10998
  • ladislaoca
    Van crack GTR1-hez!!!!
  • gamerboy91
    Nem mert nincs!
  • Djemba
    Valaki tuna adni egy működő cracket a GTR 1?
  • pajti
    És ezt melyik file-ban keressem?
  • partotmos
    Igen, picit árkádos, és vmi rosszul lehet belőve megint, mert rsc-n elég sok "kapásból megdöntöttem a pályacsúcsot(1:40:935) default setuppal(sim módban persze)"-típusú hozzászólást lehet olvasni. Mintha túl könnyű lenne nagyon gyorsakat menni vele... Én is első 5 körben 1:39 körül, pedig nem vagyok egy nagy mágus:) Igaz Gtr1-el is 1:34:4 a vr. Barcelonaban:))
    Na mindegy ettől függetlenül nagyon élvezetes kis cucc lesz ez szvsz...
  • k8bal
    GTR 1 után nincs különbség számomra... (nem alap setup) Szerintem nagyon jó lett! Csak az eső sokat zabál. :/
  • lac coo
    Hát ha ez ugyan azt a fizikát számolja ami az 1.070-es rF alatt dolgozik akármi legyek !!!!

Rossznak nem rossz persze , csak valahogy mindneben olyan "egyszerűbb" mint lennie kéne.
  • bepe79
    Abban megegyez7ünk szvsz, hogy ha a legújabb SecuRom-ot kapja is, az is jobb, mintha StarForce 4 PRO-t raknának rá..
  • Istencsászár
    Ha abból indulunk ki hogy gtr xre jött ki és gtr2 360ra fog, szerintem kizárt.
  • partotmos
    Meglehet, hogy ps3-ra is bepróbálkoznak? de ez már nagyon off...
  • Istencsászár
    Neked is grat, mindeki száni gameszart olvas ami utolsónak közli a híreket ?:D
  • Istencsászár
    360ra valszeg igen
  • Alexease
    Nem hinnem hogy mukodne;) Delutan en is beraktam az autokat, de fagyott nekem is, hiaba trace-eltem nem volt info, igy lemondtam rola;) valszeg a palyat is fixaltak, tul egyszeru lenne belemasolni azt a meglevo 100+-t;))
  • partotmos
    A Gtr ki fog jönni konzolra?
    Jól tévedek?;)
  • Tomo15
    Azért ne örülj ennek ennyire, mert messze nem biztos, hogy fel tudják törni. Nyilván megvolt az oka a 10Tacle-nek, hogy átváltott...
  • Alexease
    Ez mar vagy otodszor van bent a topicba, nem szamolva a linkeleseket:)
  • Alexease
    Biztos vagy benne, hogy az uj SecuRom olyan egyszeru lesz?! :) Azert a Sony sem hulye;)
  • bepe79
    "A 10Tacle beállt a sorba, és sokadikként úgy döntött, szakít a StarForce csapatával. Így a remekbeszabott autós szimulátoron egy sokkalta inkább felhasználóbarát másolásvédelmi rendszer kap helyet. Ennek neve egyébiránt SecurRom. Aki többre kíváncsi az FIA GT vb-sorozatát képernyőre varázsoló játékról, az görgessen lentébb, és máris tépheti annak demóját."

Link: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23232

Forrás: gs

• Djemba
    Végre lesz a GTR 2 crack ha megjelenik de jóóóóóóóóóóóó
  • partotmos
    marmint milyen időket? sry
  • partotmos
    hi
    Mennyit mentek a Lamboval sim mode-ban?
  • aesirbaba
    Khm, nézd el nekem kérlek:)

(Amin Juan dolgozott, az nem megoldható valahogy? Vagy esetleg egy SPA?)
  • Alexease

• aesirbaba
    Már nem látszik, viszont a hangja még mindig ott van. Azt nem tudod eltüntetni?:)
  • Mik
    Djemba? :))))))))))
  • Mik
    na nehogymár egy délután alatt csinálj a demóból egy teljes játékot mer' lef*som a bokám :))))
  • k8bal
    ide nem kéne egy Házigazda? Alex? :))
  • gabesz012
    Ja a kormány most okés, csak pár hsz-el előbb szó volt a Logitech-ek hibájáról, és azt arra írtam. :)

Ok, akkor próbálkozom egy driver cserével (bár idáig a 84.25-el faxán ment minden). Azért köszi, legalább tudom, hogy magamnál kell keresni a hibát.
  • aesirbaba
    Tenkjúszőr:D
  • Alexease
    Ghost min alpha distance="0.50000"
    Ghost max alpha distance="50.00000"
    Ghost min alpha value="0.00000"
    Ghost max alpha value="0.00000"
  • k8bal
    a hiba az Ön készülékében van... nekem Formula Force GP (xDD) van és nekem is 6600GT de nekem tökéletes mind a kormány mind a DirectX 9! Próbáld meg frissíteni a kormány driver-t! Kalibráld újra!
    Videókártyához tedd fel a 81.98 -as ForceWare-t!! Nekem azzal semmi gond, és csak ezzel jó a Splinter Cell 3... (nem recések a szélek stb)
  • gabesz012
    Hi all!

Leszedtem, kipróbáltam, összességében bejön. Viszont van egy problémám: dx9-ben indítva kidobja a winfosos hibaüzenetet. Másnál sem megy dx9-ben, vagy én vagyok a láma, és a 6600gt túl kevés neki, avagy a demo nem támogatja?

Sima Formula Force-om van, de nálam ez a játék okés ff ügyileg, viszont a gáz-fék "bug" nálam is rendszeresen előjön, de egyelőre szerencsére mindig segített egy újrakalibrálás...
  • aesirbaba
    A szellemkutyát nem tudod kiszedni?:)
  • lac coo
    Biztos, hogy ezek megvették az új ISI motor fizikai részét is ???????

Mert GTL alatt sem az , volt és ha már így is úgy is új fizikát kellett írniuk a kocsikhoz miért nem az új alá írták? Mondjuk ott még lehet , hogy nem volt kész....
  • GPx8
    Ne nagyon bízzatok benne, hogy lesz a fizikát érintő változás a véglegesig...
  • Istencsászár
    GTR 1.5, Simbin is kezdi a rókabőr + pénzcsinálás taktikát... jön majd a WTCC meg ki tudja micsoda, csak ezek olyanok mintha egy mod lenne, uj kocsik + pálya többi ugyan az.
  • lac coo
    Akkor ez nem jó ...
  • JuanG
    vazzeg megcsináltam hogy a menüben bármelyik kocsit lehessen választani, de a pályabetöltésnél kilép :(((
  • lac coo
  • JuanG
    a felfüggesztés sztem már tuti nem változik...