10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
ladislaoca #511 Van crack GTR1-hez!!!!
-
#510 Nem mert nincs! -
Djemba #509 Valaki tuna adni egy működő cracket a GTR 1? -
#508 És ezt melyik file-ban keressem? -
partotmos #507 Igen, picit árkádos, és vmi rosszul lehet belőve megint, mert rsc-n elég sok "kapásból megdöntöttem a pályacsúcsot(1:40:935) default setuppal(sim módban persze)"-típusú hozzászólást lehet olvasni. Mintha túl könnyű lenne nagyon gyorsakat menni vele... Én is első 5 körben 1:39 körül, pedig nem vagyok egy nagy mágus:) Igaz Gtr1-el is 1:34:4 a vr. Barcelonaban:))
Na mindegy ettől függetlenül nagyon élvezetes kis cucc lesz ez szvsz... -
#506 GTR 1 után nincs különbség számomra... (nem alap setup) Szerintem nagyon jó lett! Csak az eső sokat zabál. :/ -
#505 Hát ha ez ugyan azt a fizikát számolja ami az 1.070-es rF alatt dolgozik akármi legyek !!!!
Rossznak nem rossz persze , csak valahogy mindneben olyan "egyszerűbb" mint lennie kéne. -
#504 Abban megegyez7ünk szvsz, hogy ha a legújabb SecuRom-ot kapja is, az is jobb, mintha StarForce 4 PRO-t raknának rá.. -
#503 Ha abból indulunk ki hogy gtr xre jött ki és gtr2 360ra fog, szerintem kizárt. -
partotmos #502 Meglehet, hogy ps3-ra is bepróbálkoznak? de ez már nagyon off... -
#501 Neked is grat, mindeki száni gameszart olvas ami utolsónak közli a híreket ?:D -
#500 360ra valszeg igen -
#499 Nem hinnem hogy mukodne;) Delutan en is beraktam az autokat, de fagyott nekem is, hiaba trace-eltem nem volt info, igy lemondtam rola;) valszeg a palyat is fixaltak, tul egyszeru lenne belemasolni azt a meglevo 100+-t;)) -
partotmos #498 A Gtr ki fog jönni konzolra?
Jól tévedek?;) -
#497 Azért ne örülj ennek ennyire, mert messze nem biztos, hogy fel tudják törni. Nyilván megvolt az oka a 10Tacle-nek, hogy átváltott... -
#496 Ez mar vagy otodszor van bent a topicba, nem szamolva a linkeleseket:) -
#495 Biztos vagy benne, hogy az uj SecuRom olyan egyszeru lesz?! :) Azert a Sony sem hulye;) -
#494 "A 10Tacle beállt a sorba, és sokadikként úgy döntött, szakít a StarForce csapatával. Így a remekbeszabott autós szimulátoron egy sokkalta inkább felhasználóbarát másolásvédelmi rendszer kap helyet. Ennek neve egyébiránt SecurRom. Aki többre kíváncsi az FIA GT vb-sorozatát képernyőre varázsoló játékról, az görgessen lentébb, és máris tépheti annak demóját."
Link: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23232
Forrás: gs
-
Djemba #493 Végre lesz a GTR 2 crack ha megjelenik de jóóóóóóóóóóóó -
partotmos #492 marmint milyen időket? sry -
partotmos #491 hi
Mennyit mentek a Lamboval sim mode-ban? -
#490 Khm, nézd el nekem kérlek:)
(Amin Juan dolgozott, az nem megoldható valahogy? Vagy esetleg egy SPA?)
-
-
#488 Már nem látszik, viszont a hangja még mindig ott van. Azt nem tudod eltüntetni?:)
-
Mik #487 Djemba? :)))))))))) -
Mik #486 na nehogymár egy délután alatt csinálj a demóból egy teljes játékot mer' lef*som a bokám :)))) -
#485 ide nem kéne egy Házigazda? Alex? :)) -
gabesz012 #484 Ja a kormány most okés, csak pár hsz-el előbb szó volt a Logitech-ek hibájáról, és azt arra írtam. :)
Ok, akkor próbálkozom egy driver cserével (bár idáig a 84.25-el faxán ment minden). Azért köszi, legalább tudom, hogy magamnál kell keresni a hibát. -
#483 Tenkjúszőr:D
-
#482 Ghost min alpha distance="0.50000"
Ghost max alpha distance="50.00000"
Ghost min alpha value="0.00000"
Ghost max alpha value="0.00000" -
#481 a hiba az Ön készülékében van... nekem Formula Force GP (xDD) van és nekem is 6600GT de nekem tökéletes mind a kormány mind a DirectX 9! Próbáld meg frissíteni a kormány driver-t! Kalibráld újra!
Videókártyához tedd fel a 81.98 -as ForceWare-t!! Nekem azzal semmi gond, és csak ezzel jó a Splinter Cell 3... (nem recések a szélek stb) -
gabesz012 #480 Hi all!
Leszedtem, kipróbáltam, összességében bejön. Viszont van egy problémám: dx9-ben indítva kidobja a winfosos hibaüzenetet. Másnál sem megy dx9-ben, vagy én vagyok a láma, és a 6600gt túl kevés neki, avagy a demo nem támogatja?
Sima Formula Force-om van, de nálam ez a játék okés ff ügyileg, viszont a gáz-fék "bug" nálam is rendszeresen előjön, de egyelőre szerencsére mindig segített egy újrakalibrálás... -
#479 A szellemkutyát nem tudod kiszedni?:)
-
#478 Biztos, hogy ezek megvették az új ISI motor fizikai részét is ???????
Mert GTL alatt sem az , volt és ha már így is úgy is új fizikát kellett írniuk a kocsikhoz miért nem az új alá írták? Mondjuk ott még lehet , hogy nem volt kész.... -
GPx8 #477 Ne nagyon bízzatok benne, hogy lesz a fizikát érintő változás a véglegesig... -
#476 GTR 1.5, Simbin is kezdi a rókabőr + pénzcsinálás taktikát... jön majd a WTCC meg ki tudja micsoda, csak ezek olyanok mintha egy mod lenne, uj kocsik + pálya többi ugyan az. -
#475 Akkor ez nem jó ... -
#474 vazzeg megcsináltam hogy a menüben bármelyik kocsit lehessen választani, de a pályabetöltésnél kilép :((( -
#473 -
#472 a felfüggesztés sztem már tuti nem változik...