Caesar IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

overtkill
én végigpróbáltam mindet, mégse megy
a hibaüziben szereplõ szám nálam mindig 7000
Ez jelent valamit?

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Uraim, nekem rendszeresen kifagy ha kereskedelmi utat akarok megnyitni, de olyan faszántosan, hogy csak a nagyreset segít. Mással is volt ilyen, vagy csak én vagyok ekkora "mázlista"? Bár jelzem, más szitukban is elõfordult már, de útnyitáskor konzekvensen fagy.
magus
ha éptítesz egy házat és nem akarnak jönni akkor alakítsd plázává sztem az utat, rakj le sövényt, rakj le fát, nem árt, ha van a közelben (mármint a plebsnek) közszolgálati cucc (tûzoltóság vagymi)

A készítõk szépen megoldották a Balaton vízutánpótlását<#nevetes1>

Csinosítsad szerintem:S. Mármint a várost és akkor jönnek, vagy gõzöm sincs.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Az elso városomat csinálom a tutorialban 500 lakost kell elérnem eddig van 420 és nem akar tobb lenni pedig már mindent építettem ami kellet.Mit kel csinálnom hogy még az a 80 ember eljojjon?
Õrült vagy bazze 😄

Nem tudom, írta-e valaki, nem olvasom vissza:

-Van egy Pr0t.St0p nevû prog. Elõször ezt indítsátok el és hide (játék után restore!), ez elrejti a virtuális meghajtót.
-Utána KRKSecurom_Loader_1_2, más néven asr. Ez legyen külön mappában. Elindítod és rátallózol a caesar4 exe-re, nemtom pontosan, már töröltem.

Így gond nélkül fut. De minek?

Sztem lehet, hogy nincsenek elõkelõbb házaid, azoknak a lakói dolgoznak a vizes munkahelyeken.
remélem énsem fogok 😊

hmm... nem értem, eddig mindig mûködött, de most vmiért nincs víz a csatornákban.. pedig megvan a normális összeköttetés
Háát, eddig nem csalódtam benne..
Bucser
Sztem megéri.. a tutorial végigjátszása után normalon elég jól el lehet szóürakozni a republic kampánnyal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Beagie
Kérdés hogy megérte-e a játék az elindítására szánt idõt ? <#conf><#buck>

www.gtr-masters.hu

Sziasztok!

Végre siekrült elindítanom, el sem hiszem...
Okulásként, hogy hogyan ment:
elõször ugye próbálkoztam securom 1.2-vel, curerom-mal, antiblaxx-szal, securom burnerloader-rel, de mindegyikkel hibaüzenet jött ki.
Ezek után turkáltam a registryben külföldi fórumok útmutatása alapján, eredménytlenül...
Majd egy másik fórumon rátaláltam erre:
To fix this, please download and install a tool called ‘SubInACL’ under http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=E8BA3E56-D8FE-4A91-93CF-ED6985E3927B&displaylang=en.

We recommend installing this tool into your Windows™ installation path (e.g. C:\Windows\) to make the further steps easier for you.

Next please download the following batch file http://www.securom.com/support/fixreg.bat or – more convenient - this VB-Script http://www.securom.com/support/fixreg.vbs from our web site.

Under a user account with administrator rights double-click (start) the downloaded ‘fixreg.vbs’ or ‘fixreg.bat’. Please note that we are not liable for any problems caused by doing so.

Ezek után a játék kérte az eredeti CD-t a fizikai Cd meghajtómba, így hát kiírtam a képfájlt.

Ezt azonban nem fogadta el, felismerte, hogy másolat.

Így, hogy ne a fizikai CD-meghajtóba kérje a CD-t, az Eszközkezlõben TÖRÖLTEM a Cd-meghajtókat, így csak a virtuálisak maradtak, ezért csak oda kérhette a CD-t, amit be is mountoltam, és a JÁTÉK ELINDULT....
Bucser
ha visszaolvasnál.. nekem nincs securom loader problémám.. Sõt én már elõtted postoltam hogy ne legyen a game könyvtárában a sec loader és ne legyen bekapcsolva a securom emuláció.

Egyébként pár kép

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser

Ha a "security module cannot be loaded" problemad van, lent irtam:

"© DragonReborn ma 02:58 | Privát | Válasz | #146
Ja es a daemon-tools securom opcioja NE legyen bekapcsolva.

© DragonReborn ma 02:35 | Privát | Válasz | #145
Sziasztok, nekem is ez a problemam volt:

A required security module can not be activated.
This program can not be executed (12004)

Megoldas:

az asr.exe-t NE a Caesar 4 konyvtarabol futtassatok 😄
Masoljatok valahova mashova, onnan elindit, kivalaszt Caesar4.exe, es mar emgy is.
Leizzasztott mire mindent kiprobaltam, ez mukodott nalam erre a problemara."
Próba megvolt, várost építettem, uninstalltam.
Feeling = 0.
nem
Bucser
Securom loader ugye nem a játék könyvtárában van?

Kezdem feladni....
próbáltam securom 1.2-t, curerom-ot, antiblaxx-ot, securom burnerloadert, de egyikkel sem megy... Van vki, aki wan*doo-ról töltötte le? Hogy sikerült elindítni?
odbc-t nem muszáj feltenni, de a dotnetbõl ha nem az volt fenn ami a játékkal jött, nem indult el

Bucser
Egy valami viszont nagyon el lett baszva😄

A nbépesség kezdeti növekedése😄 HOgy van az kérem, hogyha van szabad munka és szabad hely akkor nem jönnek a lakosok. Viszont ha nincs munka csak szabad hely van özönlenek a városba😄 Az a rpohadt ingyenélõ plebs😄 pusztulna ki mind😄

Yossarian
igazad van, a 3. jobb volt. Ez a rész arra volt jó, hogy páran megint elõvegyük az elõzõ részt.

Nieleen

Yossarian
ja, ez engem is kikészít. Óriási kedvencem volt a 3. rész, de ez...

Nieleen

Azt tudnám miért akar nekem ez a szenny dx9-et, odbc-t, meg dotnet 2.0-t telepíteni, mikor fentvan mind a három. És ha cancelt nyomok, akkor meg ugy veszi, mintha az egész caesar installt vonnám vissza... 2006...
szvsz a 3. rész szebb, irányíthatóbb stb. Kicsit csalódtam.
Bucser
Hát hogy vacak nem mondanám inkább csak rengeteg idegesítõ dolog van benne amit talán a patchekkel havítanak. Mert a gazdasági rész egész jól ki van találva ésa fõ kampány elsõ pályája (Syracuse) már elég nagy lett😊

Nagyon vacak ez a játék.

Nem olyan szép, mint a Glory of the Roman Empire, viszont legalább akad rendesen (pedig elég jó vas van alatta). A fõmenü eleinte tetszett a puritán egyszerûségével, nem is kezdtem gyanakodni. De aztán eszembe jutott: még a DOSos idõkben láttam ilyet!
A tutorial egy fos, ha meg elkezdem a rendes játékot, van 1001 épület, el se tudok indulni. A GoRE messze jobban sikerült.
Vki írta az akváriumot, amiben a városunk épül, teljesen igaza van!

A Caesar III szintjét meg sem közelíti. Az jó kis játék volt.

Sonajk @:o)
ATI REDEON 9800 pro-val fut. A driver Omega 3.8.231

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

igen

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ugye már le lehet szedni a teljest?

A magyar nyelvû megjelenési idõpontról van valakinek infója?
Jól tudom, hogy nem csak a feliratok lesznek magyarok hanem a szövegek is?

Hi. Akinek fut, mondja el hogy milyen codekja van fenn plz....nekem nem akarja az FX fájlokat olvasni !!!
Köszi
Köszönöm! A megoldásod segített és fut a játék.

Hi mindenkinek! Talán elindulna nekem a gáma de betöltés elõtt kiírja hogy a
DATA\Graphics\Effects\e_drawmovie filét nem tuddja megnyitni......akkó valamilyen codec kell?? plz help!
Ja es a daemon-tools securom opcioja NE legyen bekapcsolva.
Sziasztok, nekem is ez a problemam volt:

This program can not be executed (12004)

Megoldas:

az asr.exe-t NE a Caesar 4 konyvtarabol futtassatok 😄
Masoljatok valahova mashova, onnan elindit, kivalaszt Caesar4.exe, es mar emgy is.
Leizzasztott mire mindent kiprobaltam, ez mukodott nalam erre a problemara.
Bucser
nekem mindig másik könyvtában fut a securom loader. asr.exe-n 2-szer kattintas megkeresem az exe-t. indít és megy.

Sziasztok!

Nekem is hasonló a problémám: akár emulálom a 4.06-os Daemonnal, akár nem, akár használok securom 1.2, akár nem, a következõ hibaüzenetet írja ki: A required security module can not be activated.
This program can not be executed (12004).(a szám változik)
Valaki le tudná írni RÉSZLETESEN, hogy kell a Securommal meg a Daemonnal variálni, hogy elinduljon (pl. a játék könyvtárában legyen-e a Securom, fusson-e a Daemon, kell-e a kompatibilitással szórakpzni stb.)?

köszi: Scenn
win2k kompatibilitási modot probátlad? régen erre az volt a gyóógyir asszem, igaz ezzel az üzivel már elég rég nem találkoztam 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Úgy legyen. ÁMEN 😊

Bucser
lesz hozza törés 1-2 nap szerintem...

Sajnos nem indul el ez a "dög". Lehet, hogy meg kell várnom a törést? 😞 Esetleg meg kell vennem.

Bucser
én 2 féle üzenetet kaptam amíg nem indult el:

Nem sikerült azonosítani a cd-t a meghajtóban adott idõ alatt.

A másik meg hogy nem sikerült securommal eldönteni, hogy eredeti-e a cd. forduljak a gyártóhoz.

MÁsról nem tudok nyilatkozni

Ja 64 bites windows-t használok és az szokott egyedi hibákat is generálni meg sok dolog nem jön elõ ami egyébként winXP-n megvan.

Ez normális?
This program can not be executed (12004).

Bucser
Ez igaz😄

Na kaptam privátot, hogy hogyan indítottam el:

NOS: Semmi extra egyszerûen leszedtem a cloneCD verziót kicsomagoltam. Daemon tools 4.03ba bemountoltam daemonban kikapcsoltam a securom emulációt aztán 1.2-es securo loaderrel indult. ennyi. Semmi bonyolult.. Játékról a benyomásom egyenlõre A Kingdomban játszom tulajdonképpen a tutorialt... Hogy is mondjam. Vegyesek az érzelmeim.. A Caesar 1 megjelenése óta követem a sorozatot... a 2-3 tetszett a jó nagy építhetõ városok miatt (2-ben hozták be a hadsereget tulképpen jó kis 15k-s 25K-s városokkal)) hát itt az 1000-es popu elérése már jó lépés... lehet késõbb változik de jelenleg olyan kicsi és buzi módra megszerkesztett pályák vannak, hogy hihetetlen... Szinte csak egyféleképpen lehet rajtuk építkezni mert vezetik a kezedet a pálya szélei.. másik amit nem értettema kamerakezelés.. Csak egérrel lehet meg a nyílgombokkal irányítani.. AZ egérrel a rotációt a billel meg a mozgást a képernyõn. MÁsik idegesítõ dolog az irányítással kapcsolatban: A pálya szélén mintha egy fal lenne.. a kamera nem képes jobban lecsúszni.. minta egy üvegdobozba lenne a város és ha beleszakadsz sem tudsz oldalról belenézni...

Egyenlõre tolom majd a republic módot is kipróbálom milyen lehet egyenlõre csalódás... nem gondoltam, hogy ilyen picik lesznek a városok de ez valszeg majd változik...

MAjd 1-2 hét múlva szélesebb véleménnyel fogok rendelkezni.. Egyenlõre anyázok a helyszûke miatt..

azért nem tedd hozzá hogy ez nem az a aktegóriás game amit vért izzadva is muszály fullon nyomni mert az a lényege 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Fullra felnyomva 1024x768 32 bit 9 fps egy nemtúlközépkategóriás gépen és nem is a legnagyobb pályán... Baromi szarul lett optimalzálva... bár tény, hogy szép😄 A B&W2- is volt ilyen szép...

A full mennyire szaggat???