23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Rohamoszti
    a 19. rész már 1 hete kijött szóval eléggé könnyedén elképzelhető hogy nem fake :D
  • Drephis
    fenn egy "állitólagos" 19. rész a torrent oldalakon és néhány kommentbe azt irják az az igaz 19. rész. sztetek fake?
  • Rohamoszti
    Francba, pedig én aszitte elküld valaki az anyámba :D
  • boyscout
    "hanem tedd láthatalanná a betűket"
  • nbj
    majd egy hét múlva nézd meg azokat az oldalakat és majd le lehet. értsd: ezen a héten szünet
  • Rohamoszti
    Honnan lehet tölteni a 2x20-at, néztem mindenütt de nem találtam :D:D ,,\,,(O_o),,/,,
  • Blasta
    Értem, köszi.
    Ahogy Vinyl mondá, tényleg tudom hogy kell használni a spoilert, és azért csak ennyit csináltam, mert -ahogy Te is mondtad- nem éreztem különösebb spoilernek, de azért az érzékeny lelküek kedvéért feltűntettem a figyelmeztetést ;)
  • VinylToy #9305
    Szerintem Blastát nem kell "kioktatni" mi a spoilerezés lényege! :D
  • Quantumleap
    Amúgy remélem, ebben a topikban nem fognak a napokban megjelenni "Most töltöm a 2x20-at" kaptafájú hsz-ek.
  • Quantumleap
    Igen, az. Mostmár nem számít spoilernek, hisz innen szinte mindenki látta. De máskor, ha valóban spoilerezel, ne csak ennyit csinálj, hanem tedd láthatalanná a betűket.
  • Blasta
    Sziasztok!

!!!!!SPOILER!!!!!!!!
    Akkor az eddig lement részek közül az uccsó rész (sajna nemtom az epizód számát) az, amikor az elnöknő lemond és a srácok koppannak egy nagyot?
  • bauer15
    nem a Fox-on is az van írva hogy Márc.19-én lesz
    :(
  • 0ppika
    nem volt új rész? :(
  • vegicsek
    np
  • Fido4life
    végülis fasza ötlet, kiváncsian várom a fejleményeket
  • tnm #9297
    nem akarok Beléd kötni, de ha nincs mit mondani, akkor nem kell megszólalni.
    (és ha van mit, akkor azt meg a neki megfelelő helyre kéretik)

ez elsősorban nem neked szólt, csak a Te hsz-ed volt hozzá a jó alap
  • vegicsek
    amig nincs új rész, szerintem nincs sok beszélnivaló
  • Drephis
    ne offoljunk már
  • espio
    THX
    Most miért... Eladom az ötletet az SG-nek és (mivel FIDO4Life volt az első) 50%-os haszonnal részesülhet...
    És máris van egy kis kenyérrevalónk...
  • Drephis
  • espio
    Inspirated by me...
  • vegicsek
    Sg értelmező újregszótár
  • modellmaker
    fetrengve, sírva röhögés... -.-'
  • Richard90
    gondolom röhögés lenne...
    de értelme nem sok van...
  • Fido4life

Asszem tényleg elkéne az sg-nek egy értelmező szórát (ezt nem sértésből mondom, az újregeknek tényleg jól jöhetne)
  • bertino
    good boy
  • espio
    Tudjátok, mit? Szerintem megint hülyeséget kérdeztem, szal inkább ne válaszoljatok!
  • espio
    Mi az az AS:dasdadas_DDSSS?_SDD:SD ?
  • espio
    Fú, bocs. Ez hülye kérdés volt. Már vagyok itt pár hónapja de mindig van valami új, felfedeznivaló...
  • desigo
    Tudom nem szép dolog dehát:

• ForzaInter
    AS:dasdadas_DDSSS?_SDD:SD
  • vegicsek
    Szerintem, te arra a piros csíkra gondolsz, ami jelöli, hogy honnantól kezdődnek az olvasatlan hozzászólások.
  • espio
    Hogy csináljátok azt a piros sorválasztó vonalat?
  • Slash89
    Az a bizonyos néhány perc főleg azért van, hogy kitöltsék az időt, mivel a sorozat realtime-ban megy és egy rész csak kb 40 perc. Persze ez az idő pont arra is jó hogy az ilyen felesleges részeket kihagyják, amikor valaki WC-re megy, meg ilyesmi.
  • Drephis
    azz
  • Dain
    De messze van az a jövőhét hétfő, franc... ráadásul hülye osztálytársam elhitette velem hogy duplarész lesz, aminek - bár kételkedtem - de végülis elkezdtem örülni, itthon pedig a FOX.com -on a rideg valóság fogadott. Sebaj, másrészt meg örülök azért neki... nem lesz olyan hamar vége :)
  • nyamiag #9276
    paraszt :o
  • PunkZoli
    kösz ,nem
  • Quantumleap
    Jövő hétfőn lesz új. De kicsit visszaolvashatnál, mielőtt kérdezel.
  • PunkZoli
    ma ugye lesz uj rész? és ugye nem lesz megszakitva mostmár ez az évad?!