Caesar IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem elsõre kidobott valami hibaüzenettel, másodjára 1024x768 as felbontású képernyõn 800x600as felbontásban jelent meg a játéktér(nem teljes képernyõn jelent meg de nem is ablakban, mert a menü rendesen a széleknél volt de a játékmezõ kicsi volt), utána pedig még próbáltam néhányszor de lefayott a gép.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Elsõre nem tudtam eldönteni, hogy tetszik vagy nem...
Pontosabban elsõre nem tetszik, de a 3. rész miatt még megpróbálom elnyomni ezt az érzést 😛
Pontosabban elsõre nem tetszik, de a 3. rész miatt még megpróbálom elnyomni ezt az érzést 😛
Nieleen
Nálam ugyanez a hibaüzenet.
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
Én a Childrent nyomom egy hete és bizony az jobban tetszik (a grafika), pedig ezt nagyon vártam.
Hunor1: az nv driveren állíts valamit, nálam hiba nélkül fut (84.21)
Hunor1: az nv driveren állíts valamit, nálam hiba nélkül fut (84.21)
Hmmmm... lehet hogy igazad van.Nekem meg hiányoznak a polgárok az utcán, csak a dolgozók jönnek-mennek a kocsikkal...Nem látom azt sem hogy mennyire veszélyeztetett egy környék (tûzveszély, bûnözés, stb.a caesar3-ban zseniálisan meg volt oldva...)Sajna nem mindent old meg a csili-vili megjelenítés 3d ben.
hát, nem is tudom, nem jön be ez a 3d-s nézet, szebbnek szebb, ez természetes, de vhogy elveszik a hangulat. Én inkább maradok a Pharaoh-nál, de kiv. vok más véleményére!
ARRRRGGGGGH !!!Nálam error....\data\graphics\effects\e_UIScreenAlign.fx ...file....paff
Nekem nVidia 6600 kari..
Nekem nVidia 6600 kari..
aprolékos lett, elég sokat kell szöszmötölni az elején, h megismerj minden részletet; ebben hasonlít az elõdökhöz.
néhány kép.

néhány kép.

Gamershell-rõl is jön! néghozzá gyorsan! kb egy óra(nálam)
....AHHHHHHHHHH....fileplanet....grrrrrrrrr !! esetleg máshonnan??
Azért köszi a linket!
Azért köszi a linket!
Szerintem csak késõ délután fog megjelenni. Addig kipróbálom a Bad Day LA demoját.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
mikor adják ki ?
Nem így lesz 😊 A magyar változat egyidõben jelenik meg az angol változattal.
Csak hát valszeg gyorsabban lehet majd hozzáférni az angol verziókhoz, mert jó szokás szerint hónapokkal késõbb szokott kijönni az ilyesmi mayar nyelven. 😊
Nieleen
Ez jó hír.
itthon magyar nyelven jelenik meg a boltokban.
info
info
<#email>#email><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#fogmosas>#fogmosas><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#gunyos1>#gunyos1><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
na, ez már nekem is jobban tetszik.
feltettem ide , érdemes megnézni!
www.gtr-masters.hu
a gamespot-on találtam egy új videót ami alapján
nem lesz rossz ez szerintem, itt már népek is látszanak az utcákon.
nem lesz rossz ez szerintem, itt már népek is látszanak az utcákon.
www.gtr-masters.hu
Igen az egyik a Civ city rome a másik meg Rome Hearts of the empire.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ez lehet az egyik szerintem amelyikre gondolt: Civcity-Rome
www.gtr-masters.hu
vagy melyek azok és milyenek ? pharaos,zeus?
Hallod és mi az a két játék?
Állítólag nyárra megjelenik. A CotN nem volt rossz, de mint ahogy a készítõk is írták, az leginkább csak a 3D átálláskoncepciója miatt jelent meg. Bizakodhatunk egy jó folytatásban...
Igen az fejleszti. Egyébként meg ezen kívûl még 2db ilyen játék készûl.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Simcity az ókorban.
Nem isgondoltam volna, hogy egyáltalán folytatják.Ezt is a Sierra fejleszti?
Nem isgondoltam volna, hogy egyáltalán folytatják.Ezt is a Sierra fejleszti?