StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Sic vis pacem para bellum
amúgy akinek nem inge nem veszi magára...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
De azért nem kell leugatni<#boxer>#boxer>
csillagkapu.hu?
Mellesleg csak 3 napja nincs banner, jövõhéten lesz megint, rajta dátummal. (nem mintha eddig sokat számított volna...)
[merlinw.org]
Én elhiszem,hogy baromi egyszerû mindent megkérdezni...de bammegg... ott ülsz a net elõtt...
jah és hát mki tudja,hogy a google jóbarát...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Bazzzzzzz ilyen nincs!!!! 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem tudjátok, megmondani esteleg, hogy az Atlantis 3. évadjának 10. részétõl a feliratokat honnan tudnám leszedni mert sehol nem találom.Elõre is köszi!
Két dolog.
1. Banner jön vissza hamarosan, kis szerverproblémák vannak.
2. Új vetítési idõpontok:
Atlantis 3x11 The Return II. : 2006. november 20.
SG-1 10x11 The Quest II. : 2007. január 3.
[merlinw.org]
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nagy rajongója vaok a Sargate-nak !!!
Egy kis segítség kéne.Nem tudtok olyan helyet vagy helyeket mondani ahonnan lelehetne tölteni az SG részeket szinkesen????
THX 1000-rel<#eljen>#eljen>
2) Talan mert a trek kezdte az egeszet? 😊
1.) ha csak Joebácsinak /mellesleg név a tüskebõkiékbõl van??😄/ akarsz írni, arra ott a pm intézménye, szal ne haragudj de elolvastam /tekintve, hogy nem is volt következõ komment eddig/
2.)
csak egy apró észrevétel, ha sérelmezed az ujradolgozást az SG-ben, a kiszámíthatóságot, meg a klisésséget a BSG-ben (szíved joga, utóbbit én nem is nézem), akkor nem értem, hogy a Star Trek bármely sorozata, hogy lehet ellenpélda...
#581: Szabalyok azert vannak hogy betartsuk oket es kesz pont. Arrol nem is beszelve hogy speciel lehet olyan aki tv2n nezi (de ki ilyen idiota?).. mindegy lenyeg hogy spoiler makro azert van hogy hasznaljuk.
#582: Nem hasznaltam sem a "szar2 sem a "rossz" kifejezest. De ha ennyire szeretned kifejtem bovebben.
Az sg koveti a regi nagy scifik felepiteset ezert en nagyon megszerettem, viszont ugyanazokat a kliséket dologzza fel amiket mar hmm egy kicsit soxor lattam. Persze volt egy-ket zsenialis resz, de alapvetoen csak ujradolgozasokrol van szo. Az Atlantis pedig az SG-1 ujradolgozasoknak az ujradolgozasa. Ezert mondtam hogy a regi nagy scifiktol messze van. Ellenben szorakoztato, ahogy te mondtad marmar meseszeru.
Bsg: Nagyon jo remake, kimerem allitani a legjobb remake amit eddig lattam. Nagyon jol kezdtek viszont kezd kicsit (nagyon) kiszamithato lenni. Sajnos. A 3.szezon elejen meg amit csinalni fognak... Mindegy a lenyeg hogy nemigazan koveti a regi scifik felepiteset, inkabb olyan fantasy regenyszeru az egesz.
pb: Nos igen mégcsak nem is scifirol van szo szoval nagyon OFF. Tipikus iq0 vacaksag. Rajottek a 24alatt hogy mennyire kivanja most mindenki az akciot ezert osszedobtad egy ilyen idiotasagot. Raadasul egy fantasy regeny hihetobb mint a pb. Nemnagyon akarom feszegetni a temat, de megvan a velemenyem rola.
Hogy mondjak nehany ellenpeldat olyan sorozatokat amiket nagyra tartok..
Statrek barmely sorozata
dead like me
house
west wing
Ez csak nehany nagyobb név.. 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A bannerben levõ bemutató komoly??? IMÁDOM KANADÁT! 😊
sg szar mer komolytalan
bsg szar mer komoly
pb szar, mert iq0 (nah ezt spec rohadtul nemértem, igazán kifejthetnéd 😊)
most azért pár 10ezer itthoni emberkét elküldtél szépen a f@szba, nemkészülsz miniszterelnöknek véletlenül? 😊
nálam ez így néz ki:
sg jó, mert nem veszi saját magát annyira komolyan, talán kicsit mese jellegû, de azért annyi realitás van benne, hogy szórakoztató legyen 😊
bsg jó, mert komoly, iszonyat életszagú, és ennek megfelelõen kellõen komolynak is veszi magát
pb meg csak egyszerûen über...a sztori egyszerûen nézeti magát, és ehhez társul a bármelyik filmet megszégyenítõ kivitelezés...én azoknak tudnék gratulálni, akik képesek leragadva mutogatni azon a pár nemtúl reális momentumon...no mind1, ebbe azért annyira ne menjünk bele 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
most furcsa hogy nem kapom kézhez rögtön a folytatást, mint ahogy az két évadon keresztül volt 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Kb enis igy vagyok, miert 2-3azol itt? 😊
Amugy sokaknak eleg az az evi 2-3. 😉
Gregie11: Spoiler feliratot ne felejtsd el mert konnyen buntipont lesz a jutalmad.
Lyan: Termeszetesen nagyok az elvarasaim, miert erjem be kevesebbel? Ennyi erovel baratok koztot is nezhetnek, de annal igenyesebbnek tartom magam.
Se Lost, se PB , se SG ....akkor mi?
MerlinW: Neztem a lostot sott nagyon tetszett az elejen, de nem lett mas mint egy vontatott, unalmas szarsag semmi ertelmes otlet nincs benne. A sok idiota netes meg nézi mer csak lesz benne valami.. Ez az igazsag. Az meg hogy valaki az iq0 prison breaket egyaltalan jo sorozatnak tartja.. háááát. Lelke rajta.
Az sg pedig a scifik legalja. Ez van.. nincs mit rajta szepiteni, de sajnos most o az egyetlen tradicionalis scifi sorozat. (A BSG is mar komolyabb temakra gyur, kezdi elveszteni a scifi jellegét.)
3x10!!!
Dr Lee: "Még sohasem találkoztam egy nõvel, akit ennyire érdekelne a WoW"
Weir: "Titkos szenvedélyem"
Dr Lee: "Mint mindannyiunknak. Már 75-ös szintû mágus vok"
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Ezen vagy 10 percet röhögtem^^
Na jó, szal Atlantis...hát még nemtok hozzászólni, mert még nem láttam az új részt 😄
Nálam középkategóriás, mindenesetre miután a legnézettebbek között van, (meg egyébként is) mondjuk úgy inkább, hogy neked nem tetszik.
Ismerek olyat aki az SG-re mondja ugyanezt. És igaza van. Neki nem tetszik. Hol itt a probléma? Ismerek olyat aki még egy Star Warsot sem látott. Mert õt az nem érdekli. Nekem az egyik nagy kedvencem (kizárólag az eredeti trilogia), de el van fogadva.
"Mindenki más", "nem vagyunk egyformák", blah blah. Akkor próbáljunk meg már úgy is viselkedni.
[merlinw.org]
valaki túl sok sorozatjunkie-t olvas...
LOST téma lezárva!! ez az Atlantis topic...
<#ejnye1>#ejnye1><#boxer>#boxer> Ez egyáltalán nem igaz!!! Jobb lenne ha két részben kiderülne minden? Azért húzzák hogy rágd a körmöd, meg izgulj mi lesz a következõ részben, meg egyáltalán...és ráadásul nem sablon, hanem végre valami eredeti...
Na akkor mondj nála jobbat! Esetleg vetélytársa lehet a Csillagkapu, 24, és Prison Break, de ennyi...ez a 4 legjobb sorozat a világon!!! (persze többet is nézek, de ez a top 4...)