StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wander01
oks bocs, igazad van 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Istencsászár
"az élmény erösen lecsökken azok számára akik nem nézik angolul a sorozatot"

nem, nekik pont nem, mivel foggalmuk sincs milyen az eredeti szvsz nincs összehasonlítási alap. Amit te irsz az azokra igaz akik megnézték már angolul.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"Hogy megóvjuk fajunk utolsó képviselõit,elsülyesztettük nagyszerû városunkat az óceánban. Az Atlantis-i Csillagkapu volt az egyetlen kapcsolat vissza a Földre ebbõl a galaxisból. És azok, akik megmaradtak, visszatértek arra a világra, amely egyszer már otthonuk volt. Atlantis utolsó túlélõi itt élték le életük hátra levõ részét. Ezt a várost hibernálva hagytuk hátra abban a reményben, hogy fajunk egy napon visszatérhet."
Ez van a feliratban is. Bocs... Én is rosszul tudtam<#nyes>
wander01
Kori, semmi gond 😊 nem arrol van szo hogy nem tetszik, illetve arrol is, csak arrol dumáltunk hogy nem figyelnek a készitök az egyedi dolgokra amik egyes karakterek jellegzetességét adják. ebböl kifolyolag az élmény erösen lecsökken azok számára akik nem nézik angolul a sorozatot. de nincs semmi gond, örülünk, hogy van atlantis magyarul 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Kori
nem akarok senkit se mgsérteni

de akinek nem tetszik a szinkron az ne nézze a tv2-n
töltse le angolul és nézze úgy
nekem speciel tetszettek a szinkron hangok

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

wander01
szted megnézték mielött leforditották? 😄

tnm
öööö... mondjuk ébredésre??? 😄😄😄

wander01
hát... rising az felemelkedés (fizikailag felfele közlekedik ugye 😊, az ascending az amit mi már megszoktunk 😊 nemtom hogy mire lehetett volna a risingot jobban forditani

Juteszembe, egy valamit még nem szidtunk a szinkronnal kapcsoltatban, ez pedig szerintem a cím: Rising - Felemelkedés
A felemelkedés szót a Csillagkapu világában nem egészen a "lidércekhez" kötjük, sztem mondjuk "Ébredés" nem ütött volna el az eseményektõl és az angol eredetitõl sem...
Istencsászár
Lidércek inkább attakolnak 2 kézzel ( hagyományos harc ) 😊 Oráj meg rágondolkozós módszerrel csinálja a dolgait. Viszont a Lidércek ki szivják az humanoidakból az életerõt ( melkasra rak a kéz azt "megeszi" )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MerlinW
Nem. Viszont többen vannak és agresszívabbak😊

[merlinw.org]

Serpa
ezek a lidércek fejlettebbek az Orinál?

Még most se lehet 100%ig pontosan tudni melyik osnek mi lett a sorsa. Kalapom ratennem hogy 3-4-5. szezon valamelyikebe talalkozunk valamien osremetevel. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

MerlinW
Oké lehet..😊 Majd elõkotrom az elsõ évadot, rég láttam😊

[merlinw.org]

wander01
tiltakozom 😊 nem igy volt, de nézzétek szépen a sorozatot, és gyönyörüen ki fog derülni

MerlinW
Én úgy emlékszem, hogy mikor a lidércek odatettek az õsöknek, azok mind vagy meghaltak, vagy felemelkedtek. A mi galaxisunkba már felemelkedve jöttek. Tehát üldözésrõl szó sincs.

[merlinw.org]

wander01
igy van 😊 de bithurol tessék letölteni a részt és megnézni mégegyszer, lfwd a köv epizodra, ugyis elég régen láttam már 😊 lesz egy-két érdekes dolog 😄 fõleg amit rodney a városban müvel. de nem akarok spoilerezni 😊

wander01
igy van 😊 de bithurol tessék letölteni a részt és megnézni mégegyszer, lfwd a köv epizodra, ugyis elég régen láttam már 😊 lesz egy-két érdekes dolog 😄 fõleg amit rodney a városban müvel. de nem akarok spoilerezni 😊

Sztem jól mondták, érthetõ volt. Nem tudták õket legyõzni, ezért a túlélõk a Földre mentek. Tuti ez volt.
Serpa
hát ez marhajó.
pont az ellentetjét mondták.

wander01
neem, a lidércek voltak akik a pegazus galaxisbol, atlantisrol elüldözték az ösöket a földre. de ez benne is volt ebben az elsö részben. nézd meg angolul és rájössz hogy a magyar szinkron nincs a toppon 😊

Serpa
naa, az Atlantist is nézni fogom.
stem a szink is jó lett, passzol mindekihez (bár halkan megsúgom, h angolul nem láttam).

a lidércek voltak akik a Földrõl(galaxisból) elüldözték az Õsöket?
bár gondolom ez késõbb kiderül.

Felirat Abydoson!

wander01
hát ügyesnek kell lenni. (kreativ doktori <#taps><#taps>)

öregharcsa
én oroszt tanultam....az volt kötelezõ...(de már az sem megy<#zavart1>)

http://pspfilez.extra.hu/

Találtam 2 remek szinkront a mai részben. Az egyik O'Neill-é, a másik Danielé volt.<#nyes>
tnm
na úgy tûnik az atlantis doktori mellé a matek érettségi már nem fért be 😛
kiváncsi vagyok, hogy asgard idõlassító nélkül 😄, hogy nézik végig egy hétvégén azt a 11 évadot... 😄😄😄

wander01
én ajánlom hogy szervezz egy csk hétvégét haverokkal és üljetek neki a 9+2 évadnak 😄😄😄 jó buli

wander01
angol doktorim van SG1/A szövegkörnyezetismeretböl <#nezze><#vigyor><#vigyor>

amugy egyszerü, nem kell aludni angolórán a suliban

drobee
Szóval érthetõ ha csak az Atlantist nézem? Azért alapvetõ Csillagkapus fogalmakkal tisztában vagyok, mert régen sok részt láttam, csak sajnos azok ugye nem egymás után következtek.

öregharcsa
akkor neked ez már simán menne....<#nyes><#nyes>

wander01
jaja simán <#bee1> mondjuk szinkronforditást már csináltam multkor az asszonynak a fast and the furious tokyo drift-el 😄 elég kemény volt

5w0rdf15h
ok np én értettem akkor félre sry

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

öregharcsa
pedig miközben nézed igazán bepötyöghetnéd.....<#vigyor1><#vigyor1>

wander01
én nem nézem felirattal, nincs rá szükségem 😊 még sam és rodney technikai blablájával is elboldogulok. amugy feliratot gondolom a csillagkapu.hu-n találsz ha már van. (már kértek fel sorozatfeliratozásra bitgate-en, de nincs idöm ilyesmikre 😊

Eléggé külön szálon fut, csak néhol van utalás az SG1-re. Szóval nézhetõ nélküle is, de azért nem árt megnézni az SG1-et, már csak azért is, mert jók😊

Gracie Barra

drobee
Csak iszonyatosan sok idõ. Mivel folyamatosan sose követtem az eseményeket, ezért 1. évadtól kellene kezdenem.

öregharcsa
pedig nagyon jó....8. évadtól válik úgymond ketté a sorozat, és fut párhuzamosan egymás mellet majd az SG10. és az SGA3. évad találkozik....

úristen, nem rossz szándékból mondtam. Arra akartam célozni, h valaki felirat nélkül is megnézi. Egy szóval sem mondtam, h ÉN felirat nélkül nézem...de ne offoljunk, ha gondod van, küldj privátot...

drobee
Azt szeretném kérdezni, hogy úgy elkezdhetem-e nézni a sorozatot, hogy Csillagkapus elõzményekkel nem vagyok túlságosan tisztában, régebben követtem csak figyelemmel a sorozatot, de akkor is csak a csigatévén. Ma láttam az 1x01-et szinkronosan és írtóra megtetszett. Szóval nekiállhatok-e az Atlantisnak, vagy elöször Csillagkaput pótoljak? Igazából nem szeretném most végignézni az összes évadot 😊

5w0rdf15h
tudom h nem az...van olyan nyelvvizsga amihez nem kell tudás nem errõl van szó csak én úgy szeretem megnézni a részeket h mindent megértsek mer az amerikaiak hajlamosak hadarni és olyankor semmit se értesz belõle...csak ennyi az egész

Magoo
Az hogy beszélsz angolul, az nem nyelvvizsga kérdése 😊

5w0rdf15h
énis tudok angolul van nyelvvizsgám is nem kell adni a nagy arcot egy egyszerû dolgot kérdeztem....ha nem tod inkább hallgass

tnm
ez nagyon szerény szöveg😄
de igaz...
mondjuk nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy annyira érti a nyelvet, hanem inkább arra, hogy nem bír várni még pár órát, mint pl. én se
😄😄😄

tnm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azok nem azért nem jöttek ki, mert már szerves anyagból vannak?? mert sztem igen, és akkor egyszerûen kikapcsoltak/immunrendszer legyõzte õket, és a szervezete lebontja majd õket

vkinek nem kell felirat, ahhoz h értse a filmet...

5w0rdf15h
te hol találtál az új részhez feliratot mer én néztem a feliratok.hu-n az abydos gaten de egyiken sincs még?

wander01
janis, bitgate-röl hallottál már? 😄

Olyan személyt keresek akinek meg van az összes stargate sorozat /feliratosan/..cserébe adok más sorozatot vagy filmeket,,[email protected]
McKay hadarásaira én is kiváncsi leszek...