2619
-
#895 jahhát az attól is függ, hogy milyen verziót szed le az ember..nekem is van olyan évad, ahol minden rész 600 mega, meg olyan is ahol csak 300 megások.. -
#894 Sg1 fullosan kb 80 giga volt. Most néztem végig az összeset 1 hónap alatt :D -
1 mozifilm +
(stargate.hu évadok alapján)
SG-1: 10 évad
1. évad 21 rész
2-7. évad 22 rész / szezon
8-10. évad 20 rész / szezon
SG-Atlantis 3 évad
mind a 3 évadban 20-20 rész
ha leakarod tölteni, az elég sok lesz, asszem nálam 20 dvd-n van a cuccos..
amúgy van 1-2 olyan rész, hogy a neten összevonva van fent a két rész (tehát 1 fileban), illetve vmellik atlantis-évadban (tán az uccsóban) kavarodás is van, mert egy-két esetben két különböző epizódot is ugyanazzal a számmal illettek, és így lehet, hogy duplán szedsz le 1-1 epizódot..
-
arkkansas #892 köszi a segítséget. hány évad x hány rész van összesen? (SG-1 + Atlantis) elkezdem letöltögetni, de még össze is kell kötnöm másoláshoz a 2 gépet, mert már kevés a hely. pár tippet kaptam az IP-problémákról, de nem biztos, hogy menni fog.
amúgy a goa'uldok (remélem, jól írtam) akkor csak felhasználták a csillagkapukat, de nem is igazán értik a technológiáját? -
#891 szal az első rész határeset :) -
#890 Már az első részben vannak Lidércek, igaz csak dárdákkal.
A dárda a hegyes orrú lidérc vadászhajó. -
#889 javaslom nédd meg mind... de csak most a te kedvedért:
"oráj (ahogy te mondtad vala..)" az ősök 1 verziója, akik az emberi hitből nyerik az erejüket, gátlástalanul kihasználják az embereket, kiírtatják azt, aki nem isteníti őket..a küldötteikkel cseszegetik a népeket..
"replikátorok" robotok, melyek képessek a környezetük anyagából új replikátorokat készíteni, ráadásul annak technikai szinvonalát is átveszik..a legdurvább verziók szinte mindenre immunisak...az asgardiakat szivatták 1 jódarabig
"dzsennáj" SG - atlantisban egy bolgyón élő katonai szervezet, technológiájuk valamivel elmaradottabb az emberekénél, de atombombájuk már van.. céljuk a lidércek kiírtása BÁRMI áron, s ezért a gondolkodásmódért már többször összetűzésbe keveredtek az atlantiszi sg-csapatokkal
"ősök" - egy idegen nép, ami valaha hasonlított az emberre..ők építették a csillagkapukat...egy idő után tovább fejlődtek egy energialénnyé, alapvető nézetük, hogy nem szólnak bele a dolgokba..(még akkor se, ha megtudnák akadályozni többmilliárd élőlény halálát)
lidércek asszem az SG-Atlantis 1 évadjának 2. részében tünnek fel (vagy vmikor az első X rész valamelyikében..) -
arkkansas #888 hali!
valaki nem akar pár szót szólni ezekről? (csak hogy képben legyek a nélkül, hogy végig kellene bogarásznom az összes SG összes évadját :)
oráj
replikátorok
dzsennáj
ősök
azt meg tudnátok nekem mondani, melyik részben bukkantak fel először a lidércek? (le akarom tölteni :)
bocsi a lámer kérdésekért :)
megpróbálom bepótolni a lemaradás egy részét...
mindenkinek THX 4 helping me... -
Nuki #887 jól hangzik ^^ -
#886 Kár hogy csúsznak. :( De legalább az új évad érdekesen hangzik. -
#885 comment.com
ide is beszúrom, egy-két morzsa van az Atlantisról is. -
#884 áááá.
-
#883 Atlantisra meg SG1-re is várni kell őszig. Addig megőszülök! :D -
#882 Ja igen, 3. évad még megy SciFi-n. Amíg ott nem megy le addig nálunk sem kezdik el -
#881 2 évadot adott le:( -
#880 Ma csak SG1 4.évad volt. Nemtom Atlantis hol tart náluk. -
sorrow #879 (A biztonság kedvéért csak a bannert olvasom)
A tv2 leadta az első három évadot ???
Mert csak azt látom, hogy a mai betevő Atlantis részem helyett Sex felügyelő van. -
#878 Megnéztem mindkettőt, nemtom. 1-2Dolcsit még kifizetnék az első két részért kíváncsiságból, de a harmadikért már nem. Megnéztem, de semmi értelme. Történnek események, nincs idő felvázolni az alapsztorit 20 percben. Legalább az első részt csinálták volna meg 1 vagy több órásra, mert ebben nem lesz nekik semmi biznic szerintem. -
#877 http://www.mininova.org/search/sanctuary/8
innen huzd le a webrip xvid-Aerox-ot, 2 rész van belőle. az a para hogy nagyon rövidek :) -
Nuki #876 ez tévében is megy valahol? :D
Rodney játszott azt hiszem a Kocka 1-ben :D -
#875 sam és rodney uj sorozatban: sanctuary :)) nekem az első két rész bejött bár nagyon rövidek... -
#874 mert a folytatás majd valamikor -
Nuki #873 Jesszusom o.O
olyan rövidnek tűnt pedig ez az évad... :|
abban meg igazad van hogy mázlink volt, a falra is másztam volna... :D
nembaj, a normál csillagkaput még úgysem láttam, szóval addig tudom azt nézni, így hogy újra adják :) -
HolyZoly #872 Második évad vége, folyt. köv.-vel befejezve. Mellesleg odakint is át kell élni minden évben, örüljünk, hogy a Siege I. - II. - III. - at nekünk szünet nélkül adták le. -
Nuki #871 mert? -
#870 tv2 most jól kib@szik a néppel -
#869 Én is :/ -
#868 Azthiszem a legpontosabb időpont az ősz... :P -
#867 mikor lesz a negyedik évad? már teljesen lejöttem a csk-rol, ez nem állapot... -
#866 thx,
közben meg is néztem. -
Nuki #865 A mai rész nagyon jó volt, ha valaki nézte a tévében :) -
#864 Hát csak fél szemmel néztem, de ők épp h visszajöttek a kapun mielőtt felrobbant az atom. Azt a fertőzötteket a doki meggyógyította, köztük a hugát? is és heppy end. -
#863 mi történt miután a puccsista kiszabadította Sheppard -éket a cellából? -
#862 szerdátol hétköznap fél négykor lesz megint a csillagkapu a tévében :) átpakolták éjszakárol :) -
#861 jaja, énekora elmaradt volna azt mondom rendben van :)) két galaxis között pedig lehet találtak egy kobor csillagot pár bolygoval és a hét törpével... -
#860 Nem kellett volna énekelnie! Így nem tetszett annyira a rész. -
#859 Jajj ne kötözködj már! Kit érdekel?
Csak a betevő rész jönne már. -
#858 Ha egy hajó két galaxis között fél úton parkol, akkor az egyik oldala miért virít déli napsütésben? :D -
#857 melyik rész volt ma? lemaradtam rola... :) -
#856 Nagy úr a bizalmatlanság!