StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF

A lost egy unalmas vontatott szar. :D
Ezerszer jobb sorozatok vannak nala. :P

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

stargatelost
17 vagyok...persze van más fontos dolog is az életemben ;) De a sorozatok jelentik számomra az egyik szórakozást, kikapcsolódást...és mi baj van azzal, ha ennyire sorozataddikt vagyok? Semmi...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Trisztin
élni tudni kell/kellene...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

MerlinW
"számomra az egyik legfontosabb dolog a Lost , meg a többi sorozat , amit szeretek..."

Ha 14 és 16 között vagy megértem. Ha 16 és 18 között, nos... szomorú...:)

[merlinw.org]

stargatelost
Igen a filmmel kezdtem, aztán SG1 aztán Atlantis :) És szerintem azért ha csak az Atlantist nézni valaki, és mondjuk eljut ahhoz a részhez, amikor McKay elsüllyed az ugróval, akkor nem igazán tudja, hogy ki az a 'csaj' ( ugye Carter ) , meg még van pár ilyen eset, szal értelmesebb elöször az SG1-et nézni.

Hát, 2XP , valahogy úgy...számomra az egyik legfontosabb dolog a Lost , meg a többi sorozat , amit szeretek... :)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

A stargate filmet még 94 vagy 95? nem emlexem-ben lattam. Nem tetszett azota pedig nem vettem elo.

2XP: Egyetertek.

2XP
"Amúgy a Lostról nem tudni semmit csak azt hogy eltûntek...hát...inkább nem mondok semmit..."

Ezt úgy mondtad, mintha az a sorozat a világ legfontosabb dolga lenne :D
Én az elején még néztem, bár már akkor sem tetszettek a túldramatizált helyzetek, de 10 rész után már kifejezetten megutáltam, van egy pont, ami után már nem lehet feszíteni a húrt, na ezt a lostban nem vették észre.

tnm
de ugye azt meg azzal kezdted, hogy megnézted a filmet????

MerlinW
"...ennyit megérdemel..."
No, azért bízzunk benne hogy nem fog vérig sértõdni..:)

[merlinw.org]

stargatelost
Ehhh...de nem lenne Atlantis ha nem lett volna SG-1....szal az az alap...és sztem alap azt nézni elsõként...sztem...ennyit megérdemel...

Amúgy a Lostról nem tudni semmit csak azt hogy eltûntek...hát...inkább nem mondok semmit...

Na de nem akarok én itt senkivel kötözködni, csak elmondtam a véleményem.

t0mmy
azért nem mondanám hogy az alapja, átfedések persze vannak de szerintem kb annyi mint a GTA részek között... XD

Domo arigatou. :)

Trisztin
Minden bûn megbocsátva :) mivel megnézted az egész SG-1-et... 8))

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Francokat, en eloszor altantist neztem. Aztan elso szezon utan az osszes sg-1et is. Bun lenne? Miert? Teljesen kulonallo sorozatokrol van szo.

stargatelost
Te nehogy azt mond, hogy úgy nézted az Atlantist, hogy nem nézted elötte az SG-1-et???? Hát az az alap, anélkül elkezdeni az Atlantist súlyos bûn!!!!

MerlinW
Lostnak van topikja.
Feliratok:
www.feliratok.hu
www.hosszupuska.freeweb.hu
www.csillagkapu.hu

[merlinw.org]

Lost: jó
SG1: eddig 10 évad ha jól tudom
feliratok a www.csillagkapu.hu-n

Lazarus
Honnan tudnám leszedni a 3x05-09es feliratokat?

Nagyonjó sorozat, tetszenek benne a karakterek. Csak túl rövid ez a kevéske évad :(

Lostról mi a véleményetek? Nem tudok róla semmit, csak annyit hogy valakik eltûntek. Érdemes belenézni?
Az CSK-1es sorozatot mikor forgatták és hány évadja van? Van olyan jó mint az Atlantis?
MerlinW
Fõleg hogy - ahogy SG1 topikba bevágtam a cikk ezen részét - "...Azonban az évadok második fele csak 2007. márciusában fog folytatódni." :)

[merlinw.org]

Zsoltika 007
Jaja! Én is így tervezem. Bár szerintem úgysem fogom tudni megállni. <#falbav>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

fruhwirth
meg se nézem azt a részt, aminek a második fele januárban lesz. nem sokkolom magam, mint most nyáron a 3x01el...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

stargatelost
Aha, akkor még lesz két rész...
ÁÁÁ nemtom hogy fogom kibírni SG1 meg SGA nélkül...
<#shakehead> Nembaj, majd okóbertõl lesz LOST <#vigyor2>

tnm
hoppp, égse lesznek meg:D

MerlinW
Jah, tavaly is január elsõ/második hetében folytatták.

[merlinw.org]

hehe

tnm
fakkkk
jó nagy póz
/legalább vizsgáim meg lesznek:D/

Trisztin
Season 3, Episode 10: The Return: Part 1
22 September 2006

Season 3, Episode 11: The Return: Part 2
2007

forrás:imdb.com

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

stargatelost
Jah, sztem is elkélt volna pár Zet

Amúgy tök kíváncsi vok a kövi epre, így hogy nincs ZPM...még hány rész fog lemenni? kettõ? egy? és mekkora lesz a szünet?

Maak
Anno én is úgy kezdtem, aztán sajnos utolértem a sorozatot <#wilting>

nekem piszkosul tetszett a 3x08...amúgy is Rodney a kedvencem, nem a másik hanem ez <#nevetes1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Trisztin
naszóval... kis adagokban végig néztem az összes eddig Atlantis epizódot... Eleinte nem gondoltam,hogy ennyire szeretni fogom...
Szerencse,hogy az 1. évadnál nem hagytam abba...2-3. évad messzemenõkig túlszárnalják az elsõt!!!

Van viszont néhány dolog,amit nem értek...
Én elhiszem,hogy nem szeretjük a Goa'uldokat,de van pár dolog,amit igazán magunkkal vihettünk volna Atlantisra... Néhány Zetniqutelre és Tak**-ra gondolok...Én elhiszem,hogy katonaság bízik a "primitiv fegyvereinkben",de legalább egy probát megérne,hogy reagálnak egy zet lövésre ... abban a tudatban meg fõleg,hogy a Wraitek bénító lõvéseibõl néha több is kell...mégis azokat a fegyvereket kezdték el "gyûjtögetni"...
Mellékesen Atlantis védelmére néhány ágyút is vihettünk volna... tudjátok olyat ,amivel Teal'c egyszer egy egész anyahajót leszedett...

3x08 - jó kis rész volt... :)
3x03 - már a falat kapartam annyira idegesített,bár lehet,hogy csak azért mert én is meg vagyok fázva ;)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

David Hewlett nagy szinesz lehet miatta erdemes lenne megnezni. :|

Trisztin
http://us.imdb.com/title/tt0796314/
http://www.youtube.com/watch?v=EpUJLMnr2NE

Szerintem is kötelezõ lesz :)
Mûfajnak egyenlõre Horror/Comedy van beírva... egyre kiváncsibb vagyok ;)

tnm
Nos akkor nagy valószínûséggel kötelezõ darab lesz a film.
/csak vicceltem, még jó, hogy tom ki C.J./
írók között nincs átfedés???

5w0rdf15h
ja aranyos volt :)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Trisztin
Teal'c ... igaz õ még nem szerepelt az atlantisba,de azért mégis csillagkapun belül marad...

Randomra megnéztem néhány hangmérõk adatait is... és azok közül is rengeteg dolgoztak már a Sg-1/SGA valamelyik részén...

tnm
õõõ, ki az a Christopher Judge??? ebben a sorozatban nem szerepel XDDDDDDDDDDDDDDDD

jórész :)

Hihi, 3x08:)))

Meredith <#nevetes1><#nevetes1>

Trisztin
Valaki tud valamit "A Dog's Breakfast" címû filmrõl???
Már csak azért is itt kérdezem,mert eléggé ismerõs a szereposztása...

Credited cast:
David Hewlett .... Patrick
Kate Hewlett .... Marilyn
Paul McGillion .... Ryan
Christopher Judge .... Chris
Rachel Luttrell .... Ratcha

Zsoltika 007
Akkor várunk türelemmel.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

még nincs:( Reméljük Cicmax még csinálja és nem állt le, szeretem a feliratait:)

Maak
még nem találkoztam vele én sem

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Zsoltika 007
3X08 van már felirat? Vagy csak én nem találtam meg? Vagy még készül?

Valoban ugytunik. :D

Maak
<#nevetes1>

Trisztin
ahh... csak addig ameddig fel nem bukkant Ronon... ... úgy látszik a nagydarab,idegenekre bukom :)Raszta séróval vagy arany homlókdísszel...

En pedig aszittem Joe Flanigan (Sheppard) a nagy nok balvanya. :)

Trisztin
Én ilyen címen találtam meg... remélem ezzel is tudok segíteni
Stargate SG-1 8x00 - From Stargate To Atlantis (Lowdown)

wander01
"Most találkoztam a SG-1 8.évadjának 0.részével... From Stargate To Atlantis - David abba is poénkodik elég rendesen :) - Ajánlom mindenkinek ;)"

azt honnan lehetne elökeriteni? illetve ez a pontos cime? engem nagyon érdekel, imádom az sg-s .... hát jobb szo hiján werkfilmeket :) vagy nemtom hogyan kéne nevezni ezeket a behind the scenes-eket meg hasonlokat.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Trisztin
az nagyon nagy rész :))

Azt hittem leesek a székrõl,mikor kereste a rádiót a fülében... az egész részt végig röhögtem... Néha annyira Carson Kressley-sen viselkedett,hogy már megijedtem...

Most találkoztam a SG-1 8.évadjának 0.részével... From Stargate To Atlantis - David abba is poénkodik elég rendesen :) - Ajánlom mindenkinek ;)