StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Probléma egy szál se, a kevés minõségi reges magyar torrentoldalakat azért nem reklámozzuk, mert egyrészt többségére nem lehet regeni, másrészt hazánkat ismervén vigyázni kell rájuk😊 Nyílt napokon meg ugyis pikk-pakk végigszalad a hír a netközösségen😊
Mininova nem lassu, ha ugy használjuk, ahogy kitalálták (0Day), azaz a legujabb cuccokat töljük róla (felkerülés utáni 1-2 napban mikor már elég seeder van és nincs már annyi leecher)
A közösség érdekében, információcsere elõtt érdemes utánajárni a dolognak, hogy valóban aktuális-e még (jelen esetben meglesni lehet-e regelni). Én is imígyen szoktam, oszt nincsen sosenem vitaalap😊
Alex: nincsmit.
Písz😊
ON
[merlinw.org]
Sic vis pacem para bellum
alex73
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
2. Magyar reges torrentoldalakat nem reklámozunk.
[merlinw.org]
Sic vis pacem para bellum
Köszi
alex73
kiváncsi leszek mire fogják még használni ezt a csavart! <³8-)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Nagyon király volt! Bár gondoltam, h ez lesz a megoldás, ha életben akarják visszakapni, azért kellõképp beparáztam, mikor Wier nem engedett.
Egyébként én úgy csináltam volna, h beleegyezem a cserébe, de a csere lebonyolításakor akcióztam volna.
csak elöször azthittem hogy az SG-1 befejezõdése után folytatódik az atlantis története csak furcsa volt hogy annakidején még az sg1ben a csapat felhasznalta az egyik részben az egyik ilyen "kapuugró hajót" 😊
http://www.igazsag.extra.hu
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
http://www.igazsag.extra.hu
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
a másik meg, h a lidérceknek van egy súlycsoportban lévõ ellenségük?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gracie Barra
Nem is merek semmit írni még, ezt nem lehet lelõni... (bár én sejtettem, hogy ez lesz, az uccsó 5 percben...)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Kár ezen vitázni...senki nem kevesebb vagy több attól hogy milyen nyelven nézi...max késõbb jut hozzá a betevõhöz😊 szvsz...
Torrentnél jobb file-cserélés nem nagyon van, nem tudom miért menekültök elõel..😊
[merlinw.org]
Tudja valaki honnan lehet letölteni a harmadik évad részeit torrent nélkül?
Köszönöm
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az õsöket keresõknek mondom hogy vagy az elõ vagy a második évad közepe táján lesz találka 1 db Õssel de õ sem fog sok vizet zavarni 😄
Spoiler off!
Sheppard hangja meg tök monoton. Mikor Teyla bolygóján beszélgetett gyerekekkel:
-egymesszimesszigalaxisból jöttem. <--hadarva, hangsúly nélkül...ott kapcsoltam le.
Illetve nem is a kedves szinkronos verziót nézõ embereket vetjük meg, - mert ez álljon a legtávolabb tõlünk - hanem azokat a szinkronstúdiós arcokat, akik a mai sci-fi-ben haldokló világban az éppen futó 2-3 valamire való sorozatból is középszerû miújságot csinálnak. És igen, ez minden jóérzésü embert bánt. Csak azt nem bántja aki vagy nem nézte még angol hangokkal, vagy nem csípi a stílust.
[merlinw.org]