10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
GPx8 #391 Summary->Rainfall -
#390 gyors vélemény:
a lényeg a vezetési élmény: GTR-hez képest kijavították a hibákat, most már élmény vezetni. Nincsenek trükkös kis anomáliák vezetés közben, lehet érezni mikor van határon az autó, ill ha túllépi ezt lehet szépen korrigálni, persze nem mindíg mert ha nem vagyok elég gyors akkor pörgés a vége, és ez így van jól.
A kormányt jól be kell állítani, pl. a gáz érzékenységet a szokásos kb. 10%-ról 30%-ra vettem fel, így ficánkolósabb, de még a jó értelemben véve. A setup változatása is jól érezhető bár ezzel az első részben sem volt gond, viszont jobban használható mivel nincsenek azok a tehetetlen megforgások...szal nekem tetszik, bár lesznek akik árkádnak mondják majd a GTR után, de az már az ő bajuk...
a 2 autó közül nekem a Lambó jött be jobban, barátibb a cockpitje is (de pl. egyik autóban sem volt nekem műszerfalos Motec)...
a grafika: hozzas az újabb színvonalat, szebb autók-pálya, bár a pálya nekem nem elég "fényes", kicsit élettelen, steril akárcsak az első részben...
hangok: menüzene kellemes, az effektek pedig kicsit talán jobbak mint az első részben, sok viszont ugyanaz...
kb ennyi egyelőre :)
kérdés: esőt hol lehet beállítani??? -
Djemba #389 én minden maxra toltam és nagyon szép -
#388 khm... :))) -
GTR 2 - StarForce nélkül
[2006. július 21. @ 13:10 - Mantis]
A 10Tacle beállt a sorba, és sokadikként úgy döntött, szakít a StarForce csapatával. Így a remekbeszabott autós szimulátoron egy sokkalta inkább felhasználóbarát másolásvédelmi rendszer kap helyet. Ennek neve egyébiránt SecurRom. Aki többre kíváncsi az FIA GT vb-sorozatát képernyőre varázsoló játékról, az görgessen lentébb, és máris tépheti annak demóját.
-
#386 köcce! ;) itt jön rendesen :D -
george4 #385 Innen is letoltheto! -
GPx8 #384 Nem nevezném arcade-nak, legfeljebb jobb az alap-setup, mint a GTR1-ben...
Amúgy meg nem hiszem, hogy egy GTR autónak slick gumikkal és a megfelelő aerodinamikával csúsznia kéne mint a takony... -
#383 Azóta megvan, ezt is külön lehet állítani, csak a sok hülyeség közt nem vettem észre... de még igy sem izzanak a féktárcsák. -
GPx8 #382 A féktércsa izzást nem is néztem, de gondolom az autót full-grafra kell állítani, ahhoz... Nekem sajnos csak ATi 9600XT -m van, úgyhogy 25-41 közötti fps-eket nyom szárazon (verseny), esőben 18-33 között. Nincs minden full-on, de egész jó a grafika. -
#381 nem -
#380 hát ez a gtr-hez képest elég arcade jellegű cucc:( -
Djemba #379 jó a demo de ez tényleg egy gtr 1.5 de még több mint 2 hónap van a srácoknak javítgatni rajta jó lesz ez szeptemberre -
#378 Leveszem a grafot minjá és mer igy szaggatás :D, apropó nálam a kerekeK-felni csak egy sima textura, szvsz nem izzik a féktárcsa és nem lehet belátni sem.... valamit nem állítottam be vagy ez igy ennyi? -
#377 Az esot hallani kasztnin? Gondolom, az elottunk halado nem veri fel a vizet a szelvedore?;) -
Mik #376 thx a képeket! -
Mik #375 én csak 1 hét múlva tudom addigra meg már mindent tudni fogunk :))))
max nézem addig a hgtrm-t meg a ph-t hogy mit tapasztalnak... -
#374 Nem. -
Pitti #373 ablaktörlő megy? -
#372 Képek + esősek is! eső durván leszivja, játszatatlan ( persze max grafon ) ( 3000+, x800, 1.5 gb ) -
#371 #364, #368 THX! -
#370 Szeptember 30., Magyarorszagon november eleje (uszkve).;) -
Alien1024 #369 mikor jön ki a game????
-
#368 Hát mégha nem is estem töle hanyat, de kellemes csalódás egyenlőre számomra. Az első kellemes meglepetés az az fps-számom volt, a második, meg az, hogy elég jól meg lehet fogni az autot. Bár ahoz eléggé oda kell lépni neki kigyorsitáskor, hogy kimennyen a hátulja. Kül. minden segitséget kikapcsolva néztem, és default setuppal. Hozzáteszem ezek a benyomások kb. 20perc játék után vannak. Lehet késöbb teljessen megfog változni a véleményem;) -
#367 igen, legalábbis nem árt! -
#366 Inkább tünik egy GTR 1,5-nek mint egy uj GTR 2őnek... -
#365 egy technikai láma kérdés: ennél kell-e reversed ffb effektet pipálni logitech kormányhoz? -
#364 Hát-hát, nemültem még ilyen kocsiba :D , de elsőre nem tünik nehéznek, nem is rakoncátlankodik, szal semmit nem csinál, ( természetesen minden off ) és alap setup. -
Pitti #363 Hát ez szimesek között is nagyon változó lesz, mert mindenki máshoz hasonlítja...itt elég kevesen vannak akik valódi GT autót vezettek már. Hozzám legközelebb az LFS áll még mindíg, de csak azért mert abban van olyan autó amit vezettem már (vagyis az utánzata) és nagyon nagy a hasonlóság...sőt!!
Ebből aztán gondolom, hogy az LFS-ben lévő GT autók is kb olyan közel vannak a valósághoz... Úgyhogy én ahhoz fogom hasonlítani :D
rFactorhoz meg azért sem nagyon lehet, mert ott mod és mod között is nagy eltérés lehet, aztán mindenki döntse el melyik az igazi... -
#362 Valaki elárúlná,hogy hány pálya van ?
(bár gondolom,csak 1) -
#361 Telepítem, azt meglesem és irok róla.. -
GPx8 #360 Nem is tudom (bár csak kicsit vagyok "szimes", ill. kevés időm van rá), de lehet, hogy inkább az rFactor... -
GPx8 #359 Én csak a Ferrarit próbáltam, de valahogy a hangok nem ütnek úgy mint a GTR(1)-ben annó... -
#358 Tenyleg, ezt nem is tudtam:) De ha hasznalnad a net-et, akkor gyorsan talalnal mar 4-5 linket - en hirtelen annyit talaltam - a legrosszabb helyrol is 50k-val jott, a legjobb 200k volt. De nyugodtan varhatsz holnapig...;) -
#357 Szimesek kozul ki tudta probalni mar valaki? Kivancsi lennek az elso velemenyekre.;) -
Djemba #356 azért jön lassan mert a sokan töltik le én ezért csak este szedem le vagy holnap -
Pitti #355 neked is bocs :) bevallom szinte soha nem töltök le demót, most tettem csak kivételt :) -
Pitti #354 Ok bocs,... -
#353 mostmár rájöttem én is! :/ -
#352 mert a GTL, GTR, CRC demoján is SF volt! ;)