• Bucser
    Ez igaz:D

Na kaptam privátot, hogy hogyan indítottam el:

NOS: Semmi extra egyszerűen leszedtem a cloneCD verziót kicsomagoltam. Daemon tools 4.03ba bemountoltam daemonban kikapcsoltam a securom emulációt aztán 1.2-es securo loaderrel indult. ennyi. Semmi bonyolult.. Játékról a benyomásom egyenlőre A Kingdomban játszom tulajdonképpen a tutorialt... Hogy is mondjam. Vegyesek az érzelmeim.. A Caesar 1 megjelenése óta követem a sorozatot... a 2-3 tetszett a jó nagy építhető városok miatt (2-ben hozták be a hadsereget tulképpen jó kis 15k-s 25K-s városokkal)) hát itt az 1000-es popu elérése már jó lépés... lehet később változik de jelenleg olyan kicsi és buzi módra megszerkesztett pályák vannak, hogy hihetetlen... Szinte csak egyféleképpen lehet rajtuk építkezni mert vezetik a kezedet a pálya szélei.. másik amit nem értettema kamerakezelés.. Csak egérrel lehet meg a nyílgombokkal irányítani.. AZ egérrel a rotációt a billel meg a mozgást a képernyőn. MÁsik idegesítő dolog az irányítással kapcsolatban: A pálya szélén mintha egy fal lenne.. a kamera nem képes jobban lecsúszni.. minta egy üvegdobozba lenne a város és ha beleszakadsz sem tudsz oldalról belenézni...

Egyenlőre tolom majd a republic módot is kipróbálom milyen lehet egyenlőre csalódás... nem gondoltam, hogy ilyen picik lesznek a városok de ez valszeg majd változik...

MAjd 1-2 hét múlva szélesebb véleménnyel fogok rendelkezni.. Egyenlőre anyázok a helyszűke miatt..