10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
#351 [spoiler]Volt már olyan játék, aminek a demóján starforce volt [\spoiler] -
#350 SPOILER!
Nekem a demo 25kb/sec-el jön.
Igaz lekorlátozott a Chello, mert 50GB-ot töltöttem -
GPx8 #349 Én se... -
zoltang #348 Nem tudom a kocsiban az LCD-t változtatni. (kerékhőm. stb.) A space bill. van alapban a módok változtatására, de nem megy nálam. -
Pitti #347 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy demón miért lenne starforce? :) -
Pitti #346 A boxutcára gondoltam nem cockpit-re :) -
#345 1 pálya van a demóban? -
#344 Hát remélem hogy ki lehet kapcsolni, ha nem akkor irány valami prl fájl, mer kapásból menni jó kis kört nemigazán lehet, ahhoz kell egy felveztő hogy belőjem még a féktávakat és felvegyem a ritmust... -
#343 jó persze hogy, de így meg jó ha rögtön menni akarsz... én is nem azé töltöttem le a demo-t hoy elmondhassam hogy megvna hanem hogy addig játszaki vele amíg kijön a teljes...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és még valami! Nem Starforce van a játékon!
Kép 3! (pit) itt azért esőben befigyel a 30FPS... -
#342 Lassan jön :( -
Pitti #341 csinálj lécci a pit-ben is képet :) -
GPx8 #340 Hogyan lehet kikapcsolni, hogy a boxból ne az AI hozza ki az autót? -
Kacsa_ #339 demo letöltés -
Pitti #338 Én időmérőn is szeretek a boxból kijönni, felvezető körön gumit melegíteni (ha a játékban számítani fog valamit) valamint rákészülni a gyors körre... Ettől szimulátor, és ezért szeretem a szimulátort, hogy valóságot minnél jobban próbálja megközelíteni. Dehát ízlések és pofonok...:) -
#337 Valaki tudna adni egy pontos linket , ahonnan már tölthető a demo? -
#336 ki lehet kapcsolni np! :D
Ui: nálam sokkal kevesebbet tölt mint az rFactor vagy a GT Legends!
Esős képek: Kép 1
Kép 2 -
#335 "És az külön tetszik, hogy idő mérőn nem kell menni egy kört hanem mint a Toca3-ban úgy kezdesz hogy mozogsz beérsz rajthoz és átadja a kormányt a gép!" - magyarul arkadositanak, vagy nem kapcsoltal ki/be valamit:) -
Pitti #334 Fekszik ott két kerék a földön is... azokkal nincs semmi gond? Azok szerinted szépek? -
#333 az emberek randák, de a kerekekkel nincs semmi gond! x))
A játékról: Nagyon jól lett optimalizálva, felhúzva minden full-ra/highra 50FPS alá nem megy! (gép: P4 3.0GHz, ASUS N6600GT (256MB), 1GB DDR2 667MHz RAM)
Nagyon szép is... :) Írányítás is el lett találva... És az külön tetszik, hogy idő mérőn nem kell menni egy kört hanem mint a Toca3-ban úgy kezdesz hogy mozogsz beérsz rajthoz és átadja a kormányt a gép! -
Pitti #332 Ha nekem címezted akkor válaszolok.. :)
Szóval ezen az oldalon vannak GTR2 panorámaképek... Ezt a képet nézd meg, és ha tetszik, akkor nincs miről beszélnünk :) -
#331 te miről beszélsz?! Lehet hogy nem ugyan azokat a képeket látjuk? -
Pitti #330 Néztem egykét panorámaképet... hát az a boxutca nagyon lehangoló :(
Ilyet nem érdemes belerakni, inkább legyen olyan mint az lfs emberek nélül de ezt nem kéne erőltetni. Annyira csúnya, hogy már fáj.. A kerék amit a bábu épp fel akar tenni, olyan mint egy eltorzult papírhenger :(
Ilyenkor kicsit el megy a kedvem...:(:( -
#329 ez is divat játék lett... mert mindenki hallott róla! :/ -
Pitti #328 nekem 10 szálon most 250-el jön -
#327 Szedjétek FileShack-rol!!! 350-nel jön... -
#326 nincs olyan hely ahonnan gyorsabban jönne le a demo??
50-60 kval csepeg.... -
Laceee #325 ennyivel jön az élelmesebb felhasználoknak -
Laceee #324 -
#323 Megjelenés után pár héttel ezek eltünnek... addig kell kibirni. -
Mik #322 nekem még egy hét is elfog telni mire letudom szedni, plz alex a kocsikról pár fotót :) -
#321 Remélem nem értettek fére. Én azért kérdeztem, a segítségek ki/be kapcsolhatóságát, mert féltem tőle, hogy ezt is esetleg elárkádosítják. Mivel kikapcsolhatóak a támogatások, így megnyugodtam.
tudom talán felesleges pánik volt, de akkor is... -
#320 Ezeket nem kellene eroltetni, semmi ertelme, mindenki latni fogja elobb-utobb...
Amugy meg brutalis lett a topic, mintha valami alja arkad jelent volna meg:( -
zoltang #319 Ha jól tudom a 2004-es szezon. (GTR1 a 2003-as volt. A GTR3 a... :) ) -
Djemba #318 GTR 2 ebbe melyik szezon pilótái vannak? -
Djemba #317 HALLOD BOCSIKA -
#316 Köszi a megnyugtató választ :) -
zoltang #315 Igen. Mint a régiben. -
zoltang #314 -
#313 Most egy picit buta kérdésem lesz. A különböző vezetés könnyítés támogatás mennyire bi, ill kikapcsolhatóak? Látok ott egy Realism feliratot, így bizakodok. -
zoltang #312 Két autó:
Ferrari 575GTC és Lambo. Murch. R-GT