23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#9392 www.google.co.hu ide beirod h prison break download vagy egyéb más dolgokat és esetleg torrentesen uténanézel.vagy nem.vagy vársz sima szaroknál.de a google az a biztos -
#9391 Tudnátok nekem egy olyan oldalt mondani ahonnan ingyenesen lehet letölteni a sorozat részeit?
előre is köszönöm -
#9390 :D:D hogyne :D én apolskis-t sajnálom nagyon... meg franklin bácsinak szurkolok :D -
#9389 Szerintetek lesz 3. évad?
Bellick
-
#9388 meg épíccs hajót -
#9387 teis ugorj :D -
Quantumleap #9386 Haywire-t én is sajnáltam. Hisz én úgyszintén Hollandiáról álmodozom. -
Quantumleap #9385 Bellick egy péklapátdíjas atombunkó! -
#9384 én is :D
na meg a pb :D -
#9383 Én a Losttal estem át rajta:D azt hiszem... -
#9382 azt a rohadékot utálom olyan jó volt látni ahogy szenved :D -
#9381 szegény Patoshik!!!
már kezdtem megsajnálni Bellicket, most meg kiszabadult... -
#9380 köszi aztn körbenéztem és megtaláltam mindent, előre tervezett levetités meg minden csak a 19ik rész után nem volt ennyi lelki erőm ezért rögtön ide jöttem :D -
#9379 Őőő...talán mert a PB megéri?
Amúgy tök jól lehet érteni felirat nélkül, csak ha valaki rajtam kívül még nézi annak lehet szinkrontolmácsolni és az elég zavaró... -
Quantumleap #9378 Bocs, ha már ebben a topikban írtam:
Úgy látom, sokan vannak, akik a PB által esnek át az első feliratos avifilmnézés élményén. -
#9377 Én most a 15. résznél járok, már leszedtem a 19.-ig! -
#9376 A BS player a legjobb! -
#9375 mikell = mékell -
#9374 de mikell azelőtt keresni a részt mielőtt kijönne? megvan a dátum nem? addig én keresni se szoktam seholse mer ugyis fake ha már van is valami.. -
#9373 ezek az amcsik mindig beveszik h 1 héttel a megjelenés elött van rész. aztán meg ott káromkodnak :DDD -
#9372 *sugárzása = sugárzásának időpontja -
#9371 Nem kell bocsánatot kérni...
Elárulok egy trükköt: felmész a Fox5 honlapján a Prison Break-es részhez, ott megnézed a kis időpontot az "airing" után(/előtt) és jót röhögsz azokon a nyomikon akik azt mondják hogy már fenn van a 20. rész.
Uezt megteheted az imdb-n is, ott is fenn van a következő rész sugárzása.
(Ebből ugye logikusan következik hogy azelőtt nem lehet fenn az aktuális rész mielőtt az anyacsatorna leadná) -
#9370 Nos, a korábbi felirat problémára reagálva elmondanám hogy végre működik. Egy barát ajánlotta a Klite codec pack-et és bevált. Tehát mindenkinek akinek gondja lenne még, annak ajánlom feltelepítését.
Köszönet mindazoknak akik megpróbáltak segíteni. -
#9369 good idea ! -
#9368 öhh, ki lehetne irni a banner alá a linkek közé a másik topikot? -
#9367 öhhm... Köszi srácok :D Bocsánat :D -
#9366 -
#9365 60adszorra is:
NINCS 20. RÉSZ! MAJD JÖVŐHÉTEN! -
#9364 ÉN nem tudok hejesen irni és minden amit irok az csak a jelenlegi lelki állapotomat tükrözi! -
#9363 srácok fen van már a 20ik rész? mert sehol nem látom... -
#9362 áhháá -
#9361 jól van na csak segiteni akartam -
#9360 már kezdetektől hajtja a media playert... :) -
Quantumleap #9359 Csak van úgy, hogy nem működik, ha nincs a gépen VobSub. Az általam írt kettőhöz pedig nem kell. -
#9358 #9355 <---- sztem ez a legegyszerűbb -
Quantumleap #9357 Vagy BsPlayerrel vagy GOMPlayerrel nézd. Azokkal külön is meg lehet nyitni a feliratfájlt. -
#9356 faq -
#9355 a felirat és a film neve legyen ugyanaz (pl: film.avi film.srt) és inditsd el a filmet media playerrel -
#9354 -
#9353 feliratot hogykell filmhez társítani?