StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mai rész nagyon jó volt, ha valaki nézte a tévében <#eljen> 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Istencsászár
Hát csak fél szemmel néztem, de õk épp h visszajöttek a kapun mielõtt felrobbant az atom. Azt a fertõzötteket a doki meggyógyította, köztük a hugát? is és heppy end.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Serpa
mi történt miután a puccsista kiszabadította Sheppard -éket a cellából?

wander01
szerdátol hétköznap fél négykor lesz megint a csillagkapu a tévében 😊 átpakolták éjszakárol 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
jaja, énekora elmaradt volna azt mondom rendben van 😊) két galaxis között pedig lehet találtak egy kobor csillagot pár bolygoval és a hét törpével...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Trucker39
Nem kellett volna énekelnie! Így nem tetszett annyira a rész.

Zsoltika 007
Jajj ne kötözködj már! Kit érdekel? <#vigyor>
Csak a betevõ rész jönne már.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

RelakS
Ha egy hajó két galaxis között fél úton parkol, akkor az egyik oldala miért virít déli napsütésben? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

wander01
melyik rész volt ma? lemaradtam rola... 😊

Trucker39
Nagy úr a bizalmatlanság! <#violent><#taps>

RelakS
Ez a mai rész kész volt XD

hülye lidércek XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ramadamammy rapidrandi

Malakai
...az egyesült államokban premier, a SciFin, de õk áprilistól adják a 3. évad második felét is, szóval ebbõl még nem tudunk sokat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zsoltika 007
Nem. Ezért is írják a hírben premiernek.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

USA megjelenés. elképzelhetõ hogy máshol hamarabb adják?

MerlinW
15 részt írnak: http://www.csillagkapu.hu/hir.php?ID=987
Több mint a semmi😊

[merlinw.org]

PiszkosFred
Hat remelem Kaylee allandora marad. Bar kisse furcsa volt latni "olajmentesen" ;] Jo kis resz volt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Malakai
Írtam, stargate news, ahogy azt is írtam, hogy inkább csak remélem, hogy igaz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
Egyébként mindenhol 2007 július vagyon írva, Nem tudom honnan vettétek az áprilist. Ilyenkor illik forrást is linkelni😊

[merlinw.org]

tnm
van ilyen izé... na... hogyhíjják...
Görgetõsáv ott jobbra /vagy balra, ha nagyon messzirõl jött ember vagy😊/
használd légyszíves!
no offense
peace

MerlinW
<#banplz>

[merlinw.org]

Malakai
Hozzászólások ezreit kellene vissza olvasnod, hogy errõl mit tudunk mi itt...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez az utolsó rész fenomenális volt. Ezt nevezem sci-finek, minden percen tûkön ülsz és majd szétb....ák az idegeidet hogy mi lesz a következõ részben! Apropó köv. rész. Mikor lesz 4. évad premier?
dinomano
Semmi bajom a sorozattal+jok a türkkök,de amugy az a robbanas, mikor ellepi a dokit, nagyon-nagyon béna lett... Nem tudom, h. megy ez realtime-ban; de nem igy... Semmi lökéshullam; semmi megégés, csak szimplan ellepték a szamitogepes lángok... :-| (amitöl elégett ugyi,de mi nem láttuk...)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dinomano
Hmmm.... Sajnaltam en is dokit nagyon..eh...

5w0rdf15h
pedig egy cuki csaj lesz helyette aki a 20. rész elején szerepelt 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Malakai
Vezetõ poszt, szal elméletileg sokat kell szerepelnie, de végül is nem feltétlen fõszereplõ...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pedig kell valaki a posztjara mivel nincs most orvosa Atlantisnak. 😄D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Malakai
Ha cuki csaj, akkor megbocsájtható. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Trisztin
micsoda jó híreket olvasok itt... Akkor elnézést az elõbbi félretájékoztatásért... nem gondoltam,hogy ilyen hama folytatják... de én is nagyon örülnék neki...

--

Nem tudtam már tovább hallogatni,meg kellett néznem a 17-es részt... bár nem akartam... <Úgyanis a spoiler olvasás az egy rossz szokásom...> és hiába tudtam mi lesz a végkimenetel majd a szívem szakadt meg a végén... 😞 <#rinya><#rinya> õ volt a kedvenc szereplõm,a cuki akcentusával 😞 Remélem az új évadba nem hoznak a helyélre vkit,akire ráerõltetik a fõszereplõséget... fõszereplõ jöhet,csak ne az õ posztjára... <#rinya>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

5w0rdf15h
dejó is lenne "csak" 2 hónap 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Malakai
Eddig úgy volt...
Stargate newson olvastam, én azért remélem igaz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

He? Nem nyaron szoktak kezdeni?

Malakai
Április 6.
4x01 - Adrift
4x02 - Lifeline
4x03 - Reunion
4x04 - Doppelganger
4x05 - The Seer
4x06 - Travelers

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Trisztin
hát arra még várunk egy kicsit 😊

sajnos nem tudok pontos dátumot,de szerintem fél éven belül ne várd... várjuk...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Lehet, hogy most rajtam fogtok röhögni, mert megkérdezem, de mikor jön a 4. évad? mert a Bannerban sajna nem látszik. <#nevetes1><#nevetes1>

Sic vis pacem para bellum

király rész volt!! Nem értem a 2 franchise pénzelés. Itt atomjó effekteket gyártanak, SG-1-be meg egy '90-es évekre emlékeztetõ sárkányokat. Mindegy, nem a vizualitás az elsõdleges élvezeti tényezõ😊

nothes
huh, ez most jó volt, bár arra kíváncsi leszek, hogy másznak ki ebbõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem, amikor beszélgettek vhogy sikerült átjönnie a vírusnak és az kapcsolta le a csillaghajtómûveket még mielõtt elérhették volna a bolygót. vagy vhol a csillagközi térben ragadtak, vagy a vírus pályát is módosított és kirepítette õket a galaxisból.
valószínûleg majd az lesz, hogy az Apolló odarepül és kimenti õket, a város meg ott fog parkolni egy darabig😉

egyébként Kaylee jobban mutatott volna az Apolló fõgépészeként😄

ami meg a repi bolygó bombázását illeti, tiszta Caprica feelingje volt😉

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

tnm
Miért jut egyre többször eszembe a SG franchise-ról, a Firefly.... nah, vajon miért😄DD

UUU basszameg hogy lehet igy befejezni. De utalom a Kliffhengert. 😄

dinomano
Jó, akkor xar a magyar szinkron... "úgy ahogy" alatt az értettem, hogy pl.é jobb mint más nemzetek szinkronjai..Pl. a német szinkron altalaban csapnivaloan rossz...a magyar türhetöbb... :-P Amugy meg inkabb mindent eredeti nyelven nezek... :-D

nothes
de legalább a második évadra (úgy ahogy) megtanulták rendesen kiejteni Sheppard nevét 😄

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Malakai
Akármennyire jó a magyar szinkron? 😄D
Nagyon pocsék a magyar szinkron! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dinomano
...A 3. evad szerintem nagyon jo, igaz hogy én Stargate Atlantis-honlapon töltöm le a kis 30 megas részeket...a minöseg nem a legjobb; de ingyééé van + jobb eredeti hanggal a film..(akarmennyire jo a magyar szinkron; akkor is jobb eredetiben)

Nekem mindegyik egyforman teccik. Sheppard nagyon nagy arc, a plakatjaval meg mindennel egyutt. 😄

Trisztin
nekem is sokkal jobban tetszik a 2.,mint az elsõ... bár ez részben Ronon-nak is köszönhetõ 😊

Kori
nekem eddig a 2. évad jobban tetszik mint az elsõ

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

dinomano
Atlantist nagyon birom, szerintem sokkal jobb, mint a mára már ellaposodott(+ a farscape szinvonalát elérõ-manapsag nagyon "bugyi") eredeti sorozat... A 2. évad elején volt pár laposabb rész, de a 3. évad végig nagyon jó... :-D

Zsoltika 007

Jah megin adnak egy ki-nagy kliffhengert 😄