2619
  • Shiwo
    jahhát az attól is függ, hogy milyen verziót szed le az ember..nekem is van olyan évad, ahol minden rész 600 mega, meg olyan is ahol csak 300 megások..
  • Zsoltika 007
    Sg1 fullosan kb 80 giga volt. Most néztem végig az összeset 1 hónap alatt :D
  • Shiwo

1 mozifilm +
    (stargate.hu évadok alapján)
    SG-1: 10 évad

1. évad 21 rész
    2-7. évad 22 rész / szezon
    8-10. évad 20 rész / szezon

SG-Atlantis 3 évad

mind a 3 évadban 20-20 rész

ha leakarod tölteni, az elég sok lesz, asszem nálam 20 dvd-n van a cuccos..
    amúgy van 1-2 olyan rész, hogy a neten összevonva van fent a két rész (tehát 1 fileban), illetve vmellik atlantis-évadban (tán az uccsóban) kavarodás is van, mert egy-két esetben két különböző epizódot is ugyanazzal a számmal illettek, és így lehet, hogy duplán szedsz le 1-1 epizódot..
  • arkkansas
    köszi a segítséget. hány évad x hány rész van összesen? (SG-1 + Atlantis) elkezdem letöltögetni, de még össze is kell kötnöm másoláshoz a 2 gépet, mert már kevés a hely. pár tippet kaptam az IP-problémákról, de nem biztos, hogy menni fog.

amúgy a goa'uldok (remélem, jól írtam) akkor csak felhasználták a csillagkapukat, de nem is igazán értik a technológiáját?
  • Shiwo
    szal az első rész határeset :)
  • Malakai
    Már az első részben vannak Lidércek, igaz csak dárdákkal.
    A dárda a hegyes orrú lidérc vadászhajó.
  • Shiwo
    javaslom nédd meg mind... de csak most a te kedvedért:

"oráj (ahogy te mondtad vala..)" az ősök 1 verziója, akik az emberi hitből nyerik az erejüket, gátlástalanul kihasználják az embereket, kiírtatják azt, aki nem isteníti őket..a küldötteikkel cseszegetik a népeket..

"replikátorok" robotok, melyek képessek a környezetük anyagából új replikátorokat készíteni, ráadásul annak technikai szinvonalát is átveszik..a legdurvább verziók szinte mindenre immunisak...az asgardiakat szivatták 1 jódarabig

"dzsennáj" SG - atlantisban egy bolgyón élő katonai szervezet, technológiájuk valamivel elmaradottabb az emberekénél, de atombombájuk már van.. céljuk a lidércek kiírtása BÁRMI áron, s ezért a gondolkodásmódért már többször összetűzésbe keveredtek az atlantiszi sg-csapatokkal

"ősök" - egy idegen nép, ami valaha hasonlított az emberre..ők építették a csillagkapukat...egy idő után tovább fejlődtek egy energialénnyé, alapvető nézetük, hogy nem szólnak bele a dolgokba..(még akkor se, ha megtudnák akadályozni többmilliárd élőlény halálát)

lidércek asszem az SG-Atlantis 1 évadjának 2. részében tünnek fel (vagy vmikor az első X rész valamelyikében..)
  • arkkansas
    hali!

valaki nem akar pár szót szólni ezekről? (csak hogy képben legyek a nélkül, hogy végig kellene bogarásznom az összes SG összes évadját :)

oráj
    replikátorok
    dzsennáj
    ősök

azt meg tudnátok nekem mondani, melyik részben bukkantak fel először a lidércek? (le akarom tölteni :)

bocsi a lámer kérdésekért :)
    megpróbálom bepótolni a lemaradás egy részét...
    mindenkinek THX 4 helping me...
  • Nuki
    jól hangzik ^^
  • Zsoltika 007
    Kár hogy csúsznak. :( De legalább az új évad érdekesen hangzik.
  • Lacee
    comment.com

ide is beszúrom, egy-két morzsa van az Atlantisról is.
  • ikegami
    áááá.
  • DannyL
    Atlantisra meg SG1-re is várni kell őszig. Addig megőszülök! :D
  • MerlinW
    Ja igen, 3. évad még megy SciFi-n. Amíg ott nem megy le addig nálunk sem kezdik el
  • Kori
    2 évadot adott le:(
  • MerlinW
    Ma csak SG1 4.évad volt. Nemtom Atlantis hol tart náluk.
  • sorrow
    (A biztonság kedvéért csak a bannert olvasom)
    A tv2 leadta az első három évadot ???
    Mert csak azt látom, hogy a mai betevő Atlantis részem helyett Sex felügyelő van.
  • MerlinW
    Megnéztem mindkettőt, nemtom. 1-2Dolcsit még kifizetnék az első két részért kíváncsiságból, de a harmadikért már nem. Megnéztem, de semmi értelme. Történnek események, nincs idő felvázolni az alapsztorit 20 percben. Legalább az első részt csinálták volna meg 1 vagy több órásra, mert ebben nem lesz nekik semmi biznic szerintem.
  • wander01
    http://www.mininova.org/search/sanctuary/8

innen huzd le a webrip xvid-Aerox-ot, 2 rész van belőle. az a para hogy nagyon rövidek :)
  • Nuki
    ez tévében is megy valahol? :D

Rodney játszott azt hiszem a Kocka 1-ben :D
  • wander01
    sam és rodney uj sorozatban: sanctuary :)) nekem az első két rész bejött bár nagyon rövidek...
  • Kori
    mert a folytatás majd valamikor
  • Nuki
    Jesszusom o.O
    olyan rövidnek tűnt pedig ez az évad... :|
    abban meg igazad van hogy mázlink volt, a falra is másztam volna... :D

nembaj, a normál csillagkaput még úgysem láttam, szóval addig tudom azt nézni, így hogy újra adják :)
  • HolyZoly
    Második évad vége, folyt. köv.-vel befejezve. Mellesleg odakint is át kell élni minden évben, örüljünk, hogy a Siege I. - II. - III. - at nekünk szünet nélkül adták le.
  • Nuki
    mert?
  • Kori
    tv2 most jól kib@szik a néppel
  • Zsoltika 007
    Én is :/
  • Malakai
    Azthiszem a legpontosabb időpont az ősz... :P
  • wander01
    mikor lesz a negyedik évad? már teljesen lejöttem a csk-rol, ez nem állapot...
  • Serpa
    thx,
    közben meg is néztem.
  • Nuki
    A mai rész nagyon jó volt, ha valaki nézte a tévében :)
  • Istencsászár
    Hát csak fél szemmel néztem, de ők épp h visszajöttek a kapun mielőtt felrobbant az atom. Azt a fertőzötteket a doki meggyógyította, köztük a hugát? is és heppy end.
  • Serpa
    mi történt miután a puccsista kiszabadította Sheppard -éket a cellából?
  • wander01
    szerdátol hétköznap fél négykor lesz megint a csillagkapu a tévében :) átpakolták éjszakárol :)
  • wander01
    jaja, énekora elmaradt volna azt mondom rendben van :)) két galaxis között pedig lehet találtak egy kobor csillagot pár bolygoval és a hét törpével...
  • Trucker39
    Nem kellett volna énekelnie! Így nem tetszett annyira a rész.
  • Zsoltika 007
    Jajj ne kötözködj már! Kit érdekel?
    Csak a betevő rész jönne már.
  • RelakS
    Ha egy hajó két galaxis között fél úton parkol, akkor az egyik oldala miért virít déli napsütésben? :D
  • wander01
    melyik rész volt ma? lemaradtam rola... :)
  • Trucker39
    Nagy úr a bizalmatlanság!