Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
Gery meg is bünhõdött ^^

BlackShadow
nabazz ez beteg 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kmarha
na jó. .most meg otthon vagyok, anyám mögöttem, most ezért nem fogom megnézni mi ez. MAjd vasárnap este 😛 de ha valami kakiszex lesz.. <#violent>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ProGabe
nabazz<#ijedt>

bár a "T-Bag" után gondoltam hogy valami hasonló,de ez....

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
jaaaaa,basszus figurára,mint csávóra,emberre gondoltam <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Serpa
"clevland steamer" -re keress rá is megtod.

Lynx_TWL
a szõke 750ért megcsinálja

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
geary + kurvák

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ProGabe
mi?milyen "clevlandi figura"????

Kmarha
na látod, ezen én is sokat gondolkodtam. De a lányok reakcióját láttva, nem mertem még a neten rákeresni 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Serpa
az a "clevlandi figura", h nézz ki?

seriesfanatic
Milyen film??<#wilting>

helo valaki tudja hogy melyik honlapon lehet letölteni a film fõcímzenéjét?
Csá mindenkinek!
Csak most sikerült megnéznem a 11. részt és szerintem az eggyik legjobb rész!
Nagyon király,hogy nem lesz szünet, de akkor hamar vége lesz a 2. évadnak is! A harmadikra kiváncsi vagyok nemtudok témát találni bárhogy töröm a fejem. De biztosan kitalálnak valami jó sztorit hajrá nekik!

PiszkosFred
Ezen nem fogunk osszeveszni ;] En is szeretnem mar, hogy vege legyen. Szeretem a sorozatot, azonnal nezem ahogy kijon, de mar idegesit, hogy egy hetet kell varnom mindig a reszek vegen levo csattano miatt. Foleg hogy az utobbi idoben Sara eletevel "szorakoznak" a keszitok ;] Valamelyik nap pl volt egy nyugodt napom, nem volt Lost, es mivel az ottani csattano engem nem erintett meg nagyon, nem is banom hogy van egy nap a heten, amikor lehet "pihenni"...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Amse
Szeintem semmivel nem kockázatosabb behozni a 2. évad után egy új sorozatot ami lehet megveri a PB-t nézettségben és akkor nem kell ezt nyújtani.

Kmarha
Abban biztosak lehettek hogy nem az lesz a vége, hogy panamában süttetik a hasukat. Nem nem.. szépen pár évadon keresztül leleplezik ezt az összeesküvést vagy mi a fenét, és nagyrészük (már aki túléli) amnesztiát kap

hát de nem jók.

Hunnenkoenig
Nem mehetnek panamaba, mert azzal beismernek, hogy "bünösök".

A jonak mindig gyöznie kell. Es ez igy van rendjen.

PiszkosFred
Hát ha a s1e13 után berendelték 22re, majd egy második seasont is elindítottak, akkor csak többen nézik, mint tették ezt az Invasionnal, amely a s1 végén kapott egy kaszát. Nem mondtam sosem, hogy topnézettségû, de mégiscsak nézik annyira, hogy egyelõre mûsoron marad, az Invasionhoz képest. Én a két sorozat párhuzamáról beszélek, nem az usa össznézettségérõl.

Kmarha
oks meglessük. thx

robotnyk
héti szinten 40dik hely körül van, még napi szinten sem a legnézettebb az usában.
sorozatjunkie.freeblog.hu - nézettség

Kmarha
és honnan tudod ezt? vagy csak flame?

Amse
azért olyan sokan nem nézik...se itthon se amerikába.

PiszkosFred
Csakhogy az Invasion pont azert szakadt felbe, mert alig neztek... A PB meg pont azert fog menni meg egy ideig, mert sokan nezik. Ahogy elkezdenek elmenni a sorozattol a nezok, azonnal elokerul egy veszforgatokonyv, es gyors lezarjak a tortenetet. De addig csurik-csavarjak...

zmeor
jaja alap ez van az összes buzi sorozattal, sosincsen vége..pedig olyan jó lenne ha most ezt abbahagynák 22. résznél - elmennek panamába és kész is, boldogan élnek míg meg nem halnak.... de nem ehelyett addig csinálják amig meg nem unja mindenki és félbeszakad mint a rejtélyek városa. pedig ez igazán megérdemelne egy jó kis befejezést, és akkor el is lehetne könyvelni hogy jó sorozat volt

leszarom a konfigod...

Amse
"hollandiában lecsukják füvezésért" <#wilting>
ezt gondolt át újra....

lesz 3. évad

megint 12részig, aztán ha jó a nézettség akkor tovább írják 22ig. ahogy 'szokás'

football without ultras is nothing

begyvenkettedszerre is csak az tudjuk mondani: nem tudni. átúszott hollandiába.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a 3. évad egyébként róla fog szólni, ahogy hollandiában lecsukják füvezésért, és megpróbál õ is egy tetoválás alapján megszökni

football without ultras is nothing

GTheo
De elvileg lesz 3dik évad...Szerintem lesz vmi olyasmi fordulat mint amikor elõször akartak szökni...h majdnem meglett de nem...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

scorpeeon
És akkor folytathatnák a Lostot és Prison Breaket egy közös sorozatban 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

PiszkosFred
Vagy elteved, es a Lost szigeten kot ki ;]

csak szeretne elrepülni, de nemfog összejönni szokás szerint. ha eljutnak mexikóba akkor is kb 20-21.rész környékén lesz szentem
icewolf
Ember. Mi lenne, ha felfognád, hogy ez nem a "kérések topic". Ha valakinek van valami gondja baja, akkor ott van a google, de akár itt is lehet keresni, a topicon belül, hátha volt róla már szó, és mindjárt nem kapsz leugatást.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

GTheo
3dik évadra kiváncsi vok, elvileg lesz, mert úgy van megtervezve michaelnak h a köv részben elrepül, és akkr 3dik évaD? csak fél 2dik is elég lenne de akkr lesz elég sok komplikáció...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Kmarha
szerintem kénytelenek lesznek csinálni.. Patoshik hollandiai nyaralásáról fog szólni.

meg az odaútról amolyan Robinson Cruso vagy Pillangó styleban 😛

Nick01
lesz 3. évad? 😄

E öröm E bodottá!

Végre valami jó hír <#nevetes1>

Yolvan Gabe én ilyen finomságokat nemtudok , neharagudj kérlek!<#wilting> Én azt nem élném túl ha kezet emelnél rám<#nevetes1>
scorpeeon
Ez tuti?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ProGabe
elõre is bocs,ilyen napom van

"...és mondá az Úr:'Vazze ez jó rész volt, minek kell az a 3 hónap szünet?'
És az Úr lenyúla az égbõl, és jól megrázza a FOX nagykutyáit akik igen becsináltak és engedtek az Úr akaratának és ledarálják egybe a második évadot.
Majd az Úr megpihent vala, mondván:'Ma is megtettem a heti egy jócselekedetemet, most már megpihenhetek a következõ részig'"

<#idiota><#idiota><#idiota>

JUHHHÚÚÚÚÚÚÚ!!!! Nem lesz téli szünet!!!! olvassátok!!!

infidel

akyyy
helyes<#finom>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

scorpeeon
Najólvan, kicsit sokan ugatnak h ne hordjuk már le szegényeket így meg úgy... Sztem a bannerbe tegyük ki, hogy NEM RTL KLUB, illetve még azt, hogy letöltés: torrentrõl. (esetleg egy linkkel vmi torrent topicba). Az már ne a mi feladatunk legyen itt, hogy minden RTL-est elküldjünk máshova és mindenkinek leírjuk, torrent, torrent, torrent!

scorpeeon

doncarlos
Boccs! Ezt még #6038 erre válazoltam

doncarlos
Na ezt már én sem hagyom szó nélkül. Megértem a kollegát aki nem érti honnan legyen meg neki, de azért a bánásmód az most se más, mint amit én kaptam #4939. Kapjátok be bazer. Nem mindenki olyan internetguru mint egyesek, és honnan a picsából tudjon meg dolgokat, ha nem fórumokból. Egyébként én felírtam a tv-bõl az eddigi összes szinkronos változatot (mivel van asztali dvd íróm). Na remélem ezért nem jár a ti kis szánalmas büntetõpontotok. Bye!

ProGabe
igen,mert az a 16. rész,tehát akkor már berendelték a 2. évadot,gondolom már ki is találták nagyvonalakban,ez a kép meg a 10. részbõl van...

nade cuciiiiiii 😄

lehet h a képen nincs bolsoi booze de az elsõ évadba már említve volt! meg az is mikor megbeszéli a mexikóival a dolgokat....abban a részben amelyben az "elõzményeket" láthatjuk (a sírt is megássa stb)