StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várd meg a 2. évad Duet címû részét<#nyes><#nyes>

Trisztin
Nekem Paul McGillion a kedvencem :))Na meg persze Jason Momoa de az más lapra tartozik ;)<#vigyor3><#awink>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Ez a fickó félelmetesen jó színész! David Hewlett rulz!!!!
5w0rdf15h
mikor lesz már atlantishoz felirat?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ez a McKay resze? Akkor kotelezoooo. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

tnm
Igen csak mondjuk McKay-en kívül sokan nem szerepeltek...

wander01
vááááá, elkurták a ZPM-et nem hiszem el <#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Rod jofej volt minden esetre :)

"elöször egy naprendszer, most meg egy galaxis?" <#nyes><#nyes>
na mocsok kiváncsi vagyok a következõ részre

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

igen, kirepult.

Serpa
az az élõsködõ hova tûnt?
kirepült az ûrbe?

Zsoltika 007
Én szerencsére észbe kaptam és visszavettem az adagot. Még kitartok pár hétig. <#gonosz1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

2 resz es jon a tobb honapos szunet.

Én két hét alatt végigtoltam az elsõ és a második évadot(teljesen Atlantisban úszik a fejem <#nevetes1><#circling> ) , most tartok a 3x07-nél , remélhetõleg ma megnézem <#nevetes1>
És most az lesz a nemjó, hogy hetente csak egy részt láthatok <#shakehead>
kössz szépen a címet... végre megtom nézni az elsõ évad végét...
mégegyszer kössz a segítséget... azt nem tudjátok véletlen, h a windows media player hogyan játsza le a feliratot? láttam az egyik ismerõsömnél, h õ ott játsz le a sorozatot felirattal, de azt már nem tudta, h hogyan...
Punker
bsplayer-rel tudod tolni a feilratot másodpercenként.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Trisztin
Nekem is csak egy résszel van bajom :))

1x04 :) Egyszerûen nem találok megfelelõ feliratott... a vége mindig elcsúszik :))

Narandil - Szerintem probálkozz különbözõ lejátszó progikkal... esetleg a codecpack újrarakással... vagy keress hozzá feliratok.hu-n másik feliratot...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Zsoltika 007
Én csak 1 résznél vettem észre ilyet.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

üdv! egy technikai kérdéssel fordulnék hozzátok... a csillagkapu.hu-ról töltögetem és nézem a részeket sorban, de a felirattal vmi nem stimmel... van, amikor nincs felirat pedig mindet kipróbálom, de ha van is, akkor meg csúszik, fokozatosan késik... ez mitõl lehet? elõre is kössz..
MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]

:DD

Zsoltika 007
Ez most egyszerre volt sértõ és hízelgõ. <#hehe>

MerlinW
Itt derül ki, hogy a stáb nem gondol a nõi nézõkre..:) Próbálják elterelni a figyelmet Téjlával, de ez ugye a lányoknál nem jön be...:)

[merlinw.org]

MerlinW
Carmen jól mutatna, jól mutatna.. nade poszteren?:)

Egyébként ezek a nõi tulajdonságok néha megijesztenek...:) Nem leszünk házasok:)

[merlinw.org]

Speciel en nem vennem eszre mert téjlát neznem. :D

tnm
OFF
nah ez meg a férfiakra általánosító, és sértõ:)))))))))))))))

bocs az off-ért
ON

Trisztin
hidd el... azonnal észre vennétek,ha a háttérben felbukkana egy Carmen-es poszter... már csak azért is,mert az a ti szobátokban is jól mutatna ;)))

tnm
csak hízelgõ akart lenni....:)
és pont arra utalt, hogy csak egy lány (vagy más megfogalmazásbán, hogy ne tünjön sértõnek: egy férfi sosem) lehet képes a díszletre nézni, hogy most az úgy jól néz ki, vagy sem...
legfeljebb, ha valami spéci cucc..:D

Jéé tenyleg lány. Hehe. :)

fruhwirth
szabad a Wraitheknek szurkolni?:)

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Trisztin
:) Szóval ehhez is lány kellett :) Ez egyszerre sértõ és hizelgõ... :)

Különben csak azért vettem észre,mert rögtön megtetszett... jól mutatna a szobámban ;)

Maak
én erre a csíkos bluesra nem emlékszem

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

tnm
nah, ehhez is egy lány kell, hogy észrevegye...:c)
én maximum az ismétlödõ fegyvereket ismerném föl...
de ezzel együtt ez nem baki, csak azt sejteti, hogy a Pegazus galaxisban minden bolygón milyen hasonlóan fejlõdnek a kultúrák XD
biztos valami Wraith-ûzõ szimbólum:)

Zsoltika 007
És tényleg!

Ugyi vagy. :)

Trisztin
Hogy egy kicsit elvonatkoztassunk a hangokról :)

Ma figyeltem fel,erre az apró ismétlésre a díszletben ;)

Lehet,hogy már volt terítéken a dolog,akkor sorry...

fruhwirth
sztem a hangok nagyon jók eredetibe. Ronon és Carson hangja nagyon tuti. McKay vinnyogása is marha jó egy-egy szorongatott helyzetben, szóval sztem az eredeti szinkronhangok hallgatása immáron 3 évad után nehéz lenne a szinkront megszoknom, nem is néztem magyarul 1 részt sem még. de ha esetleg a Sci-Fitól elveszik az új részek vetitési jogát a TV2nél, akkor talán, bár erre kicsi az esély:)

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Kori
egyetértek

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Nekem nem jön át McKay ironikus hangvétele, Carsonról meg ne is beszéljünk. 100 szónak is 1 a vége: ne flameljük inkább nézzük (mindenki úgy ahogy jónak látja)
jah :)

Istencsászár
Persze persze, csak eddig nemláttam tvbe :) mintha meseét néznék olyan hüle szinkronhagok vannak:) poénos az egész, mármint a hang, mer a film poénjait, stílusát nem adja vissza :/ Persze hogy megszokás, csak muszály volt leírni:)D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Serpa
a tegnapi elég halovány rész volt.

Trisztin
ezzel teljesen egyet értek... én már a kezdetek óta szeretem a Csillagkaput... szinkronosan... De a 8x18 és a 10 évad hatására rá kellett jönnöm,hogy a hangok cseppet sem hasonlítanak az eredetíre,de nekem már furcsa a feliratos változat :)

Atlantist is feliratosan láttam elõször... nagyon jól játszottak a színészek a hangjaikkal... ha csak az elsõ részre gondolok McKay NPE-je... de hát kanadai... na az a szinkronosba nekem egyátalán nem jött át...

ez magánvélemény volt a köbön...

fruhwirth
sztem is megszokás kérdése, kinek melyik hang tetszik

Veletlenul enis elkaptam a tvben es hangosan felnevettem, elkepeszto..mintha valami fan-made munka lenne. :D

MerlinW: Csak a "tetszik neki"-t hagytad volna ki a hozzaszolasbol. :D
Off
Persze hogy elfogadja ha nem latott mast, ez kb olyan hogy az orszag nagy reszenek megfelel a buzik kozt meg a b kategorias chuck norris...igenytelenseg nem mas. Akinek ez megfelel felolem elvezze, de megnyugtat hogy en ezen mar "tulleptem". :D

MerlinW
Te nézd az eredetit, a TV-sek nézzék a szinkronosat, mindenki nézze ami tetszik neki. Egy hónapja csak ez a téma. Ráadásul semmi értelme.

[merlinw.org]

Istencsászár
Elõszõr néztem meg a magyar szinkronnal egy részt... ez katasztrófa... vicc... totál élettelen és élvezhetelen, a karakterek egyéniségt és eredeti mivoltájukat távolról sem adja vissza, akcentusok semmi, minthe nem is lett volna olyan az eredetibe...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

5w0rdf15h
ja télleg sry elfelejtettem :)

pénteken adják le, csak egy hét kimaradt most, lásd stargate topicot.

5w0rdf15h
szombatonként adják le és éjjel már lehet tölteni

fruhwirth
fura. hh nincs ma már 3x08? megint szünet van?