1032
-
#152 igen -
donatus13 #151 ugye már le lehet szedni a teljest? -
savafan #150 A magyar nyelvű megjelenési időpontról van valakinek infója?
Jól tudom, hogy nem csak a feliratok lesznek magyarok hanem a szövegek is? -
Hunor1 #149 Hi. Akinek fut, mondja el hogy milyen codekja van fenn plz....nekem nem akarja az FX fájlokat olvasni !!!
Köszi
-
#148 Köszönöm! A megoldásod segített és fut a játék. -
Hunor1 #147 Hi mindenkinek! Talán elindulna nekem a gáma de betöltés előtt kiírja hogy a
DATA\Graphics\Effects\e_drawmovie filét nem tuddja megnyitni......akkó valamilyen codec kell?? plz help! -
DragonReborn #146 Ja es a daemon-tools securom opcioja NE legyen bekapcsolva. -
DragonReborn #145 Sziasztok, nekem is ez a problemam volt:
A required security module can not be activated.
This program can not be executed (12004)
Megoldas:
az asr.exe-t NE a Caesar 4 konyvtarabol futtassatok :D
Masoljatok valahova mashova, onnan elindit, kivalaszt Caesar4.exe, es mar emgy is.
Leizzasztott mire mindent kiprobaltam, ez mukodott nalam erre a problemara. -
#144 nekem mindig másik könyvtában fut a securom loader. asr.exe-n 2-szer kattintas megkeresem az exe-t. indít és megy. -
Scenn #143 Sziasztok!
Nekem is hasonló a problémám: akár emulálom a 4.06-os Daemonnal, akár nem, akár használok securom 1.2, akár nem, a következő hibaüzenetet írja ki: A required security module can not be activated.
This program can not be executed (12004).(a szám változik)
Valaki le tudná írni RÉSZLETESEN, hogy kell a Securommal meg a Daemonnal variálni, hogy elinduljon (pl. a játék könyvtárában legyen-e a Securom, fusson-e a Daemon, kell-e a kompatibilitással szórakpzni stb.)?
köszi: Scenn -
Thanatos #142 win2k kompatibilitási modot probátlad? régen erre az volt a gyóógyir asszem, igaz ezzel az üzivel már elég rég nem találkoztam :P -
#141 Úgy legyen. ÁMEN :) -
#140 lesz hozza törés 1-2 nap szerintem... -
#139 Sajnos nem indul el ez a "dög". Lehet, hogy meg kell várnom a törést? :( Esetleg meg kell vennem. -
#138 én 2 féle üzenetet kaptam amíg nem indult el:
Nem sikerült azonosítani a cd-t a meghajtóban adott idő alatt.
A másik meg hogy nem sikerült securommal eldönteni, hogy eredeti-e a cd. forduljak a gyártóhoz.
MÁsról nem tudok nyilatkozni
Ja 64 bites windows-t használok és az szokott egyedi hibákat is generálni meg sok dolog nem jön elő ami egyébként winXP-n megvan. -
#137 Ez normális?
A required security module can not be activated.
This program can not be executed (12004). -
#136 Ez igaz:D
Na kaptam privátot, hogy hogyan indítottam el:
NOS: Semmi extra egyszerűen leszedtem a cloneCD verziót kicsomagoltam. Daemon tools 4.03ba bemountoltam daemonban kikapcsoltam a securom emulációt aztán 1.2-es securo loaderrel indult. ennyi. Semmi bonyolult.. Játékról a benyomásom egyenlőre A Kingdomban játszom tulajdonképpen a tutorialt... Hogy is mondjam. Vegyesek az érzelmeim.. A Caesar 1 megjelenése óta követem a sorozatot... a 2-3 tetszett a jó nagy építhető városok miatt (2-ben hozták be a hadsereget tulképpen jó kis 15k-s 25K-s városokkal)) hát itt az 1000-es popu elérése már jó lépés... lehet később változik de jelenleg olyan kicsi és buzi módra megszerkesztett pályák vannak, hogy hihetetlen... Szinte csak egyféleképpen lehet rajtuk építkezni mert vezetik a kezedet a pálya szélei.. másik amit nem értettema kamerakezelés.. Csak egérrel lehet meg a nyílgombokkal irányítani.. AZ egérrel a rotációt a billel meg a mozgást a képernyőn. MÁsik idegesítő dolog az irányítással kapcsolatban: A pálya szélén mintha egy fal lenne.. a kamera nem képes jobban lecsúszni.. minta egy üvegdobozba lenne a város és ha beleszakadsz sem tudsz oldalról belenézni...
Egyenlőre tolom majd a republic módot is kipróbálom milyen lehet egyenlőre csalódás... nem gondoltam, hogy ilyen picik lesznek a városok de ez valszeg majd változik...
MAjd 1-2 hét múlva szélesebb véleménnyel fogok rendelkezni.. Egyenlőre anyázok a helyszűke miatt.. -
Thanatos #135 azért nem tedd hozzá hogy ez nem az a aktegóriás game amit vért izzadva is muszály fullon nyomni mert az a lényege :P -
#134 Fullra felnyomva 1024x768 32 bit 9 fps egy nemtúlközépkategóriás gépen és nem is a legnagyobb pályán... Baromi szarul lett optimalzálva... bár tény, hogy szép:D A B&W2- is volt ilyen szép... -
MattH #133 A full mennyire szaggat??? -
cicamisa #132 Megtaláltam,ha valakit érdekel... -
Beagie #131 A 3-as volt az a játék amivel képes voltam hajnal 2-3ig játszani, de olvasgatva a fórumot azt látom hogy még mindig az a trend erődödik hogy ha 2D-ből 3D-be áll át egy RTS akkor annak annyi. Nagy kár érte : -
#130 a magyar verzió megjelenési dátumát ismeri vki? -
#129 Az enyémen a demót félig le kellett butítani... -
valaminick #128 Hali! gondolom ez sem megy el egy geforce4 mx440-el ugye?:) -
#127 Caesar.IV-CLONECD 1.27 GB
Ezt próbálta már valaki? Elindul vagy mahinálni kell vele? -
#126 Én + nem adok érte pénzt :)
P2P -
redflag #125 én is nagyon vártam már és végre tölthetem ezerrel!! egyébként ha más is ki van éhezve rá akkor én innen töltöm -
#124 Neked van igazad ;) -
#123 szupi :) nagyon kiváncsi vagyok rá! -
#122 jelenleg anyósom után ez izgat legkevésbé... -
miki90 #121 de mér nem DVD-s?
mer a hiv. honlapon a boriton DVD van! -
#120 bezonyám -
#119 Megérkezett. Már töltöm is ;)
Caesar.IV-CLONECD 1.27 GB (1,365,761,443 byte) -
#118 már nincs messze ...
hamár az első patch kinnt van
v1.1 patch -
lammaer #117 Jajj neeee.... ebből is 3d-t csináltak... brühühühü... kedvenc cézáromat is benyelte a 3d-s szörny :) -
#116 így van -
#115 Szerintem lemaradt, idén nyáron már két hasonló témájú játék is megjelent, és a demó alapján nem jobb mint a GotRE, sőt. -
#114 Ezt nem értem. A valaha volt legnagyobb strategy, és csak enyi hozzászólás??? Amúgy nemsoká lehet a fullt nyűni:D -
#113 arany