23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Kanál
    börtön
  • zolee90
    hehe ez lol. Látszik június 16.án forgatták ezt a részt :)
  • leonaprofi
    Skacok!Tudja valaki közületek mit takar a "Sona" név,amit olyan sokszor emlegetnek?
  • Atisz #9509
    Hát azzal az egész sorozat koncepciója lenne felrúgva
  • Bandee1987
    http://europeangoldfinch.net/home.htm#
  • InfectedMann
    Áááá ez nagyon király rész volt.
    Nagyon király, hogy a proper vezió végén meghagyták a köv. rész promoját :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lincoln helyében és lebasztam volna egyet Scofield -nak és odakötöztem volna egy székhez majd kihalyóztam volna :D No mindegy így legalább izgibb lesz az utsó 2 rész :D
  • fifi
    lemaradt...
  • Quantumleap
    Ugye ezt most nem komolyan kérded? Csak mert nem látom a végén a smileyt.
  • Tecnamo
    Azért nyáron az egyenlítő közelében a melegítő egy kicsit túlzás :)
    Bár lehet h szegény Michael allergiás a napra :P
  • fifi
    a lóvé miatt?
  • Quantumleap
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    C-note-ot talán most láttuk utoljára. Nem értem, Kill Billéknek miért élve kell T-Bag?
  • boyscout
    talán azé mer:

Fájlnév: prison.break.220.hdtv.lol.zip
    FPS: 23.976
    Megjegyzés: Pocsék időzítés, a 24. percnél hiányzik jópár másodperc

yoblenne megvárni a properhez a subot..
  • Drephis
    megoldva ^^ jó rész volt ez is
  • Drephis
    nekem a felirat nagyon csúszik lehet h azért van mert a proper verzsön van meg? v miért?
  • Munch
    2x20 felirat
    Katt.
  • Herr Lehrer
    sztem meg inkább bellick
  • winnie
    "3. évadban Maricruz-t fogják keresni, meg talán a pénzt, amit vagy "

maricruzt nem - vagyis megtalálni nem fogják, mert ő már másik sorozatba szerződött. megint. év elején is azért nem szerepelt. (egy áldozat valamilyen szempontból már ismert, hiszen egy másik fő karakter is leszerződött az egyik készülő és szinte legbiztosabban ősszel induló friss sorozathoz.Ö
  • Drephis
    a friss levegő...
  • ALDO
    Azért az is érdekes volt, hogy a szökés utáni reggelen Lincolnnak már kinőtt a szakálla.
  • AtiRadish
    Ezeket a 2 perces elozeteseket h. "lopjak" ki??
    Vagy ezt lehet mindig normalisan latni a FOXon az adott resz utan?
  • Quantumleap
    Az való igaz, hogy szegény megboldogult (vagy inkább elesett) Tweenert leszámítva a szökevények közül csak T-Bagnek jutott eszébe némi külső álcázás.
  • lele
    igen ezen én is agyaltam :D
  • Drephis
    ja meg szakadt ruha és kész mi? :D
  • MagyaR
    Én azt nem értem, h Scofield mér borotválta le a szakállát? Egyik részben már lehetett látni, hogy nő neki, de úgy tűnik leborotválta.

Én a helyébe földig növeszteném + szereznék parókát azt máris meg van oldva minden :D.
  • Quantumleap
    És ő azt írja?
  • Drephis
    t-bag vsz (bár nem akarom)
  • barnie1990
    Te valamit elnéztél.Harmadik évad valószíű,hogy nem Scofield sorsát mutatja már be.
  • Quantumleap
    Az infók szerint valaki ki fog nyiffanni az évad végén. Szerintem vagy T-Bag vagy Bellick.
  • tnm #9484
    tipp:
    3. évadban Maricruz-t fogják keresni, meg talán a pénzt, amit vagy T-bag -esetleg őt fogják üldözni- vagy Bellick nyúl le az évad végén.
  • Atisz #9483
    *Lincoln
    *cápafajt
    *tagjainak
  • Atisz #9482
    Kihagytad a SCUBA verziót, ahol is Michael és lincoln megnyitják a horgászboltjukat Panamában, de nem sokáig élvezhetik a gondtalan életet mert az elnök kikísérleteztet egy új cáprafajt ami a Fox River 8 életben maradt tagjairanak megölésére van specializálódva.
    Aztán persze a Z0MG verzió ahol is Pathosik bejut a Pentagon rendszerébe és egyidejűleg rájön hogy Dan Brown sci-finek akarta megjelentetni a Da Vinci Code-ot, csak néhány zakkant komolyan vette...

Viccet félretéve kösz a segítséget
  • Drephis
    vicces..
  • Munch
    2x21 promo videók:

• tnm #9479
    kedves ember.:P
  • Dave0092
    roszul vetted ki
  • Sawyer2
    Ha jól vettem ki egyszerre kapjuk az uccsó 3 részt? És a folytatásokról van már valami hír?
  • fifi
    különben a LOL-ban az van, hogy mindenkit lelőnek és vége a sorozatnak, a XOR-ban meg az, hogy kijutnak a világűrbe és benépesítik a Marsot.

lesz még egy Fu0K_a*d_8U0K verzió, az éjszaka jön ki, amiben a történet a következő:
    Scofield meghal, Sucre egy petrencerúddal leveri az őt elkapó őrt, mert Yoda mester kitanítja az ERŐ birtoklására. T.Bag kolostorba vonul, ahol találkozik Devon Mais-al a Knight riderből/ebből még lesznek érdekességek a 45. évadban/. Mialatt Sara kitanulja az autószerelő szakmát, beleszeret abba a csajba akinek a sört vette Pathosik, ebből őrültleszbi jelenetek fognak kisülni. Későbbmeg jeleneik Elvis Presley is, de nem akarok többet spoilerezni...
  • scorpeeon
    Azt azért én is tudom h mit jelent a proper, csak azt nem tudtam h melyikhez készül a felirat.
  • tnm #9474
    FAQ!!!!
    Ott a bannerben, szerény személyem csinálta! ( magam föttem:) )
    keresni meg kétfélekléppen érdemes egy adott részre:
    2x11 vagy s02e11 ahol a kettő az évad sorszáma a 11 meg az epizódé (ezért s= serie e= episode)
  • fifi
    mondtam: a releaser csapat.
    de most asszem a LOL-ban van valami kis hiba... viszont a feliratok.hu-n a fordító jelezte, hogy a LOL-hozcsinál fordítást...