2619
  • PyRex
    "Aki nézte az SG1-et az nézte az SGA-t is"

na ebben tévedsz.
  • MerlinW
    "Az milyen szánalmas már, hogy az SG1 fanokat Amanda..."
    Szerintem semmi szükség csábításra. Aki nézte az SG1-et az nézte az SGA-t is. Aki meg nem, az nem is fogja.

Nekem SGA-val a bajom annyi, hogy kevés a (kevesebb mint SG1-ben) kapuhasználat.

Illetve még annyi, hogy a globális para (magyarul a főszál, ami viszi a történetet, mint goauld, ősök stb) nem olyan para. Lidérc témában volt ugyan fíling, de SG1-ben ugye mindig akkor volt adrenalin mikor szeretett bolygónkat ostromolták. Itt a Pegazusban nem sajnáljunk semmit. (Lásd pl. Atlantis vándorlása, ahol senki sem ejtett könnyeket magáért a bolygóért. Az össz tulajdonunk amire vigyáznunk kell kimerül egy mobilis városban). Kevesebb felelőség = kevesebb feszültség:)

SG1-ben meg volt olykor némi fajfentartás érzés is mégha nagyon minimális is, és kis kölcségvetésű:)
  • PyRex
    lol amandát irtam, természetesen vagy-vagy :)
  • PiszkosFred
    Vagy Amanda, vagy Carter :)

Bar mar irtatok hogy mi "varhato" az utolso kerdest illetoen, en azert remelem, hogy a korabbi "wraith gen" is elokerul. Nem emlexem mar, hogy meg van e meg benne, vagy esetleg kikuraltak mar. Ha megvan, elojohetne, ugyis kezd bevadulni megint :)
  • _Vegeta_
    A toltelekepizodoktol lesz ez a sorozat scifi. Amugy csak egy tucat fantasy sorozat volna.
  • MerlinW
    Tudni én sem tudom, de mindig voltak az elmúlt 11 évben, így annyira nem újdonság, ill nem zavaróak.
  • PyRex
    tudom, hogy elvben nem lesz cancel, hiszen az 5. évad is be van rendelve, csak nemtom miért vannak ilyen töltelékepizódok :)
  • MerlinW
    Nem lesz ez cancel egy ideig. 5. évad be van rendelve, a sztrájk nem érinti, a nézettség pedig kielégítő. Vannak gyengébb epizódok, de mindent összevetve nincs a sorozattal semmi baj.
  • PyRex
    [spoiler]Nemtom, nekem egyre inkább az az érzésem, hogy a sorozat hamarosan cancel lesz :( Ugye a 4. évadtól kezdve nem Brad Wrightírja a történeteket (vagy igen? de mintha valami ilyesmit olvastam volna).

Az milyen szánalmas már, hogy az SG1 fanokat Amanda Carter karakterével akarják átcsábítani és eddig az egész 4. évadban kb. 10 percet szerepelt a csaj (és kb. a 14. részig lesz ugye a sorozatban)... Miért van főszereplőnek feltüntetve? Engem nagyon zavar ez az egész. Meg ezek a töltelékepizódok. Tipikusan nesze semmi fogd meg jól, valahogy izzadjunk már ki 43 percet magunkból.
  • 5w0rdf15h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jaja lesz olyan rész majd amelyik a terhességével foglalkozik
  • Shiwo
    jaja, pedig az érdekes lett volna :P
  • MerlinW
    Áoucs:) Erről lemaradtam. Azonban így a tények mellett még elfogadható, mind a klisé, mind az epizód, hiszen akkor több mint valószínű, hogy miatta írták ezt az epizódot gyorsban. Persze ettől még vihettek volna bele némi fantáziát. No sebaj 20-ból egy még belefér:)

(Bezzeg a szexjelenetből megint kihagytak minket:D)
  • Malakai
    Egy időben (úgy Június környékén) ment is az aggódás a Teyla fanoktól, hogy mi lesz a karakterével és már akkor mondták, hogy nem írják ki a sorozatból.
  • Shiwo
    akkor 1000%
  • Malakai
    Terhes lesz, a színésznő lett terhes.
  • Shiwo
    pedig totál klissé...heves-jeges hölgyről kiderül, hogy pasija van, ki eltünik, míg a hölgyről kiderül, hogy valami van vele..totál sanszos egy terhesség...
  • MerlinW
    Az egy dolog, de egy terhesség kihatna az egész évadra.. csak nem...:)
    Na meg pont Teyla? A heves jeges?:)
  • Shiwo
    pedig ahogy mondtátok, ez a rész telivolt klissével..
  • MerlinW
    Ez nem az a sorozat:) Legalábbis nagyon remélem hogy nem jönnek itt is a baba témával, mert felkötöm magam.
  • Shiwo
    amúgy sztetek mi a "baja" Teylának ? sztem terhes...
  • Shiwo
    nem feltétlenül..többször láthattuk, hogy gyakorolta a rövid bottal való küzdelmet, ill ért a kése forgatásához is..míg egy nagydarab csatabárdot lehet megtud suhintani, de közel sem bánik vele olyan ügyesen és rutinosan, mint a késsel és a bottal, ergó tök fölösleges cipelni...annyiban igazad van, hogy a kis szike helyett adhatott volna egy rövidkardot a dokinéni kezébe...
  • stargatelost
    jaja, tele volt baromsággal meg klisékkel
  • tnm #1113
    hát ez a mai ritka sz*r volt
    azt meg külön nem értem, hogy egy botra kötözött késsel legyőz 3 baltás meg kardós csókát, és utána nem veszi el azokat a fegyvereket, hanem megy tovább a botra kötözött késével...
  • DannyL
    Én őt is blokkolnám. :D
  • MerlinW
    Én őt is csípem nagyon, mondjuk 4 év Farscape után nem csoda:)
  • _Vegeta_
    Ot en sem szerettem.
  • PyRex
    Engem Vala irritált nagyon az SG1-ben, majdnem abba is hagytam miatta...
  • 5w0rdf15h
    hát az első fele már rég kész van, talán már a 2. fele is vagy a végén tartanak valahol
  • Zsoltika 007
    Mert már le van forgatva az évad (De ha nem is, a forg könyvek már rég megvannak). Ez tuti nem érinti.
  • öregharcsa
    pedig jó kis sori..igaz lassan indul be , de a végére már ütős...sajna nem csinálják tovább...(1 évad van csak)
  • _Vegeta_
    Mar a cime is rosszat sejtet. :D De kossz az infot (#1102 nagyon lol). :DD
  • DannyL
    SG-ket nem említették egyik hírben sem a sztrájkkal kapcsolatban. Mondjuk ez nem jelent semmit.
  • Malakai
    Na ne legyünk már ilyen negatívak, egyrészt nem tudni meddig húzódik a sztrájk, ahogy azt se, hogy mennyire érintené az SGAt. :)
  • PiszkosFred
    Hja, en is sajnaltam hogy csak ennyi lett belole. De gondoltam szolok Vegetanak, hogy ha a sztrajk miatt majd nem jonnek az uj SGA reszek, es elkezd keresni mas neznivalot, mit keruljon el, ha nem birja az emlitett holgyemenyt :)
  • MerlinW
    Nekem bejött Blade sorozat, ott is jó volt a csaj. Egyébként számtalan sorozatban szerepel. Szeressük:)
  • PiszkosFred
    Akkor nem ajanlom neked a jobb sorsra erdemes, idokozben leallitott "Blade" sorozat megtekinteset :)
  • _Vegeta_
    Ezt csak te tudhatod. Engem kifejezetten irritalt az a noszemely. :P
  • DannyL
    Nekem az jobban bejött, bár lehet hogy csak a nyálam csorgott. :D
  • _Vegeta_
    Hat az elozonel szerintem klasszisokkal izgibb volt. :D
  • DannyL
    Szerintem is az volt.