6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
haxoror #721 A hang minőségét vedd vissza nálam az segített, rögtön a rács alá sprinteléses rész után szinte nullára lement az fps :/ -
haxoror #720 Hát ez kurva módon optimalizálatlan, remélem a fullra majd javítják :/
mínusz:
Totális sneak overpower, 1 méterről szemből(!) nem vett észre az ork és nem csak egyszer hanem soha, az árnyékban kvázi láthatatlan voltam (túl könnyű)
A backstab 2 méterről is simán megy de legalább a tőrökkel nem lehet blokk után rögtön támadni, ez is valami.
Ha kiszúrnak elég 10 métert arréb futni +sneak és máris mindenki elveszti a nyomodat.
A mana magától nem regenerálódik :(
A rúgás szintén powered, mindig beszopják, ha van a környéken szöges fal akkor sérülés nélkül instakillezni lehet mindenkit.
A pajzsokkal vmi gáz van mert rendszeresen elpakolódnak pl ha vmit elkezdek dobálni utána újra aktiválni kell a pajzsot, jobb lenne ez automatikusan.
TÚL SOK A CSAPDA! Szinte bármihez nyúltam hullottak az orkok.
hogy legyen plusz is:
Vérestocsogós!!!!
Látványosak a power attackok, a sima támadást szinte nem is éri meg használni.
Ez a játék szvsz igazából a harcos karakterre van kigyúrva, ha hanyagoltam a rúgdosást egész kellemes kaszabolásokat lehetett összehozni :) -
#719 Ez érdekes azért, mondjuk nekem az EP1 is 1024-be ment de röccenés nélkül s természetesen HDR-el.Épp azt néztem EP1-ben, hogy mennyit javítottak a lost coast-hoz képest a HDR-en, mert az utóbbiban még erősen szaggatott... :)
Grebber:Akkor nálad tuti a RAM lesz kevés. -
Lyan Kyj #718 nekem pont az ellenkezője érvényesült....ep1 1600x1200, minden fullon a hdr miatt többször szaggatott, ez a játék pedig talán 1x egész demo alatt. Persze géptől függ, mindenkinek más... -
#717 Nála daz akadás teljesen más fogalom mint pl nálam.
Elképzelni sem tudod mennyire akad ,de nemcsak a kép a hang is:( -
#716 Na kipróbáltam én is, és nagyon tetszik, élvezetes a játékmenet, igaz sok dolog nem derül ki, de jópofa. A környezetet jól ki lehet használni, nagyon kemény.
A grafika igen szép, nekem alapba mindent felpakolt maxra, kivéve az AA-t, amit nem is bántottam, így 45 és 75 között, egy stabil 50-es átlaggal fut, viszont azt vettem észre, hogy az 1 GB memóriát egy-az-egybe felfalja, nem elég neki, egy-egy új pályaszakasz elött beröccen, és a vinyóról tölt... Összességében megérte belekostolni ebbe a játékba is, akármilyen rövid is, nem vesztettünk vele semmit, hogy másfél órán keresztül töltöttük le (amúgy is ment volna a gép ) -
#715 Teljesen jó ez a játék szerintem.Nálam is akadt azért, de inkább ott amikor kimegyek a nagy területre.Pedig másfél giga ramom van, szóval inkább nálam a proci lesz a gond (AMD 2400+).De jácható simán 1024-ben minden maxon.Lehet az antialising-ot lejjebb veszem.Nekem nagyon tetszik, s sztem a grafika is dögös, tiszta HL2 csak más környezetben. :D
Egy valami, azért az Episode 1 sztem szebb volt s mégis jobban futott.Úgyhogy azért van még mit optimalizálni. -
#714 Nekem se indult el
Leszedtem, install, majd indításnál egy szép hibaüzi..
Majd talán a full -
#713 Nekem is ott kezdett el az elején még türhetöbb volt sokkal,de a kardosnál atyavilág 0,000005 FPS kb. -
#712 Nekem ott kezd veszettül szaggatni, amikor megkapom a kardot.Bár nekem 9800 Pro, 2500Mhz, 1G Ram a konfig.Lehet, hogy ennek is szarásig kell a ram, mint anno az nfs:most wantednél? -
#711 már fenntvan a gamestar-on is. -
Newfronter #710 Nekem meg nem indul el a játék, dob egy errort. Több sem kell hogy menjek aludni. :( -
#709 Hang is akad ezerrel.
Nemtudja valaki mi okozhatja ezt hogy nálam igy akad minden ? -
#708 Hát kiprobáltam az én gépemmel valami nagyon nem koser :(
Kb 10 perc mire betölti a pályát rettenetesen akad :( -
#707 Mivel Source engine-es így gondolom ugyanúgy kell mint a HL2-ben vagyis próbáld meg itt is jobb klikk az ikonon majd a 'Properties', majd ott ahol Cél van írva ott a játék ".exe" mögé beírod, hogy '-console'.Egy próbát megér. -
Lyan Kyj #706 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Istenem, de durva!! Imádom a mozgást!!! Dagger nagyon brutkó:) Bakker, nem tom, ki bírom-e megjelenésig! ÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Thanatos #705 pfff... -
#704 Remélem lehet magyarítani a gamet! -
#703 Ha valaki tudja hogy lehet előcsalni a konzolt akkor kezetcsókolnék neki. autóexec-ben próbáltam, de a configra se hederint. Vagy csak szimplán nincs a demóban console? -
#702 nincs elrejtve a fileok közt vmi?, ami lockolva lehet. -
#701 jöhetne még 1-2 kép.
szörnyekről, ... -
#700 fileshackröl is csak 20Kval jön :(((((((((((( -
HRaVeN1 #699 100mb volt még hátra letöltésből, le pauseltam egy kicsit, mostmeg nem akarja elkezdeni :( -
#698 fú de rohadt jó lesz ez a cucc,csak éppen belenéztem,de már látom,hogy az ölési lehetőségekkel nem lesz gond -
Cat 02 #697 tele van -
#696 1-2 képet pls linkelni -
Newfronter #695 Hardwired letöltési link -
Thanatos #694 tény hogy a mérethez képest irtó rövid :( de én ugy vagyok vele megérte, nem lett ebből semi károm és leglaább kaptam egy kis bepillantást a gameba :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amugy a nagy szörnyel se lehet harcolni a map végén... :((( -
#693 10 perc játékért nem fogok 1 gigát letölteni az is biztos... :D
Majd megnézzük a véglegest. -
Thanatos #692 hát amikor beirtam hogy installok utána kezdtem nem votl több szvsz 15-20 percnél mert közbe még msá is szarakodtam install után...
és ezt ugy hogy elég sokat tököltem, ha valaki nem szöszölös fajta szvsz max 5 perc alatt végig lehet nyomni :(
viszont nekem nagyon bejön eddig, fizika nagyon jól ki van hazsnálva, ötletes dolgok vannak benne, graf meg pont jó, hangulatos, stb...
szal én várom a full-t, főleg ha hazsnálható multi lessz benne :) -
#691 Mennyi idő alatt toltad végig? -
#690 fileshack nekem lejött 57 perc alatt. stabil 380-al jött. -
Thanatos #689 hát ez télleg kruva rövid volt :( viszont aki a grafika imiatt nem játszik vele meg is érdemli... :) közel a leg hangulatosabb game msotanában... :P -
#688 csak nem a demót szedi olyan serényen a jónép?? -
#687 worthplaying-röl mejik mirror? mer nekem onnan 16-40el jön :( -
haxoror #686 worthplaying-ről maximummal jön -
#685 a fileplanetről nekem jött 200-260-nal -
csgj #684 én is vmi hasonlót akartam kérdezni... a 3D Gamers-ról megy egy ausztrál mirrorról, de ott is 30-35-el -
#683 hy
valaki megmondhatná honnan jön stabil 130felett mer sajna a 20K az nem tul sok... -
#682 Mennyi idő kb végigvinni?