| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
gyors vélemény:
a lényeg a vezetési élmény: GTR-hez képest kijavították a hibákat, most már élmény vezetni. Nincsenek trükkös kis anomáliák vezetés közben, lehet érezni mikor van határon az autó, ill ha túllépi ezt lehet szépen korrigálni, persze nem mindíg mert ha nem vagyok elég gyors akkor pörgés a vége, és ez így van jól.
A kormányt jól be kell állítani, pl. a gáz érzékenységet a szokásos kb. 10%-ról 30%-ra vettem fel, így ficánkolósabb, de még a jó értelemben véve. A setup változatása is jól érezhető bár ezzel az első részben sem volt gond, viszont jobban használható mivel nincsenek azok a tehetetlen megforgások...szal nekem tetszik, bár lesznek akik árkádnak mondják majd a GTR után, de az már az ő bajuk...
a 2 autó közül nekem a Lambó jött be jobban, barátibb a cockpitje is (de pl. egyik autóban sem volt nekem műszerfalos Motec)...
a grafika: hozzas az újabb színvonalat, szebb autók-pálya, bár a pálya nekem nem elég "fényes", kicsit élettelen, steril akárcsak az első részben...
hangok: menüzene kellemes, az effektek pedig kicsit talán jobbak mint az első részben, sok viszont ugyanaz...
kb ennyi egyelőre :)
kérdés: esőt hol lehet beállítani???