10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Richard90 #431 neketek hogy tetszik a játék?
nekem nagyon nem jön be... lehet hogy azért mert joystick-kal lehetelen irányítnai mert rángatja a csávó a kormányt össze vissza
de ez az én véleményem (maradok a toca 3-nál :))
ja és az irányítás és nehézkes (bár tudom valaki ezt kedveli ) -
tehen_m #430 thx -
obe #429 disable damage elől vedd ki a pipát -
tehen_m #428 Milyen beállítás kell ahhoz, hogy törjön az autó? -
#427 Istenem, de rég hallottam pit-radiot :))))) -
#426 :)))) ezt már réges rég tudjuk, gémszarnak mit köszönsz, h utolsónak leközölnek egy hírt ?:DDDDDDd -
#425 hi
kormánnyal nyomom és nagyon tetszik :)
biztus fel fog idegesíteni később, de most még kira :D -
hitch #424 THX GAMESTAR -
hitch #423 A 10Tacle beállt a sorba, és sokadikként úgy döntött, szakít a StarForce csapatával. Így a remekbeszabott autós szimulátoron egy sokkalta inkább felhasználóbarát másolásvédelmi rendszer kap helyet. Ennek neve egyébiránt SecurRom. Aki többre kíváncsi az FIA GT vb-sorozatát képernyőre varázsoló játékról, az görgessen lentébb, és máris tépheti annak demóját -
#422 csinálj képet hogy mi az a nagy sötét :i -
george4 #421 Allitottam a monitor fenyerejen, de meg mindig sotet a lambo cockpit! Vga driver csere is volt! -
#420 Mar meg vagyok kicsit kavarva, 'felepitesileg' most vegulis hova is tartozik
ez a GTR2?
- Eredetileg ugy tudtam hogy az rFactor engine-re epul
- Viszont olvastam nemreg egy hozzaszolasnal hogy a GTL-es engine forraskodjat vettek meg
- Nem ertek a MAS-hoz meg hasonlokhoz, de ezen teren meg allitolag GTR-re hasonlit?
1. Most akkor vegulis kepessegek teren mire lehet majd szamitani?
2. Eler(het)i az rFactor-t fizika stb teren?
3. Es bovitmenyek szempotjabol mi lehet majd a legjobb alapanyag, honnan varhatok konverziok? Meglevo rFactor, GTR, vagy pedig GTL palyak?
Eleg sok kerdes felgyulemlett :) -
ToMy_ #419 vmiért nálam a fékpedál (logitech momo racing) érzékelésével gondok vannak: ugrál, kihagy, pluszba rádob féket. hirtelen megijedtem, mert hallottam arról, hogy logitech pedáljai elég silányak és hamar feladják a küzdelmet. ráteszteltem rfactorban, gtr1-ben, gtl-ben, de ott tökkéletes.
Nalam is ez volt, en is beszartam , de egyszer-ketszer ujradefinialtam az iranyitast (azaz ujra beallitottam a gaz es fek tengelyeit) oszt egyszercsak eltunt ez az effekt... -
ladislaoca #418 És mi a lényeg? -
zoltang #417 A demo-ban miért a Barcelona-i pálya van? A 2004-es szezonban nem szerepelt ez a pálya.
FIA GT Championship Calendar
2004 Calendar
Rounds Date Country Circuit
1 28/03/2004 ITA Italy Monza
2 18/04/2004 ESP Spain Valencia
3 02/05/2004 FRA France Magny-Cours
4 16/05/2004 GER Germany Hockenheim
5 30/05/2004 CZE Czech Republic Brno
6 27/06/2004 GBR Great Britain Donington
7 01/08/2004 BEL Belgium Spa-Francorchamps
8 05/09/2004 ITA Italy Imola
9 19/09/2004 GER Germany Oschersleben
10 08/10/2004 UAE United Arab Emirates Dubaï
11 14/11/2004 CHN China Zhuhai
-
#416 megjelent ez?vagy csak fog? -
#415 Gondolom lázasan írod az új RFM-et :)))))) -
#414 Nem SF..
De gondolom kerül bele egy két finomság mint a mentés védelem ... meg ilyenek :)))) -
hitch #413 Bocs nem akarom elrontani a jókedvet,de ugye ez nem starforce-os lesz,vagy igen?? -
#412 Ami tetszik : 200 %-os törés
pszihopata AI :)))
hangok ( visszaváltások hihetelenek )
a kerékvető durván kerékvető !!!! Ez 10 pont !
a kavicságy kavicságy , vágások kizárva :)))
Ami nem: FFB nálam elég gagyi ( de lehet csak bele kell túrni PRL-ben)
Hát Lupo-t nem veri :))))) De nagyon élvezetes ! :)) -
#411 Épp kérdezni akartam megy-e ? :)))))
(hangokat gyorsan lopd ki amíg még lehet :))))) -
#410 ezt hogyis? :))) -
-
Mik #408 sim módban mentél?
amúgy most mit mondasz? a legjobb rF mod-ot veri fizikában? (nem, nem a zondára gondoltam :)))))), megane vagy akármi.... :PPP ) -
#407 a lényeget nem mondtad csak... -
#406 esőben jól ment 30fps fölött, de nem full grafon, 9700pro-val...
lamboval 1:37:5 körül mentem... -
ladislaoca #405 GTR 1 után szerintem nem akkora dobás! Apró finomítások vannak benne! (grafika, hangok animációk stb). -
george4 #404 Lehet a monitoron, de nem akarom elallitani, mert mas programoknal jo! Megneztem mar a jatek konyvtaraban a Config.ini, Gamedata/Settings.ddb, UserData/username.PLR filekat, de sehol nem talalom, hogy hol lehetne allitani! -
#403 Vagy monitoron, ha nem akkor nem valami minőségi monitor, vagy a vga driverben... -
george4 #402 A cockpit is sotet! -
#401 kapcsold fel a reflektort :c -
george4 #400 Hol lehet allitani a jatek fenyerejet, mert nekem sotet? -
#399 vmiért nálam a fékpedál (logitech momo racing) érzékelésével gondok vannak: ugrál, kihagy, pluszba rádob féket. hirtelen megijedtem, mert hallottam arról, hogy logitech pedáljai elég silányak és hamar feladják a küzdelmet. ráteszteltem rfactorban, gtr1-ben, gtl-ben, de ott tökkéletes.
-
#398 Most töltöm.....Ha veri a Lupo-t akkor megveszem ! ;)) -
#397 Mennyit mész? szárazon, ferkával -
GPx8 #396 fps-et=fps-ed -
GPx8 #395 Mennyi az fps-et esőben és milyen vid.kártyád van? -
#394 köszi! Kipróbáltam esőben is...fun :DD...és télleg nincs ablaktörlő, az esőcseppek meg gagyik :((( -
#393 Lehet hogy szivatni akarjak az ISI-t?! Mivel a GTR2-ben azert mar durvabban kidolgozott a korites (idojaras, animaciok, pilota, pitmunkasok stb.), a grafika es a fizika mar megegyezik (elvileg), es ha igy marad, ugyanugy modolhato lesz... -
#392 Feltettem en is;)
Az elso meglepetes, hogy nem vedtek le semmit a programban (autok, palyak, hangok, texturak, gdb, car stb.)?!?!
Raadasul meg az elozo MAS packerrel megy - nem az uj rFactorossal?! Bar meg el sem inditottam - meg csak piszkalgatom;) - de valaki tolhatna ala palyat a GTR-bol (nekem nincs fent), mert lehet hogy menni fog;)