23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#9272 Off
arra azért rájöttél, hogy óránként ~15-18 percet nem látsz? És a többiben se 100%ban Jacket mutatják.
On -
#9271 Nekem az a furcsa, hogy Jack és társai közül eddig kétszar volt bárki is WC-n. 1x cloe, 1x Morris. :) Jacket pl. még a klotyó környékén sem láttuk. Jól bírja! Mint egy törpe vízműtelep ... -
seriesgeek2 #9270 http://seriesgeek.extra.hu/
Szökés részek torrent és rapidshare linkek! -
#9269 :D -
#9268 jah azok a 18+ os részek:) -
#9267 hát én a 24-et meg a PB_t néha összeszoktam keverni :D de csak pár pillanatra, megkérdem magamtól, hogy mit is nézek ? :D -
#9266 igen 24-ből 8 rész azt mutatja hogy forgolodik az ágyban...LOL:DDDD
azok a kedvenc részeim-.-:P:D -
#9265 Jack soha nem alszik -
Dave0092 #9264 nem értem a 24 et, egy évad 24 ora, akkor van oyan rész hogy csak alszik? -
#9263 őőő nem:DDD azért nem mert mindegyik más szvsz...a 24 évadokat össze szoktam néha keverni pedig még csak a 3.elejénél tartok:P:DDD -
#9262 lol, és te nem szoktál összezavarodni, ennyi story követése közben ? :D -
#9261 :DDDD nézz be a topikomba:D azokat a sorozatokat nézem amik a bannerban vannak:DDD -
#9260 na mégis kipróbáltam, és a nyolcadik résznél tartok..:D asszem nagy sorozat fan lesz belőlem, ha így folytatom :D -
#9259 és akkor megint dupla 24 ? -
winnie #9258 egy hét szünet, egyszer nem lesz epizód. -
Fatanur #9257 nem néztem utána hogy már leírtátok e... most akkor két hét szünet van megint?!?! -
eldani #9256 jah akkor bocs ha már volt, azthittem csak én emlékszek arra a részre ;)3dik évadban feltámadhatna Abruzzi :D. tíbeggel folytathatná harcolást.:) hogy is mondta? "én csak isten előtt térekelek le, de úgy látom ő nincs itt.." -
Quantumleap #9255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eszembe jutott valami:
Mi van akkor, ha Sara lesz az egyik, aki látszólag meghal? -
#9254 Vagy már el is felejtették a készítők:D -
Quantumleap #9253 Ezt már én is írtam. Akkor "abban maradtunk", hogy majd a sírját meglátogatja, vagy kiderül, hogy még mindig él, és a halálos ágyán. -
#9252 gondolod van most ideje ilyesmire? :D -
eldani #9251 héy azt tudjátok h scófild nem tartotta be az ígéretét! annak az öreg palinak megigérte (aki kipált a szökés közben a gyengélkedőbe)h ha kijut a börtönből akkor meglátogatja lányát. db cooper vagy kicsoda. -
Csaba007 #9250 http://prisonbreak.atw.hu/kepek/hir_kep/100-200hir/106hir/106.html
itt van az angol!!! -
Quantumleap #9249 Ez milyen képregény? Volt már a Kretén magazinban? Ha igen, melyik számában? -
#9248 Nem is tudtam képregényről.Linkeljen már valaki! -
eldani #9247 a képregény engem is érdekelni. nagyon melegítő lehet -
ALDO #9246 Mit jelent pontosan ez a két mondat?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Michael decides that he must terminate T-Bag's murderous actions, while Lincoln and Mahone square off. Sara faces charges as Kellerman decides his fate. Sucre is desperate to find the money.[
2x21-es rész -
#9245 "Egy másik lap másik topikjában valaki bakiként felrótta"
jahh ez elkerülte a figyelmemet.
Akkó bocs -
Csaba007 #9244 CSá!
Valaki betudná linkelni hogy honna szedhetném le a Prison Break magyar nyelvű képregényét???
A neve Prison Fake, pár rész hiányzik!
Előre is kösszz -
Quantumleap #9243 Naná, direkt azért írtam! -
#9242 sztem ezt ő pontosan tudja -
#9241 Azért nem mutatják mert nem cukorbeteg. Külön gyógyszert szedett a Fox Riverben azért hogy csökkentse az inzulinszintjét hogy így rendeszeresn bejuthasson a rendelőbe. -
#9240 Az igen! -
Quantumleap #9239 De ráhelyeselt, hogy ugorjon le. -
#9238 ? Hozzá sem "ért". :) -
#9237 hátha valaki még nem látta :DD egyébként ha úgy vesszük Haywire-t is ő nyírta ki... -
Quantumleap #9236 Ja, tényleg, így utólag belegondolva.
Azt amúgy magam sem értem, az ilyesmiket miért SPOILERezzük, hiszen már megtörtént dolgok. -
#9235 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abruzzit nem a rendőrség lőtte le? Mahone lehúzta a fejét is. -
Quantumleap #9234 Egy másik lap másik topikjában valaki bakiként felrótta, hogy a második évadban egyszer sem látható, hogy Michael inzulinozná magát. Jó, mi? -
Quantumleap #9233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért Abruzzi nem egészen passszol a másik kettő mellé. Ő fegyvert rántott, mert mind mondta, inkább meghal, mint hogy újra lesitteljék.