2619
-
arkkansas #935 kösz.
sokat segítettél, báh-báh-báhtorszörrobin! :) -
arkkansas #934 thx.
ismertek olyan tematikus sci-fi csatornákat, ahol akár napi-kétnapi időközönként leadnák? vagy ez úgy van pszichológiailag kitalálva, hogy hetente KELL lennie? :)
(nekem a 3. évad ilyen kis sci-fi logoval jött le, biztosan van a nagy Ámerikában tematikus csati, már csak az a kérdés, azok ott hogy tolják.)
végre már nem csak ezek a lidércek vannak főgonosznak, hanem a replikátorok is. az amúgy mindig zavart, hogy a lidércet nem FEJBE lövik, hanem több tárat beleeresztenek a mellkasába, hogy tudjon regenerálódni. (gondolom, Petrelli Petyához hasonlóan ők is csak akkor tudnak gyógyulni, ha az agyuk azon része, ami ezt irányítja, nem sérült kritikusan.) ti. van a lövészeknél egy bevett dogma (a fej túl kicsi célpont, ezért mellkasra kell célozni), de ilyen közeli célpont esetén esetleg meg lehet "reszkírozni" a fejbelövést. Ha más nem, hát a szemet sikerül kilőni, ami azért elég előny. (az rendben van, hogy ócsóbban kijön a büdzséből a fejlövésnél, no meg a korhatáros besorolásnál is jobban jönnek ki, de akkor már miért nem South Parkosan oldják meg :) az is elég low-budget... Igazából ez majd' minden filmben sok gond forrása, mármint hogy nem fejbe lőnek. ...golyóálló mellény, stb. olyan nagyon macerás technikailag kivitelezni??????????? csak egy nagy adag művér kell, ami spriccel, és eltakarja a golyó ütötte lyukakat :) na jó, elég ha lő Shepherd, snitt, wraith a földön vérfoltos fejjel... a bemeneti nyílás amúgy is elég apró, nem kell sok művér, meg 18-as karika meg extra 15 fős spec effekt stáb pluszba. :) azt már békén is hagyom, hogy minek kell a' zűrbe hangeffekt, amikor ott nem terjed a hang meg hogy a lézer miért mindig látható... ezek hangulati elemek, és kellenek bele...) -
#933 nyem tom, spec én nem láttam még...komoly :) már allig több, mint 1 hónap :) -
#932 Ha volt már akkor sorry:
Stargate Atlantis Comic Con 07 -
#931 -
#930 Nem, egy egész napig vetítik megállás nélkül a TV-ben és így leadják az összes részt, báh.. -
#929 Igy van. -
arkkansas #928 na, 3. évad majdnem kivégezve, pár részt kihagytam, mert elég gagyinak tűnt. az évadzáró megint jó lett, az utolsó 3 részt megnéztem.
jól veszem az adást, hogy a 4. sorozat csak szept 28-án kezdődik "worldwide", és akkor is majd csak egyesével lehet majd letölteni? (azaz heti egy rész?) -
#927 az már az 51es körzetben van:D -
Nuki #926 ÁÁÁÁ :DDD
vajon élőben mi van ott? emlékeztet erre valami ojjektum? -
Gregie11 #925 komoly :D -
#924 Épp szórakoztam a google earth-el erre mit találok? :D KATT -
Nuki #923 vagy például az a kislány, aki létrehozott játékokat (ezt tévében láttam ha jól emlékszem) -
Slash89 #922 Fogadd meg szépen Nuki tanácsát és nézd meg az összes részt, hidd el nem fogod megbánni. Sokkal érthetőbb lesz így az Atlantis is. Nincs értelme csak a legjobb részeket megnézni, mert ha nem ismered teljesen a sorozatot, akkor nem lesznek annyira élvezhetőek azok a részek sem.
Egyébként ha már a durva részeknél tartunk, akkor az évadzárókat mondanám, de évadok közben is volt néhány brutál rész. Meg ott vannak persze a filler részek, azok is jók. Nekem még azok is nagyon bejöttek, amikben sok humor volt(pl:200). -
Nuki #921 az a legdurvább hogy én három részre gondoltam ;)
S01E20-21 S02E01!!! (ezek mind ilyen hogy: "To be continued...")
de ha teheted mindenféleképpen előröl nézd meg mert én is az SG-s 'pályafutásomat' az Atlantisszal kezdtem, és jópár dolog eléggé nem volt tiszta... :P
pl azt nem tudtam, mi a francért félnek ennyire a Goauldoktól, és O'Neill neve sem mondott túl sokat, az sem hogy ZPM (legalábbis az elején a sorozatnak), stb.... úgyhogy szerintem ahelyett, hogy 1-1 részt levadászgatnál, nézd meg az egészet! tömör gyönyör, én mondom! :) pedig még csak a 2. évad közepén járok ;) megéri a 200 rész leszenvedését az internetről az cserébe hogy megnézhesd akárhányszor! :P -
arkkansas #920 sztem lesz, de én nem várom meg. a 2. évad túl nagy kérdőjelekkel zárult, és mindjárt lejön a teljes 3. évad, na akkor lesz haddelhadd! :) /ja, amúgy én olyan genya vagyok, hogy még a főcímet is mindig átugrom :) csak nem fogom már megnézni azt a 20*1 perc "kedvcsinálót"... a sztriptízt se mindig szeretem :) amúgy jól összeollózták, veri a legtöbb SG-1 főcímet/ -
arkkansas #919 no, akkor csak jegyzetelnetek kellene egy picit, hogy mi volt brutáljó, és ha megkülditek a számukat, akkor letöltöm én is magamnak. eddig a S01E20 és az S02E01 van feljegyezve, nehogy lemaradjak róluk, hála Nuke-nak. Egyéb ötlet? előre is thx.
úgy is feltehetném a kérdést, hogy kinek mi a top 5 kedvenc része? :)
ahogy elnéztem az Atlantist, a wraith-ekkel nem nagyon tudnak mellényúlni, bár a Genii geciségei is nagyon jól sikerültek. Annyira férgek, hogy az ember szinte szereti őket... :) -
#918 én nemrég néztem végig a 10 évadot + a 3 atlantist :) -
ricsa008 #917 lesz magyar 3.évad az atlantisból? -
Nuki #916 én előrölnézéssel most tartok a SG-1-második évadjának közepében, és az első évadzáró hihetetlen... bevécéztem volna ha nekem azt az időt ki kell várnom ami két rész között van... -
arkkansas #915 hi!
1. 2 évad letöltve, megnézve :) Az SG-1-ről már akkor lemondtam, amikor 10 évadról tudomást szereztem :) Az a 200-valahány rész nekem sok. Az Atlantis-ban így is belefutottam xar részekbe, de no problemo. Az évadzáró részek k..va jók. Alig várom, hogy a 3. évad is lejöjjön :)
azért ha van vmi ilyesmi szintű rész az SG-1 szériából (tehát ami olyan mondhatni akciódús lenne, mint az Atlantis évadzárói: ugyebár az ostrom is meg a McKay-rablós is elég sűrű lett) azokról egy SxEy formátumú listának örülnék, ahol persze az Sx az évad száma (pl. S01 az 1. évad) és Ey az epizód száma. Valami olyasmire gondolok, amiben megjelenik A NAGY VESZÉLY drámai köntösben :) és aztán A NAGY HŐS(ÖK) megoldják a dolgot :) Szóval amikor nem egy kis porfészek sorsa forog kockán, hanem az egész Föld vagy vmi hasonló. 1-2 ilyen résznek nagyon tudnék örülni. Előre is köszi. -
Nuki #914 grrr, reménykedtem :D nembaj, leglább többmindent tudom nézni :D -
#913 az a 2. évad vége...mert csak addig adta a tv2...
a 3.-nak tök más vége van... -
Nuki #912 nem emlékszem pontosan. a tévékettő által leadott rész az a 3. évad utolsó része?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rodney-t (és ronont) 'elrabolják' a lidércek... -
#911 ühüm -
Nuki #910 ez itt mit jelent? az a címe az epizódnak? :D -
#909 Banner update... -
Nuki #908 a modern világ torszszülöttje persze Atlantiszon sincs flopi...
#906: a modern világ meggájver-e :D -
#907 De ha megsem, akkor sincs gond, a CSK fejesei kozott ott bujkal egy korabbi "ezermester", aki kaktuszbol is epitett mar csordulasig telt viztarozot a sivatagban :) -
#906 Majd Rodney hajlít bele drótból. -
#905 az én gépembe nincs floppy -
Nuki #904 Rodney tömörítésével egy floppyra felmenne az összes csillagkapu rész, film. Ennyi. :) -
#903 nem számolhatsz 4,2 gigával, mert akkor nem veszed figyelembe a túlírást!!! -
#902 én meg utánaszámoltam.. 10 évad + 3 évad + mozifilm nálam összesen 23 dvd, csak a pontosítás miatt ,) -
#901 módosítottam a hszt, pontosítás miatt:) -
#900 de nincs mindegyik tele, és amúgy is ték -
#899 Pontosabban ~78.2GB ami 18 és fél DVD ha 4.2GB-al számolunk, mert ugye egy lemezre csak annyi epizód fér, ha az átlag 365MB-os darabokkal számolunk:)
Csak szőrszálat hasogatok:) -
#898 Nem mondtam hogy nem. ;) -
#897 jóvanna... amúgy 20 dvd az kb 80 giga, szal stimmel -
#896 Nem hd. Csak normális divx kódolású.