StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. 2 évad letöltve, megnézve 😊 Az SG-1-rõl már akkor lemondtam, amikor 10 évadról tudomást szereztem 😊 Az a 200-valahány rész nekem sok. Az Atlantis-ban így is belefutottam xar részekbe, de no problemo. Az évadzáró részek k..va jók. Alig várom, hogy a 3. évad is lejöjjön 😊
azért ha van vmi ilyesmi szintû rész az SG-1 szériából (tehát ami olyan mondhatni akciódús lenne, mint az Atlantis évadzárói: ugyebár az ostrom is meg a McKay-rablós is elég sûrû lett) azokról egy SxEy formátumú listának örülnék, ahol persze az Sx az évad száma (pl. S01 az 1. évad) és Ey az epizód száma. Valami olyasmire gondolok, amiben megjelenik A NAGY VESZÉLY drámai köntösben 😊 és aztán A NAGY HÕS(ÖK) megoldják a dolgot 😊 Szóval amikor nem egy kis porfészek sorsa forog kockán, hanem az egész Föld vagy vmi hasonló. 1-2 ilyen résznek nagyon tudnék örülni. Elõre is köszi.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
a 3.-nak tök más vége van...
http://pspfilez.extra.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#906: a modern világ meggájver-e 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Csak szõrszálat hasogatok😊
[merlinw.org]
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
1 mozifilm +
(stargate.hu évadok alapján)
SG-1: 10 évad
1. évad 21 rész
2-7. évad 22 rész / szezon
8-10. évad 20 rész / szezon
SG-Atlantis 3 évad
mind a 3 évadban 20-20 rész
ha leakarod tölteni, az elég sok lesz, asszem nálam 20 dvd-n van a cuccos..
amúgy van 1-2 olyan rész, hogy a neten összevonva van fent a két rész (tehát 1 fileban), illetve vmellik atlantis-évadban (tán az uccsóban) kavarodás is van, mert egy-két esetben két különbözõ epizódot is ugyanazzal a számmal illettek, és így lehet, hogy duplán szedsz le 1-1 epizódot..
amúgy a goa'uldok (remélem, jól írtam) akkor csak felhasználták a csillagkapukat, de nem is igazán értik a technológiáját?
A dárda a hegyes orrú lidérc vadászhajó.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"oráj (ahogy te mondtad vala..)" az õsök 1 verziója, akik az emberi hitbõl nyerik az erejüket, gátlástalanul kihasználják az embereket, kiírtatják azt, aki nem isteníti õket..a küldötteikkel cseszegetik a népeket..
"replikátorok" robotok, melyek képessek a környezetük anyagából új replikátorokat készíteni, ráadásul annak technikai szinvonalát is átveszik..a legdurvább verziók szinte mindenre immunisak...az asgardiakat szivatták 1 jódarabig
"dzsennáj" SG - atlantisban egy bolgyón élõ katonai szervezet, technológiájuk valamivel elmaradottabb az emberekénél, de atombombájuk már van.. céljuk a lidércek kiírtása BÁRMI áron, s ezért a gondolkodásmódért már többször összetûzésbe keveredtek az atlantiszi sg-csapatokkal
"õsök" - egy idegen nép, ami valaha hasonlított az emberre..õk építették a csillagkapukat...egy idõ után tovább fejlõdtek egy energialénnyé, alapvetõ nézetük, hogy nem szólnak bele a dolgokba..(még akkor se, ha megtudnák akadályozni többmilliárd élõlény halálát)
lidércek asszem az SG-Atlantis 1 évadjának 2. részében tünnek fel (vagy vmikor az elsõ X rész valamelyikében..)
valaki nem akar pár szót szólni ezekrõl? (csak hogy képben legyek a nélkül, hogy végig kellene bogarásznom az összes SG összes évadját 😊
oráj
replikátorok
dzsennáj
õsök
azt meg tudnátok nekem mondani, melyik részben bukkantak fel elõször a lidércek? (le akarom tölteni 😊
bocsi a lámer kérdésekért 😊
megpróbálom bepótolni a lemaradás egy részét...
mindenkinek THX 4 helping me...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A tv2 leadta az elsõ három évadot ???
Mert csak azt látom, hogy a mai betevõ Atlantis részem helyett Sex felügyelõ van.
[merlinw.org]
innen huzd le a webrip xvid-Aerox-ot, 2 rész van belõle. az a para hogy nagyon rövidek 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Rodney játszott azt hiszem a Kocka 1-ben 😄
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
olyan rövidnek tûnt pedig ez az évad... :|
abban meg igazad van hogy mázlink volt, a falra is másztam volna... 😄
nembaj, a normál csillagkaput még úgysem láttam, szóval addig tudom azt nézni, így hogy újra adják 😊