2619
-
#1055 elfelejtettem aktiválni a dynhost-ot. pár perc és jó lesz -
De hova tűnt a banner? -
#1053 yupiii -
#1052 Lesz 5.évad. YESSS
katt
-
#1051 Ahogy nézem CicMax asszonyság általában pár órával az angol után fordít egy magyart, villám módjára. Mondjuk eddig Daniel miatt kellett felirat SG-khez, Atlantist értem angolul is, persze Rodney-tól függően. Daniel-t sosem tudtam követni angolul (olykor feliratot is nehéz volt követni nála:)), Rodney-nak is vannak 30 szó/mp-es jelenetei, ott még mindig kell néha egy kis segítség:) -
#1050 työ -
#1049 forom.com
seriessub.com -
#1048 speciel arra gondoltam, hogy az angol felirat elöbb megjelenik, mint a magyar, gyaníthatóan valami külföldi szerveren... és olvasás alapján jobban értem az angolt, mint hallás után, így jól jönne, míg nincs magyar felirat...a hosszupuskát és a feliratok.hu-t szoktam amúgy lesegetni.. -
#1047 Általában http://www.janosekweb.com/hosszupuska/ -n teszik ki először.
04 nem tetszett. Lerágottt csont volt, SG1-ben láttuk már a szitut számtalanszor. Átlagos töltelékrész. -
#1046 feliratok.hu? -
#1045 4. rész dsr.xvid-xor verziójához tudna vki angol feliratot linkelni ? -
#1044 A 4-ik részhez mikor lesz meg a felirat? :) -
#1043 Igen és a sorozat pedig igényes. szerintem ez a rész is igen jó lett! Bár engem McKay stílusa picit idegesít néha... :( Amúgy tegnap este óta fent vana felirat, köszönjük CicMax! -
#1042 látom mindenki epekedve várja cicus munkáját, hát igen, ilyen egy hálás közönség :) -
#1041 királylány! köszönjük szépen ;) -
#1040 király vagy! :) -
#1039 Egy-két óra még.... -
#1038 jah, közbe feltettek angol verziót az 1ik magyarra... -
#1037 Cicmax írta:
A 4x03 résznek csak vasárnap várható a felirata, mert szombaton iskolában vagyok, ráadásul vidéken. Nem valószínű, hogy hozzájutok időben. -
#1036 opensubtitles.org, feliratok.hu, forom.com, janosekweb.com/hosszupuska
Ha ezeken nincs, akkor nem nagyon lesz máshol. -
#1035 felirat mikorra várható ? esetleg vki tud linkelni angol feliratot ws.dsr.xvid-dimension verzióhoz, míg nincs magyar felirat ? -
#1034 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ja... -
#1033 heh, Teal'c...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
egyszer amúgy lehetne egy olyan rész, aminek az első 10 percében nem lehetne tudni, hogy ki áruló, meg ilyenek...
-
#1032 Megy ez ;) -
#1031 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszönöm szépen! :) -
#1030 Van a szövegbox alatt egy makrók felratú gomb, az az alatt lévő szöveget tanulmányozd.
Egyébként így: [spoiler ] ....szöveg... [/spoiler ] nyilván a szóközt kihagyod a kapcsos zárójelek közt lévő szöveg után. :) -
#1029 Egyetértek, nagyon kúl lett mindkettő! :)
Lenne egy kérdésem. Ezt a "spoiler" dolgot hogy lehet ide beírni? -
#1028 Hi!Valaki nem tud egy linket ahhol a 3.rész promóját meg lehet nézni?A SciFi-on nem akarja lejátszani a videót youtube-on pedig nem találtam.Köszi -
#1027 Elég sirály lett az első két rész, várom a harmadikat sok szeretettel. :)) -
#1026 most akkor azt nyulod le a vágoasztalrol? :))) -
#1025 Köszi! -
#1024 4x03 jön majd pénteken -
#1023 Üdv!
Valaki felhomályosítana, hogy hanyadik rész lesz a következő a 4. évadból? -
#1022 SG klipverseny eredménye, letölthető videókkal, fincsiiii:) -
#1021 hát ez megint k*va jó epizód volt..:) -
#1020 Nem érnek rá, mert beköltöztek hozzájuk a legopoloskák:) -
#1019 majd lesznek nopara :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg lesz egy új sokkal erősebb ellenség is -
nagykovi #1018 Jaja, már rég láttuk őket :D
Talán majd a 3. részben :P -
#1017 sztem Sheppardéknak nem... :) -
Heimdall #1016 Jó volt a 2. rész is, de nekem valahogy már kezd hiányozni a Wraith...
Nem tudom ti hogy vagytok vele :D