2619
-
#1175 ez a lényeg, ezért imádjuk :DDD -
#1174 ?? én letöltöttem simán és már meg is néztem hajnalban a részt felirattal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a mckay mekkora egy önző nulla ember, miatta kezd elmenni a kedvem a sorozattól :( -
#1173 Valószínű azért, mert még nincs készen. :) -
kiki22 #1172 hi.en nemtudom letolteni cicmax oldalarol a 9 es resz felitratat.nincs kilinkelve -
#1171 És már ott is van. -
#1170 A mese még mindig ugyanaz, magyar nincs amíg nincs a zöldséges(janosek) oldalon, vagy cicmax weboldalán, angol pedig SeriesSub, forom, opensubtitles.
Forom egyszerű mint a faék, bejelentkezel, documents, S betü, stargate.
SSub-ot nem használom.
pénteken adták le, szombat van, nem várunk csodákra:) -
#1169 Hogy ez a Sepörd mekkora egy f.sz :) Habár igaza volt, de akkor is. -
#1168 poén rész, érdekes, nem filler, de kicsit olyan az íze... :) -
#1167 9. részhez vki tud linkelni angol feliratot (amíg nincs magyar..), mert én valahogy ezen a seriesSub-on meg a forom.com -on valahogy nem igazodok ki, és sose találok feliratot.. feliratok.hu vmiért nem akar bejönni, hosszupuskán meg nincs még.. -
#1166 Ezen a héten nem lesz, de aztán November 30. újra lesz. -
lampard99 #1165 hello mikor lesz a következő rész:?(amcsiknál) -
#1164 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Csak "replikalnak" egy szabomestert, azt'jonapot:)"
AS_D_ASA_DAS_D_AS_DASD:ASDASDA:S -
#1163 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Erre mar en is gondoltam. Csak mintha ismeros arcok lettek volna a belsejeben (marmint nem replikatorok fele "osi" ruhakban, hanem SG fele katonai ruhakban), a robbanas idejen. Ezert zartam ki azt a lehetoseget, amit emlitettel, de attol meg boven lehet. Csak "replikalnak" egy szabomestert, azt'jonapot:)
-
#1162 egy másik Amanda Tapping interjú - szintén spoileres pár szempontból. -
#1161 no ez lehet!
amúgy amandáról és arról, hogy carter miért nem csinált eddig sok mindent, itt egy kissé spoileres interjú... -
#1160 én úgy tudom Wier visszatérő szereplőbe megy/ment át, tehát eszerint hatázozatlan időre marad Carter
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem pedig nem is Atlantis felrobbanását/elpusztítsát látta a vízióban, hanem csak egy replikátor városát, ami pont úgyanúgy néz ki -
#1159 amanda tapping-nak még nem járt le a szerződése az sg-vel ezért hozták be, ha jól tudom :) -
#1158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy tudom, hogy csak az első 12-14 részben lesz carter, utána elvben visszatér weir. szerintem amanda tappingot a nézettség miatt hozták be, illetve csomó fan van aki az sg1-et szereti, de az sga-t nem, gondolom emiatt is. -
#1157 Hat annyiban eseleg meg erdekes lehet a szerepe, hogy a Carternek josolt Atlantiszi ostrom valoszinuleg egy season1 finalet fog idezni (siege 1-2-3), vagyis a kettes es a harmas szezon vege sztorija utan ismet varhato egy olyan szunetre valo cliffhanger, amikor epp ostromoljak oket, es nagy sz*rban vannak :)
Egyebkent minden tiszteletem az SG es Carter fanoke, de nem tudok megbekelni a tennyel, hogy Elizabethet lecsertek Carterre. Tudja valaki, hogy mi volt ennek az oka? Marmint, Elizabethet jatszo szinesszel lett valami (terhes, szinhaz, egyeb?), vagy az SG befejezese utan dontottek igy egyoldaluan, hogy behozzak ide a felszabadulo Cartert, hatha no vele a nezettseg? Van errol valami info? (mert titkon remenykedek, hogy ez csak idoszakos, es visszajon) -
#1156 Azért néha beveszi a buliba Zelenkát is:) -
#1155 Alapból qrva irreális, hogy rodney a legdurvább problémával is megkűzd egy epizód alatt. SG1-ben nem tűnt Daniel Jackson ilyen mindentudó félistennek, míg itt Rodney egyszerűen mindig mindent tud kb. Nemtom, engem ez nagyon zavar. -
#1154 szerintem pőedig elegánsan eltűnik Carter tudós szerepe -ami nem túl illendő az elmúlt 10 év SG után- csak azért, hogy ne kelljen magyarázni, hogy Rodney-ra miért van szükség
nem nagyon tetszik ez a leosztás így:S -
#1153 Amikor a 8 évadban lezúzták a repiket azzal az ős cuccal, azt mondta gyorsan ír egy progit, amivel látni lehet, milyen közel állnak a helyes beállításhoz.
Az írók elfelejtették belevenni, ennyi. -
#1152 senki nem írta, hoyg helyette kéne, hogy csinálja, hanem segítsen neki (még ha csak közel olyan jártas is) -
#1151 Azért, mert a főnök ált. nem ragad lapátot, azért:) -
#1150 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet rosszul rémlik, de mintha inkább fizika/elektronika téren lenne jobb Carter, míg Rodney inkább a programozásban..de ha egyszinten is vannak, Rodney-nek megvan az az előnye, hogy már ismeri a replikátorok kódját valamennyire, míg Carter nem.. -
#1149 ez az egyik, a másik pedig, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!olyan jól összevissza programoznak mindent, miért nem csinálnak egy olyan parancsot a replikátoroknak, hogy fagyjanak le?:) -
#1148 nah pont ezt nem értettem én se -
#1147 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azt nem értem Carter miért nem bütyköli a vírust. Elvileg Rodneynál okosabb... Igazán dolgozhatnának együtt. Parancsnoknak meg egy nulla egyelőre... Azért SG-1 ben nem volt ennyire töketlen. -
#1146 Szerintem idáig egyik rész sem volt unalmas ebből az évadból.Emléxem hogy a 3.-ba azért volt egy olyan rész amikor volt egy faszi akibe mindenki szerelmes volt mert valami bájitalt fogyasztott vagy mit...Na az rém uncsi volt. -
K Ace #1145 Nah mindjárt befejezem az sg1-et aztán jön az atlantisz 4.évad. Remélem addig mnél több rész kijön, hogx egyhuzamba tudjam nézni. -
#1144 3x08 Végre nem egy újabb töltelékrész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem igazán értem. Ha megszüntetik a McKay-féle módosításokat, akkor nemcsak mint "élelemforrás" megszüntetése fogja érdekelni őket Atlantisz, hanem minden hajót odaküldenek, a sz@rt is kirobbantják belőlük, majd eztán rendet raknak a Tejútban. Jó, lehet, hogy akkor leszállnának a parasztokról, de a Földet eltörölnék. Inkább miért nem írják át a parancskódot? Ja, hogy ott az a wraith is? Kit érdekel? Már nincs ott a hajója, egy hedsáttal meg kiütik a jeladóját is.
Az a fél-ős fickó nekem egy kicsit erőltetettnek tűnt. Azon kívül, hogy pontott tett az "i" re, mármint, hogy Téjla terhes, semmi fontosat/izgiset nem közölt:) Az valószínűsíthető, hogy előtt-utóbb a földiek tökére lépnek a repik, mert többszörös túlerőben vannak. Az meg, hogy Téjla népe él megint a "kit érdekel" kategóriába sorolható:)
Btw, a poén nagyon is jó volt:) -
#1143 Esik is már lefelé! Köszi! -
#1142 Kint a legújabb. -
#1141 Rononnak is volt egy része már az évadban. -
#1140 Mekkora egy lol epizód, istenem:) Téjlának a Firefly-style késes abálásán majdnem elröhögtem magam:)
Mondjuk ez még beleférne, ha már nem az egymást követő 5. töltelékrész lenne. Kezd egy kicsit uncsi lenni, hogy az akciókat az évad elejére, közepére és a végére korlátozzák. Ennyi erővel állhatna hat részből egy évad, mert ezekben a részekben semmi fontos nem történik.
Sheppard már kapott egy epit, Mckay szintúgy és most már Téjla is. A következő kié lesz? Rononé?:) -
#1139 „A nagyon fiatalok, nem mindig fogadnak szót.” :) -
#1138 bezzeg ha goauld lennél... :P -
#1137 Én ember vagyok, megtehetem.
No, téma lezárva. -
#1136 kivételek mindig vannak..amúgy meg vessen magára aki nem nézte, nem tudja miről maradt le.. (mert vszeg nem nézett túl sok részt meg belőle..)