2619
  • RelakS
    Ez a mai rész kész volt XD

hülye lidércek XD
  • ugot2know
    scat-sg
  • Malakai
    ...az egyesült államokban premier, a SciFin, de ők áprilistól adják a 3. évad második felét is, szóval ebből még nem tudunk sokat.
  • Zsoltika 007
    Nem. Ezért is írják a hírben premiernek.
  • andris7
    USA megjelenés. elképzelhető hogy máshol hamarabb adják?
  • MerlinW
    15 részt írnak: http://www.csillagkapu.hu/hir.php?ID=987
    Több mint a semmi:)
  • PiszkosFred
    Hat remelem Kaylee allandora marad. Bar kisse furcsa volt latni "olajmentesen" ;] Jo kis resz volt.
  • Malakai
    Írtam, stargate news, ahogy azt is írtam, hogy inkább csak remélem, hogy igaz. :)
  • MerlinW
    Egyébként mindenhol 2007 július vagyon írva, Nem tudom honnan vettétek az áprilist. Ilyenkor illik forrást is linkelni:)
  • tnm #846
    van ilyen izé... na... hogyhíjják...
    Görgetősáv ott jobbra /vagy balra, ha nagyon messziről jött ember vagy:)/
    használd légyszíves!
    no offense
    peace
  • MerlinW
  • Malakai
    Hozzászólások ezreit kellene vissza olvasnod, hogy erről mit tudunk mi itt...
  • Gregie11
    Ez az utolsó rész fenomenális volt. Ezt nevezem sci-finek, minden percen tűkön ülsz és majd szétb....ák az idegeidet hogy mi lesz a következő részben! Apropó köv. rész. Mikor lesz 4. évad premier?
  • dinomano
    Semmi bajom a sorozattal+jok a türkkök,de amugy az a robbanas, mikor ellepi a dokit, nagyon-nagyon béna lett... Nem tudom, h. megy ez realtime-ban; de nem igy... Semmi lökéshullam; semmi megégés, csak szimplan ellepték a szamitogepes lángok... :-| (amitöl elégett ugyi,de mi nem láttuk...)
  • dinomano
    Hmmm.... Sajnaltam en is dokit nagyon..eh...
  • 5w0rdf15h
    pedig egy cuki csaj lesz helyette aki a 20. rész elején szerepelt :)
  • Malakai
    Vezető poszt, szal elméletileg sokat kell szerepelnie, de végül is nem feltétlen főszereplő...
  • _Vegeta_
    Pedig kell valaki a posztjara mivel nincs most orvosa Atlantisnak. :DD
  • Malakai
    Ha cuki csaj, akkor megbocsájtható. :D
  • Trisztin
    micsoda jó híreket olvasok itt... Akkor elnézést az előbbi félretájékoztatásért... nem gondoltam,hogy ilyen hama folytatják... de én is nagyon örülnék neki...

--

Nem tudtam már tovább hallogatni,meg kellett néznem a 17-es részt... bár nem akartam... [Úgyanis a spoiler olvasás az egy rossz szokásom...] és hiába tudtam mi lesz a végkimenetel majd a szívem szakadt meg a végén... :( ő volt a kedvenc szereplőm,a cuki akcentusával :( Remélem az új évadba nem hoznak a helyélre vkit,akire ráerőltetik a főszereplőséget... főszereplő jöhet,csak ne az ő posztjára...
  • 5w0rdf15h
    dejó is lenne "csak" 2 hónap :)
  • Malakai
    Eddig úgy volt...
    Stargate newson olvastam, én azért remélem igaz. :)
  • _Vegeta_
    He? Nem nyaron szoktak kezdeni?
  • Malakai
    Április 6.
    4x01 - Adrift
    4x02 - Lifeline
    4x03 - Reunion
    4x04 - Doppelganger
    4x05 - The Seer
    4x06 - Travelers
  • Trisztin
    hát arra még várunk egy kicsit :)

sajnos nem tudok pontos dátumot,de szerintem fél éven belül ne várd... várjuk...
  • Heimdall
    Lehet, hogy most rajtam fogtok röhögni, mert megkérdezem, de mikor jön a 4. évad? mert a Bannerban sajna nem látszik.
  • Lyan Kyj
    király rész volt!! Nem értem a 2 franchise pénzelés. Itt atomjó effekteket gyártanak, SG-1-be meg egy '90-es évekre emlékeztető sárkányokat. Mindegy, nem a vizualitás az elsődleges élvezeti tényező:)
  • nothes
    huh, ez most jó volt, bár arra kíváncsi leszek, hogy másznak ki ebből.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sztem, amikor beszélgettek vhogy sikerült átjönnie a vírusnak és az kapcsolta le a csillaghajtóműveket még mielőtt elérhették volna a bolygót. vagy vhol a csillagközi térben ragadtak, vagy a vírus pályát is módosított és kirepítette őket a galaxisból.
    valószínűleg majd az lesz, hogy az Apolló odarepül és kimenti őket, a város meg ott fog parkolni egy darabig;)

egyébként Kaylee jobban mutatott volna az Apolló főgépészeként:D

ami meg a repi bolygó bombázását illeti, tiszta Caprica feelingje volt;)
  • tnm #827
    Miért jut egyre többször eszembe a SG franchise-ról, a Firefly.... nah, vajon miért:DDD
  • _Vegeta_
    UUU basszameg hogy lehet igy befejezni. De utalom a Kliffhengert. :D
  • dinomano
    Jó, akkor xar a magyar szinkron... "úgy ahogy" alatt az értettem, hogy pl.é jobb mint más nemzetek szinkronjai..Pl. a német szinkron altalaban csapnivaloan rossz...a magyar türhetöbb... :-P Amugy meg inkabb mindent eredeti nyelven nezek... :-D
  • nothes
    de legalább a második évadra (úgy ahogy) megtanulták rendesen kiejteni Sheppard nevét :D
  • Malakai
    Akármennyire jó a magyar szinkron? :DD
    Nagyon pocsék a magyar szinkron! :D
  • dinomano
    ...A 3. evad szerintem nagyon jo, igaz hogy én Stargate Atlantis-honlapon töltöm le a kis 30 megas részeket...a minöseg nem a legjobb; de ingyééé van + jobb eredeti hanggal a film..(akarmennyire jo a magyar szinkron; akkor is jobb eredetiben)
  • _Vegeta_
    Nekem mindegyik egyforman teccik. Sheppard nagyon nagy arc, a plakatjaval meg mindennel egyutt. :D
  • Trisztin
    nekem is sokkal jobban tetszik a 2.,mint az első... bár ez részben Ronon-nak is köszönhető :)
  • Kori
    nekem eddig a 2. évad jobban tetszik mint az első
  • dinomano
    Atlantist nagyon birom, szerintem sokkal jobb, mint a mára már ellaposodott(+ a farscape szinvonalát elérő-manapsag nagyon "bugyi") eredeti sorozat... A 2. évad elején volt pár laposabb rész, de a 3. évad végig nagyon jó... :-D
  • Zsoltika 007
    Ez nagyon jól hangzik!
  • _Vegeta_
    Jah megin adnak egy ki-nagy kliffhengert :D