Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Thaiföld nem India de mind1 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

keze elhalt,elvileg az idegeket nem tudta meghegeszteni az állatdoki szl télleg kicsit baki..
a csont nem forr ilyen gyorsan össze 😊

football without ultras is nothing

LasDen
Elhalt a keze, de nem is az fájneki hanem az hogy az öltések hol vannak....biztos nem fájhat....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BlackShadow
már csak azért mert amikor volt az ásásos rész ott mondta t-bag, h megy indiába(?), h szerezzen a fekete piacon egy kézfejet magának, mert kidobja a teste a régit. ergó elhal
meg az h leszakítja .. a csont nem forrt véletlen össze?

ezeket persze nem 'kötekedés' képpen írom, csak kiváncsi vagyok, h ez most mi 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

PiszkosFred
Ooo... Miert kellene otthagynia? Ha netalantan tenyleg szetszakitja a varrasok menten - bar szerintem nem, de meglatjuk - akkor mar kiszabadul a csukloja, de a kezfej is leesik ;] Viheti tovabb, jegelve ha tudja. Kizart hogy otthagyja, ha tenyleg ez a "szakitas" tortenik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

2pac16
Én úgy emléxem, hogy tudta mozgatni a kezét... Vagy nem? Mind1.. A lényeg, hogy sztem otthagyja<#eplus2>

Sose hagyd el magad!··

BlackShadow
amúgy annyi észrevételem, ill kérdésem lenne az új résszel kapcsban.. h T-Bag keze ugyebár elvan halva.. akkor miért fáj neki ha belecsapnak? Nameg mikor próbálja letépni, véletlen összeszorítja az öklét 😛
v csak balfasz vagyok és benéztem ezt a behaltos dolgot? ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Flamer
talán tanulj meg olvasni és használd a http://szokes.extra.hu -t. és máris okosabb leszel..
de mivel ne molvasol elõbb, hanem kérdezel, ezért van az hogy leoltanak és beliknelik a google-t. ostoba.. <#wilting>
ya és akkor a legszebb az hogy még mindig nagy arcod van :C <#wilting><#wilting><#bdead>

http://loal.atw.hu

ProGabe
nem,ott kéthavonta van,csak a netre teszi ki a fox hetente,hogy nekünk jó legyen 😛PPPPP

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CoD23
okokokok most mi a gong csak azon pöccentem be hogy belinkeli a googlét
azt hiszi hogy ott nem kerestem ? vagy mi azt hittemhogy tudtok olyan oldal

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

tnm
jah, magyar oldalon //bár ilyenek ugye nem léteznek, szal ne is kérj címet... 😄

precision
ne csodálkozz ha az ilyen stílus miatt kapsz egy büntetõpontot...
és sehonnan se lehet letölteni, két lehetõséged van
1. megtanulsz perfekt angolul és kiköltözöl amerikába (vagy oda ahol lehet fogni a fox -ot) és ott nézed
2. megvárod míg magyarországon megjelenik dvd -n és elmész a bolta és megveszed

választhatsz is.

Bazinga!

tnm
egyzserre két topicban is égni... rekord... egyébként igen bármely torrent oldalon valszeg fenn lesz, ameddig leadták tv-ben..

Amse
jó lenne, ha te is normálisan kérdeznéd...
csak annyit mondok torrent, ha ez nem mond neked semmit akkor ne töltsd le.

lol látom nemunod
szerezz meghívót egy magyar torrentre és máris töltheted
szvsz
CoD23
csá
honnan a picsábol lehet letölteni szinkronos részeket lécci olyan válaszoljon aki normálisat tud nem olyat aki belinkele a googlét
😊

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

jólvan na, nem tudtam, hogy mikor adják külföldön.

mike0013
kedd hajnal😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

icewolf
Na vajh...
Ha minden hétfõn adják külföldön, akkor mikorra?

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

a 11.rész akkor mikorra várható? 😊

évente 22 részt, nyáron nem, télen nem, elosztva a köztes idõszakokban.

Amerikûbna hogy vetítik? ott is egy héten egy részt?

Sorry összekevertelek valakivel aki nem volt tisztában azzal, hogy mit csinált T-bag a kucsal... :S

infidel

ezt komolyan mondod?😄D
www.feliratok.hu

mike0013
banplzdelhtx

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Kmarha
Komolyan, egy picit sem gondolod hogy talán nem itt kéne a kérdésedet feltenni?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

off!

pls vki tudna nekem egy linket adni ahonnan a LOST s03e06-os részéhez magyar feliratot tudok letölteni?

precision
T-Bag bármire képes. A Gyalog Galoppból jutott eszembe a fekete lovag, mikor Arthur levágja mindkét kezét meg mindkét lábát, és õ még mindig harcolni akar. Na, ha TBag lett volna ilyen helyzetben nemcsak hogy harcolni akarna, hanem le is zúzta volna Arthurt.

Bazinga!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen ez a zoknija szárából esik ki, és ezután kapja el és nyeli le...

infidel

azé megnézem kicsinálja meg amit T-Bag<#gun><#idiota><#wow3>
scorpeeon
nemis. a 42 az az élet értelmére, az univerzumra és mindenre a válasz.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Lynx_TWL
ahogy neked tetszik...

btw új részek hetente jönnek

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

42

hy!
hány naponta lehet letölteni részeket?<#vigyor0>

Lynx_TWL
a kezében lévõ papírfecnit vagy mi a faszomat dobja el

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kmarha
Nem a mobilját dobja el.. elöször én is azt hittem de még abban a másodpercben ahogy elhajit valamit, már telefonál is hogy nyomoztassák le a csaj kocsiját. Nézd meg mégegyszer!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

zolee90
Nagyon fasza volt ez a rész is 😊 Bár volt egy két érdekes dolog tényleg...
Pl.: Kellerman a beszélgetés után dühében eldobja a mobilját, majd a következõ jelenetben megint azon beszél. Meg ez hogy hirtelen mindenki ott terem az USA másik részén...
Amúgy egy elõzõ postra reagálva, T-Bag nem kiköpte hanem kisz**ta a kulcsot 😊
De szerintem is vmi olyan lesz, hogy leszakítja a kezét és elmenekül...
Mahone meg sztem nem áll át a jó oldalra.

hát nekem a "rapidshare prison break" hármasra egybõl dobott az elsõ tízbe több olyan találatot, ami biztos jó neked.

cassoneitaly
De csak torrentet tal. vagy esetleg megtudnád mondani pontosoan hogy keressek rá?

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Szóval Valaki tudna adni 1 rapidshare-es linket a 10.részhez? (csak javitottam magam) <#buck><#help>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Valaki tudna adni 1 rapidshare-es linket adni a 10. részhez? <#help>

Sceleton
Grat. 😊

Est Sularus oth Mithas!

precision

Bazinga!

precision
1. nincs mindig igazad
2. nagyon nehéz volt eltalálni hogy mirõl szoktak itt beszélni, mivel van már 6000 hsz, könnyen megfigyelhetõ a "rutin"...ettõl még nem vagy okos, hogy összeírtad. bárki meg tudta volna tenni...ok, az iróniát érezzük, de az sem 100% -ig jogos.

Bazinga!

Flamer
autókölcsönzõ.. :| repcsi, kocsi.. :|

http://loal.atw.hu

mahone versus kellerman lesz 😊
nesster
Igen, szerintem is túllazitották. Kellermann meg a társa hangja viszont szerintem nagyon jó!