2619
-
#211 Ez a reakcióidő nem semmi #209 május 25. -->(válasz) #210 május 30. :)))) -
#210 mkivel megesik -
_Vegeta_ #209 No problem. Csak furcsallatam, aszittem rossz topikba vagyok. :D -
#208 és télleg, kevertem a Sepördöt a Micsellel, bocs. -
#207 mostanság nem jellemző:) -
_Vegeta_ #206 Tese sokat aluttál akkor este. :) -
#205 Most akartam korrigálni, tiszta hülye vagyok már én is:) -
_Vegeta_ #204 Ugyanmár. :D
Nem sepörd az akinek hianyzik a skalpja? :) -
#203 jaja "Micsel" az:) Igazad van, javítani fogom a hibát:) -
#202 az a Micsel. sztem. de nem vok benne biztos. -
#201 FASZA LETT A BANNER.:D (igaz nemtomki ezredesnek aki a kapu mellett áll mintha hiányozna egy rész a fejéből) -
#200 dehát akkor elvennéd a kenyerem:) -
_Vegeta_ #199 tanithatnal nekem egy keves photoshoppot. ;) -
#198 -
#197 Megmaradok, de köszi a bíztatást:) -
#196 Az nem valami jó... :( Gyógyulgassál! -
#195 Kuuul!!
Én is kampányoltam már a TV2 fórumban! királyság!
de azér fájni fog ha vége lesz a SG-1 nek.. ugyhogy az miatt nem várom igazán.. de mégiscsak megnyugtató h az ATLANTIS lesz helyette nem pedig dupla Rex felügyelő:) -
#194 Betegszabin vagyok, lázasbuli meg minden:) Lehet ezért olyan darkos hatásuak a tegnapi és mai bannerjeim:) -
#193 Látom nem tétlenkedtél, tényleg nagyon ráérhetsz!!! :D -
#192 ööö oké -
#191 A Smallville-hez például :) -
#190 Mihez csináljak még?:) -
#189 betegácsiban vagyok, ráérek:) -
#188 Minden sorozathoz tervezed? ;) -
#187 ide is csináltam egyet:)
-
tomo #186 tokmindegy, a szerverek ossze vannak kapscolva, meg ugysem keresel, mert adtam ed2k linkeket, (osloskop oldalon talalod ) . ezek az ed2k linkeket masold be a tools paste ed2k links menupontba.
es mar jon is .
esetleg annyi meg megtehetsz, hogy aktiv modba teszed a kliensed ( itt aktiv modot highID nek hivjak , es a server fulon oldalt latod (lowid passziv))
es erdemes a KAD rendszer is kapcsolodni, amint elkezdesz tolteni.
kb ennyi , a tobbi az edonkey2000 topikban talalhato itt az sg.hun. -
GTA #185 Hogy kell ezt az eMule-t használni? Először is melyik szerverre kapcsolódjak rá? És egyébként is én úgy értettem azt az egészben dolgot, hogy nem kell hozzá kliens, mint pl. a csillagkapu.hu oldal. Ott ott vannak a filmek és egyből a szerverről tudod leszedni őket. Csak ott a film minőséggel vannak bajok.
-
_Vegeta_ #184 Latom latom -
tomo #183 az osloskop link , amit irtam, azt is tarltalmazza a hqdvdrip es dvdrip mellett. -
_Vegeta_ #182 A szamár hálozatán fenn van az osszes resz hr.hdtvben. -
tomo #181 1. mi az hogy egeszben? ez egy sorozat edesem.
2. eMule nem torrent, szal ez nem akadaly. szerezz egy eMule klienst , masold bele az osloskopon talalhato ed2k linkeket, es varj amig leszedi. -
GTA #180 Olyan nincs ahonnan egészben letölthető a film? Nincs torrentem. -
tomo #179 http://www.osloskop.net/search.php?q=atlantis&w=13
valogass.
csak figyelj, hogy angielsky legyen a nyelv. (jezyk).
eMule klienssel toltheto. -
GTA #178 Az atlantis első évadból kéne.
-
GTA #177 Valaki el tudná nekem mondani, hogy honnan lehet jó minőségű részeket letölteni az első évadból?(ha lehet a csillagkapu.hu oldalon kívül) -
#176 sztem már túl sablonos lenne, ha visszahoznák ellenségnek a replikátorokat. elég most az Ori és a Wraith, főleg h a Wraith már fenyegeti az eredeti SG galaxist is. Meg ugye az Ori is átjött a Supergaten, szóval már nem hiszem,h visszahozzák őket. -
#175 az nemigazán jött be, sőt annak segítségével meggyorsították az időt, és elég keményen fejlődtek :)
(ember repik)
és tényleg csak a mi galaxisunkból sikerült kipi*ázni őket... -
#174 Az jórégen volt, azóta megint megszorongatták az Asgardiakat szal. -
#173 sztem meg volt egy olyan rész, amikor vmi időhurkos csapdát akartak csinálni az Asgardiak, és akkor elvileg arra az energiajelre az összes replikátor odasereglett, hisz az volt a terv, h bezárják őket. Szóval elvileg ki vannak pipálva. -
#172 Node a replikátorok nem ebben a galaxisban vívódnak az Asgardiakkal, ugyebár, szal. kiírtani őket nem túl sanszos.