StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi!
1. 2 évad letöltve, megnézve 😊 Az SG-1-rõl már akkor lemondtam, amikor 10 évadról tudomást szereztem 😊 Az a 200-valahány rész nekem sok. Az Atlantis-ban így is belefutottam xar részekbe, de no problemo. Az évadzáró részek k..va jók. Alig várom, hogy a 3. évad is lejöjjön 😊

azért ha van vmi ilyesmi szintû rész az SG-1 szériából (tehát ami olyan mondhatni akciódús lenne, mint az Atlantis évadzárói: ugyebár az ostrom is meg a McKay-rablós is elég sûrû lett) azokról egy SxEy formátumú listának örülnék, ahol persze az Sx az évad száma (pl. S01 az 1. évad) és Ey az epizód száma. Valami olyasmire gondolok, amiben megjelenik A NAGY VESZÉLY drámai köntösben 😊 és aztán A NAGY HÕS(ÖK) megoldják a dolgot 😊 Szóval amikor nem egy kis porfészek sorsa forog kockán, hanem az egész Föld vagy vmi hasonló. 1-2 ilyen résznek nagyon tudnék örülni. Elõre is köszi.
grrr, reménykedtem 😄 nembaj, leglább többmindent tudom nézni 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

öregharcsa
az a 2. évad vége...mert csak addig adta a tv2...
a 3.-nak tök más vége van...

http://pspfilez.extra.hu/

nem emlékszem pontosan. a tévékettõ által leadott rész az a 3. évad utolsó része?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rodney-t (és ronont) 'elrabolják' a lidércek...

MerlinW
ühüm

[merlinw.org]

ez itt mit jelent? az a címe az epizódnak? 😄

MerlinW
Banner update...

[merlinw.org]

a modern világ torszszülöttje <#idiota> persze Atlantiszon sincs flopi...

#906: a modern világ meggájver-e 😄

PiszkosFred
De ha megsem, akkor sincs gond, a CSK fejesei kozott ott bujkal egy korabbi "ezermester", aki kaktuszbol is epitett mar csordulasig telt viztarozot a sivatagban 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zsoltika 007
Majd Rodney hajlít bele drótból.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

shaba23
az én gépembe nincs floppy <#rinya>
Rodney tömörítésével egy floppyra felmenne az összes csillagkapu rész, film. Ennyi. 😊

shaba23
nem számolhatsz 4,2 gigával, mert akkor nem veszed figyelembe a túlírást!!!<#idiota>
Shiwo
én meg utánaszámoltam.. 10 évad + 3 évad + mozifilm nálam összesen 23 dvd, csak a pontosítás miatt ,)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MerlinW
módosítottam a hszt, pontosítás miatt😊

[merlinw.org]

Shiwo
de nincs mindegyik tele, és amúgy is ték

MerlinW
Pontosabban ~78.2GB ami 18 és fél DVD ha 4.2GB-al számolunk, mert ugye egy lemezre csak annyi epizód fér, ha az átlag 365MB-os darabokkal számolunk😊

Csak szõrszálat hasogatok😊

[merlinw.org]

Zsoltika 007
Nem mondtam hogy nem. 😉

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Shiwo
jóvanna... amúgy 20 dvd az kb 80 giga, szal stimmel

Zsoltika 007
Nem hd. Csak normális divx kódolású.

Shiwo
jahhát az attól is függ, hogy milyen verziót szed le az ember..nekem is van olyan évad, ahol minden rész 600 mega, meg olyan is ahol csak 300 megások..

Zsoltika 007
Sg1 fullosan kb 80 giga volt. Most néztem végig az összeset 1 hónap alatt 😄

Shiwo

1 mozifilm +
(stargate.hu évadok alapján)
SG-1: 10 évad

1. évad 21 rész
2-7. évad 22 rész / szezon
8-10. évad 20 rész / szezon

SG-Atlantis 3 évad

mind a 3 évadban 20-20 rész

ha leakarod tölteni, az elég sok lesz, asszem nálam 20 dvd-n van a cuccos..
amúgy van 1-2 olyan rész, hogy a neten összevonva van fent a két rész (tehát 1 fileban), illetve vmellik atlantis-évadban (tán az uccsóban) kavarodás is van, mert egy-két esetben két különbözõ epizódot is ugyanazzal a számmal illettek, és így lehet, hogy duplán szedsz le 1-1 epizódot..

köszi a segítséget. hány évad x hány rész van összesen? (SG-1 + Atlantis) elkezdem letöltögetni, de még össze is kell kötnöm másoláshoz a 2 gépet, mert már kevés a hely. pár tippet kaptam az IP-problémákról, de nem biztos, hogy menni fog.

amúgy a goa'uldok (remélem, jól írtam) akkor csak felhasználták a csillagkapukat, de nem is igazán értik a technológiáját?
Shiwo
szal az elsõ rész határeset 😊

Malakai
Már az elsõ részben vannak Lidércek, igaz csak dárdákkal.
A dárda a hegyes orrú lidérc vadászhajó.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
javaslom nédd meg mind... de csak most a te kedvedért:

"oráj (ahogy te mondtad vala..)" az õsök 1 verziója, akik az emberi hitbõl nyerik az erejüket, gátlástalanul kihasználják az embereket, kiírtatják azt, aki nem isteníti õket..a küldötteikkel cseszegetik a népeket..

"replikátorok" robotok, melyek képessek a környezetük anyagából új replikátorokat készíteni, ráadásul annak technikai szinvonalát is átveszik..a legdurvább verziók szinte mindenre immunisak...az asgardiakat szivatták 1 jódarabig

"dzsennáj" SG - atlantisban egy bolgyón élõ katonai szervezet, technológiájuk valamivel elmaradottabb az emberekénél, de atombombájuk már van.. céljuk a lidércek kiírtása BÁRMI áron, s ezért a gondolkodásmódért már többször összetûzésbe keveredtek az atlantiszi sg-csapatokkal

"õsök" - egy idegen nép, ami valaha hasonlított az emberre..õk építették a csillagkapukat...egy idõ után tovább fejlõdtek egy energialénnyé, alapvetõ nézetük, hogy nem szólnak bele a dolgokba..(még akkor se, ha megtudnák akadályozni többmilliárd élõlény halálát)

lidércek asszem az SG-Atlantis 1 évadjának 2. részében tünnek fel (vagy vmikor az elsõ X rész valamelyikében..)

hali!

valaki nem akar pár szót szólni ezekrõl? (csak hogy képben legyek a nélkül, hogy végig kellene bogarásznom az összes SG összes évadját 😊

oráj
replikátorok
dzsennáj
õsök

azt meg tudnátok nekem mondani, melyik részben bukkantak fel elõször a lidércek? (le akarom tölteni 😊

bocsi a lámer kérdésekért 😊
megpróbálom bepótolni a lemaradás egy részét...
mindenkinek THX 4 helping me...
jól hangzik ^^

Zsoltika 007
Kár hogy csúsznak. 😞 De legalább az új évad érdekesen hangzik.

Lacee
comment.com

ide is beszúrom, egy-két morzsa van az Atlantisról is.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ikegami
áááá.
<#kuss><#merges2>

DannyL
Atlantisra meg SG1-re is várni kell õszig. Addig megõszülök! 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

MerlinW
Ja igen, 3. évad még megy SciFi-n. Amíg ott nem megy le addig nálunk sem kezdik el

[merlinw.org]

Kori
2 évadot adott le😞

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

MerlinW
Ma csak SG1 4.évad volt. Nemtom Atlantis hol tart náluk.

[merlinw.org]

(A biztonság kedvéért csak a bannert olvasom)
A tv2 leadta az elsõ három évadot ???
Mert csak azt látom, hogy a mai betevõ Atlantis részem helyett Sex felügyelõ van.

MerlinW
Megnéztem mindkettõt, nemtom. 1-2Dolcsit még kifizetnék az elsõ két részért kíváncsiságból, de a harmadikért már nem. Megnéztem, de semmi értelme. Történnek események, nincs idõ felvázolni az alapsztorit 20 percben. Legalább az elsõ részt csinálták volna meg 1 vagy több órásra, mert ebben nem lesz nekik semmi biznic szerintem.

[merlinw.org]

wander01
http://www.mininova.org/search/sanctuary/8

innen huzd le a webrip xvid-Aerox-ot, 2 rész van belõle. az a para hogy nagyon rövidek 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

ez tévében is megy valahol? 😄

Rodney játszott azt hiszem a Kocka 1-ben 😄

wander01
sam és rodney uj sorozatban: sanctuary 😊) nekem az elsõ két rész bejött bár nagyon rövidek...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Kori
mert a folytatás majd valamikor

Jesszusom o.O
olyan rövidnek tûnt pedig ez az évad... :|
abban meg igazad van hogy mázlink volt, a falra is másztam volna... 😄

nembaj, a normál csillagkaput még úgysem láttam, szóval addig tudom azt nézni, így hogy újra adják 😊

Második évad vége, folyt. köv.-vel befejezve. Mellesleg odakint is át kell élni minden évben, örüljünk, hogy a Siege I. - II. - III. - at nekünk szünet nélkül adták le.
mert?

Kori
tv2 most jól kib@szik a néppel

Zsoltika 007
Én is :/

Malakai
Azthiszem a legpontosabb idõpont az õsz... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wander01
mikor lesz a negyedik évad? már teljesen lejöttem a csk-rol, ez nem állapot...

Serpa
thx,
közben meg is néztem.