Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2pac16
jaja pictor a best! Ezek a szinkronok nem lettek jók...

Sose hagyd el magad!··

Hunnenkoenig
Tudnam miert van mindig igazam? <#vigyor1>

GTheo
Tweener hangja loooooooooooooool, meg ezek a szövegek, szerintem õt elbaszták mint embert, ennyire azé nem laza 😄 victorpictor jobban fordít mint az rtlesek 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

onnét tudta, hogyha figyeltél volna, akkor lekérte az autója tartozkodási helyét😊
azthogy olyan gyorsan azt énsem értettem...
nesster
áááááá nika hangját eltalálták rendesen 😄😄😄
amugy meg mi a 16 benne?

Pheaper
jól tod😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

GTheo
11 asszm

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

www.port.hu

Pheaper
hányadik rész lesz ma rtl en ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Nick01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kellerman honnan tudta hogy hol van shara? és hogyan ért oda ilyen hamar?

Ez a s02 e10 ez komoly volt.
Alig várom a következõt.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

icewolf

netán Warez-bb?
Keress rá google-n... itt nem adom meg a linket.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

mike0013
köszi
icewolf: képzeld kerestem, de vagy rohadt lassú torrentet találtam vagy szar rapidshare-t

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

icewolf
Keress és találsz...

Pheaper

GTheo
De csak így meglépett? Akkr michael is meglógahatott volna 1xrûbben...

mike0013
valaki segítsen😊
Honnan lehet letölteni az s2e10-et, légyszi adjatok linket, lehetõleg ne rapidshare-osat és torrentet, thx😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

C-Note meglépett, ennyi, éli az életét a családjával😊
Zs0lt1
sztem vagy a szõke picsát vagy Linc apját lövik le.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Flamer
én nem tudom mivan veled hogy nem tucc leszedni feliratokat.. :o

http://loal.atw.hu

GTheo
Ien spoilerrel nem bírom ki a köv részig 😮
Kit lõhetnek le ? 😮
T-Bag nagy arc 😄
Franklinnel mivan ? rég szerepelt 😮

Off

nekem zip-el is ment...de az a lényeg, hogy most már tudod, hogy mit csinálj ha ilyennel találkozol 😉

infidel

Flamer
na. szerintem az s02e10 egy anagyon yó rész volt. csupa izgalom megin..
10/9-et megér szerintem. és tutti yó lesz.

http://loal.atw.hu

Dynamic
Mondjuk én sokszor nem igazán tudok kiigazodni ezeken az embereken.Az elsõ részeknél azt hittem, hogy a késõbbekben Mahone jófiú lesz, de aztán kiderült, hogy ritka nagy geci😊Aztán néhány résszel ezelõtt Kellerman.Mikor szó volt róla, hogy Saraht is el kell tenni láb alól, úgy tûnt, mintha nem tetszene neki a dolog, aztán láthattuk mi lesz a következõ részben😊
scorpeeon
zipként nem ment, de rarként ment, thx!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

2pac16
Szerintem, nem öli meg magát, hanem most kezd észhez térni! A semmi közepén sétló ember(promo) sok lehetõség van: Sucré ( lerobbant a kocsija ) , Mahone, Elvitték a kocsiját, Michael.. nemtom csak úgy gondolom.. T-bag otthagyja a kezét és elmegy..Sarah nem fog mondani semmit Scofieldrõl és Mahone megöli Kellermant.. Én igy látom

Sose hagyd el magad!··

PiszkosFred
De ha mégis, akkor asszem abbahagyom a sorozatot... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tuti nem

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

precision
Kellerman...<#gun> Mit csinál ez Sarahval, ha kinyirja nagyot fogok csalódni. Mahonenak nagyon suicide feelingje van a kétperces promo alapján. Remélem nem öli meg magát.

Bazinga!

nem.

Miért?
Nem a HDTV-s verzióból csinálnak HR-HDTV-t?

"Everything that happens, happens for a reason"

nesster
Szerintetek ki az aki a semmi közepén megy? (promoba)

sehogy

off:
A HDTV-s verzióból, hogy lehet HR-HDTV-s verziót csinálni?

"Everything that happens, happens for a reason"

Hunnenkoenig
Hat volt eleg sok eleg nagy hurka a szajaban abörtönben, tagitotta a torkat...

én is épp ezt akartam kérdezni...

football without ultras is nothing

filmet forgat

Blasta
Nad e mi a fasz van Patoshik-kal???
Már több rész óta nem láttunk felõle semmit...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

gameplusz
Szerintem 10/7, tényleg gyenge volt.

Egyébként nem nyelte le a kulcsot, mert kiköpte... 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

na megnéztem, hát szerintem ez gyenge rész volt, tele volt oylan dolgokkal amik nem lehetnének
pl az ügynökös, hogy csak így hirtelen feltûnt, amikor elvileg nem abban a városban volt (ha jól rémlik) akkor ez a T-Bag-es kulcsos dolog, azé azt lenyelni elsõre, még sokadszorra is necces, megnézném kicsinálja meg LOOOL
valahogy lapos volt ez a rész
az7 ajapán-amerikai csávó meg nagyon idegesít, hogy õ itt a fõokos, mindent tud...
meghát ez a lincolnos dolog is...
szal szentem 10/4
elözõ rész 10/10😄D
hi!
HD-hez segitség ---> http://hd.tx.hu/
További szép napot mindenkinek!

télleg kibaszott jó rész volt

T-Bag egyértelmû, h otthaggya a kezét, de a fogát nem😊 bár ki tudja, ebben a sorozatban semmi sem egyértelmû.lincolnék menekülése is kecsegtet izgalmakkal. eddig úgy voltam, h mahone át fog állni scofield mellé, de mostmár magam sem tudom mit higgyek. ezért imádom ezt a sorozatot.

football without ultras is nothing

2pac16
2. évad legjobb része volt! Csak gondoljunk minden jelenetére.. és rájön mindenki.. >egyéni vélemény<

Sose hagyd el magad!··

2pac16
Hát van benne valami, hogy T-Bag megússza... és szerintem nem akárhogy...Van egy Olyan érzésem, hogy Mahone átáll a jó oldalra.És Burrows-ék elmenekülnek a szõkével meg a fiával, de az apját megölik ( mint ahogy a trailerben is gondolhatjuk )Sara-t sajnálnám, ha neki étt érne véget a sorozat.. de bizti nem igy van! Fognak õk még iszogatni Michael-el,Geary milyen bátor lett a kloffolóval 😄 Bellick nem fogja hagyni, hogy messzire jusson a pénzzel...

Sose hagyd el magad!··

nah, megnéztem én is. Ha választanom kellene, hogy melyik volt a leggyengébb rész az eddigi 32-böl,akkor erre voksolnék. jó volt, de a leggyengébb szerintem.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

icewolf
Mindenképp dicséretes hogy idõt áldoztál azért hogy esetleg mások is jól szórakozhassanak. 😊

Csak álltalában nem szokás mástól elvenni a projectjét. Ezt Már Victorpictor csinálja a kezdetek óta.
Épp ezért az Õ fordításaihoz is szoktunk hozzá.

Emlékszem, Tinman is itt kezdte. 😊 Azaz az Invasion topicban, csak õ asszem hallás után fordított, és nem az angol subot ferdítette le.

Kicsit off voltam. sry

Hunnenkoenig
De neked van igazad. Nem rajtad nevettem :-))

Lynx_TWL
jah de azért én a szõkére gondoltam...

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Jobb click, cél mentése másként majd utána a htm-et amit lementettél átnevezed valami.zip-re... innentõl szerintem már menni fog 😉

infidel

Alien