StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wander01
khm, a banner szerint már lehetne tölteni az uj részt? érdekes nem találkoztam vele sehol 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Amennyiben csak az elsõ sor, már nem is haraxom XD

Sic vis pacem para bellum

Csak most néztem 3x07 Common Ground-ot mennyire lepontozták Gateworld-ön... 😞 Nektek melyik volt a kedvenc 3. évados részetek eddig?
Trisztin
off -- te valójában csak az elsõ sort kaptad 😊))De csak azért mert már én is röhögõ görcsöt kapok a sok bugyuta kérdéstõl...

amúgy akinek nem inge nem veszi magára...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Most ezért miért is én kaptam?

Jó.Bocs elnéztem azt hittem hogy az is lejön mert van tartalom meg minden, azt nem is néztem, hogy nincs letöltés!!
De azért nem kell leugatni<#boxer>
MerlinW
#596 ?
csillagkapu.hu?

Mellesleg csak 3 napja nincs banner, jövõhéten lesz megint, rajta dátummal. (nem mintha eddig sokat számított volna...)

[merlinw.org]

Trisztin
lenne erre megoldás??

Én elhiszem,hogy baromi egyszerû mindent megkérdezni...de bammegg... ott ülsz a net elõtt...

jah és hát mki tudja,hogy a google jóbarát...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Kedz lol lenni ez a sok kérdezõsködés....XD

Szerintem elirta. 1. vagy 2. evadra gondolt, de nagyon aranyosan jott ki. 😄
Bazzzzzzz ilyen nincs!!!! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ha megmondod honnan szedted le a 10. rész utáni részeket, megmondom<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

stargatelost
ez már fájdalmas...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sziasztok!
Nem tudjátok, megmondani esteleg, hogy az Atlantis 3. évadjának 10. részétõl a feliratokat honnan tudnám leszedni mert sehol nem találom.Elõre is köszi!
t0mmy
#597, #595: köszi <#mf2>

Sosem jon. Mindigy megy.

MerlinW
Hali népek!

Két dolog.
1. Banner jön vissza hamarosan, kis szerverproblémák vannak.
2. Új vetítési idõpontok:

Atlantis 3x11 The Return II. : 2006. november 20.
SG-1 10x11 The Quest II. : 2007. január 3.

[merlinw.org]

öregharcsa
eccer....

http://pspfilez.extra.hu/

t0mmy
mikor jön a következõ rész? :S

RelakS
Villámhárító központ. Õk mondták 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tnm
honnan veszed, hogy villámhárító???
lehet wraith-háritó<#idiota>

RelakS
Egy három irányba szimmetrikus városban miért van 4 villámhárító, ráadásul a legidétlenebb helyeken?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sargate XXXXXXXD

Sziasztok!!!
Nagy rajongója vaok a Sargate-nak !!!
Egy kis segítség kéne.Nem tudtok olyan helyet vagy helyeket mondani ahonnan lelehetne tölteni az SG részeket szinkesen????
THX 1000-rel<#eljen>
1) Nem volt kedvem privatra kattintani. Stimm? 😛

2) Talan mert a trek kezdte az egeszet? 😊

tnm
õõõõ nem azért, hogy belekössek, de:
1.) ha csak Joebácsinak /mellesleg név a tüskebõkiékbõl van??😄/ akarsz írni, arra ott a pm intézménye, szal ne haragudj de elolvastam /tekintve, hogy nem is volt következõ komment eddig/
2.)
csak egy apró észrevétel, ha sérelmezed az ujradolgozást az SG-ben, a kiszámíthatóságot, meg a klisésséget a BSG-ben (szíved joga, utóbbit én nem is nézem), akkor nem értem, hogy a Star Trek bármely sorozata, hogy lehet ellenpélda...

OFF joebacsinak kulon mas user keretik tovabblepni a kovetkezo kommentre

#581: Szabalyok azert vannak hogy betartsuk oket es kesz pont. Arrol nem is beszelve hogy speciel lehet olyan aki tv2n nezi (de ki ilyen idiota?).. mindegy lenyeg hogy spoiler makro azert van hogy hasznaljuk.

#582: Nem hasznaltam sem a "szar2 sem a "rossz" kifejezest. De ha ennyire szeretned kifejtem bovebben.

Az sg koveti a regi nagy scifik felepiteset ezert en nagyon megszerettem, viszont ugyanazokat a kliséket dologzza fel amiket mar hmm egy kicsit soxor lattam. Persze volt egy-ket zsenialis resz, de alapvetoen csak ujradolgozasokrol van szo. Az Atlantis pedig az SG-1 ujradolgozasoknak az ujradolgozasa. Ezert mondtam hogy a regi nagy scifiktol messze van. Ellenben szorakoztato, ahogy te mondtad marmar meseszeru.

Bsg: Nagyon jo remake, kimerem allitani a legjobb remake amit eddig lattam. Nagyon jol kezdtek viszont kezd kicsit (nagyon) kiszamithato lenni. Sajnos. A 3.szezon elejen meg amit csinalni fognak... Mindegy a lenyeg hogy nemigazan koveti a regi scifik felepiteset, inkabb olyan fantasy regenyszeru az egesz.

pb: Nos igen mégcsak nem is scifirol van szo szoval nagyon OFF. Tipikus iq0 vacaksag. Rajottek a 24alatt hogy mennyire kivanja most mindenki az akciot ezert osszedobtad egy ilyen idiotasagot. Raadasul egy fantasy regeny hihetobb mint a pb. Nemnagyon akarom feszegetni a temat, de megvan a velemenyem rola.

Hogy mondjak nehany ellenpeldat olyan sorozatokat amiket nagyra tartok..
Statrek barmely sorozata
dead like me
house
west wing
Ez csak nehany nagyobb név.. 😊

MerlinW
Dzsóbá, pls ne "felejts el"😊

[merlinw.org]

joebacsi
csk.hu alapján annyira mégse nehéz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ebben a topicban nehéz lenne elõremutató spoilert írni... Hacsak nem producer az illetõ.
A bannerben levõ bemutató komoly??? IMÁDOM KANADÁT! 😊
joebacsi
hmm...
sg szar mer komolytalan
bsg szar mer komoly
pb szar, mert iq0 (nah ezt spec rohadtul nemértem, igazán kifejthetnéd 😊)

most azért pár 10ezer itthoni emberkét elküldtél szépen a f@szba, nemkészülsz miniszterelnöknek véletlenül? 😊

nálam ez így néz ki:
sg jó, mert nem veszi saját magát annyira komolyan, talán kicsit mese jellegû, de azért annyi realitás van benne, hogy szórakoztató legyen 😊
bsg jó, mert komoly, iszonyat életszagú, és ennek megfelelõen kellõen komolynak is veszi magát
pb meg csak egyszerûen über...a sztori egyszerûen nézeti magát, és ehhez társul a bármelyik filmet megszégyenítõ kivitelezés...én azoknak tudnék gratulálni, akik képesek leragadva mutogatni azon a pár nemtúl reális momentumon...no mind1, ebbe azért annyira ne menjünk bele 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
spoiler használat elmulasztásáért rohadtul nemfog kapni senki büntipontot...sztem itt olyan sok értelme nincs is a használatának, énse olvasok addig topikot, amíg nemláttam a legfrissebb részeket (az elõremutató spoilereket meg hál istennek mellõzik innen)

Malakai
Elsõ évad közben is ugyanígy volt szünet persze, sõt úgy rémlik, hogy hosszabb szünet volt, mind1, lényeg, hogy volt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
elrepül hamar az az egy hónap😊

[merlinw.org]

stargatelost
Sztem volt benn esemény rendesen, fõleg mert O'neill (na ebben a részben aztán tényleg szart se értett az aki nem nézte az SG1-et....)
most furcsa hogy nem kapom kézhez rögtön a folytatást, mint ahogy az két évadon keresztül volt 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sztem 3x10 gyöngécske volt egy "évadközepi" "cliffhanger"-hez képest, én azért több eseményt vártam, mint az SG-1 - ben. De várom a folytatást...
Zsoltika 007
Jaja! Én is várom már nagyon mi történt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

stargatelost
Hát ez isteni rész volt ez a 3x10!!!! Baxott jó!!! Én nem bírok várni!!!! Most akarom most most most 😄

stargatelost
Én nem divatból nézem ezeket a sorozatokat, hanem mert igenis tetszenek...na téma lezárva!

from sorozatjunikes"De jó, azt hittem, hogy sorozatfüggõ vagyok, de az 50-es listából csak 23-at nézek "
Kb enis igy vagyok, miert 2-3azol itt? 😊
Amugy sokaknak eleg az az evi 2-3. 😉

Nem azt mondtam, h igénytelennek kell lenni, csak meg kell találni egy szintet, amin elegendõ élvezhetõ dolog van. Ha túl magasra rakja vki a mércét, amin évi 2-3 dolog jut át, akkor suxx...inkább élvezem PB-t, SG-t, minthogy pár unique sorozaton kívül a semmit...de téma lezárva

Az indult sorozatoknak kb 50%-at szoktam nezni, ahogy idom ngedi rendszeresen. Divatbol viszont nem nezek semmit es ha valaminek csokken a szinvonala azt eszreveszem es ha ez mar nagyon zavar abbahagyom, ettol jo a sorozatnezes. Barmikor abba lehet hagyni. Ennek a sorsara jutott a lost, pb es még sok más. Ha a 24 6.szezonja megin nem uti meg az elso 4szezon szintjet akkor azt is hanyagolni fogom.

Gregie11: Spoiler feliratot ne felejtsd el mert konnyen buntipont lesz a jutalmad.

Lyan: Termeszetesen nagyok az elvarasaim, miert erjem be kevesebbel? Ennyi erovel baratok koztot is nezhetnek, de annal igenyesebbnek tartom magam.

hagyjad, mert flém lesz belõle...hagyd csak, õ baja, h nagyon az elvárásai, kevesebb dolognak tud örülni

stargatelost
Vegeta akkor te most komolyan...mt is szeretsz? Semmit ? Még az sg-t se? Akkor meg minek nézed?
Se Lost, se PB , se SG ....akkor mi?

Hát ez a 3x10 olyan jó volt, hogy nem találok rá szavakat. Egyszerûen mûvészi. Minden volt benne: O'Neill, Sheppard meg a többiek az SGC-n, replikátorok, összeesküvés, intergalaktikus kapuhálózat, õsök... Na meg WOW<#vigyor5> FERGETEGES!!!
Te nagyon hulye vagy. 😄DD

MerlinW: Neztem a lostot sott nagyon tetszett az elejen, de nem lett mas mint egy vontatott, unalmas szarsag semmi ertelmes otlet nincs benne. A sok idiota netes meg nézi mer csak lesz benne valami.. Ez az igazsag. Az meg hogy valaki az iq0 prison breaket egyaltalan jo sorozatnak tartja.. háááát. Lelke rajta.

Az sg pedig a scifik legalja. Ez van.. nincs mit rajta szepiteni, de sajnos most o az egyetlen tradicionalis scifi sorozat. (A BSG is mar komolyabb temakra gyur, kezdi elveszteni a scifi jellegét.)

HÁHÁHÁHÁHÁHÁ!!!

3x10!!!
Dr Lee: "Még sohasem találkoztam egy nõvel, akit ennyire érdekelne a WoW"
Weir: "Titkos szenvedélyem"
Dr Lee: "Mint mindannyiunknak. Már 75-ös szintû mágus vok"

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Ezen vagy 10 percet röhögtem^^

stargatelost
Rendben , igazad, nem vagyunk egyformák...

Na jó, szal Atlantis...hát még nemtok hozzászólni, mert még nem láttam az új részt 😄

MerlinW
OFF

Nálam középkategóriás, mindenesetre miután a legnézettebbek között van, (meg egyébként is) mondjuk úgy inkább, hogy neked nem tetszik.

Ismerek olyat aki az SG-re mondja ugyanezt. És igaza van. Neki nem tetszik. Hol itt a probléma? Ismerek olyat aki még egy Star Warsot sem látott. Mert õt az nem érdekli. Nekem az egyik nagy kedvencem (kizárólag az eredeti trilogia), de el van fogadva.

"Mindenki más", "nem vagyunk egyformák", blah blah. Akkor próbáljunk meg már úgy is viselkedni.

[merlinw.org]

Trisztin
OFF
valaki túl sok sorozatjunkie-t olvas...

LOST téma lezárva!! ez az Atlantis topic...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

stargatelost
<#gun><#violent><#gun><#violent><#gun><#violent>
<#ejnye1><#boxer> Ez egyáltalán nem igaz!!! Jobb lenne ha két részben kiderülne minden? Azért húzzák hogy rágd a körmöd, meg izgulj mi lesz a következõ részben, meg egyáltalán...és ráadásul nem sablon, hanem végre valami eredeti...
Na akkor mondj nála jobbat! Esetleg vetélytársa lehet a Csillagkapu, 24, és Prison Break, de ennyi...ez a 4 legjobb sorozat a világon!!! (persze többet is nézek, de ez a top 4...)