2619
  • öregharcsa
    no meg más "beosztásban" van...egy parancsnoknak (jelen esetben atlantis) nem az a dolga hogy az emberei helyett dolgozzon, max ellenőrizni... azt igen..
  • tnm #1254
    jah persze, élet-halál harc a replikátorokkal, de Carter nem akarja alázni Rodney-t, ezért nem segít be... xD
  • Shiwo
    volt annó vele vmi interjuhé..abban elmondta, hogy a sorozat elején még visszafogottabb, de a végére kibontakozik..amúgy meg gondolom Weir sem csak ült egész nap az atlantison és a körmét reszelte, biztos ezeregy papírmunkával halmozták el mindkettőjüket..és vszeg Rodney-t se akarja beégetni, hisz nem tudósnak küldték oda
  • HolyZoly
    Carter-t "kiherélték" sokkal kisebb szerepe van, mint SG-1 - ben, kevesebb is, mint Weir-nek volt. Örültem, mikor áthozták Atlantisra, de többet vártam tőle.
  • tnm #1251
    ok, csak miért szünt meg ezzel egyidőben zseninek lenni
    legnagyobb nyomás Rodney-n ő meg be se segít (Pedig anno SG-1-ban mindig ő volt az okosabb...)
  • 5w0rdf15h
    jah de azér az ezredest beoltotta mikor leugatta Rodneyt :DD
  • wander01
    átvette a laza flottaparancsnok szerepét :)
  • Zsoltika 007
    Most hogy így mondod.
  • ikegami
    Na,még csakmost kezdtem el nézni a 4.évadot, és az volt más nekem,hogy
    a Carternek a stilusa más. Sokkal lazább, kicsit viccesebb, máshogy beszél.. Aranyosabb nem az a nagyonkomoly. hmm más.
  • tnm #1246
    Cicus Maximus feliratok.hu-n írta:
    "HA a 4x11-es Atlantishoz elfogadható minőségű előzés érkezik, pls rakjátok ki. Rámborult a világ, munka, vizsgák stb... nem fogom tudni a megcsinálni csak a következővel együtt, hétvégén. 50%on állok napok óta."
  • DannyL
    Tökéletes felirat, köszi!
  • wander01
    asszem igy mégecces meglesem. HD rulz
  • _Vegeta_
    Sztem nagyon sokan vartunk mar erre! ;) 720ban igen mas lesz az elmeny. ;)
  • Zsoltika 007
    Végre kint a 720p is!
  • tnm #1241
    kösz, de sztem a többség megvárja "nagymacska" feliratát, mert így illik.
  • deltoid
    Helóka!!! Ez nagyon tuti rész volt. Egyébként én találtam 1 magyr feliratot, egész jó.
    Link:http://felirat.csillagkapu.hu/getsub.php?evad=A4x&nyelv=hu&mod=lista
  • DannyL
    Kösz, elkerülte a figyelmem.
  • tnm #1238
    10et kellett volna visszaolvasnod -.-

[vagy, ha megtetted, akkor fogalmazz pontosan és kérdezd azt, hogy: nincs-e újabb hír]
  • DannyL
    magyar feliratról nincs hír?
  • wander01
    nagyon kis cukor, pont valami ilyen csajt tudnék elképzelni neki... meg ide magam mellé is mondjuk XDD és jo verdája is van...
  • BlackShadow
    na végre találtam angol feliratot és meg is néztem :D szupi volt :) sheppard nője is aranyoska ^^
  • sorrow
    Vagy csak nem voltak "vonzásközelben".
    Egyébként igen fordulatos, pörgős és látványos rész volt.
  • Zsoltika 007
    Igazából nincs is jelentősége. Még lefordítva is csak blablázik :D
  • Shiwo
    Rodney amúgy is baromi gyorsan beszél, még azt is nehéz nekem megérteni, ha valami csoda folytán nem valami tudományosat magyaráz...
  • fruhwirth
    Zseniális rész volt, most sem tértem még magamhoz, bár nem mindent értettem így angolul, főleg a tudományos maszlagot nem.
  • HolyZoly
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem volt, szerintem ugyanaz a terem, ahova 4x02-ben a támadási parancsot feltöltötték. Vagy a replikátoroknak egy tucat "core room"-juk van :)
  • gergod
    ez vegulis logikus lehet
  • nothes
    Szerintem nem volt ott semmi ZPM, az csak egy munkaállomás vagy mi, ahonnan hozzáfértek a repik rendszeréhez. Onnan akarták túltölteni az összes ZPM-et a városban, csak a repi halom tömege szétzúzta az energiahálózatot, ezért nem sikerült.
    De lehet, hogy átugrottam felette és ott is volt egy ZPM, nem tudom, ezért nem nézem újra.

Garrett: igen erre, kösz.
  • öregharcsa
    idézet a hosszúpuskáról:

"Kedves felirat-várók!

Sajnos ez az év nem úgy kezdődik, ahogy kellett volna. Holnap, azaz hétfőn fejleevéses határidőm van, és nem sikerült elkészülnöm vele. Ez azt jelenti, hogy ma (is) éjszakázom, és a felirat elkészítéséhez legkorábban hétfő késő este jutok hozzá. Reménykedtem, hogy a mai nap már az Atlantisé lesz, de ez a munka osztódással szaporodik így a vége felé.
    A felirat érkezési idejét átjavítottam kedd estére - remélem ez már sikerülni fog.
    Sorry. Én sem láttam még....
    CicMax"

tehát az új dátum 2008.01.08 - 20.00
  • Shiwo
    jahoksithx
  • öregharcsa
    nézd meg a hosszúpuskán..holnap(06) 20.00

http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=kikike
  • Shiwo
    amúgy nem tudjátok véletlenül, hogy CicMax mikorra lesz kész magyar felirattal ?

[apró]és természetesen sok respect neki, hogy elkészíti :)[/apró]
  • Shiwo
    hallás alapján nem vok túl jó, 1-2 részt nem fogtam fel, de mintha valami olyasmiről lett volna szó, hogy az megareplikátor elszívta volna az összes energiát
  • gergod
    persze, hogy a Weir az a legvegen...
    csak tudnam mi a fraszert nem viszik el legalabb azt a zpm-et amikor kiment az aram a vegen...

• Shiwo
    megnéztem még1szer a végét..

a csaj a végén nagyon is dr. Weir, nem a Rodney féle replika
  • Shiwo
    az a csaj a hajón nem a dr. Weir ? nekem annak tünt, nem az új replikátor csajnak...
  • The Garrett
    én reménykedtem benne hogymegmarad állandó szereplőnek :D . Mókás lett volna egy ilyen csaj a tech csapatba rodney mellé... Bár a technologia már megvan, mostmár csinálhat egyet magának bármikor :)
  • The Garrett
    megmaradt egy hajonyi ujfajta replikator akiket az a csaj iranyit. valszeg azert nem lettek egymásba szippantva, mert ők függetlenítették magukat az alap replikátor kódtól.

ha erre gondolsz
  • nothes
    Hát ez tényleg hatalmas rész volt, rég nem volt ilyen. A végét egyébként nem értettem. Mármint értettem mit karattyolnak, csak azt nem, hogy mi van. Kimaradt volna egy rész? Valaki írja már le röviden spoilerben, hogy mi a szitu.

wander: az nem kifejezés:)
  • K Ace
    Nah ez nagy rész volt. Főleg a vége volt ledöbbentő.