23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Rohamoszti #9312 a 19. rész már 1 hete kijött szóval eléggé könnyedén elképzelhető hogy nem fake :D -
#9311 fenn egy "állitólagos" 19. rész a torrent oldalakon és néhány kommentbe azt irják az az igaz 19. rész. sztetek fake? -
Rohamoszti #9310 Francba, pedig én aszitte elküld valaki az anyámba :D -
#9309 "hanem tedd láthatalanná a betűket" -
nbj #9308 majd egy hét múlva nézd meg azokat az oldalakat és majd le lehet. értsd: ezen a héten szünet -
Rohamoszti #9307 Honnan lehet tölteni a 2x20-at, néztem mindenütt de nem találtam :D:D ,,\,,(O_o),,/,, -
#9306 Értem, köszi.
Ahogy Vinyl mondá, tényleg tudom hogy kell használni a spoilert, és azért csak ennyit csináltam, mert -ahogy Te is mondtad- nem éreztem különösebb spoilernek, de azért az érzékeny lelküek kedvéért feltűntettem a figyelmeztetést ;) -
#9305 Szerintem Blastát nem kell "kioktatni" mi a spoilerezés lényege! :D -
Quantumleap #9304 Amúgy remélem, ebben a topikban nem fognak a napokban megjelenni "Most töltöm a 2x20-at" kaptafájú hsz-ek. -
Quantumleap #9303 Igen, az. Mostmár nem számít spoilernek, hisz innen szinte mindenki látta. De máskor, ha valóban spoilerezel, ne csak ennyit csinálj, hanem tedd láthatalanná a betűket. -
#9302 Sziasztok!
!!!!!SPOILER!!!!!!!!
Akkor az eddig lement részek közül az uccsó rész (sajna nemtom az epizód számát) az, amikor az elnöknő lemond és a srácok koppannak egy nagyot? -
#9301 nem a Fox-on is az van írva hogy Márc.19-én lesz
:( -
#9300 nem volt új rész? :( -
#9299 np -
#9298 végülis fasza ötlet, kiváncsian várom a fejleményeket -
#9297 nem akarok Beléd kötni, de ha nincs mit mondani, akkor nem kell megszólalni.
(és ha van mit, akkor azt meg a neki megfelelő helyre kéretik)
ez elsősorban nem neked szólt, csak a Te hsz-ed volt hozzá a jó alap -
#9296 amig nincs új rész, szerintem nincs sok beszélnivaló -
#9295 ne offoljunk már -
#9294 THX
Most miért... Eladom az ötletet az SG-nek és (mivel FIDO4Life volt az első) 50%-os haszonnal részesülhet...
És máris van egy kis kenyérrevalónk... -
#9293 -
#9292 Inspirated by me... -
#9291 Sg értelmező újregszótár -
#9290 fetrengve, sírva röhögés... -.-' -
Richard90 #9289 gondolom röhögés lenne...
de értelme nem sok van... -
Asszem tényleg elkéne az sg-nek egy értelmező szórát (ezt nem sértésből mondom, az újregeknek tényleg jól jöhetne) -
#9287 good boy -
#9286 Tudjátok, mit? Szerintem megint hülyeséget kérdeztem, szal inkább ne válaszoljatok! -
#9285 Mi az az AS:dasdadas_DDSSS?_SDD:SD ? -
#9284 Fú, bocs. Ez hülye kérdés volt. Már vagyok itt pár hónapja de mindig van valami új, felfedeznivaló... -
#9283 Tudom nem szép dolog dehát:
#9282 -
#9282 AS:dasdadas_DDSSS?_SDD:SD -
#9281 Szerintem, te arra a piros csíkra gondolsz, ami jelöli, hogy honnantól kezdődnek az olvasatlan hozzászólások. -
#9280 Hogy csináljátok azt a piros sorválasztó vonalat? -
Slash89 #9279 Az a bizonyos néhány perc főleg azért van, hogy kitöltsék az időt, mivel a sorozat realtime-ban megy és egy rész csak kb 40 perc. Persze ez az idő pont arra is jó hogy az ilyen felesleges részeket kihagyják, amikor valaki WC-re megy, meg ilyesmi. -
#9278 azz -
Dain #9277 De messze van az a jövőhét hétfő, franc... ráadásul hülye osztálytársam elhitette velem hogy duplarész lesz, aminek - bár kételkedtem - de végülis elkezdtem örülni, itthon pedig a FOX.com -on a rideg valóság fogadott. Sebaj, másrészt meg örülök azért neki... nem lesz olyan hamar vége :) -
#9276 paraszt :o -
PunkZoli #9275 kösz ,nem -
Quantumleap #9274 Jövő hétfőn lesz új. De kicsit visszaolvashatnál, mielőtt kérdezel. -
PunkZoli #9273 ma ugye lesz uj rész? és ugye nem lesz megszakitva mostmár ez az évad?!