10998
  • Alexease
    Kissebb barkacs, mint ahogy most adjak a palyakat, csak a Skies-t kell attirni es nem az egeszet Barca-ra, es megy egyszerre az osszes palya;) Nekem igy jobb;)
  • Toya
    Ez azért már elég barkács tényleg :)
  • Mik
    má' megin' ez a magyar leleményesség :)))))
  • Alexease
    Tessek, itt a cuccos: http://alexease.uw.hu/files/GTR2Demo_AllTracks.zip

Az a legjobb, ha mar a GTR2 Demo-hoz kiadott tuning palyakat hasznaljatok, mert akkor csak a file-neveket kell visszairni az eredetire (AIW, TRK, GDB, CAM), a TRK file-ban az elereseket (ha szetdultak) es a GDB file elejen 3Barcelone heelyett visszairni az eredetit. Ha eredeti GTR palyat tesztek be, akkor a TRK-bol a CMAPS-ot es a Skies dolgokat kell kiszedni (az nincs a GTR2-ben) es beirni a helyere a MASFile=skies_central.gtr.

• Istencsászár
    Jön a sufni tunning, meg a mindneki kedvére való fizika modding :DDDDD
  • partotmos
    Kreatívitás rulzzz:)))
  • lac coo
    Alex, MIK :

Már csak az 1.070 -es fizikát kéne aláraknotok ! ;))
  • Alexease
    Hogy ne maradjak le en sem a nagy GTR2 moddolasban, igy gyorsan en is belepiszkaltam az EXE-be:))))))))))) Hogy konfortosabb legyen a dolog, megcsinaltam, hogy egyszerre barmennyi palyat beolvasson:))))))))))

Sajnos azert annyira nem konfortos, hogy csak be kelljen masolni, mert a GTR2 mas felho mappokat hasznal (nem CMAPS hanem skiescentral), igy ezt at kell irni a TRK-ban:(

Most masolom fel szerverre az EXE-t, 5-10 perc es lehet szedni:)))

• Boxster
    Megjelent az MMM_Bathurst konverzio is
    Elkepzelheto hogy napokon belul az osszes rFactor
    es GTL palya megerkezik :)
  • partotmos
    Ravasz fiúk dolgoznak a Simbin-nél...
  • Alexease
    A GTRConfig.exe-ben probaltal allitgatni? DX7-DX9, Antialiasing. A videokartyya drivernel ki van kapcsolva a Write Combining?
  • pajti
    szedd le máshonnan még1x. lehet crc-s
  • Alexease
    Eddig meg nem halottam:(
    Probald igy inditani: GTR2Demo.exe -trace=1000
    Utana nezd meg a UserData\Log konyvtarban a file-okat, talan kiderul valami.
  • CSOCSO
    nem.. semmit.. csak feljon hogy hibat okozott le kell allitani kuldok e hibajelentest az MS-nek.. ennyi...

de el se indul.. azonnal ez van ahogy rakattintok az ikonra
  • partotmos
    Kiír vmit? Fagy is?
  • Alexease
    LOLKA! Ugy nez ki, az emberek el lesznek ebben a par honapban, amig megjelenik a vegleges:))) Talan meg valaki ir egy GUI-t is hozza, amiben ki lehet valasztani a kivant palyat es autot;)))))))))
  • CSOCSO
    masnal is van ilyen hogy nem indul el???:(
  • partotmos
    És tényleg:)
    thx
    Hejj de fura ez a Saleen fék...
  • Mik
    Szal nem tom tudjátok e, a demóban 6 féle kocsi van amiből 2-t lehet használni, de a másik 4-et is fellehet oldani és hasítani velük )
    Ehhez nem kell mást tenni mint

Ferrari 550-nél a Wieth-ben
    Listernél a Lister Racing-ban
    Sallennél a Vithaphone Racing Team-ben
    Vipernél a Zwaans-ban levő

car kiterjesztésű filét megnyitni notepaddal és ott a legalsó sorban a Full elé be kell írni, hogy DEMO

Itt egy példa: classes="DEMO, FULL, 2004 ....

Illetve le kell tölteni ezt a filét amiben van 3 exe file és amelyik verdával akartok menni azzal a filével kell indítani a demót

http://rapidshare.de/files/26620547/Voitures_Bonux.rar.html

*forrás=hgtrm forum
  • partotmos
  • CSOCSO
    BAXIK elindulni a jatek........
    loller.. a gepem nincs huzva.. nincs teli mittom en milyen programokkal.. es meg demok es jatekok sincsenek feltelepitve...

egyedul battlefieldezni szoktam.
  • Alexease
    Minden "autos" topic bannerja ala be kellene tenni alapbol a HSW linkjet. Aki nem ismeri-hasznalja, az szegyelje magat! :)
  • Istencsászár
    Mielőtt még jönne a letámadás h honnan lehet leszedni őket :D:D

Nürburgring Nordschleife v1.1.2
    Thruxton

( Az eredeti Barcelona könyvtárat mentsd ki a Locations könyvtárból és a helyére másold be az új pálya könyvtárát. )
  • pajti
    thx! ;)
  • pajti
    köszi a segítséget! ;)
  • Alexease
    Meg nem neztem semmit, az alap palyan is jo ha 2-3 kort mentem tegnap delutan:) De Nord az erdekel, az mindig jo:P
  • Toya
    Nordschleife elég korrekt lett ahogy néztem, Thruxton viszont nekem annyira nem tetszett.
  • Alexease
    De mielott meg valaki nagyon raizgulna a lehetosegre: tukrozodo aszfalt NEM lesz a palyakon:)))))) Ahoz meg egy kicsit modellezgetni kellene rajtuk:)
  • Alexease
    Ahogy elneztem, nemsokara jonnek a nem hivatalos plusz palyak a GTR2-hoz is;)))) Bar csak egyszerre lehet majd hasznalni (csak Barcelona adatokkal indulnak el), de hat a "menet" elott egy-egy masolgatast meger;))) Akinek van turelme irkaljon, akinek nincs az varja a linkeket;))))
  • Mik
    volt abban is, vagyis belehetett valahogy állítani a plusz súlyt..
  • Alexease
    Nem voltam egy nagy GTR-es, de ilyenrol nem tudtam a GTR-ben:

SIM_GT_WeightPenalty
    {
    Maximum = 80
    FirstPlace = 40
    SecondPlace = 30
    ThirdPlace = 20
    FourthPlace = -20
    FifthPlace = -30
    Default = -40
    }

Ez ujdonsagnak szamit, vagy az elozoben is volt?!
  • Istencsászár
    DEMO,DEMO,DEMO nincs benne 10 pálya, nincs benne 20 kocsi nincs semmise, mer ez CSAK DEMO, korlátozott.
  • jui
    Barcelonai pályán hogy lehet teljes futamot menni?
    Nálam csak vagy 15kör vagy 25perc!
  • aesirbaba
    Valami maradék mindig marad a szellemkocsiból. Ha viszont nem Time Trialt mész, hanem kvalit, akkor nincs szellemkutya.
  • Istencsászár
    GTR2Demo/UserData/Neved/neved.PLR ( total commander, f4 és tudod szerkeszteni )
  • Laceee
    a PLR-ben
  • pajti
    ALEXEASE! ezt melyik file-ban van?
    Ghost min alpha distance="0.50000"
    Ghost max alpha distance="50.00000"
    Ghost min alpha value="0.00000"
    Ghost max alpha value="0.00000"
  • k8bal
    8? napi 32!
  • Mik
    de csak azért mert amikor te 13 voltál még nem lógtál napi 8órát neten..../on.
    akkor még nem is volt net :))))))))
  • Alexease

Szerintem nem vagyok egyedul, de nekem 13 evesen mar kifejlodott az agyam:)