1032
-
#272 Én kipróbáltam egy csomó módszert. Nem müködtek. Mondjátok már meg melyik a jó és ti melyiket használjátok! -
#271 Nekem is feltűnt, hogy először le kell tennem a város indulásakor 4-5 házat az út mellé. Ilyenkor max egy well-t rakok. Majd mikor megteltek akkor idő stop és akkor kezdhetek el grain fieldet, grain farmot letenni food store-t meg grannary-t és innentől, ha ezek megvannak már beindul a város működése rendesen. -
#270 hellotok
az miért van hogy lerakok egy házat és nem költöznek be? pedig rakok szép járdát sövényt vizet de akor se jönnek. miért? -
juharfalvi #269 "nem jön össze az 50 egység egy év alatt"
Próbáld meg azt, hogy a Tanácsadóknál kipipálod a "Stockpile"-nál, így nem fogják felhasználni, hanem szépen összegyűlik, és akkor el tudod küldeni.
-
Laczy #268 Nekem továbbra is fagy,ha kereskedelmi utat akarok megnyitni. A patch nem segít,amúgy is online dolgookat javít. Hiába nyitnákmeg 1x 1-t akkor is fagy.Már olyat is olvastam,hogy lentébb kell venni a grafikát,mert vkinek úgy ment.Nekem ez se segít.
Ha valaki olvas/talál megoldást írja be ide is plz. -
Hunor1 #267 Ave kormányzók!
Segítség kéne..Birodalmi módban vagyok Burdigala városban.Valakinek sikerült már megoldani? Hardban nyomtam párszor, de mindíg lerohantak a római seregek...Aztán feladtam, és csak normálon próbáltam..eredmény ua. Tehát van valakinek használható tippje? ( ez az a város,ahol a császár állandóan 50 fegyvert, vagy 50 páncélt követel..vasat meg importálni kell, woolt szintén, hiába wan vagy 5-6 fegyverműhelyem, nem jön össze az 50 egység egy év alatt)
Köszi! -
Hunor1 #266 Ave kormányzók!
Segítség kéne..Birodalmi módban vagyok Burdigala városban.Valakinek sikerült már megoldani? Hardban nyomtam párszor, de mindíg lerohantak a római seregek...Aztán feladtam, és csak normálon próbáltam..eredmény ua. Tehát van valakinek használható tippje? ( ez az a város,ahol a császár állandóan 50 fegyvert, vagy 50 páncélt követel..vasat meg importálni kell, woolt szintén, hiába wan vagy 5-6 fegyverműhelyem, nem jön össze az 50 egység egy év alatt)
Köszi! -
savafan #265 szerintem volt ilyen én legalábbis úgy emlékszem, hogy voltak olyan pályák ahol földrengések meg bizonytalan alapok voltak. ott dőltek rendesen:)) -
csgj #264 hát kezdem nem szeretni ezt a játékot... szép meg minden, de a caesar III-ban nem emlékszem, hogy lett volna olyan eset, amikor hirtelen szinte az összes házam leégett vagy összedőlt... és mégis tele volt tömve a város építészek házaival, meg tűzoltókkal :O ja, és volt bazisok lakos is építésznek meg tűzoltónak. úgyhogy ha így folytatódik ---> UNINSTALL!! -
#263 ti ennyire vágjátok már? nekem még bonyolult a játék mer nem tok angolul -
juharfalvi #262 "probléma a kereskedelmi utak megnyitásával":
Nekem részben megoldódott a totális fagyás. Egyrészt feltelepítettem az 1.1-es patch-et (ez önmagában nem változtatta meg), másrészt ha egyszerre csak 1 utat nyitok meg, akkor nem fagy. Ha egy darabig visszamegyek a városba, akkor később meg tudtam nyitni a 2.-ik és 3-ik keresk. utat is (egyszerre mindig csak 1-et). Így nem fagy le. -
Laczy #261 Ha jól látom,akkor valakinek nincs problémája a kereskedelmi utak megnyitásával, valakinek meg van?Mert a#197-198-ban a kereskedelmről beszélgetnek. Csak azért kérdem mert nekem továbbra is kifagy,és ha valaki talált megoldást kíváncsi lennék rá. -
#260 2-es pontban service.msc helyett services.msc -
#259 Fordítás ehhez:
1- uninstalláld a játékot
2- manuálisan töröld a könyvtárat amiben volt a játék.
3.- menj Start menü -> futtatás. Írd be service.msc és nyomj entert
4.- itt menj a securom user acces szolgáltatáshoz klikkelj a stoppra és állítsd disable-re
5.- menj a Windows\System32 könyvtárba és töröld a UAService7.EXE fájlt
6.- menj a Start menü-> Futtatás pontba és írd be sc delete useraccess7 majd enter
megjegyzés: ezt a szolgáltatást más securom-.os játékok újracsinálhatják
a következő lépések veszélyesek és csak akkor folytasd ha biztos vagy benne , hogy nem használ más játékod ami installálva van Securom védelmet
7.- menj a Documents and Settings\All Users\Application Data és töröld a SecuROM alkönyvtárat
8.- menj Start menü->Futtatás írd be regedit majd enter keresd meg ezt a bejegyzést [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SecuROM] és töröld ha lehetséges.
Ez a TELJES UNINSTALL és innentől lehet előlről kezdeni a próbálkozást!!! -
cicamisa #258 #136 by Bucser tokkal-vonóval -
#257 Tehát csít. Hamár csalni akarsz, legalább próbáld meg megkeresni, bár ha nem vagy képes önállóan végigjátszani, akkor nemcsoda hogy cheatet sem találsz. Szerintem azzal csak elrontod a játékélményt. -
#256 működő gazdaságba nem kell pénzkód. építs normális várost... -
mitabrev #255 Nem telepítési kód kellene, hanem elsősorban pénzkód. -
#254 Fogadjunk nem csináltál meg mindent... Ha leírnád mit próbáltál mert a lentiek alapján eléggé sokféle variáció van... Harmadrészt ha segítséget kérsz ne neked álljon feljebb ha már a 15-ször kitárgyalt dolgok után már unjuk esetleg ugyanazokat a kérdéseket meg a felkiáltás szerű "segítség nem megy" mondatokat... -
Thanatos #253 jaj... -
#252 azt hogy milyen lesz nem tudod befplyásolni.. Megy 1 típus a plebsnek egy az equites-nek egy pedig a patríciusoknak. Ezt tudo letenni aztán fejlettségtől függ hogyan néz ki. -
#251 idegesító ez a sok egyenház.. :( -
cicamisa #250 Én sem!Pedig neked még vissza sem kellett lapoznod,hogy elovasd!Azt írtam a LENTIEK!!!! alapján.... Ha nehezedre esik segíteni ne írj,főleg ilyeneket.Örülj,hogy neked már megy fa..án!!! -
a vizet a hidakon elég ha elviszem a házak mellett? -
Thanatos #248 csatlakozom :P ugytünik már emgalakithatjuk a mázlisták klubját... -
#247 Szintén. -
#246 én mázlista vok hogy securom loaderrel betalloztam az exe-t és már ment is? -
#245 nem értem... visszaolvasni nehezedre esik? -
cicamisa #244 Feltelepítettem.nem tudom a lentiek alapján nem indul.Azt írja,hogy:
Wrong disc inserted.
Please insert the original "Caesar IV" CD/DVD.
HELP! -
#243 tanulok én angolt de nem ennyire :D -
#242 Ha CD-keyre gondolsz akkor az mindig az nfo fájlban van, amit a TotalCommanderben F3-al kell megnyitni. -
mitabrev #241 kódot senki sem tud? -
#240 :D meg kell tanulni angolul :D -
#239 hu nekem ez tul angol nincs magyarositás? -
cicamisa #238 Köszi a segítséget! -
#237 *Voila:
JYR3-BER8-LYM6-JED5-5662
-
#236 Volila:
JYR3-BER8-LYM6-JED5-5662
-
cicamisa #235 Sziasztok!Telepítésnél azt írja ki, hogy írjam be a kódot.Honnan lehet ilyet szerezni? -
#234 ELINDULT!!!
csicska Anti blaxxal akadt összee... kinyomtam és rögtön elindult... úúúúúúúúúúúúúúúhh ez fájt.... -
#233 nem tudom mi lehet a baj, de nekem még 1x se indult el