10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
#231 meg valami jó kis nigga zene, és a görlöket sem felejsük el :DD meg a mósön blőrt! nyamm -
#230 Azért örülök én ennek a demonak !!! :)))) Remélem a nitro belekerült már ! -
#229 Széplesz, hang jólesz, remélhetőleg pár jóság is kiderül belőle amit a motor tud vagyis amit hozzá tettek a srácok... Sim mod meg szerintem sem lesz. -
Djemba #228 Én az 1 billentyűvel tolatam nagyon jó kormánnyal nehezebb -
#227 Majd akkor lesz dobbenet, ha a demo:
- csak arkadban, vagy konnyebb fokozatban jatszhato majd,
- nem lesznek benne az uj dolgok (napszak, idojaras, stb.)
- idokorlatos lesz
- stb.;)
Amugy a vegleges szinte egyertelmu volt hogy csak szeptember es/vagy annak vege, nyaron nem eri meg jatekot kiadni;) De ez sem szamit majd sokat, ha nalunk ismet 6 honap kesessel jelenik meg:DDD -
Djemba #226 Nemá SZEPTEMBER 30 JÖN KI BASSZUS A DEMO MEG 2 NAP MÚLVA AZ FURA -
Rossifumi #225 De van, sőt demo pénteken . -
#224 Új video. HSW ;) -
#223 Én nem játszottam az 1. részével és ezért lenne egy kérdésem. Amikor elkezdem majd a játékot akkor lehet majd választani hogy melyik csapatban legyek??? pl ferrari vagy audi... -
#222 Még nincs pontos dátum. -
zoolee #221 Hi...
Azt szeretném kérdezni , hogy van e már pmtos meg jelenési dátum???
És ha van akkor, mi az ???
CSak azért kérdem mert nincs kereső . -
#220 Nekem meg van a GTR3 linket adok privibe, ha valakit érdekel ! -
#219 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079541324 #9440 -
#218 [inkább töröltem pedig poén :D] -
#217 sőt már a Duke Nukem Forever is fent van rajta... :D -
bdani92 #216 miért szted az első résznek az a neve h GTR 2 FIA. GT Racing game???
Ismeritek azt a honlapot h www.kreditweb.hu (minden játékot hamarabb raknak fel mint ahogy az kijön) :D na mind 1
Csak az a poén h nem lehet már regisztrálni:P -
#215 Ahha, akkor hülye vagy... Az az első rész amit letöltöttél. -
bdani92 #214 Ahha maszek mer én ma szedtem le :) -
#213 Mivel meg nem jelent meg, igy valoban nehez lehet elinditani -
bdani92 #212 Valaki +tudná nekem mondani hogyan lehet ezt a játékot elindítani mer nem nekem nem eredeti verzióm van. PLZ HELP ME -
#211 Csak fusson a gépemen jaj :) -
#210 Én úgy tudom Aug.25 -
jui #209 Mikor jön a demo?
Teljes játék mikor jelenik meg? -
#208 FHM-ben már értékelték pedig a játékot -
#207 A pályák! -
#206 A videók szerint 2006 Júniusban jön
Már jöhetne -
#205 Jó sok új info, és kép itt ?:)
A Motec cucc különösen tetszik :) -
jui #204 Bocs a demoba. -
jui #203 RSC forumán olvastam mik lesznek a demba.
Mikor lesz demo? -
zoltang #202 Új képek. (2D/3D) -
#201 ..koszolódnak a gumik...
Kiváncsi leszek ! :))
Bár nem lehet olyan nehéz megcsinálni ... -
#200 GTR 2 előzetes -
#199 Nyáron valamikor. -
jui #198 Demot mikor adnak ki? -
#197 Nem valami tartalmas, de azért mégis: Cikk -
#196 Nem mintha a leggyorsabb , legerősebb autó lenne a legélvezetesebb....
Szal annyira nem izgat :))))
Amúgy leszámítva az esőt ezek a képek egy az egyben GTL-esek ! Semmi változást nem látok , persze így is gyönyörű :)))Gondolom a vízen kívül nem sok cicoma maradt ki GTL-ből sem, legfeljebb a törést csinálják meg több különálló alkatrésszel kicsit élethübbre.... -
#195 Majd kiderul;) De a SimBin nagyon figyel mindent, a GTL megjelenese utan is folyamatosan monitoroztak az RSC forumot, es minden probalkozast azonnal toroltettek:) Meg az 1.0-as verziojanal volt egy lehetoseg, amivel meg lehetett kerulni a kariert, de a gyors patch-ben mar azt is kifoltoztak:) De azutan is maradt lehetoseg:)
De nem hulyek az biztos, csak fejlodni tudnak. Azert mar a GTL-ben is az online kulccsal kodolt elmentes, azert eleg kemeny volt;))) Annal csak "jobb" lehet:) -
#194 Remélem cheat lesz azért :)))))))) -
#193 De valszeg a trainingekkel lehet majd fozokatosan felszabaditani az NGT, GT, 24h futamokat es a hozajuk tartozo autokat, palyakat. -
Na erre kiváncsi leszek hogy lesz :)))