23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Szentember
    OK közben rájöttem hogy amit lekaptam az fake volt!!
  • espio
    Még az epizód se jött ki... Nem hogy a felirat
  • Szentember
    Üdv, látott már vki ungaris feliratot a 2x20 epizódhoz?
  • bertino
    hát bizony én se számítottam rá :|
  • Atisz #9348
    Ja igen:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szegény ügyvédnő, nem hittem volna hogy ennyi vszontagság után ilyen véget érjen...
  • Atisz #9347
    KÖszi, majd megpróbálom. Már leszedtem egy codec pack-et, de azzal sem ment. Picit most elszállt tőle az agyam, majd legközelebb megpróbálom, más részekkel, más feliratokkal.
    Egyébként szinte minden nagyon jól érthető, kivéve Scofield-et akinek elég suttogós a hangja illetve Bellick-et aki az orra alatt dörmög és szinte totál érthetetlen.
  • Shaman
    szedj le egy új feliratot ennyi.
    Nálam is néha volt,hogy eygezett,s látszólag minden rendben volt,mégse tette alá. Ilyenkor leszedtem egy másikat,s szépen ment.
  • Slash89
    Hát ha nem megy sehogy, akkor rakd fel a vobsubot, vagy a vlc-t, az tuti megoldja a problémádat.
  • Atisz #9344
    kifejtva=kifejtve
  • Atisz #9343
    Rendszer visszaállítás is your friend

Fido4life: igen erre próbáltam én is kilyukadni, mivel nekem is ezt mondták. Az a gond hogy át van nevezve a felirat és engedélyezve van, de sehogy sem akar menni. Ez érdekelne bővebben kifejtva.
    Bőven elég a 3 lejátszóprogram, jó lenne ezen a kereten belül megoldani ezt a felirat ügyet. Annyira egyébként nem fontos, mert értek ángliusul, de azért jó lenne ha működne.
  • Slash89
    OFF

Egyébként van ez a vlc player, nagyon egyszerű, nagyon jó program, szerintem érdemes kipróbálni, mert minden videót le tud játszani, és feliratot is könnyen lehet használni vele.

ON
  • Fido4life
    mondom a haveromnál BSPLAYER NÉLKÜL a Windows Media Playerben megy felirat, ha átnevezi a feliratot az avi nevére.. nálam igen WhenUsave-et kellet letölteni, de nála fent sincs a BSPlayer...
  • Slash89
    Nekem is problémáim voltak ezzel a Whenusave-el, úgyhogy letöltöttem egy régebbi verziót, és azzal nincs gond.

Nekem 1.35-ös verzió van.
  • Atisz #9339
    Fasza. Már fel is rakott egy olyan file-t a gépre amit nem lehet letörölni...

Nem baj a spyware-es részét leírtottam és ez a lényeg.

Szóval megkérdezhetem a tiétek verziószámát?
  • Atisz #9338
    Esetleg adhattok vmi verziószámot a BSplayer-hez, mert lehet hogy ezt csak nálam csinálja.

Ezt írja ki:

Thank you for using BSplayer. Unfortunately, we are unable to detect the presence of WhenU Save which is a required component for BSplayer to function properly.

To continue using BSplayer, please click here to reinstall WhenU Save, the only software that provides you with the ads you want, when you need them most!

If you do not want use BSplayer with WhnU Save, please upgrade to BSplayer Pro at our website www.bsplayer.com

Tehát magyarul ez így néz ki:
    WhenU Save segédprogram nélkül nem lehet futtatni a BSplayer-t. Ha megveszed a progit online, nem kell felinstallálni. Ha nem veszed meg, "büntetésből" kapsz spyware gyanús cuccokat.

Ez így jött le az én olvasatomban.
  • bertino
    esetleg régebbi verzióhoz nem kell semmi ? ;D
    régebbi nem volt se fizetős se semmi
  • Atisz #9336
    Hát pedig itt mindenképp szükség van a WhenUsave-re, mert anélkül nem indul el maga a BSplayer...
    Hacsak nem vetted meg a programot online (esetleg crack-elt).
  • Fido4life
    én is BSplayert használok, de a haveromnál mindenféle segédprogi nélkül, ha a feliratot ugyanarra nevezed át ami az avi neve, akkor a Winfos Media Player automatikus alárakja..
  • Atisz #9334
    Nos kipróbáltam, nem is lenne rossz. Csak az a WhenUsave segédprogram fellőtt pár spyware gyanús cuccot.
    Anélkül meg sajna nem megy a program

Szóval ha van még vkinek tippje, az szóljon.
  • bertino
    én bsplayert használok...
  • Atisz #9332
    Ouch. Azóta megpróbáltam Powerdvd-vel társítva. Eredmény: 0.
    Akkor megnézem ezt a vobsub-ot.

Köszi a gyors választ.
    Ha vki tud még vmi mentőövet, az ne tartsa vissza.
  • bertino
    winfos media player véleményem szerint képtelen feliratot lejátszani
    vagy leszedsz egy olyan lejátszót, ami képes feliratot is lejátszani, vagy leszeded a Vobsub nevezetű programot
    ezzel ha a felirat fájlneve uaz, mint a filmmé, hozzájátsza akármilyen playerben...
  • Atisz #9330
    Egy kérdésem lenne:
    Hogy tudok feliratot csiholni alá? Mert ki van tömörítve a megfelelő epizód felirata, elvileg a filename is ugyanaz. Felirat engedélyezve van.
    Lehet hogy a Windows Media Player verziója kavar be?

A segítséget előre is köszönöm.
  • Kanál
    még csak teaser megy, majd kiderül
  • Quantumleap
    És mikor? Esetleg ráérős pillanatokban belehesszelek, hogy milyen szinkronnal.
  • Fido4life
  • Drephis
    fake
  • doncarlos
    ja... bocs:

• doncarlos
    nna... most látom... csak nem néztem utána... akkor ez fake mi? ez valós hír? hogy csak jövő héten lesz?

http://www.tv.com/prison-break/show/31635/episode_listings.html?season=2&tag=nav_bar;2
  • doncarlos
    Halihó,sziasztok... leszedtem a 20. részt, de valami kibaszott jelszót kér kicsomagoláskor... tudtok ilyesmiről?
  • Alien
    :DDDDDD
  • nyamiag #9321
    azt hittem már a How I Met Your Mothernek :o

vagy lehet h mindkettőnek
  • Drephis
    :(
  • Kanál
    nem, a Housenak
  • espio
    PB-nek?
  • Kanál
    coolon ismétlik az első évadot
  • Quantumleap
    tényleg tudom hogy kell használni a spoilert

Ezt valamiért úgy olvastam: "tényleg nem tudom, hogy kell használni a spoilert".
  • Blasta
    Úgy tűnik nem fogalmaztam egyértelműen a #9306-ban :)
    De sebaj :)
  • Quantumleap
    Fent a "makrók" nevezetű dőlt kék téglalapban rejlik a folyamat kulcsa.
  • Drephis
    keverem a részeket D: