1032
-
doggy dogg #312 Jó kérdés kowajano én se tom :( pls segítsetek. Mér gyulladdnak ki a házaim ? -
doggy dogg #311 Jó kérdés kowajano én se tom :( pls segítsetek. Mér gyúlladdnak ki a házaim ? -
kowajano #310 valaki árulja el viztározot meg a szivattyúházat hogy kell bekötni hogy fojjon is rajta a viz?
Tó mellé raktam a szivattyuházat öszekötöttem a viztárolóval de marhára nem akart fojni rajta a víz . -
juharfalvi #309 Pénz beírása úgy megy, hogy amikor a játéktér látható, akkor nyomsz egy Entert, majd beírod:
denarii 50000 (Enter)
Ennek hatására átíródik a rendelkezésedre álló pénz.
A dolog hátránya, hogy mivel ez a hivatalos cheat, ezért a játék végén kiírja... Egyébként az 50000 nem olyan sok, annyi simán elmegy a város fejlesztésére meg a vásárlásokra. -
Zoltanus #308 Letöltöttem..felraktam + törés nem ment.
Windows SP 2,és a legújabb grafikus driver tökéletesen megy. -
#307 Köszönöm! -
MattH #306 Igen!!! -
#305 A RELOADED féle warez verzió elindul és jól müködik? -
#304 hali. tud vki pénz kodot hozzá? -
#303 Valaki tud valamit a #298-ra?
Akinek elindult a patch-es dologgal, annak nem irta ki a hibaüzenetet ennél a résznél? -
#302 Még mindig össze-vissza megy magától az egér.... -
T1 #301 nekem is ez a gondom jó lenne ha vki segítene -
Hunor1 #300 Amigos...scroll kicsit lejjebb a #293-ra, ez nálam bejött -
#299 bocsi, - véletlenűl tévedtem csak ide, de ha az egér magától megy akkor valószínű engedélyezve van a joystick - csak ötlet - és ha van is a géphez kötve akkor mint nem beállított - kapar az egér valamilyen irányban... gondolom -
#298 Nos. Én feltettem a játékot, majd az 1.1-es patch-et, hozzá a crack-et.
Elindult. Kezdtem örömködni. Elinditottam a Tutorialt és a pálya betöltése után kiirta, hogy invalid save meg ilyesmik, majd desktop. Ezek után Runtime error. Valakinek van valami 5lete? -
Amigoss #297 nekem is az a gondom mind neonx-nek!
Valaki megoldás? -
#296 Én leszedtem ezt a cracket igy legalább megy a játék csak az a baj vele hogy össze-vissza akad az egér és megy magától.... Szal használhatatlanul akad pedig a demo jó volt rendesen... -
juharfalvi #295 Még annyit kifelejtettem, hogy átírás és mentés után vissza kell állítani a "csak olvasható" tulajdonságot a NewConstants.txt fájlon.
-
Hunor1 #294 sorry ez neox - nak ment... -
Hunor1 #293 @ ayus, nekem is ez volt a problémám! De megoldva.Naszóval nekem 2 meghajtóm van ( C: és D: ) Először a D:\Játékok könyvtárba installáltam.Majd miután sehogy sem ment uninstall és beraktam a C:\Programfiles- ba. securom -ot máshova .Így indult gond nélkül.Sok szerencsét! -
juharfalvi #292 Találtam az angol fórumon egy megoldási javaslatot az "Open Trade Route"-nál bekövetkező fagyásra.
Ezt a fájlt kell szerkeszteni: (játék mappája)\data\NewConstants.txt
(Először le kell venni róla a Read-Only tulajdonságot)
Ezt a karaktersorozatot kell megkeresni: EmpireLevel/TradeRoutePolys;bool;1
A sor végén levő 1-et kell átírni 0-ra, és el kell menteni a fájlt.
Állítólag a dolognak az a hátránya, hogy a küldetés befejezésekor kiírja, hogy "You Cheated!".
Ez engem nem zavar, mivel így beállítva legalább nem fagyott le a kereskedelmi útvonalak megnyitása után sem!
-
donatus13 #291 onlinba mien lehet kiváncsi lennék -
neonx #290 Igen a legujabb, és 3X reinstall volt és mindig ezt irja. -
#289 sztem 1 reinstall megoldaná -
#288 Daemon Tools(a legújjab) -
cicamisa #287 Nekem semmivel nem akart elindulni,csak ezzel -
ayus #286 Hy neharagudjatok de dobnátok eggy uj exe-ét mert amit viszább találtam nem jön le. és nagyon rávagyok izgulva már a játékra. -
neonx #285 [IMG]http://[/IMG]
És ez MIÉRT lehet egyszrüen nem jövök ré aki tudna segítsen a kártyám 6800 gt és próbáltam már vagy 3-4 driverrel de semmi. -
neonx #284 -
Kope #283 Hunor1, akkor te jo elore jarsz benne, en meg csak a Karthagonal jarok de megoldhatalan dologba meg nem szaladtam bele. Ezek szerint csak idő kérdése...:-) -
#282 Ha valakit érdeklelne:
törés
Patch v1.1 -
Hunor1 #281 "nem jön össze az 50 egység egy év alatt"
Próbáld meg azt, hogy a Tanácsadóknál kipipálod a "Stockpile"-nál, így nem fogják felhasználni, hanem szépen összegyűlik, és akkor el tudod küldeni.
Kösz, természetesen megpróbáltam..de így is kevés lett, napersze a fegyver meg kéne a gallok ellen is+ kereskedni vele hogy pénz legyen...aztán kér 50 páncélt stb..szóval qrva nehéz...ha valaki megcsinálta már írjon plz.thx. -
#280 Tudod mit? Szedd le azt a verziót és szedd ki a törést belőle.. Most csak a te kedvedért nem fogom leszedni, lévén nekem megy rendesen öcsi...
Nem otthon anyáddal beszélsz b+ -
MattH #279 Nem az kell öcsi, hanem a klasszikus tört EXE file.
Caesar IV (c) Sierra RELOADED - ebből a verzióból kellene kiszedni!!!
-
#278 már fent van csak keresni kéne...
A szögeletes zárójel miatt a tag nem működik
http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_caesar_4.shtml#Caesar IV [MULTI] No-CD/Fixed Image -
MattH #277 Valaki a crack-elt indító filet dobja már fel a netre!!! -
donatus13 #276 mit használsz deamon vagy alchohol? -
#275 ezt írja ki
megcsináltam a securom loadereset is
plz help -
#274 -
donatus13 #273 én pl már cracket