2619
-
#171 hát 8dik évadban sajna masszívan kigyomlálták az összeset, szóval nemnagyon sanszos, hogy viszontlátnánk őket :) -
#170 Én meg replikátorokat akarok! Tök szimpik... -
#169 igazából már a 6dik végén be lehetett volna fejezni (azis egy lehetséges vég volt)...érződik azért, hogy mostmár kicsit erőltetetten húzzák, de ettől függetlenül én örülök neki, inkább ez, minthogy "ennyi volt" :) -
#168 Azért, ha őszintén bevalljuk, a 9. évad előtt már be lehetett volna fejezni, mivel a célt, hogy megsemmisítsék a G'oauldot, elérték. Az ORI teljesen elválasztható az első 8 évadtól. -
#167 Az érdekes, mer a CSK már a kilencedik szériánál tart kint és jön a tizedik is lassan, szal. a "befejezése" még igencsak várat magára! -
#166 Tul'képp oly mindegy, különösebb átfedés nincs a kettő között, az első részt leszámítva.. -
Roll #165 Jobb lenne, ha párhuzamosan adnák őket. -
#164 királyság!! -
#163 Igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megkérdeztem a tv2-őt e-mailban és képzeld: válaszoltak! Megvették az első évadot. a csillagkapu befejezése után fogják adni őket.! Juhúúúúúúúúúú! -
#162 Kósza hírként hallottam hogy lehet lesz Atlantis M.-on természetesen szinkron...
Szal Ti hallottatok erről valamit vagy csak kacsa? -
_Vegeta_ #161 Eh. :D -
#160 A ruszki/szlovák adókon divat az ilyesmi :D -
#159 Bűbájos Boszorkák (TV) 62 db tegnap 22:09 Lesli16
Joey(TV) 116 db tegnap 22:06 Lesli16
A narancsvidék 86 db tegnap 22:01 Lesli16
Jóbarátok (TV) 97 db tegnap 21:58 Lesli16
Meg a többi tv-s sorozatnál is, csak azokba már írtak időközben :D -
#158 lehet, hogy az ATV vagy a FőnixTV megvette a vetités jogait, és 4 fővel leszinkronizáltatta az összes Atlantis szereplő hangját, és pl Beckettnek és Mckaynek ugyanaz az ember adja a hangját...nem tudhatod:DD -
_Vegeta_ #157 Ment mashova is? :D -
#156 Ha még csak oda írta volna be... :D -
_Vegeta_ #155 sg1 topikba is ugyanezt irta, ilyen kommenteket torolni kellene -
Roll #154 Láttál te már Atlantis-t magyar csatornán? :-D -
Lesli16 #153 Hello!
Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal(ha van neki), és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
Előre is köszi. -
_Vegeta_ #152 jaja. ma a 7x15 kovetkezik, mostanaban csak napi 1-2 reszt tudok bevallalni. :(( -
#151 akkor ne rontsuk el az újdonság varázsát nálad:) -
_Vegeta_ #150 Jah, 7x14nel jarok sorry. :) -
tomo #149 vala mal doran -
_Vegeta_ #148 vala? -
tomo #147 vala + daniel jo csapat voltak. -
#146 nekem is nagyon hiányoznak.
amúgy én Teal'c-et nem cserélném le semmi pénzért, Daniel kicsit...nemtudom...amióta egyszer volt a Jonas Quin-es váltás, és visszatért, azóta vhogy nem szimpi. Én nagyon megkedveltem Jonast. -
_Vegeta_ #145 Szentem meg Hammond testesiti meg az egesz star trek gondolkodasmodod. Egyszeruen nemtom Lkepzelni a stargatet Hammond es O'Neill nelkul. -
#144 ez a sorozat is sülyed a szinvonaltalanságba :( -
PayaVP #143 Sztem az SG1-et meg kéne ujjítani, nem csak "olajat" cserélni benne...
O'neill - Mitchell váltás sztem jó, Carter - Vala csere se lenne rossz, és Daniel és Teal'c helyett is lehetne két másik tudod karakter...
Atlantis még ugy ahogy jó, bár sztem elrontották azzal h tudós egyedül csak McKay a csapatba, én még annak örülnék a legjobban ha Daniel átkerülne ide... -
#142 Az elején talán mindig a régebbiek a szimpatikusak, aztán majd ha így is lemegy 8 évad, lehet megváltozik. O'neill-t én is jobban bírtam, tudta ám tenni a hülyét rendesen, de Hammond valahogy túl engedékeny volt. Nem igazi tábornok, inkább egy nagypapi. -
#141 nekem amúgy a leginkább a sorozat nagyrészét átjáró O'neill feeling hiányzik a legjobban. Nagyon jól megformált és elég humoros karakter volt, talán emiatt is nem tetszett nekem annyira a 9. évad elsőre. Bár, Mitchellnek is vannak jó beszálóásai, de néha nekem olyan érzéseim vannak, mintha kicsit erőltetettek lennének, mig ez O'neillnál nem váltott ki belőlem ennyire egyértelmű érzéseket. Az ő poénjai általában jó helyen jó időben sültek el. De persze lehet, csak azért érzem ezt, mert már 8 évad alatt megszoktam az ő stílusát. Emellett én jobban szerettem Hammondot is. -
#140 Bár tény, hogy előbb az atlantist néztem meg :D
Fec: hát tényleg lenne mit finomítani rajtuk. -
#139 sztem az ORI eléggé béna ellenfél, a 9. évad eleje annyira rossz volt, h elkezdtem inkább Atlantist nézni, mer ez az ORI 1 viccnek tűnt. -
_Vegeta_ #138 Azt a fanatikus valagodat. ;) -
#137 nagyon jól tudom, h ez tényleg ilyen bevált szokás, de mindig ilyen frankó részeknél hagyják abba, bár ugyis a Sheppard fog mkit megmenteni, szóval nem lesz gáz:) -
#136 Mondjuk én vártam a sg1 9. évadot, pedig nem cliffhenger volt... -
_Vegeta_ #135 Ha befejezodne a sztori a szezon vegen mennyire varnad a folytatast nyaron? :) -
#134 Bevállt szokás a sorozatoknál... -
#133 a fenébe, megint egy ilyen rész közepe után kell szünetet tartani?:\\ -
#132 nyugi, nemkell ilyesmivel élned, este úgyis teret hajlítunk :)