StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
01.29 - Stargate Atlantis 3x19 - Vengeance
Sky One:
01.28 - Stargate SG-1 10x14 - The Road Not Taken
[merlinw.org]
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Esetleg egy Daniel-õs szindroma? <#idiota>#idiota>
http://pspfilez.extra.hu/
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[merlinw.org]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
kéne csinálni egy over-eu sorozatcsatornát, ahol kicsi késleltetéssel le lehetne adni a nagy sikerû amcsisorozatokat, helyi szinten rákevert felirattal (mint pl bbc-nél szokták), sztem kaszálna, még akkor is ha az amcsi sorozatok drágák lennének közvetlenül premier után...
♠♦♣♥
ha már ott tartunk,hogy mi idegesít...
1. FÕCÍM ->> Csillagkapu hosszú szünet Atlantis - lehet,hogy másoknak fel sem tünik,de engem mondjuk ez nagyon zavar
2. Elõzõ részek tartalmából mindig ugyanaz a hang mondja ... pedig úgy szeretek tippelni az angolnál,hogy ez éppen kinek a hangja 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
úgyhogy ebbõl a szempontból mi tényleg "el vagyunk kényeztetve" ... de minket csak az zavar,hogy tudtak volna jobbat is...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Képzeld el a LOST sorozatot lengyel hanggal, és mindegy milyen karater beszélt csak lengyel duma ment alatta és az angol szöveget is sajna bezavarta.
Ezzel csak azt szeretném jelezni még mindig éllen járunk a világban szinkronizálás terén!
♠♦♣♥
Ha Caldwell olyen hangot kapott, akkor milyet kap Ronon:
Tehát a rémálmom: Jason Momoa, magyarhangja Józsa Imre 😛😛
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Szerintem itt vmi szerzõdés gondok, vagy hasonló lehetett, azért is ment sztem a kavarás. Ugye most ilyen kitöltõ részek mennek, különösebb fontos tényezõ nélkül, a Sunday lett volna a 14es, de azt forgatták késõbb szvsz, viszont addigra lett vmi probléma Carsonnál és vhogy el kellett távolítani a sorozatból. Nagyon semilyen halála volt ahoz, hogy elõrre tervezett legyen sztem... Mert ez is egy filler rész volt. Akkor már kitalálhattak volna vmit, hogy hogyan legyen muszáj neki visszakerülni a földre, vagy vmi. 😛
Najó, ennyi, sorry a hosszú postért a spoilerben. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
3*17 kétszer szedtem le,18 at meg nem látok.
Használjátok már a spoilert legalább akkor ha az aktuális részrõl van szó!! Sokan nem látták még mert várták a feliratot! (Ami egyébként már kint van.)