10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
#471 Igaziról szó sem volt, de rF-hez képest érezhetően valami régebbi motor ... -
Mik #470 szerintem semmit nem ér.. rF-ben vagy gtr1ben is lehetett hallani meg látni a táblákhoz viszonyítva hogy hol van a fékpont meg hol a kigyorsítás, ez a csík csak az olyan sutáknak van mint te :))))))))))
aki meg ez alapján tud csak gyorsulni ahhoz no komment :PPP -
#469 te biztos tudod milyen az igazi :) mindennap ilyent vezetsz :) -
#468 Egyébként ez a fizikai motor ami ez alatt van gagyi...
A felfüggesztés pl. olyan mint egy darab fa, remélem a teljes nem ilyen lesz !
Azt sem értem egy demoba miért a gagyit rakják annak kéne eladni a játékot... -
#467 Amúgy nagy haszna lehetne ezeknek a szamárvezető csíkoknak, ha pl. a replay tartalmazná ezt is....Elkérném a kolléga replay-ét akit nem tudok beérni és rögtön látom hogyan vezet (másként ) mint én :)))
Persze erre van telemetria is, de ez egyszerűbb :)))) -
#466 Átnéztem a PLR-t, de így elsőre nem lelem.
-
#465 Lehet hogy nem lehet ! :) -
#464 Én nemtaláltam meg, hogy hol lehet kikapcsolni... -
#463 legalább élvezed és nem idegeskedsz :D -
#462 A bban nem kételkedem :)))))) Én csak a részvétel miatt megyek , ha megyek :)))) -
#461 3kör után megelőz szvsz :) na mind1 :D -
#460 Te meg ne rihegj, mert hazaértem nyaralásból, kisimultam, aztán jövök a bajnokikra és elverem a segged a pályán :D:D:D
-
#459 Miért ki lehet egyáltalán ? :))) -
#458 Mögöttem. Általában egy egy határig körről-körre gyorsabb vagyok magamnál. Nyilván azt a határt még nem értem el, ahol megelőz az addigi leggyorsabb köröm.:)
A lényeget tekintve viszont nem kaptam választ:)
-
#457 LOOOLLLLL :))))))) Persze, persze....
-
#456 mögötted mi? :D -
#455 Azt a nyavalyás szellemautót hogy lehet kikapcsolni?
Halálra idegel az a szar mindig mögöttem:)
-
#454 Hotlapozáskor mutatja az előző (vagy leggyorsabb) körödet , nem rossz ám lehet belőle tanulni ! ;) ( A felső kép viszonylag jó fékút volt, a második nem a legjobb :a kék a gázadás fehér a semleges piros a fék ...)
Meg még szellemautó is van :))) -
#453 Lupo. Pont. ;) -
#452 LOOL! Mi ez, szamarvezeto?! :))) -
#451 Ahh, ez sokkal jobb mint ezek az erogepek:))))
-
a második egy csúnyán elrontott kanyar bemenet :))) -
Szabi1991 #449 lol beírtam , elkűldtem és továbbment ;) pedig 20 percet vártam és csak untánna írtam ide :) na mind 1 :D -
#448 köszönöm. -
#447 Meg jo hogy a programot el tudjak inditani egyedul is;)) -
#446 CRC-s... -
Szabi1991 #445 leszedtem a demot , de telepitésnél hibát észlel :[
a 04027_ULTRA_TEX.GTR fájl nem tudha feltenni :(
volt már vkinek ien ? -
#444 En inkabb gagyinak neveznem;) Evek ota nem valtozott semmit. Nem mintha szamitana, mert normal hasznalatban meg sosem egettem le a motort;) -
#443 dehogynem ugya ugy ins-home-pageup .... -
#442 tényleg nagyon faja :D
Kameranézetet replay-nél nem lehet váltani? -
#441 Remélem is, ez csak amolyan egyétek meg amig nem lesz kész a végleges... -
#440 köszi,kipróbálom ;) -
#439 6osból egyenesbe visszaváltasz mint a villám 1esbe vagy rákapcsolod alacsonyabb fokozatra hogy visítson a motor és pirosban legyen a vége ezlesz nemsokára. -
#438 Szerintem elegge oszver a kicsike;)
- Grafikaban szerintem megkaptak a gMotor2-ot,
- A Script rendszerrel nincs gond, de az ugy is "ujrairta" a SimBin
- Fizikaban gyanus, olyan mintha csak az rFactor 1.020-1.070 lenne alatta?! legalabbis hianyzik nehany funkcio a PLR/Controller reszbol, ami mar az 1.087-ben is benne van!?
- MAS-ban meg a regit hasznalja, de az nem hinnem hogy szamit. A GMT-k mar erdekesebbek, de az sem hiszem hogy gond lenne;)
- Szerintem azert adtak a 2003-as Barcelonat, mert azert nem kar:))) Tisztan latszik, hogy 2 eves szinten van, egyszeruen csak megszortak shaderekkel:) Tesztelni jo ez, a vegleges majd megkapja a szep uj palyakat;) Persze, ez csak tipp:)))))) -
#437 Nekem épp ebben tetszik a ffb;) sokkal jobb alapból, mint az rf-ben.
#436 : pakkold be 6-bol hirtelen 1-be;) -
#436 ezt hogy? :O -
#435 joystick-kal?? te kis mazo :D -
szép tüzet ereszt, csak kár hogy utánna semmi sem változik ( kivéve persze hogy megál a motor )... ( legalább egy koszolódást hagyhatna maga után hogy mégis... ) -
#433 De sok a hátulról tologatós :))))))
Nyomogasd az ins, pageup+ num nyilak, page down gombokat ! -
Richard90 #432 ja és csak beslő nézet van? mert én nem találtam semmit ahol kameranézetet lehet váltani