StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

indeed, bloody hell....

tnm
oh, bloody hell..
csillagkapu.hu -szerint esetleg visszatérõ szereplõ lesz, bár nem tudom, hogy térhet vissza- ha csak nem valami orvosi segéd hologramként...

Trisztin
ehh... kikérem magamnak :) a magam nevében :))

Nálam én szoktattam rá a barátomat..mert õ eredetileg nem nézte...de mellettem nem lehet nem nézni az SG-ket ;)))

--
Wander teljsen együttérzek veled...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

öregharcsa
igen...írtak már róla régebben is...

http://pspfilez.extra.hu/

wander01
csak akik látták az uj atlantis részt, más ne nézzen bele

most mi a fasz lesz ??? :((( . carson volt rodney-n kivül a kedvencem. ezt a kibaszást, kiváncsi vagyok mit lépnek erre. végleg kiirták a sorozatbol?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Malakai
Nem lepõdnék meg, ha ez igazából easter egg lenne, vagyis direkt és a snickers is szponzor. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

N3TuddKi
inkább a kínairól zárjegy nélkülit...

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

MerlinW
teszkógazdaságosat

[merlinw.org]

Zsoltika 007
Jah de amíg jönnek a részek felõlem Jim Beam-et is ihatnak. <#vigyor>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

wander01
<#boxer>MINDENHOL EVIAN VIZ VAN az uj részben <#idiota><#hehe><#hehe> fõszponzor lehet :DD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

5w0rdf15h
:DDDDdddd jah feltétlen :)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

mosoporr
Akkor gondolom utánna megnézed vele a sziv hidjait,és utánna jelentkezel a honap férfia cimért

ha tényleg igy van akkor szerencsés vagy,mondhatni kifogtad a 10-1et

5w0rdf15h
hja mér ne néznék :) én bnõm is nézi mind2 SG-t

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

wander01
há miezmá, milyen rész az uj basszus. ehhh

MerlinW
Leszedhetem a dátumot a bannerrõl? Vagy hagyjam még a figyelmetleneknek?

[merlinw.org]

tnm
tényleg lány??<#wow1><#wow2><#wow1><#wow2><#wow1>
le a kalappal a fordításokért RESPCET!

mosoporr
He én mindig azt hittem fiu vagy,csak azé mert nõk ilyen sorozatokat nem néznek, és fõképp nem forditanak. sebaj:)

Szoval köszi a sok villámgyors és pontos forditást.

tnm
valami release van már?

Malakai
Igaz, tegnap volt, szal már múlt idõ. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

CicMax
Sunday az.

\"We are a very curious race\"

Malakai
Az új a 17-es igazából, de neten valszeg 18-asként találhatod majd meg... Igazából kicsit macera a dolog, mert írták erre a részre a Submersiont és a Sundayt is, de valószinüleg a Sunday lesz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wander01
mikor és milyen cimmel jön az aktuális uj? kezdek belezavarodni már ezekbe a számozásokba.

tnm
rájöttem, nem hiba.
csak realisztikus a sorozat.
a csokik, meg a víz a quantum bizonytalanságnak, az alagúteffektnek köszönhetõen volt a kabinban<#idiota>

Malakai
Rodney zabál, ez van. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

N3TuddKi
már több részben láttam a bázison a 0.5literes Eviant. ez még belefér. sznob amerikaiak ezt isszák :)
de aküldetésekre általában csak a noname tasakos csokit szoktak magukkal vinni.
ezen a legutóbbi képen meg figyel egy snickers és az ásványvizes palack mellett talán egy ritter sport, ha jól látom. azt hiszem pont a tejcsokis ez a kék külsõ részes...

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

tnm
lol.
eddig a csokin nem akadtam ki, mert azt mindig hordanak maguknál a földiek, itt meg nem voltam teljesen tisztában, hogy mikor készült a kép ezért, meg csak nem nézem meg újból, de másfél literes vizet csak nem visznek minden küldetésre...

lol, akkor jól láttam az ásványvizes üveget (nagy poén) tud még valaki hasonlókról a 3 évad alatt? most már szívesen megnézném a többit is (ha egyáltalán van)
N3TuddKi
a földön is van még egy csokipapír meg egy ásványvizes üveg is...
lehet ez volt a szemetes is? :)

Zsoltika 007
Nézd meg! Addig csak magyarázz magadnak.
Haha nagyon vicces vagy Totti. <#zavart2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Istencsászár
Pár száz éve senki sem lépett be, tehát kell hozzá agyi kapacitás hogy ott egy ember babráljon, és itt jön a képbe a csoki, ugye tudjuk mit serkent:) ilyen 1szerû...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Te a kepet nezd a filmbol inkabb. Aztan beszelj felre. :D

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

wander01
sztem meg már tökmindegy, és jo poén :D

Malakai
** Spoiler is lehet benne:
Khm, akkor már járkáltak szkafander nélkül egy ideje, szal sztem lehetett... (pl Rodney és Teyla is összefutnak Herrickel, amikor az nyitogatja az ajtókat.) Külön nem emelték ki, hogy jártak volna, de azt se, hogy nem. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Solya
Lehet h Õsi recept....a csomagolás és a név a véletlen mûve:D

mooo
Mindig visznek magukkal,semmi újdonság nincs a csokipapirban...
N3TuddKi
egyenesen a francia Cachat forrástól ;)

Zsoltika 007
Nézd meg az epizódot és utána kötözködj! <#rolleyes>
Azt vmelyik stábtag hagyta ott. A történet szerint az ürsiklóba párszáz éve nem lépett be senki.

[Jakuza]
Ne haragudj de a kepen, hol van az emberunk szkafanderben ? :D

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsoltika 007
Nem hagyhatta ott mert az ürsiklóban a történet szerint addig nem voltak. És amúgy is szkafanderben voltak ergo nem is ehettek. Szóval ez bizony baki.

Malakai
Földrõl kapnak ellátmányt, akár Rodney is ott hagyhatta a hajón. :)
...vannak ennél nagyobb bakik is. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zsoltika 007
Igen a The game c. részben azt iszik Elisabeth is mikor kijön a béketárgyalásról.

N3TuddKi
valamelyik részben tisztán látszik, hogy Eviant isznak...

De ez snickers bazmeg :D
Nice found! ;)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Solya
<#hawaii>

öregharcsa
a múltheti ellátmánnyal érkezett...én is kaptam belõle<#vigyor1>

Solya
Nem tudtam, hogy a Föld exportál csokikat:D Vagy nem is itt gyártják?

öregharcsa
a csokira gondolsz???
miért õk nem ehetnek??

Solya
Készítettem egy képet a 16os részbõl. Láttok benne valami szokatlant?:D

[Jakuza]
Na most en teljesen meg vagyok kavarodva ez most nem a 16. resz es a The Ark a cime ?

Kori
de jó rész volt

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!