2619
-
#131 -
#130 Jah koszi jo otlet
Mondjuk lefoglalom magam noobokkal valo vitatkozassal -
#129 Akkor ne várj:) mnj el kapálni vagy valami:D csak foglald le magad. -
_Vegeta_ #128 paszmek :D -
Roll #127 20-as felirat reteksubon! -
#126 öööö és azt hol lehet? :) -
tomo #125 akkor hibernaltasd magad . -
#124 NEMAKAROK JULIUS KOZEPEIG VARNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Roll #123 Nálunk már van hozzá felirat! Gyertek! -
#122 nincs még felirat hozzá -
Ádesz #121 Köszi, most szereztem be a 2x18-at erre a magyar feliratra még várni kell gondolom... -
#120 http://felirat.csillagkapu.hu/getsub.php?evad=A2&nyelv=hu&mod=utso&utso=20 -
#119 Sry, hülyeséget írtam, mégsem hrhd-m van,csak hdtv-ből felvett 350 megás. -
_Vegeta_ #118 Te honnan szerezted be? ;) -
#117 már értem. asszem akkor nekem olyan van. -
_Vegeta_ #116 Megtalaltam a szamarral. :) -
Ádesz #115 Köszi, de a 2x17 -hez felirat is van? -
#114 hrhd -
#113 mi az a hr.hd? -
_Vegeta_ #112 Ti se talaltatok még HR.HD-t a 16-17es reszekrol? Fene enne meg. -
#111 na a 17-es egész jó volt. :) -
#110 http://www.mininova.org/tor/195756 -
#109 http://felirat.csillagkapu.hu/getsub.php?evad=A2&nyelv=hu&mod=utso&utso=20 -
Ádesz #108 Bocs mégse má találtam... És hol találom a 2x17-et? DC, Torrent vagy hol? -
Ádesz #107 Hello, én a 2x16-os keresek egyenlőre feliratot... -
#106 van 2x17, ha vkit érdekel -
#105 jöhetne már egy kis csihi-puhi a wraith ellen, lebukhatna Atlantis végre, h nem semmisült meg...szóval még 1 invázió, de mostmár 100 X303as és 50 Deadeluus ellen, és befejezésül 1 bazi nagy űrcsata:) -
Roll #104 A második évad eddigi részei elérhetők mind "MINT" release-ben?
Tetszik, hogy nincs semmi embléma rajta, de sajons én nem találom
mindent rész így.
Aki tud róla valamit, légyszi szóljon.
Köszi -
#103 Hát nem. Kicsit lejárt pojén. Azért egy seasonban 3szor is eljáccani ugyanazt. Hát sekélyes.... -
#102 ez a 16. rész sem volt valami fényes. -
Ádesz #101 Szijasztok.
Nem tudna nekem valaki segíteni? Nem olyan fontos csak felkeltette az érdeklődésemet.
Az I. évadban a The Brotherhood c. részben lévő 9 db kis kőtáblán, nem tudja valaki megmondani hogy hol van rajtuk a számozás? Mer McKey és Shepperd a számuk alapján rakta őket sorrendbe.
A választ előre is köszi. -
_Vegeta_ #100 Levehette volna a pink ruha alatti ruhanemut is.
Persze akkor 18karikás lenne. :D -
#99 Húúú 214 ritka gáz volt, bár McKay jó arc, de ez így nagyon sok volt belőle. -
_Vegeta_ #98 En birom McKayt, de ez a resz (jo volt a fogalmazasod) fos volt. :( -
#97 Ez tényleg egy fos rész volt. Nemszeretem, amikor McCay van a középpontban, valahogy hülyén erőltetettnek tűnik a stílusa. -
_Vegeta_ #96 214 nagyon szar resz volt. 213se palyazik a legjobb reszek koze mondjuk. :D -
#95 2x14 meg érdekes egy rész volt, nekem annyira nem jött be (eléggé Grace utánzat volt, emellé meg kiszámítható is), de azért a vendégszereplő felvitte rendesen :)
asszem sikerült megtalálnom a main pointot a részben :))(a bimbis képpel inkább még várok a normálisabb hdtv rippig :D) :
-
#94 nemtudom, jól jött az ott ki sztem (drága Elizabetünk is megkönnyebbülve megtámasztja a pultot, csak az nem ilyen látványos :))
engem jobban zavart, hogy eléggé elcseszték a vágásokat az elektroshokkos pisztolynál :) -
#93 egyre többet veszem észre, hogy ez a Ronon gyerek nem túl jól csinálja a dolgokat. Lásd 2*13-ban a végén, ráborul a pultra, amikor megoldódik a helyzet, ez nagyon erőltetett. Nem mintha rajta múlt volna....
2*12-ben amikor a cellában vannak, a Wraithek elmennek és akkor kezd keménykedni... Valami nem stimmel vele. -
#92 Hmm a szám címe: Beyond the Night énekelte Rachel Lutrell....