StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Rod jofej volt minden esetre :)
"elöször egy naprendszer, most meg egy galaxis?" <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
na mocsok kiváncsi vagyok a következõ részre
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
És most az lesz a nemjó, hogy hetente csak egy részt láthatok <#shakehead>#shakehead>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
1x04 :) Egyszerûen nem találok megfelelõ feliratott... a vége mindig elcsúszik :))
Narandil - Szerintem probálkozz különbözõ lejátszó progikkal... esetleg a codecpack újrarakással... vagy keress hozzá feliratok.hu-n másik feliratot...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
[merlinw.org]
Egyébként ezek a nõi tulajdonságok néha megijesztenek...:) Nem leszünk házasok:)
[merlinw.org]
és pont arra utalt, hogy csak egy lány (vagy más megfogalmazásbán, hogy ne tünjön sértõnek: egy férfi sosem) lehet képes a díszletre nézni, hogy most az úgy jól néz ki, vagy sem...
legfeljebb, ha valami spéci cucc..:D
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Különben csak azért vettem észre,mert rögtön megtetszett... jól mutatna a szobámban ;)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
én maximum az ismétlödõ fegyvereket ismerném föl...
de ezzel együtt ez nem baki, csak azt sejteti, hogy a Pegazus galaxisban minden bolygón milyen hasonlóan fejlõdnek a kultúrák XD
biztos valami Wraith-ûzõ szimbólum:)
Ma figyeltem fel,erre az apró ismétlésre a díszletben ;)
Lehet,hogy már volt terítéken a dolog,akkor sorry...
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Atlantist is feliratosan láttam elõször... nagyon jól játszottak a színészek a hangjaikkal... ha csak az elsõ részre gondolok McKay NPE-je... de hát kanadai... na az a szinkronosba nekem egyátalán nem jött át...
ez magánvélemény volt a köbön...
MerlinW: Csak a "tetszik neki"-t hagytad volna ki a hozzaszolasbol. :D
Off
[merlinw.org]
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES