StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
OFF

Probléma egy szál se, a kevés minõségi reges magyar torrentoldalakat azért nem reklámozzuk, mert egyrészt többségére nem lehet regeni, másrészt hazánkat ismervén vigyázni kell rájuk😊 Nyílt napokon meg ugyis pikk-pakk végigszalad a hír a netközösségen😊

Mininova nem lassu, ha ugy használjuk, ahogy kitalálták (0Day), azaz a legujabb cuccokat töljük róla (felkerülés utáni 1-2 napban mikor már elég seeder van és nincs már annyi leecher)

A közösség érdekében, információcsere elõtt érdemes utánajárni a dolognak, hogy valóban aktuális-e még (jelen esetben meglesni lehet-e regelni). Én is imígyen szoktam, oszt nincsen sosenem vitaalap😊

Alex: nincsmit.

Písz😊

ON

[merlinw.org]

Bocsánatot kívánok, nem tudtam h már nem lehet regelni meg azt se h nem reklámozunk magyar torrentoldalakat, viszont mininova az rohadt lassú legalábbis nekem....

Sic vis pacem para bellum

köszi az ifót
alex73
Maak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt el is mondta a fickó, de az pl áthidalható úgy, hogy aki szolga azt nem eszik meg...nem tom, nekem furi...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

tnm
pl. tuti találkozunk majd még olyan emberekkel, akik az örökéletért cserébe szolgái a Wraith-nek

Maak
s3ep07

Amúgy ezt most nem értem...bár sejtettem hogy valahogy visszaadja Sheppard életerejét, csak azt nem tudom ezzel a fordulattal, mert ugye ez az, mit akarnak majd kezdeni...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

tnm
és a harmadik évad még csak a 7. résznél tart... pénteken lesz csak a nyolcadik

MerlinW
1. Mintha nem tudnád hogy oda nem lehet regisztrálni...
2. Magyar reges torrentoldalakat nem reklámozunk.

[merlinw.org]

Bitgate-en is fent vannak 😄

Sic vis pacem para bellum

MerlinW
mininova.org
piratebay.org
torrentspy.com
torrent-finder.com

[merlinw.org]

Helo segitsetek hol lehet letölteni jó min. atlantisz 3. évadot
Köszi
alex73
t0mmy
pffú ez a 3X7 ehhh nagyon oda'szott... 😄

kiváncsi leszek mire fogják még használni ezt a csavart! <³8-)

wander01
basszus, ez az egyik legjobb rész volt eddig. királyság 😊 csak néztem ki bután a fejemböl 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

3x07
Nagyon király volt! Bár gondoltam, h ez lesz a megoldás, ha életben akarják visszakapni, azért kellõképp beparáztam, mikor Wier nem engedett.
Egyébként én úgy csináltam volna, h beleegyezem a cserébe, de a csere lebonyolításakor akcióztam volna.

RussT
thx,

csak elöször azthittem hogy az SG-1 befejezõdése után folytatódik az atlantis története csak furcsa volt hogy annakidején még az sg1ben a csapat felhasznalta az egyik részben az egyik ilyen "kapuugró hajót" 😊

http://www.igazsag.extra.hu

A 7x21-22-ben találják meg, de ha minden igaz akkor sem pont a 8. évaddal párhuzamosan ment mert ugyebár az elsõ 2 részében O'neill mirelit volt + a replikátorokkal kínlódtak, szóval ténylegesen a 8. évad 3. részétõl kezdték el vetíteni az Atlantiszt
gergod
A 7x20 ban ugye megtalálják Antarktiszon az õs outpost-ot, és onnan következik az Atlantis 1x01.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

nos a new city epizó után, azaz a 8. évaddal párhuzamosan
RussT
az SG-1 melyik évad/epizódjában van az hogy kitalálják ezt az atlantis expedíciót, és elkezdõdik a mostani ATLANTIS sorozat története?

RussT
komolyan?

öregharcsa
ja ..persze hogy van....majd összeengedik õket....(ori)

http://pspfilez.extra.hu/

FtranX
A legújabb rész kifejezetten jóra sikerült. Nem ilyen befejezésre számítottam.

A magyarok

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

magus
ha ok gyoztek le az osoket akkor most h lvl + 1 lettek hogyhogy nem nyirjak ki bosszubol? vagy nem ok vertek le oket-.-

5w0rdf15h
ja épp ezért Ébredés a címe 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Serpa
most vmiféle hibernációban voltak és felébredtek?

a másik meg, h a lidérceknek van egy súlycsoportban lévõ ellenségük?

Punker
nézem a tv-ben és tényleg jó 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nagyon jó ez a sorozat. Szerintem majdnem üti az SG-1-et. Az elsõ szezon még döcögõs volt néhol, de aztán nagyon beindult. 2x16-nál tartok, és minden egyes rész oda tud szögezni a képernyõ elé. Jól csinálják, így tovább😊

Gracie Barra

gergod
Amindenit ez a 3x07 de király lett 😊))
Nem is merek semmit írni még, ezt nem lehet lelõni... (bár én sejtettem, hogy ez lesz, az uccsó 5 percben...)

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Maak
Egyetértek, megszokás kérdése plussz az hogy melyik verziót láttad elõbb...az a baj, hogy eredetiben elég sokáig tartana beszereznem, szinkronos meg már megvan SG-1 legalábbis <#vigyor3>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

egyre jobban tetszik az atlantis, ez a 7. resz kivalo volt!

Ha tvbe nezted egyertelmi hogy megszoktad, de ha esetleg vegignezted volna/vegignezned eredetibe egeszesen biztos hogy az eredet tetszene jobban. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

wander01
a sors fintorábol kifolyolag<#szomoru1> a mai nap estétöl vasárnapig Gyékényesen kell a napot lopnom (Nagykanizsa mellett). ha netalán valaki arrafelé letölti az uj atlantis és sg1 részeket lehet elmennék érte a pendriveommal <#vigyor>. önként jelentkezö? 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Maak
Én speciel nem néztem a tv2-n mert néztem az eredetit...de aszem hogy a kedvenc karakterem hangját és stilusát tuti nem találhaták el...(McKay a legfrankóbb az egész sorozatban 😄)viszont én az SG-1-et szinkronnal láttam anno és semmi bajom nem volt vele...sõt..fura volt eredtiben látni...

Kár ezen vitázni...senki nem kevesebb vagy több attól hogy milyen nyelven nézi...max késõbb jut hozzá a betevõhöz😊 szvsz...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
én tudok még egy lehetõséget...küldj pm-t ha érdekel...

MerlinW
Maximum dc++...

Torrentnél jobb file-cserélés nem nagyon van, nem tudom miért menekültök elõel..😊

[merlinw.org]

Sziasztok!
Tudja valaki honnan lehet letölteni a harmadik évad részeit torrent nélkül?
Köszönöm

Istencsászár
Tökéletes 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MerlinW
Feliratot meg a tévé fölé akasztott vászonra lehet küldeni projival😊

[merlinw.org]

Istencsászár
A hang közben mehet a géprõl, angolul persze ^^

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MerlinW
Akkor te nem is vagy igazi SG fan...<#idiota><#vigyor>

[merlinw.org]

tnm
azért hang nélkül, csak emlékezetbõl nem egyszerû nézni a tvben... XD

Istencsászár
Ha megfigyeled ez minden sorozatnál igyvan 😊, akik angolul nézték és meghallották a magyart azok ki vannak ( persze vannak kivételek pl én ^^ ) akadva meg fel vannak háborodva... erre casak azt lehet mondani, hogy akinek nem tetszik az ne hallgassa.

Szinkronokhoz meg annyit hogy szerintem ahhoz képest tökéletesek lettek.. meg kell szokni... anno mekkora flémelés volt az SG1 szinkron körül is... azóta meg senki se foglakozik vele... az elsõ évad végére mindenki meg fogja szokni... ja é anyit hogy lehetett volna sokkal rosszabb is... Rodney hangja pedig szokható.. a szinkron színész még sokat fog ezen csiszolni... a pilot rész még mindenkinek új.

Drobee te vagy az elsõ ember aki a pilot rész és magyar szinkron alapján találja jónak a sorozatot! Ennek nagyon örülök... Nem akarok sokat spolierezni, de a pilot elsõ része nagyon nudli.. az igazi események sora csak ezután indul be.. Maga a sorozat nem laposodik el... sõt.. a 3. évad az eddigi legjobb de majd te is meglátod!

Az õsöket keresõknek mondom hogy vagy az elõ vagy a második évad közepe táján lesz találka 1 db Õssel de õ sem fog sok vizet zavarni 😄

Spoiler off!
wander01
bazze 😄😄😄 most nézem a pimp my ride s5e10-es részt, és ilyen nevü kütyüt szereltek a verdába: Stargate Mobile PC lool 😄 és ugy is néz ki mint az a tablet cucc amivel rodney szokott rohangálni 😊 még dobálták is hogy mennyire strapabiro nagyon kemény 😄😄

drobee
Nekem is érdeklõdésemet az Atlantis iránt a magyar pilot keltette fel, de eredetiben folytatom. Vagyis elkezdem, mert ugye duplaepizód a nyitó. Jobb csatornáknál...

Istencsászár
Ezavan, kész, eztkell szeretni... nézd a jó oldalát, legalább levetítik itthon. / én tévébe nemnézem, mindent eredeti nyelven, és mindent azonnal😊 / de most mit siránkozzak itt. Elszúrták, de ez nemis megelepõ, aki igazi SG fan az letölti, aki csak kiváncsi rája az majd megnézi ( aki nagyon kiváncsi volt az már az elsõ szériátol fogva nyáladvza nézi 😊 ). Persze nincs nete mindekinek, de akiknek van az igy tesz, a többiek pedig szépen nézik a tévébe.

Carson magyarhangját sohasem fogom megbocsátani...a többi még csak-csak (hmm).

Sheppard hangja meg tök monoton. Mikor Teyla bolygóján beszélgetett gyerekekkel:
-egymesszimesszigalaxisból jöttem. <--hadarva, hangsúly nélkül...ott kapcsoltam le.

MerlinW
Számukra nem csökken az élmény, viszont egy jelentõsen gyengébb sorozatot kapnak. És pont ez az ami zavarja az eredetit ismerõ ember. Mert mi nem felvágózunk itt, hanem csak mi érezzük szarul magunkat, hogy ti nem azt élitek át amit mi, illetve azt amit a készítõk akarnak.

Illetve nem is a kedves szinkronos verziót nézõ embereket vetjük meg, - mert ez álljon a legtávolabb tõlünk - hanem azokat a szinkronstúdiós arcokat, akik a mai sci-fi-ben haldokló világban az éppen futó 2-3 valamire való sorozatból is középszerû miújságot csinálnak. És igen, ez minden jóérzésü embert bánt. Csak azt nem bántja aki vagy nem nézte még angol hangokkal, vagy nem csípi a stílust.

[merlinw.org]