2619
-
#1015 Most néztem meg. :)
Jaja! -
#1014 azaz szvsz jó minőség, jó hang, ugyanolyan mind a múltheti :)
de a rész is elég durva volt :D -
#1013 Cool! -
#1012 elvileg az..nekem még 1,5 óra mire lejön, viszont menek el itthonról, szal csak este tom megnézni.. -
#1011 Kigyütt? De ez ugye rendes hangeffektes? -
#1010 Stargate Atlantis - 4x02 - Lifeline (DSR.XviD-NoTV) -
#1009 Ez melyikhez? -
#1008 felirat
köszönjünk Cicmax :) -
_Vegeta_ #1007 De lol. :D Mondjuk en csak 720p-be vagyok hajlando nezni, szoval engem ez nagyon nem foglalkoztat. :D -
#1006 Stargate Atlantis S04E04 WEBRip XviD-Torrentleech.avi
ha valakit érdekel... :P valamit elqrtak az okosok az itunes-nál és le lehetett legálba tölteni egy ideig... :) -
_Vegeta_ #1005 Jovot ez a resz, vegre ujra scifi. Ez kell a nepnek enmondom. :D -
#1004 ok, este kicserélem -
#1003 hmmm. nekem nem jelenik meg a kép, pedig a linkje jó
akkor itt a link -
#1002 vettem magamnak a bátorságot és belekontárkodtam :)
-az a 3 arc és a jobboldali csillagkapu élesebb,
-McKay feje jobb szélén lágyabb az átmenet,
-a középső csillagkapuban a felirat környékéről igyekeztem eltüntetni a tömörítési zaj nagyrészét
a középső csillagkaputól balra, minden az eredeti, tehát ha azon időközben változtattál, akkor akár egy Paint-beli kopipésztel is össze lehet vágni a két képet (már ha elfogadod a módosításaimat ;) ) -
#1001 Igen, azt használtam. Lekicsinyíted ilyen lesz. Effekt sincs rajta semmi, csak fényekkel, színekkel kombináltam. -
#1000 bocs a duplázásért, de itt nem szebb, vagy Te is egy az egybe ezt használod? junkie-ról -
#999 akkor nem szóltam, így jártunk... :(
egyébként nekem is nagyon tetszik -
Gregie11 #998 kapjon rodney meg ronon is blur-t azt mindenki mosott lesz -
#997 De, randább lett..:)
Marad így, nekem tetszik:) -
#996 semmit :( -
#995 Az eredeti képen van az elmosás, nem én voltam. De megnézhetem mit tesz egy kis sharpen vele. -
#994 nem akarok kukacoskodni, tényleg csak építő jelleggel, de nem lehetne kevesebb elmosás a Sheppard (jobb oldali), Carter, Teyla hármason? -
#993 óóó királyság van, már töltöm is :))) végre, yesss... -
#992 Jaja, Keller néni holnap. -
#991 nyah, alakul a banner :) és van már Ronon is :) -
#990 jajó, ok, köff..én is pont ezt kezdtem szedni :) -
#989 mindegyik aminek a nevében nincs "dvdscr"
Én ezt néztem:
Stargate.Atlantis.S04E01.DSR.XviD-NoTV -
#988 izébigyó..mellik verzió jó, melyben már vannak hangefektek is ? -
#987 -
#986 Kár volt kérdezni.
Legközelebb csak rakd ki! -
#985 jolvan kitalálok valaímit -
#984 jobbra beférne sztem :) tök fölös 2 csillagkapu a képre.. jó, tom..az eredeti képen is rajta van, gyanítom a hivatalos oldalról szedted, de elég rutinos ps-esnek tünsz, hogy eltüntesd :) meg Lyannak is igaza van, tök fölös 2 Sheppard, szal oda is mehetne valaki...és engem nem szokott zavarni, ha "túlzsúfolt" egy kép -
#983 Nem nézne ki jól, túlzsúfolt lenne, de megpróbálom. A kép a lényeg, nem a stáb:) -
#982 meg Ronon se ártana -
Lyan Kyj #981 Egy Keller néni még elférne, mondjuk a bal oldali Sheppard helyén?:)
Akarom a következő részt! -
#980 Összedobtam egy frissebb banner-t. Ha megfelel cserélem, ha nem,csinálok újat.
-
#979 Na ez már nagyon kellett :D Meg is néztem gyorsan. -
#978 szivesen :) -
#977 oksi, köszi az infót :) -
#976 már van ;)
link - dsr.xvid.notv változathoz
HDTV-s változat elvileg csak kedden lesz