Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
besír minden 2. részben és zoomol a kamera ki-be rajta
és ennyi
asszem ezt most nem baj, hogy nem spoilereztem, mert az elõzõ hsz nélkül úgy se érti senki... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy jó rész volt, izgalmas. Kellerman igazi patkány, alig várja az ember hogy kinyírja valaki. A köv. rész promojában látni hogy becsöngetnek hozzá miközben Sara szenved a kádnál. Nem tudni mi lesz, mindenesetre hatalmasat csalódnék ha Sara meghalna. Jó volt látni Michael vívódását a jó és a rossz között, újabb bizonyíték hogy õ sem tökéletes.
Bazinga!
olvass is,ne csak írj
football without ultras is nothing
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
by Victorpictor
2x11 - Bolshoi Booze
Nahát, kérem szépen, a Rendezvous utáni szomorúságomat ez a rész garantáltan eltörölte! Újra PB hangulat, újra remek jelenetek és színészi játékok, újra szuper fordulatok, egyszóval isteni rész!
Michael lopása és bûntudata fantasztikus volt, elsõ gyónása pedig kellõen szomorú és megbánó. Ebbõl is látszik, hogy Mike nem egy atomzseni, aki mindig a pontos tervek szerint haladva tesz jót. Éppen ellenkezõleg. Az által, hogy hite szerint jót cselekedik, bajt okoz a vele törõdõ embereknek, önmagában pedig ezzel gonoszságérzet keletkezik. A templomos jelenetnél valahogy úgy éreztem, hogy Michael egy Gregers-jellem (Ibsen: A vadkacsa címû dráma egyik szereplõje, akinek "jótevési függõsége" van, pedig éppen ezzel árt másoknak), tragikusabb kivitelben. Képes beismerni és megbánni a hibáit, a mexikói üzletfél kiszabadítása is ezt igazolja. Hisz az emberi jóságban és a kölcsönös segítség elméletében (ami a mai világban jelenlévõ, de nagyon ritka dolog), kétségei vannak a jó-rossz cselekedet közötti különbségrõl, de éppen az esze miatt képes felülemelkedni a kétségein. Valahogy úgy éreztem, hogy Michael ebben a részben "tért meg" igazán és kezdett valóban jót cselekedni, mellyel nem ártott másoknak (na jó, az üzletfelet meglõtte Sucre, de akkor is elengedte, nem hagyta ott elvérezni).
A másik fontos tényezõ Mahone. Most már teljesen világos, hogy megzsarolták. Nem csupán Shales hullájával, hanem a családja életével is (Cameron említése is kiborította Mahone-nál a bilit, úgy ugrott neki Kimnek, mint kenguru a betonfalnak). A családja irátni szeretetérõl a rész vége felõl láthatunk bizonyosságot, mikor Pammel vált egy rövidke, de annál meghatóbb telefonbeszélgetést (William Fitchner játéka itt is elképesztõ, a könnyed dadogásán és kínos idegessén át a diszkréten könnyezõ szeméig, páratlan). A Scofield-Mahone szövetség elmélet rajongói talán mégis elmondhatják végül, hogy igazuk lett, bár a pisztoly Mahone kezében elég nagy indíték.
A hezitáció megfigyelhetõ Kellermannál is. Igazi tetû, ahogyan Sara-t kínozza (Bellick után ismét egy kínzó, úgy néz ki, FOX-éknál a torture-módszer bejön, bár még mindig Jack Bauer a király 😊), ugyakkor együttérzõ is, látszik rajta, hogy nem szívesen csinálja ezt. A megölési parancsot egyáltalán nem képes elviselni, rengeteget hezitál magában, míg végül végrehajtja (?).
A rész végén történõ Aldo-Michael találkozás érdekes pillanat, csak Michael reakcióját figyeljétek, nem akarok elkiabálni semmit, de szerintem Aldo-t láthatta Mike súlyosan vérezni kiskorában, vagy esetleg maga Aldo volt a gyilkos, aki az áldozat (talán maga Michael apja?) halálát okozta.
A Bolshoi Booze-feladványért taps jár, amikor Mahone Ha!-zva nézett rá a fordított fényképre, már tudtam, hogy valami más van a háttérben (csak azt nem tudom, hogy Sucre hogyan jött rá a koordinátákra, neki csak egy papíron volt a felirat, nem pedig egyedi betûtípussal, ahogyan a tetovált formában -- így kicsit erõltetett volt Sucre váratlan megjelenése, de mindegy 😊).
T-Bag...na arra no comment. "It's for my blood pressure..." Na persze, inkább Geary blodd pressure-jét mérheti vele, ahogyan kibuggyan a vér a nyakából (na de hogy ennyire hülye legyen valaki, mint Geary, nyílvánvaló, hogy át kell kutatni a táskát nyomkövetõ után, fõleg ha 5 millióról van szó).
Tehát lényeg a lényeg: a véleményem szerint rettenetes Rendezvous után végre ismét visszakaptuk a megszokott PB színvonalat, izgatottan várjuk a Disconnect-et!
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ha ma hajnalban került ki a web-re, akkor szerinted...?
Gondolkozzatok már, mielõtt ekkora baromságot kérdeztek.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
http://loal.atw.hu
szegény sarah-t sajnálom 😞 sucre-t meg jó volt viszont látni😊
patoshikot visszahozhatnák már vmi poénos dologgal 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Van már 2x12 trailer?
nálatok is? mert a rapidon nekem a cuccok mindig full sebességgel jönnek
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
van xvid-lol meg proper.xvid-xor. leszedtem mindkettõt. 😄 majd amejikhez lesz sub aztnézem 😄
http://loal.atw.hu
Törõdj bele, hogy ilyen dolgokat torrentel kell leszedni és inkább használj te is azt.
Nekem nem torrent kell csak egy qurva link!
Ha nem tudsz adni akkor inkább halgass.
NiGG\'a szleng® Törv.Védve. Zseer®
BUDA > miskolc.