StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Csak a betevõ rész jönne már.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(\__/) ( X.x) ( } . { )
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[merlinw.org]
Görgetõsáv ott jobbra /vagy balra, ha nagyon messzirõl jött ember vagy😊/
használd légyszíves!
no offense
peace
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
--
Nem tudtam már tovább hallogatni,meg kellett néznem a 17-es részt... bár nem akartam... <Úgyanis a spoiler olvasás az egy rossz szokásom...>Úgyanis a spoiler olvasás az egy rossz szokásom...> és hiába tudtam mi lesz a végkimenetel majd a szívem szakadt meg a végén... 😞 <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> õ volt a kedvenc szereplõm,a cuki akcentusával 😞 Remélem az új évadba nem hoznak a helyélre vkit,akire ráerõltetik a fõszereplõséget... fõszereplõ jöhet,csak ne az õ posztjára... <#rinya>#rinya>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
4x01 - Adrift
4x02 - Lifeline
4x03 - Reunion
4x04 - Doppelganger
4x05 - The Seer
4x06 - Travelers
(\__/) ( X.x) ( } . { )
sajnos nem tudok pontos dátumot,de szerintem fél éven belül ne várd... várjuk...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Sic vis pacem para bellum
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valószínûleg majd az lesz, hogy az Apolló odarepül és kimenti õket, a város meg ott fog parkolni egy darabig😉
egyébként Kaylee jobban mutatott volna az Apolló fõgépészeként😄
ami meg a repi bolygó bombázását illeti, tiszta Caprica feelingje volt😉
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"