj velük; a mininovának meg nem fog nekimenni az ASVA
    btw. legközelebb egy hszbe reagálj légyszi több embernek (ha úgy is egyidőben írsz), mert így csak higítod a topikot thx
  • Atisz #9413
    Nem értem mi a gond ezekkel a magyar oldalakkal...
  • Quantumleap
    Nem ordításnak, hanem figyelemfelkeltésnek szántam. És mit értesz irígység alatt? És a magyar oldalnevek kiírása talán nem indok?
  • Atisz #9411
    Egyébként nem értem ezt az irígy hozzáállást. Sőt azt sem értem hogy ha vki kiírja egy oldal nevét (ami tudtommal nem tiltott) miért kell leordítani...
    Amúgy sg-s moderátorok előtt le a kalappal (ez nem nyalás), tényleg csak akkor moderálnak amikor indokolt. Ezt sajnos sok magyar hírportál moderátorairól nem lehet elmondani, némelyikük a pártállambeli cenzorok emlékét idézi
  • lele
    3ik éadban mér roswelbe mennek hogy tiisztázzák magukat beállitnaak az elnökhöz 5 millával meg 6 ufoval és szkáli ügynök is beáll hozzájuk a gyerekével
    hi im agent scully and he is agent sculy's son
  • Atisz #9409
    Fishing Shop a.k.a Holiday Break
  • Atisz #9408
    Mi a baj a mininovával? Lassú? És? Egyszerre 6-8 töltés legyen aktív, akkor már megéri /villanyszámla
  • Atisz #9407
    Igen ez a legnagyobb gond ezekkel a sorozatokkal. Sztem a 2 rész/hét lenne az ideális. Vagy 1, de "egész estés" rész...
  • gabo91
    PB-s forum

pb oldal (magyar)
  • tnm #9405
    olyat nem lehet, hogy emberek nevét írom le agyba-főbe és azok tünnek el? XD
  • gabo91
    Hát igen reklámnak minősül.

Hétfőn már lessz uj epizod ugye?
  • Quantumleap
    Igenis tilos kiírni. És a magyar oldalak szabályzata ezt ki is mondja. A feliratos oldal topikjaiban azonnal kimoderálják, ha valaki leírja, ott is körülírást szoktak használni. De ha azt akarjátok, hogy eltűnjenek oldalak, nyugodtan irkáljátok csak ki agyba-főbe.
  • Dave0092
    merthogy?
    attol hogy a nevezetes moderátorok csak mininovárol tudnak eltölteni, arrol mi nem tehetünk
  • Gerbill
    Nem tilos, csak a moderátorok nem mindig szeretik:). Amúgyis mi a különbség, ha azt írod, hogy bitg@te, vagy bitgate. Mindenki tudja miről van szó. Szerintem legalábbis ez a helyzet, a moderálási elvekben semmit nem találtam erről.
  • Quantumleap
    TILOS KIÍRNI MAGYAR TORRENTOLDALAK NEVÉT!
  • Csaba007
    Hétfőn új rész már alig várom!!
    Azért most 3 részben menekülni fognak Panabába vagy mi???
    Nem tudom elképzelni a 3. évadot,miről is szólhat majd!!
    Meg amikor az első pletykák voltak a 3. évadról,akkor nem azt mondták hogy máslesz a címe??,mert elvileg már nemfognak szökni!
    Mindeggy
  • lele
    igen a pb-nek nagyon sokkoló lezárásai vannak. anyiól vagyok mázlista hogy egyszerre néztem meg de amig betöltöttem a kövi részt is kinszenv volt :D mostmeg várok a 20ikra asszem :D ez meg eleve kinzáás :D szal télleg valahogy másképp kellene vagy itt lezárni.
  • Fido4life
    mindenki ezt mondja, mondjuk engem nem zavarna csak akkor ne hetente adják mert ez így kura szar főleg a kihagyásokkal... de főleg ilyen sorozatoknál mint PB, 24, Heroes nagyon genyaság.. És mire jönne a köv. rész már el is felejtem mi volt az előzőbe...
  • lele
    hh? sztem egyszerűbb lenne lezárni itt és most nem?
  • lele
    rengeteg van még privit küldök
  • SpiritFire
    Ok.
    Mert én is ismerek egy oldalt a bitgate-et csak az meg betelt sajnos

De köszönöm
  • Fido4life
    lesz